NIEUW verhaal Vader schoondochter sexverhalen (Waargebeurd!)

Extreem sexverhaal: Hardcore anaal gepakt

5 min. leestijd 609 weergaven 6 lezers vinden dit leuk 0 comments

We hebben elkaar op een avond op het muziekfestival ontmoet. Ik weet niet precies hoe we elkaar ontmoet hebben, maar ik denk dat ze een vriendin van een vriend uit onze groep was. Ze zag er een paar jaar jonger uit dan ik, misschien 24, en ze had een geweldig figuur. Ze droeg een strakke legging en een crop top die haar strakke gebruinde en getonede buik, stevige ronde borsten en een schattige gepiercte navel liet zien. Van een afstand leek het alsof ze ook het begin van een kleine sixpack had, en ik kon mijn ogen er niet vanaf houden..... Ze zag dat ik haar bekeek, en ik kon zien dat zij mij bekeek op haar beurt. 

Waarschuwing: extreme verhalen

Na een paar seconden knipoogde ze naar me, en ik voelde onmiddellijk mijn penis trillen. Ze liep naar me toe en legde haar hand op mijn borst, terwijl ze naar me glimlachte, terwijl ze mijn spieren voelde... toen verplaatste ze haar hand binnen een paar seconden naar mijn lies... ze was schaamteloos, en nog vies ook. Ze knipoogde weer en zei "Hoi, ik ben Amy.....je ziet eruit alsof je iets hebt gezien wat je wilt". "Damn right" zei ik, terwijl ik recht in haar ogen staarde en zij me terug aankeek.

Voor het eerst anaal geneukt

Ze pakte mijn hand en zei "laten we hier weggaan". Haar groep vrienden had een strandhuisje gehuurd net buiten het festivalterrein, en omdat er tot later niemand zou zijn, gingen we erheen, elkaars hand vasthouden en naar elkaar lachend de hele weg. We waren amper door de deur of ze pakte een fles wodka van de tafel en nam een lange slok, zette hem toen aan mijn lippen, duwde mijn hoofd naar achteren en dwong me te drinken. 

Ik hijgde een beetje toen de brandende vloeistof in mijn keel kwam, staarde Amy toen aan en zei

"Ik wil je zo hard neuken".

Mijn ogen puilen uit toen ze antwoordde: "Ik wil je pik in mijn kont, neuk mijn kont tot hij wijd open staat - ik hoop dat je klaar voor me bent, want ik ben helemaal pervers". Ze zag er zo onschuldig uit, maar praatte zo vies...ik was verliefd. "Ik wil dat je mijn kontgat hard neukt", lispelde ze. "Maak er een vuist van, sla erop met je grote pik, doe met me wat je wilt, ik wil voelen hoe je mijn strakke kontje ruïneert".

Extreme sex aan het strand

Het strandhuis had een prachtig uitzicht over de zee, en de zon was aan het ondergaan toen we naar boven gingen naar een van de slaapkamers. Amy ging onmiddellijk op haar knieën, rukte mijn broek los en begon mijn harde penis door mijn strakke witte slipje te wrijven. Ze zag de omtrek van mijn naakte, uitlopende eikel door het materiaal heen en glimlachte. "Goed" zei ze, "je bent besneden". "Een echte lul zou besneden moeten zijn en uitlopend, het voelt zo veel ruwer in mijn kont". 

Ze trok mijn onderbroek naar beneden, en terwijl mijn stijve eruit stuiterde, spuugde ze op een hand en begon toen mijn pik hard te masturberen, krachtig op en neer wrijvend over de strakke schacht. 

Ze ging verder met mijn eikel, en ik kreunde in extase toen ze de ontblote huid in haar hand wreef. Toen ik er niet meer tegen kon trok ik haar omhoog en trok haar kleren uit, terwijl ik met mijn handen over haar gebruinde huid wreef. Ze duwde me achteruit, en stond voor me met slechts een kleine zwarte string, die bijna niets van haar strakke, gladde poesje bedekte. Ze draaide zich om en trok de string langzaam uit, en gooide hem toen naar me toe.

Extreem hard verhaal

Ze lag weer op het bed voor me, helemaal naakt, haar gespierde, haarloze lichaam zag er nog beter uit zonder kleren. Ze was sportief en haar heupbeenderen staken zichtbaar omhoog om haar platte, slanke buik te omlijsten. Ze draaide zich om, spreidde haar billen en zei: "Vind je het mooi wat je ziet?" Alles aan haar lichaam was strak, behalve haar kontgaatje, ik had al een glimp opgevangen van het gerimpelde gaatje van achter het touwtje van haar string toen ze zich had uitgekleed, maar nu kon ik haar gebruikte gaatje in al zijn schoonheid zien. 

Zo'n kontgaatje had ik nog nooit gezien - donker, gezwollen en met gebobbelde lippen, en al met nauwelijks enige moeite opengesprongen. 

Ik zakte bovenop haar neer en begon haar gebobbelde gat te likken, mijn tong in de donkere huidplooien stekend en haar vochtig makend terwijl ze onder me kronkelde. Al na een minuut kreunde ze "stop je pik in me", en zonder verdere uitnodiging kroop ik over haar heen en schoof mijn harde pik in haar kont, tot mijn ballen tegen haar aandrukten en ik niet dieper kon. 

Pompen in haar kontgat

Haar kontje was zo los, en toch greep het mijn penis zo hard vast, en toen ik naar voren trok om me terug te trekken grepen haar spieren mijn uitpuilende eikel stevig vast, me in haar houdend door mijn uitlopende corona, de wrijving ongelooflijk. Ik beukte haar voor wat wel een eeuwigheid leek, haar kont werd steeds natter van mijn voorvocht en haar sappen.

Na een tijdje kreunde ze "Ik heb meer nodig, ik heb meer in mijn kont nodig, stop je vingers ook in mij". Ik trok me terug, en keek verbaasd toe hoe haar kontgaatje al zonder moeite open bleef staan. Ik stak drie van mijn vingers in haar, schoof toen mijn penis er bovenop, en ging terug naar mijn diepe beukende actie. 

Anale romantiek

Ze trok mijn andere hand tot onder haar, en zei dat ik over haar buik moest wrijven en met haar navel moest spelen. Het werd me allemaal te veel, wrijvend over haar strakke gebruinde buik en met mijn eikel hard rijdend over mijn vingers in haar kontgaatje. Ik kwam hard en zonder waarschuwing, mijn lichaam ging in spasmen terwijl ik mijn lading diep in haar kontgat pompte. Ze leek teleurgesteld en duwde me van haar af op mijn rug. 

"Stoute jongen" riep ze tegen me, ik ben nog niet klaar met je -je mag je sperma pas later in me achterlaten. 

Toen schoof ze achterover op haar knieën en over mijn pik heen stak ze haar vingers in haar kont en spreidde die van beide kanten open, de huid van haar sluitspier strak gespannen. "Dit heb je straks weer nodig" zei ze, waarna ze met zichtbare inspanning haar lichaam stevig samenkneep, en terwijl ik toekeek, de binnenkant van haar kontgat in haar spleet naar buiten duwde, een natte, rode massa huid vormend een rozenknopje, uit het midden waarvan mijn sperma droop. Zoiets had ik nog nooit gezien en ik moest vechten tegen de drang om weer klaar te komen, terwijl ik naar voren bewoog in een poging mijn penis in haar rozenknopje te duwen. "Nee" zei ze zachtjes terwijl ze haar hoofd schudde.... "nog niet". "Je kunt mijn prolaps later neuken". Wordt vervolgd....

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.