NIEUW verhaal Moeder, oma en zoon sexverhalen: Ik neukte oma keihard terwijl mama stond te kijken (Deel 3)

Rokjesdag, the day after (deel 2)

5 min. leestijd 391 weergaven 8 lezers vinden dit leuk 0 comments

Je kan natuurlijk begrijpen dat ik de rest van de dag met Lars in mijn hoofd zat. Er zijn maar weinig mannen in mijn leven geweest die mij harder hebben laten klaarkomen dan dat hij vanmiddag op het terras heeft gepresteerd. Ik kwam thuis, trok al mijn kleren uit en ging lekker onder de douche staan. Ik heb naar nog wel even met mezelf gespeeld. Het speeltje zat natuurlijk nog perfect in mijn natte kutje. Ik kwam zelfs nog twee keer klaar voor ik onder de douche uitkwam.

Berichtje sturen

Ik trok lekker luchtige en ontspannen kleren aan en ging op de bank een serietje kijken terwijl ik wacht op mijn pizza (vier kazen natuurlijk). Ik pakte mijn telefoon erbij en bedacht wat ik naar Lars zou sturen. Na een paar keer schrijven en verwijderen, kwam er een degelijk berichtje tevoorschijn:

“Hey Lars! Onwijs gaaf dat je vandaag zou bijdehand was op het terras. Heb de enige ervaring, maar dit was voor mij zelfs nieuw. Ik vond het zelfs zo fijn dat ik wil bedanken met een wijntje en een maaltijd, op het huis natuurlijk. Ben stiekem ook wel benieuwd wat je nog meer kan bewerkstelligen 😉.”

Na vijf minuten scheel staren op mijn telefoon, had ik nog steeds geen reactie ontvangen. Iets wat teleurgesteld ging ik verder met het kijken van mijn serie en genoot onwijs van mijn pizzatje. Later op de avond kreeg ik dan het langverwachte bericht teruggestuurd:

“Hey hey. Was zeker gezellig vanmiddag. Was voor mij ook wel nieuw hoor. Het was een geweldige dag, dus ik dacht die nog even beter te maken. Klinkt goed, count me in. Hoe klinkt 7 uur? Dan kom ik door vanuit werk. P.s. hoe heet je eigenlijk?”

“Haha, ik heet Lisa. Leuk je te ontmoeten Lars! Morgen 7 uur is prima. U wordt verwacht op de kerkstraat 1. Dresscode: cozy summer evening.”

“Top, zie ik je dan!”

The day after

De volgende dag op werk kon ik aan niets anders denken dat Lars en dan met name hoe zijn pik dit keer mijn kutje zou vullen in plaats van mijn speeltje. Ik de pauze haalde ik snel wat spulletjes bij de supermarkt voor een lasagne en liep ik langs de drankenwinkel voor een paar flessen rode wijn.

In de avond begon ik direct aan het avondeten toen ik uit werk kwam en tussen het koken door ging ik op jacht naar een leuk zomers jurkje voor de dresscode. Kut… Weer mijn kamer voor met kleding… Om stipt 7 uur ging de deurbel. Kon ik ergens wel waarderen, punctualiteit is iets wat ik kan waarderen. Lars had een lekker zomerse outfit aan met een blouse, korte broek en slippers.

Tijdens het binnenlaten van Lars gaf ik hem een kus en ik merkte meteen dat we allebei wisten wat er vanavond ging gebeuren, top! Ik gaf Lars een glas wijn en ik maakte de laatste dingetjes klaar voor het avondeten en zette de lasagne in de oven. Ik draaide me om en daar stond Lars. Hij zoende me direct en ik zoende hem terug.

Hij betaste mijn lichaam en mijn handen gingen op hun eigen ontdekkingstocht.

Het duurde niet lang of ik zat op mijn knieën en pijpte Lars. Ik had hier de hele dag over gedagdroomd en wist precies hoe ik het wilde.

Tijdens het pijpen begon ik lekker met zijn ballen te spelen terwijl ik hem recht in zijn ogen aankeek. Met lange diepe halen zoog ik lekker hard aan zijn grote, harde pik.

Kleren uittrekken en neuken

Lars kreeg het al snel op zijn heupen en duwde zijn lul steeds verder mijn keel in. Soms ging hij zo diep dat ik moest kokhalzen, maar dat vond ik niet erg. Na een paar korte minuten trok ik Lars mee de woonkamer in trok ik al zoenend mijn jurkje alweer uit en ging ik met mijn benen wijd op de bank liggen. Zonder ook maar één woord uit te spreken, wist hij wat er moest gebeuren. Nadat hij snel al zijn kleren had uitgerukt, ging hij voor mij op zijn knieën zitten en begon mijn kutje te likken. Waar hij langzaam begon, voerde hij het tempo tergend langzaam op.

Na wat commando’s van mijn kant voerde hij het tempo niet meer op, maar begon hij de binnenkant van mijn kutje te stimuleren met twee vingers.

De twee vingers werden er al snel drie en later vier. Het tempo met zijn tong werd weer verhoogd en ik kwam letterlijk binnen 20 seconde klaar! Ik wist even niet waar ik het zoeken moest. Toen ik na een minuutje weer tot aarde kwam, ging ik voorover gebogen, met mijn benen gespreid tegen de bank aanstaan. Lars snapte de hint en kwam achter me staan.

Keihard genomen

Met een behendige beweging begeleidde hij zijn lul in mijn natte kutje en begon me zachtjes en rustig te neuken. “Ik ben niet van suiker schat. Neuk me, neuk me hard!” Dat hoefde ik geen twee keer te zeggen.

Hij stootte direct zo diep en hard als hij kon met een tempo waar een Duracell konijntje nog u tegen zou zeggen. Ik trilde op mijn benen en zakte er dan ook al snel doorheen.

Ik belandde met mijn gezicht op de bank en hij zette zijn been naast me op de bank. Hij bleef me in hetzelfde debiele tempo doorneuken.

Ik kreunde het uit van genot, “ga door! Neuk me! Ga door, niet stoppen!!”

Zonder enige vorm van vertraging bleef Lars me doorneuken alsof er geen morgen meer zou zijn. Hij gaf me een paar flinke tikken op mijn kont, maar dat maakt mij alleen maar wilder en wilder. Ik begon met mijn kutje te spelen en kwam keihard klaar op de pik van Lars, maar Lars was absoluut nog niet klaar en bleef me doorneuken.

Een kleine mismatch in het tempo zorgde ervoor dat zijn pik uit mijn kutje schoot en hij schoot vervolgens in mijn kontje.

“Kut, sorry, sorry!” riep Lars. “Maakt niet uit, niet stoppen! Ga door!” riep ik tegen Lars met de tranen in mijn ogen. God wat was hij goed.

Tering hard anaal geneukt

Ik had nog nooit anaal gedaan en het deed wel een beetje pijn, maar hij moest absoluut niet stoppen! Ik kwam nog harder klaar dan net en door het samenknijpen van mijn toch al wat strakke kontje, kwam Lars hard kreunend klaar in mijn kont.

De tering, wat kon hij neuken.

We stortte allebei neer op de bank en kropen tegen elkaar aan. We lagen daar een minuutje of 10 toen de rookmelder afging. Kut, dat was de lasagne. Dat wordt weer pizza bestellen. Terwijl ik de over open zette, merkte ik op dat mijn ramen weer open stonden… De buurt kon dus weer meegenieten. Lekker bezig Lisa, echt top dit…

De hele avond doorgeneukt

Die avond neukte we de hele avond en nacht door. Op hetzelfde bizar harde tempo van Lars, mijn persoonlijke drilboor.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.