BDSM verhalen

Macht is geil. Daar draait het om met BDSM: de machtsverhouding tussen dominantie (dom) en onderdanigheid (sub). Bondage en zweepslagen in het spel, met kaarsvet druipend over het lichaam van je partner, terwijl hij of zij vastgebonden zit in een latex outfit. Bijna klaar om geneukt te worden of toch ook niet... Dit is het spel van uitstel en subtiel plagen tot grotere extremiteiten. Hier lees je de beste kinky BDSM verhalen voor fetisjisten of mensen die net dat extra beetje spanning nodig hebben. Laat je fetish en wildste fantasieën tot leven komen. Her-beleef alle sexverhalen in je spannendste dromen. Geschreven door liefhebbers zonder rem, gehaald uit de realiteit of net een beetje vertwist om het wat spannender te maken. Heb je zelf een BDSM verhaal te delen? Geen verhaal is ons te gek. Laat het ons weten.

Meesters en meesteressen

Verhalen over Meesteressen, Meesters, slaven en slavinnen. Je leest ze allemaal in de categorie ‘BDSM’. Doe je ook BDSM of heb je plannen om daar aan te gaan doen dan is het fijn om deze verhalen te lezen. Je leest dan direct dat er veel mensen zijn die dezelfde gevoelens als jij hebben. Ook zal je merken dat BDSM veel meer is dan een seksuele voorkeur. Het is een manier van leven. Het is meer dan een rollenspel.

Iemand die slaaf of slavin is, is van nature onderdanig ingesteld. Ze willen graag dienen. Hoe ze de Meester of de Meesteres dienen dat lees je in de verhalen. Daar lees je dan ook meteen hoe meedogenloos deze Meesters en Meesteressen kunnen zijn. Ze dulden geen tegenspraak en willen alles precies op de wijze hoe het wordt bevolen. Ook al voert een slaaf of slavin niet expres een opdracht niet goed uit dan nog zullen er zware consequenties zijn. Er zijn zelfs Meesters en Meesteressen die straffen met stroom.

Lees meer over BDSM

Ben je nog niet ervaren en wil je weer over de wereld van BDSM te weten komen dan is het lezen van de spannende verhalen een goede start. Daar kom je dan alles te weten over de harde straffen, de onderdanigheid en de leefstijl van deze mensen. Vele verhalen zijn gebaseerd op waarheid. Dit maakt het nog spannender om te lezen. Misschien zie jij het wel zitten om na het lezen van deze verhalen ook eens een sessie te ervaren als Meester, Meesteres, slaaf of slavin. Het lezen van de verhalen kan namelijk gevoelens naar boven brengen waarvan jij waarschijnlijk niet eens wist dat jij ze had. Wij wensen je dan ook alvast veel leesplezier bij de BDSM verhalen.