NIEUW verhaal Moeder, oma en zoon sexverhalen: Ik neukte oma keihard terwijl mama stond te kijken (Deel 3)

Luier (straf) verhalen voor diaper lovers

5 min. leestijd 5K+ weergaven 83 lezers vinden dit leuk 1 comments

Dit is mijn luier verhaal (Sarah) over mijn fetish voor verkleed gaan aan als een baby en gestraft worden door mommydom (Candy). Dit wordt ook wel Ageplay, of ABDL genoemd over adult babies voor diaper lovers. Niet altijd van seksuele aard, maar voor mij zeker wel. Mannen en vrouwen vindt je als diaper lover. Ik ben een vrouw. Het maakt me geil als ik verzorgd en gespankt wordt door een dominante vrouw, terwijl verkleed zit in een bedje met mijn pamper aan. Oordeel niet te snel. Lees mijn verhaal en natuurlijk hoor ik ook graag jouw fantasieën of ervaring hierover.

In mijn luier gestraft worden

“Hoi Candy… Kan ik je ergens mee helpen? Waar ben je naar opzoek?”

Hey, heb je interesse in een kinky sekspartner voor one night stands? Op deze bdsm datingsite melden mensen zich aan met interesse in kinky sex. Graag alleen aanmelden als je serieuze interesse hebt.

Bekijk deze BDSM datingsite

Ze was aan het blozen en probeerde na te denken wat ze moest zeggen. Haar gedachten sloeg op hol. Ze kon zichzelf wel voor haar kop slaan omdat haar moeder haar had overtuigd dat ze in een luier en een kort rokje wel kon gaan winkelen. Sarah had haar zo laten schrikken dat ze in haar luier had geplast. Gelukkig had ze haar vertrouwde luier aan, maar nu was het nat en was het nog vervelender.

Sarah stond daar met een gigantische glimlach op haar gezicht, ze kon haar geluk niet op. Voor haar stond Candy, over wie ze iedere nacht fantaseerde. Candy, 19, klein en beeldschoon, was een meisje dat zich snel onderdanig opstelde. Op het moment dat Sarah haar zag, dacht ze gelijk aan haar fantasie. Candy is beeldschool en Sarah wilde haar. Niet voor seks, maar om een leuke tijd te hebben en haar te behandelen als het stoute meisje dat ze werkelijk is.

Candy probeerde weg te komen van schaamte en verontschuldigde zich, Sarah wilde haar ‘helpen’. “Sorry Sarah, ik moet echt naar het toilet, kan je mij de weg wijzen?” “maar natuurlijk” zei Sarah. “Pak je spullen en ik neem je mee naar het toilet was je jouw ding kan doen.”

Ze weet dat ik een luier draag

Wat Candy niet wist, was dat Sarah haar de hele tijd aan zat te staren. Beide meiden schrokken even toen de blikken elkaar kruisten. Sarah realiseerde zich dat de glimlach die ze op haar gezicht had, Candy liet blozen en Candy zich langzaam onderdanig op begon te stellen. Precies wat Sarah wilde. Candy liep achter Sarah aan en haar hard ging tekeer terwijl ze het damestoilet inliepen.

Sarah trok haar een hokje in en deed de deur achter haar op slot.

“Candy, ik weet dat je een luier draagt en dat je het fijn vind. Vanaf nu veranderd dat. Het is ons geheim en je draagt alleen een luier als ik dat goed vind.”

Vervolgens trok Sarah haar rokje omhoog en Candy zag de zelfde luier als zij droeg verschijnen. Ineens viel alles op zijn plek. Ze was nog steeds een beetje nerveus want ze vond het erg, erg vreemd. Ze was zelf een beetje angstig.

Ageplay met mijn Candy

Sarah kwam dichtbij Candy en ze zei dat alles goed zou komen. Candy ontspande een beetje en liet Sarah de controle overnemen, precies wat Sarah wilde. Sarah wilde dat Candy zich compleet overgaf en de enige manier om dat voor elkaar te krijgen, was haar aanraken op een speciale manier.

Sarah duwde Candy tegen de deur aan en liet haar hand over de luier glijden.

Ze voelde dat de luier warm was en door er zachtjes op te drukken kon ze zich goed voorstellen hoe het kutje van Candy eruit zag. Maar daar was nog genoeg tijd voor.

Plassen alleen met toestemming

Candy begon de aanraking van Sarah te voelen. Ze begon geil te worden en raakte buiten adem. In haar gedachte wilde ze dat Sarah zou stoppen, maar haar word wilde meer. Plots was ze in de greep van Sarah en liet alles lopen. Sarah nam een stapje terug toen ze hier achter kwam.

“Wie gaf jou toestemming om in je luier te plassen? Nu moet ik je luier vervangen óf zal ik mijn speciale luier voor stoute meisjes pakken?”

Candy kon niet begrijpen waar deze stemmingswisseling vandaan kwam. Ze wilde bijna zeggen dat ze haar eigen luier bij zich had toen Sarah een verschoonmatje uit haar tas haalde. Toen ze de mat openvouwde zag Candy dat ze luiers, baby poeder en natte doekjes mee had. Alles voor een verschoning.

Met een lach op haar gezicht spreidde Sarah de mat op een nabije tafel en vertelde dat Candy op de mat moest gaan liggen met haar rokje omhoog. Sarah zei dat Candy niets mocht doen zonder toestemming om iets te mogen doen. Dit was een perfecte positie om Candy wat regels uit te leggen. Dit deed ze terwijl ze de luier begon te vervangen.

“Wat hebben we hier? O ja, een natte baby met een geil kutje.”

Blij en geil in mijn luier

Candy begon te blozen en ze was serieus geil geworden. Het was bijna alsof de tijd stil stond terwijl Sarah haar vroeg of ze haar kont omhoog wilde duwen. Ze trok de luier onder Candy vandaan en legde een nieuwe luier onder haar nieuwe slaafje. Ze pakte een nat doekje en veegde Candy vanaf haar kutje naar achter. Vervolgens begon ze het zachtjes droog te blazen. Toen ze zag dat alles mooie droog was, was ze tevreden. Candy moest haar kontje weer in de lucht duwen en Sarah deed een baby roze luier om, om Candy vervolgens van de tafel af te helpen.

“Nou, mijn lieve Candy. Ik ken je geheim en jij kent nu mijn geheim. Wat we nu hebben maakt mij blij en geil. Ik ga er vanuit dat je me de respect biedt die ik verdien. Als je het fijn vind om verzorgd te worden en het zelfde bij mij te doen, zie ik je vanavond bij mij thuis. Je weet nog wel waar dat is toch. Ik heb wel gezien dat je me soms naar huis volgt.”

Sarah rolde haar matje op en bergde deze samen met haar spulletjes op voordat ze Candy naar buiten begeleide. Candy’s hart sloeg op hol. Iemand die ze niet kende had haar ontdekt en daardoor volledig in haar macht. Hoever zou ze durven gaan. Diep van binnen voelde Candy dat ze deze kans niet mocht missen.

Candy en Sarah

5 minuten voor middernacht en Candy stond voor de deur bij Sarah. Ze klopte op de deur. Sarah deed de deur open.

“Ik dacht bijna dat je niet zo komen. Kom binnen, kom binnen.”

Candy voelde dat haar benen trilde bij de gedachte aan wat er zou komen.

2 minuten voor middernacht. Sarah keek naar Candy met een glimlach op haar gezicht.

Candy had een korte tel om rond te kijken voordat haar hoofd begon te draaien van spanning.

Middernacht. Sarah stond voor Candy en keek haar strak in haar ogen aan. “Candy, als je werkelijk bij mij wilt zijn, doe je precies wat ik wil. Je doet wat ik wil zonder aarzeling én je draagt alleen luiers als ik dat zeg. Heb je dat begrepen. Als je akkoord gaat, buig je jouw hoofd naar beneden en houd je jouw handen achter je rug.”

Candy haalde diep adem en boog haar hoofd naar voren met haar handen achter haar rug. Ze ademde langzaam uit en sloot langzaam haar ogen.

Wordt vervolgd…Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

  1. Janine
    24 oktober 2023 om 16:45

    Wanneer komt het vervolg dit verhaal is zo spannend ik zie mijn zelf in dit verhaal

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.