NIEUW verhaal Beste sexdating sites van 2023

Mijn webcamsex ervaring als cuckold

5 min. leestijd 2K+ weergaven 33 lezers vinden dit leuk 3 comments
Lisa en Mark hadden het er al vaak over om eens een andere weg in te slaan in hun sexleven. Beiden waren ze er wel over uit dat het allemaal wel ok en experimenteel genoeg was, maar beiden hadden ze ook wel het gevoel dat ze ietsje verder konden gaan. Na een zijstap te hebben gemaakt in de BDSM en een paar keer naar een parenclub te zijn geweest, was het voor hen beiden het moment voor de ‘next step’. Mark was nog al van de techniek en wilde graag een keer een geile sexpartij opnemen of zelfs live streamen, waar Lisa eigenlijk het meer zocht in een lijfelijke toevoeging in hun sexleven. Lisa wilde wel eens als Cuckold door het leven gaan, of als Hotwife zoals dit tegenwoordig ook wel heet. Lisa was zeker niet de aller strakste meer om het maar zo te zeggen. Wel was ze nog steeds een bijzondere verschijning met haar donkere haar en haar fel blauwe ogen. Ook Mark was met een klein veertigers buikje niet meer de adonis die hij vroeger was, maar met zijn 22 centimeter genotsstaaf kon hij Lisa nog wel laten gillen als een waanzinnige, wanneer hij weer eens lekker onder handen nam.

Amateur webcamsex livestream

Het moment van de waarheid was dus aangebroken. Lisa en Mark hadden via een site contact gekregen met Levi, die een geile avond met het tweetal wel zag zitten. Hij was op de hoogte van het feit dat het allemaal ook nog eens live te zien was dus alle remmen konden daadwerkelijk los. Mark zat ontspannen achter een tafeltje met een laptop erop, gereed om maar liefst alle vier de camera’s die hij geposteerd had in de slaapkamer te bedienen. Natuurlijk naakt om zo nu en dan even lekker de hand aan zich zelf te slaan. Levi was duidelijk jonger dan het geile stel. Vertoefde vaak in de sportschool en had een kroonjuweel van een pik tussen zijn benen hangen. Lisa was direct aangevallen op haar nieuwe vriendje. In een geil klein stringetje en een nauwelijks verhullende bh liet zij zich van meet af aan bedienen door Levi. Hij zoende haar passioneel, kneden haar billen en zoog aan haar tepels alsof zijn leven er vanaf hing. Lisa drukte continue haar venusheuvel tegen Levi’s pik aan die reeds strak in zijn boxershort zat. Al snel had de botergeile Lisa niets meer aan en kreunde en steunde onafgebroken van genot en opwinding. Ook Levi had al snel niets meer aan en ging op zijn knieën zitten om Lisa eens lekker te beffen. Lisa kroop werkelijk op de zittende Levi en wreef haar natte kut over Levi’s likkende mond. Hard duwde zij haar poes in zijn gezicht. Zelfs Lassi zou jaloers zijn geweest op de lik-kwaliteiten van de jonge spierbundel. Na enige tijd wist de geile Cuck Lisa het niet meer te weerstaan en kwam schokkend en kreunend klaar. Het leek er bijna op dat de voor vandaag gedeelde vrouw er even in bleef, maar zij herpakte zich snel.

Kinky cam sessie met Lisa

Mark sloeg het allemaal gade met een enorme stijve pik inmiddels. Met zijn linker hand masturbeerde de mid-veertiger nog vrij rustig, terwijl hij met zijn rechter hand zakelijk notities maakte om de opname makkelijker te kunnen monteren. Tevens zag hij dat er inmiddels al flink wat kijkers live online waren om het geile tafereel van zijn vrouw en haar tijdelijk minnaar gade te slaan. Levi was na Lisa’s orgasme erbij gaan staan wat de hete Cuck de gelegenheid gaf om aan te vallen op Levi’s rechtop staande penis. Met twee handen duwde Lisa de paal van de sportschool-boy omhoog om eens heerlijk diens balzak te likken. Het leek er van de zijkant zelfs op alsof er een hoge mate van adoratie was voor de fallus van Levi en dat deze door Lisa vroom werd aanbeden. Gezien de grootte en dikte van het geslacht van haar tijdelijke verovering lukte het de begin veertiger niet deze helemaal te verorberen. Toch lukte het Lisa om Levi’s heipaal flink diep in haar mond te laten glijden en hem neuk-klaar te maken. Één ding was namelijk zeker, ze moest en zou klaar komen op deze fantastische pik.
Jij gaat mij nu neuken! En je mag niet eerder komen dan dat ik het zeg. Ik ga echt als eerste komen, hoor je me?
Terwijl Lisa de nogal dwingende mededelingen deed, ging zij wijdbeens op een zogenaamde hocker liggen met haar benen wijd en uiterst uitnodigend gespreid. Levi snapte natuurlijk direct wat er van hem verwacht werd en nam plaats tussen de benen van de vrouw die hij naar een hoogtepunt moest gaan neuken.

4.500+ kijkers, likes en duimpjes!

Met nauwkeurige precisie schoof Levi zijn ding in de druipend natte kut van Lisa, die natuurlijk direct reageerde met het nodige gekreun. Levi besloot het langzaam aan te doen in het begin om niet direct zijn opdrachtgeefster uit elkaar te trekken. Iedere stoot die hij deed, met zijn ruim 23 cm schoon aan de haak, volgde de vorige sneller en feller op. Dit was ook duidelijk merkbaar aan de reeds ongecontroleerd kreunende Cuck onder hem. Mark hield intussen de camera’s nog steeds goed bij. Ook het kijkers aantal bleef maar stijgen en de teller hiervan liep zelfs zo nu en dan op tot boven de 4.500! Een aantal waar hij natuurlijk wel op had gehoopt. Ook de likes en duimpje schoten door het scherm als vuurwerk in een oudejaarsnacht. Terwijl hij dit allemaal deed bleef hij zo nu en dan ook aan zijn haak rukken om niet te veel te verslappen voor het slotstuk van de avond. Levi bleef zijn werk nauwkeurig uitvoeren en bracht met zijn enorme leuter Lisa werkelijk in de zevende hemel. Het duurde zeker wel even voordat het enorme orgasme zich aankondigde van de botergeile Cuck. Toen het eenmaal zo ver was gingen echt bij haar alle remmen los en was er geen touw meer aan vast te knopen van wat zij allemaal schreeuwde en kreunde. Feit was wel dat het organsme meer dan overweldigend was.
Nu mag jij komen en mij helemaal vol spuiten!
Een uitnodiging die Levi zich niet een tweede keer liet zeggen. Hij plaatste Lisa op z’n hondjes voor zich, schoof zijn stijve lat weer naar binnen en begon te stoten als nooit er voor. Ook Lisa kon dit wel waarderen en het duurde vervolgens niet lang voordat haar gegil en gekreun weer naar grote hoogte ging. Het lukte Levi zelfs om ervoor te zorgen dat zij gezamenlijk klaar kwamen. Iets wat hem niet vaak was gelukt overigens. Toen Lisa weer wat tot zichzelf gekomen was ging zij weer op haar rug liggen op de hocker. Mark liet zijn ‘opname studio’ even voor wat het was en liep naar zijn echtgenote.
Nu mag jij de rommel opruimen, Mark.
Mark door vervolgens tussen de benen van zijn vlouw en begon de volgespoten poes schoon te likken. Ondertussen trok Mark aan zijn pik om ervoor te zorgen dat hij misschien nog een kleine daad kon verrichten. Levi had overigens inmiddels zijn kleding weer aangetrokken en was bezig met zijn schoenen. Toen hij daar mee klaar was vertrok hij stil en zwijgend en liet het geile stel ondertussen hun ding doen en wilde hen niet verder storen in hun wilde fantasie die nog wel even zou gaan duren. De camera’s liepen gewoon door, terwijl het aantal kijkers bleef oplopen…….  

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

 1. Jacqueline41
  7 december 2018 om 15:08

  Fap-tastisch! Xx

  Beantwoorden
 2. Eric ir.e.deboer@gmail.com
  27 februari 2020 om 17:23

  Lekkkergeil verhaal

  Beantwoorden
 3. Brenda
  8 mei 2021 om 16:56

  Heerlijk genoten van het verhaal, benzelf eens tg maar geniet van deze verhalen.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.