NIEUW verhaal Ik ben de gangbang slet

Super geil verhaal op de Eroticabeurs

15 min. leestijd 22K+ weergaven 325 lezers vinden dit leuk 3 comments
Ik ben een moderne vrouw en ik ben in het bezit van een erotica winkel in het midden van het Land. Mijn man heeft een zeer goede baan en is vaak van huis, hij moet geregeld naar het buitenland voor de zaak waar hij voor werkt. Wij hebben al meerdere jaren een goed huwelijk, we hadden een goed sexleven maar de laatste tijd nemen we steeds minder tijd voor elkaar. Maar zodra we weer van elkaar genieten dan is het ook weer snel voorbij, mijn man komt snel klaar en wil dan meteen gaan slapen. Zelf hou ik wel van een stevige en lange beurt. We zitten ook al enkele jaren in het swingers wereldje. In het begin spraken we alleen maar af met stellen, maar sinds we eens afgesproken hebben met een man, spreken we wel vaker af met een man(nen). Voor onze leeftijd zien we er nog erg goed uit en dat horen we dan ook geregeld. Mijn man vind het dan ook heerlijk als ik veel aandacht van andere mannen krijg. Ik loop dan ook vaak uitdagend gekleed , geil met stijl. Ik hou er wel van om te teasen en te pleasen, zeker indien ik sliploos ben en de opdracht krijg van mijn man om de kerels het hoofd op hol te brengen.

Eroticabeurs, EroExpo in Hasselt

Na enkele jaren op de Kamasutra beurs te hebben gestaan, besloot ik dit jaar eens naar de Eroticabeurs, EroExpo in Hasselt te gaan. Ik boekte voor mijn personeel en mijzelf een hotel in het centrum van Hasselt. Enkele dagen voordat de beurs was ben ik samen met een bevriend koppel naar de Ethias Arena in Hasselt om de stand in te richten. De eerst dag was het erg druk en ook wij hadden het erg druk, maar opeens stond daar een koppel van mijn leeftijd, vooral de vrouw trok mijn aandacht. Ze was een mooie slanke vrouw, half lang blond haar, ze had een mooi strak lak jurkje aan met daar onder een paar mooie knielaarzen. Haar borsten waren duidelijk te zien in het jurkje en zo te zien waren het een paar mooie borsten. Ik liet hun eerst even goed rond kijken en stapte op een gegeven moment op hun af en vroeg of ik hun misschien kon helpen. Ze zei dat ze iets zocht voor stimulatie van de G-spot, ik liet haar iets zien en liet haar meteen voelen hoe heftig de trillingen waren. Kennelijk vond ze het wel iets want ze zei meteen tegen haar man dat ze deze wel wilde hebben. We kwamen in gesprek en ik vroeg met een geintje of hij ook niets wilde uitzoeken, hij keek heel even naar zijn vrouw en zei “nee, dat hoeft niet”. Ik zei meteen: zoek iets uit en je krijgt het gratis.. Zijn vrouw zocht een cockring uit. Ik pakte beide artikelen goed in en wenste hun veel plezier met de nieuwe aanwinsten. Zij wilde weglopen en toen draaide hij zich om en vroeg of ik straks met hun een drankje wilde drinken in de swingersbar. Ik schrok en zei “nee, als ik klaar ben dan ga ik meteen naar mijn hotel”. Zij verdwenen en ik ging even zitten om iets te eten en te drinken, ondertussen stuurde ik mijn man een app, mijn man die in London was voor zijn werk. Ik zei hem dat ik een verzoek had gekregen om iets mee gaan te drinken. Niet veel later kreeg ik een app terug met de mededeling dat ik het wel mocht doen en hij zei meteen erbij dat hij dat wel geil zou vinden. Ik ging weer verder en een paar uurtjes later zag ik het stel weer langs lopen en we begroette elkaar, hij kwam terug en vroeg of ik me niet bedacht had. Ik zeg het is goed ik kom straks wel even naar de bar.

Super geil in de swingsbar

Nadat wij alles opgeruimd hadden en alles afgesloten ging ik naar de bar, ik hoefde niet lang te zoeken, ze zaten aan de bar. We stelde ons aan elkaar voor, zij heette Ellen en hij Peter. Ik nam een glaasje wijn en al snel hadden we een goed gesprek. Ellen en ik zaten geregeld aan elkaar en het duurde niet lang of Ellen zat met haar hand onder mijn jurkje en ging geregeld met haar vingers langs mijn, ondertussen geworden, natte poes. Het viel haar meteen op dat ik gepierced was en werd er wel nieuwsgierig na.
Na even aandringen deed ik mijn jurkje hoger en liet de piercing zien.
Ondertussen waren er twee jonge mannen, van tussen de 30 en 35, voor ons in twee fauteuils gaan zitten en deze twee keken maar al te graag mee. Nadat ik dat in de gaten kreeg werd ik nog geiler en ondertussen zonder dat Ellen en Peter het in de gaten hadden liet ik de twee mannen geregeld genieten van mijn natte poes. Ondertussen was het sluitingstijd en Ellen en Peter boden me aan om me naar het hotel te brengen, dat sloeg ik natuurlijk niet af omdat ik ondertussen ook al wat wijntjes op had en het tijd werd om mijn bed op te zoeken. Bij het hotel aangekomen wisselde we onze telefoonnr’s uit en spraken af om zo snel mogelijk eens contact op te nemen om samen met mijn man eens iets af te spreken.

Dag 2 op de eroticabeurs

De volgende dag was het nog drukker op de beurs en het was een succes. We verkochten goed en geregeld had ik een goed gesprek en ook werd me enkele keren gevraagd wat ik de avond ging doen als de beurs gesloten was. Opeens stond er een jonge man naast me met een glimlach op zijn gezicht, ik zag het gelijk het was een van de mannen van gisterenavond. Ik vroeg hem of ik hem kon helpen en hij antwoorde meteen met “ja, kom vanavond naar de bar”.Voordat ik wat kon zeggen was hij weg. Ik dacht wat brutaal maar tevens wond het me wel op.
Ik voelde mijn poes weer nat worden. De hele dag zat ik met een natte poes en geile gedachtes in mijn hoofd. Ik wist niet wat ik ermee moest doen.
Tijdens even een tijdje voor mezelf stuurde ik weer een app naar mijn man, ik vertelde me wat me was overkomen. Niet veel later kreeg ik een app terug met als antwoordt “doen en geniet, je weet dat ik dat geil vind”. Ik besloot om het ook te doen en tegen sluitingstijd van de beurs ben ik me gaan opfrissen.

Swingersbar dag 2

Bij de bar aangekomen degene niet waarvoor ik gegaan was, ik besloot om me een wijntje te nemen en even te wachten. Niet veel later voelde ik een hand op mijn schouder, ik draaide me om en daar was ie dan. Hij kuste me op mijn wang en stelde zich voor als John. Hij bestelde zich een biertje en voor mij nog een wijntje, ondertussen kwam het gesprek al goed op gang. Hij was een zelfstandiger ondernemer uit Hasselt en tot mijn verbazing was hij 42 jaar. Na nog een wijntje en een biertje werd het gesprek wat losser en al rap zat hij met zijn handen aan mijn benen.Hij vroeg: “heb je vandaag ook een slip aan?”. Ik bloosde en bekende dat ik vandaag ook geen slip aan had.Toen stond hij op en zei: "ik ga naar het toilet, als ik terug kom dan laat je me dat maar zien." Hij liep weg en ik hield in de gaten wanneer die terug kwam.
Zodra ik hem zag terug komen deed ik mijn benen uit elkaar in de hoop dat hij iets kon zien.
Hij glimlachte en bij zitten gaan op zijn kruk legde hij zijn hand op de binnenkant van mijn been neer en wreef er zacht over heen. Ik voelde nu een warme gloed door mijn onderlichaam en merkte meteen dat mijn poesje erg nat werd. Hij had dit ook in de gaten en zijn hand zat al vrij snel bij dat natte poesje.We besloten om weg te gaan en tijdens het na buiten lopen zei hij “we gaan naar mij thuis” hij zei dit op weer zo’n toon als hij s ’middags vertelde om naar de bar te komen.

Sex in zijn appartement

We reden naar zijn appartement, hij bewoonde een penthouse midden in het centrum van Hasselt.Tijdens het rijden kon hij niet van me afblijven en gaf me de opdracht om mijn jurkje omhoog te doen zodat hij zicht had om mijn poesje. Ik zei “ voordat ik dat doe vraag ik toch nog eerst toestemming aan mijn man”. Ik stuurde een app naar mijn man en vertelde wat er gebeurd was en vroeg of hij het goed vond dat ik met deze onbekende man mee ging. Ondertussen zat John al heerlijk met zijn hand aan mijn poesje en die werd steeds natter en natter, ik voelde dat mijn tepels al flink hard waren. Nou kan ik wel zeggen dat ik een paar stevige borsten heb met flinke tepels. Hij parkeerde zijn auto in de parkeergarage onder het appartement en we stapte uit. Hij kwam naar me toe gelopen en drukte me tegen de auto en hij zoende me en voor ik het wist stonden we te tongzoenen of ons leven er vanaf hing.

Geil in de lift

We liepen naar de lift en gelukkig stond de lift er al, we stapte snel in we gingen door met tongzoenen, hij deed mijn jurkje omhoog en ging met zijn vingers langs mijn zeik natte poes. Heel voorzichtig duwde hij een vinger naar binnen. Och wat werd ik geil, ik kroop als een krolse kat tegen hem op en fluisterde hem in zijn oor dat ik er echt aan een goede beurt toe was. Gearmd liepen we naar de lift uit.
M'n kut dreef van het geil, mijn tepels stonden op springen, dus jullie begrijpen waar ik aan toe was.
Ik liep naar binnen en keek zo ver de stad heen, prachtig. Vind je het wat, vroeg hij, ik wel en ik voelde hoe hij achter me kwam staan en me bij m'n tieten pakte. De laatste paar knopen werden losgemaakt en daar stond ik dan met m'n grote blote tieten voor het raam. Ik voeg vind je ze lekker? Geweldig, ik hou van grote tieten, ik van een grote lul zei ik lachend, hij trok mijn jurkje uit en daar stond ik dan, in m'n blote kont klaar om aan die grote dikke lul te worden geregen. Ik hoorde dat hij zijn broek uitdeed en even later voelde ik die dikke worst tegen mijn kont aan. Hij liet zijn vingers in m'n poes glijden, ik spreidde mijn benen wat meer zodat hij er beter bij kon, wat voelde ik me hoerig zeg. Hij begon lekkere geile dingen in Mijn oor te fluisteren en ook ik liet me niet onbetuigd.
Ga je me lekker naaien met die grote lul van je, ja en ik zal je hele kutje volspuiten.
Ik liet me met mijn handen voorover op de rand van de stoel zakken en zei, ram die lul erbij me in. Ik voelde hoe hij die dikke eikel tegen m'n natte poes aanzette en in een keer ramde hij hem erin jaaaaaaa……. riep ik neuk me helemaal gek, kom op. Tot aan zijn ballen zat hij erin mensen wat lekker, die hele dikke worst zat er bij me in, ik hapte naar adem. Hij greep m'n dikke tieten beet en begon lekker aan mijn tepels te trekken, ik voelde m'n eerste orgasme komen ik draaide met m’n billen tegen zijn buik en als een idioot kwam ik klaar, je hoorde mijn poes sopgeluiden maken zo nat was ik. John ging gewoon door en ik spoot hem helemaal onder…

Mijn man bellen tijdens het vreemdgaan

ik besloot om mijn man nog even te bellen, volgens mij had hij nog nooit zo snel de telefoon opgenomen als op dat moment. En, vroeg hij onmiddellijk, je vrouwtje zit hier nu zonder jurkje met met een heerlijke geile vent en heeft net een heerlijke beurt gehad. die vent gaat me straks nog eens goed gaat naaien zei ik, wat ben ik geil, dat was de bedoeling toch, vroeg ik, ja heerlijk laat je maar helemaal gaan. Ik zag dat John inmiddels naast me stond en besloot er nog een schepje bovenop te doen.

Geiligheid op een hoogtepunt

John ging naast me zitten en legde zijn hand op mijn been, ik spreidde m'n benen wat meer en voelde zijn vingers tegen m'n natte schaamlippen gaan. je vrouwtje zit hier met een paar vingers in haar kut, hoe vindt je dat? Ja doe maar zei hij ik voelde hoe John met zijn vingers mijn geile poes verwende. Ik hield het zelf ook haast niet meer, ik fluisterde tegen mijn man, trek je pik maar even leeg terwijl dat geile vrouwtje van je wordt gevingerd, op het moment dat ik dat zei hoorde ik hem met een flinke zucht klaarkomen. Ik zei wij gaan hier weer verder, ik ben aan een flinke beurt toe, ja kreunde hij laat je maar lekker afnaaien, hoe geiler hoe lekkerder. John zei, laat dat maar aan mij over en ik drukte de telefoon uit.
Ik zakte op mijn knieën en pakte de glibberige pik beet, wat een joekel van een ding man.
ik likte m'n eigen geil van zijn lul af en het smaakte heerlijk. Ik nam de dikke eikel in m'n mond en duwde m'n tong in het spleetje. Ik hoorde hem kreunen, ga door dan spuit je hele mond vol, ik kon niet veel zeggen en kreunde wat ik voelde zijn paal spannen, dat ging niet lang meer duren, ik duwde m'n handen op zijn billen en drukte zijn lul zover mogelijk naar binnen. Mijn tong deed de rest.
Hij pakte me bij m'n hoofd en neukte zich klaar in m'n mond.
ik kommmmm……… riep hij en even later kreeg ik de volle lading.
Ik slikte zoveel mogelijk door, ik ben gek op sperma! ik pakte zijn lul beet en de laatste stralen spoot hij over m'n tieten heen, heerlijk!
Wat een lekkere geile bedoeling zeg, ik liet mezelf languit op de bank vallen om even bij te komen. Iets drinken, vroeg John, graag ik heb er dorst van gekregen. Hij schonk een glas wijn in en ik keek ondertussen naar die heerlijke pik van hem, halfstijf hing hij tussen zijn benen te bungelen. Mijn man is helemaal niet groot geschapen, Ik dacht nog het is maar behelpen want deze was toch wel een behoorlijk stuk langer en vooral dikker. Hij zag hoe ik lag te kijken en vroeg, is hij je bevallen? Zeker weten zei ik, maar dit is pas het begin, ik wil nog veel meer lekkere dingen met je doen, geen enkele schaamte voelde ik, alleen maar lust.
Ongegeneerd met m'n benen gespreid en sperma op m'n borsten lag ik te wachten op wat nog zou gaan komen.
Vertel eens wat over jullie fantasieën zei John, je hebt me nieuwsgierig gemaakt. Uitgebreid vertelde ik hoe wat voor fantasie we hadden en dat we al eerder een Bull hadden gehad maar dat dit helaas gedaan was. Geloof me zei ik, veel vrouwen zouden het wel eens willen proberen, maar durven de stap niet te nemen. Ik wilde er ook eerst niet aan beginnen maar nu vind ik het wel heel erg geil en mijn man vind het echt helemaal geil.

Nog meer geilheid!

Ik zou het heerlijk vinden om het met je doen terwijl hij toekijkt, zoals ik al zei, wat mij betreft geen probleem, het lijkt me best spannend. Ondertussen zag ik zijn lul weer hard worden en ik begreep dat het hem ook behoorlijk opwond, dat beloofde nog wat de komende tijd. Hij nam me vast en gaf me een zoen, we begonnen weer te tongzoenen en hij streelde me door mijn haar. Langzaam ging zijn hand weer richting mijn poesje, eerst streelde hij mijn borsten, waar mijn tepels nog steeds keihard zijn. Hij trekt lekker aan mijn tepels. Zijn had gaat nu naar mijn poes en hij wrijft lekker over mijn hele poes, lekker over de opgezwollen lippen en over mijn harde clitje. Af en toe duwt hij een vinger in mijn zeiknatte poes. Hij duwt nu 2 vingers in mijn poes en begint me lekker te vingeren, opeens verdwijnen en nog 2 vingers bij en hij zegt zachtjes in mijn oor “sletje jij kan meer hebben” en opeens duwt hij alle vingers in mijn poes. Och wat is dat lekker, ik hou het nu niet meer en kom klaar, ik spuit heel zijn hand onder en ik blijf spuiten, ik kan het gewoon niet meer inhouden. Hij gaat met zijn hoofd tussen mijn benen liggen en begint me heerlijk te likken, hij likt langs mijn lippen en mijn clit. Hij neemt mijn lippen tussen zijn lippen en zuigt er zachtjes aan, dat doet ie ook bij mijn clit en af en toe bijt ie er lekker op. Nu duurt het ook niet lang en ik kom klaar, ook nu weer spuit ik maar nu likt hij alles op. Dit is toch zo ontzettend geil! Hij gaat recht zitten, trek me naar zich toe en duwt zijn harde pik tegen mijn poes, hij gaat nu lekker langzaam met zijn eikel tussen mijn lippen door van boven naar onder en wrijft zo ook over mijn clit, steeds sneller en sneller, ik verlang nu steeds meer naar die harde dikke pik in mijn poes.
Ik smeek hem dan ook “neuk me, neuk me, neuk me hard, ik wil je pik in me!”
Hij laat me niet lang wachten en stoot die dikke pik diep in me en neuk me ook keihard.Wat een tempo heeft die man en hoe lang houdt ie het vol, niet normaal. Ondertussen kom ik aan de lopende band klaar en blijf ik maar spuiten, ik weet niet waar ik het vandaan haal. Hij haalt zijn dikke pik uit me poes en zet me op mijn knieën, hij gaat achter me zitten en steekt die pik meteen weer met een harde stoot in mijn poes. Hij vraagt “is dit wat je wilt? “ ik zeg “ja, lekker neuk me, neuk me lekker diep en hard met die dikke pik van je” .
Hij haalt zijn pik uit mijn poes en zet zijn eikel tegen mijn kontgaatje.
Gelukkig had ik me schoongemaakt daar voordat we begonnen, anders had ik dit niet gewild. Hij begint langzaam zijn eikel in mijn kontgaatje te duwen en ik duw help hem door langzaam mijn kont naar achter te duwen, langzaam verdwijnt die dikke pik in mijn kontje, och wat is dit lekker. Het duurde dan ook niet lang hij neukt me ook lekker hard in mijn kontje.

Kut of kont

Dan vraagt hij “waar wil je nu mijn zaad hebben”? ik twijfelde maar wilde het toch graag in mijn poes hebben. Hij haalde dan ook zijn pik uit mijn kontje en duwde hem meteen in mijn poes, hij begon nu weer keihard te stoten en kwam dan ook met een oerkreet klaar.
Hij spoot dat heerlijke zaad in mijn poes . Lekker!……
Hij draaide me op mijn rug en kwam bovenop me liggen, we tongzoende, ondertussen wreef ik met mijn hand langs mijn poes en voelde dat heerlijke zaad uit mijn poes lopen, ik likte dan lekker aan mijn hand en likte het lekkere zaad van mijn hand. Zo bleven we nog even liggen en ik voelde nog steeds het zaad uit mijn poes lopen .
Ik vroeg of hij een foto wilde maken van mijn poes met het uitlopende zaad.
Dit deed hij en ik stuurde de foto naar mijn man, nu kon hij morgenvroeg meteen kijken hoe mijn poesje lekker was volgespoten, iets wat hij altijd graag gewild had. Hierna ging ik me douchen maar ik was niet mijn poes want ik wilde nog lang genieten van het zaad dat nog steeds langzaam uit mijn poes liep.

Lekker douche na de sex

Nadat we gedouched waren , bracht hij me naar mijn hotel, want ik wilde s’morgens gewoon samen met mijn collega’s aan de ontbijt tafel zitten, zodat zij niets in de gaten zouden hebben. Nadat ik nog en paar uurtjes geslapen had, ging ik ontbijten maar mijn gedachten waren nog steeds bij die heerlijke nacht, die ik nog vaak hoop mee te maken met deze heerlijke man. De hele dag blijf ik er aan denken. Opeens toen ik zat te eten zag ik hem weer staan, ik voelde meteen dat ik warm werd. Ik liet hem even wachten en liep richting de toiletten, hij kwam achter me aan en zei “we hebben onze telefoonnr’s niet uitgewisseld.” Ik noemde hem mijn nummer op hij noteerde het meteen in zijn telefoon. We spraken af dat we snel een afspraak zouden maken. Ik gaf hem nog snel een zoen en hij verdween. Na bijna dagelijks met elkaar te appen hebben we dan ook snel afgesproken en ondertussen hebben we al vaak van elkaar genoten zowel met ons 2-en als samen met mijn man die dan naar ons mocht kijken met zijn cb6000 om die we gekocht hebben na mijn heerlijke avontuur. Einde verhaal.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

 1. Anoniem
  23 juni 2021 om 12:35

  Hier ben ik heel geil van geworden.
  Wat een super sex verhaal. Zou ik ook wel willen.

  Beantwoorden
  • ria
   13 september 2021 om 21:39

   lekker geil joh heerlijkben ook zo geil als wat altijd een natte poes heerlijk joh ben nu ook zo geil en nat als wat heerlijk voelt dat aan

   Beantwoorden
   • Jos
    8 februari 2022 om 12:04

    Nou Ria, als jij er zo geil van wordt, dan zou ik graag de John uit het verhaal willen zijn en dit met jou willen doen.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.