NIEUW verhaal Rokjesdag, the day after (deel 2)

Slipjes ruiken: Geil worden van slipjes ruiken

3 min. leestijd 1K+ weergaven 12 lezers vinden dit leuk 2 comments

Betrapt op het ruiken aan slipjes van huisgenoten en gedwongen om haar te plezieren. Ik woonde vroeger in een huis met 3 meiden van en 1 andere kerel van 20 jaar. Ik vond één van de meisjes (Chloe) leuk, ze was iets groter en had enorme tieten.

Op een dag, toen er niemand anders binnen was, vond ik een stapel van haar wasgoed bij de wasmachine, die ze daar had laten liggen omdat de machine door iemand anders werd gebruikt. Ik keek om me heen om er zeker van te zijn dat er niemand was en begon door haar was heen te kijken. Het duurde niet lang voordat ik een bijpassende set sexy ondergoed vond. Het waren zijdeachtige blauwe slipjes en bijpassende bh's. Het zijdeachtige gevoel begon me op te winden. Net als het gedachte hoe ze er in zou uitzien. 

Hey, heb je interesse in een kinky sekspartner voor one night stands? Op deze bdsm datingsite melden mensen zich aan met interesse in kinky sex. Graag alleen aanmelden als je serieuze interesse hebt.

Bekijk deze BDSM datingsite

Ik nam het slipje en rook er eens goed aan. Ik wreef hem over mijn mond en neus en mijn pik werd keihard

Ik liet snel mijn broek en boxershort vallen. Ik wikkelde de beha om mijn pik en gebruikte het om mezelf af te rukken. Ik bleef aan het slipje snuffelen. Het duurde niet lang voordat ik me liet meeslepen en mijn voorvocht op de beha druppelde, maar ik hoorde ook niemand in de kamer komen.

Betrapt met slipjes ruiken

Chloe stond daar naar me te kijken. Ze liep naar me toe en rukte haar beha en slipje van me af. Ze noemde me toen een viezerik en stormde weg.

Een paar minuten later kreeg ik een sms van haar die eiste dat ik naar haar kamer zou gaan. Ik ging naar binnen en tot mijn verbazing stond ze daar met alleen het ondergoed dat ik had gebruikt. Chloe zei dat ik een stoute jongen was geweest en dat ze het de andere huisgenoten zou vertellen, tenzij ik deed wat ze zei.

Slipjes ruiken en likken

Ze zei dat ik op mijn knieën voor haar moest gaan zitten en haar kutje door het slipje moest likken. Toen ik dichtbij kwam, kon ik de sporen van mijn voorvocht op haar slipje zien. Ik boog voorover en likte haar kutje door het slipje. Ik kon haar nattigheid proeven. Ze liet me dit doen voor ongeveer 10 minuten afwisselend tussen mijn tong en vingers. Op dat moment was haar slipje drijfnat.

Ze commandeerde me om me uit te kleden en op het bed te zitten op handen en voeten.

Ik kon haar iets uit een lade halen. Ik draaide me om om haar een riem om te zien doen. Ik zei haar dat ik dat niet wilde. Ze zei dat als ik dat niet deed, ze de anderen zou vertellen dat ik een viezerd was. Ik had geen andere keuze dan haar het te laten doen.

Gestraft omdat ik slipjes ruik

Ze kwam in positie en schoof het riempje grofweg in mijn kont. Ze verknoeide geen tijd om het ruwweg in en uit te forceren. Ze vond het duidelijk leuk om me te vertellen dat ik een viezerik was en kreeg wat me toekwam. Ze verraste me toen weer door het blauwe slipje uit te doen (ze had het uitgedaan toen ze het riempje om kreeg) en het over mijn mond en neus te houden.

Op dat moment was mijn lul keihard. Het riempje zat tegen mijn prostaat aan en het slipje in het gezicht maakte het alleen maar beter.

Ik wist dat ik het niet veel langer kon volhouden, mijn lul en prostaat klopten en ik wist dat ik snel mijn lading zou afschieten. Ik kreunde tegen haar dat ik zou komen. Ze haalde snel het slipje uit mijn gezicht en wikkelde het om mijn lul. Het zijdeachtige slipje dat door haar om mijn pik werd gewreven was genoeg om me te laten verliezen. Ik schreeuwde toen ik mijn lading in het slipje schoot. Ze bleef mijn pik strelen voor een minuut of twee om elke laatste druppel eruit te krijgen.

Elke dag slipjes ruiken

Ze vertelde me om me aan te kleden en weg te gaan. Toen ik wegging, gooide ze het slipje naar me toe en zei dat ik het net zo goed kon houden. Ze waren nog steeds plakkerig van mijn sperma. Ze heeft er sindsdien niet meer over gesproken en ze heeft niets meer gezegd. Ik heb het slipje nog steeds en zo nu en dan haal ik het eruit en gebruik het om te rukken terwijl ik fantaseer over die dag.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

 1. Herman
  14 november 2021 om 09:46

  Lekker

  Beantwoorden
 2. knielemans
  23 december 2021 om 20:53

  Alleen jammer dat je het slipje niet zelf aan moest trekken ….

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.