NIEUW verhaal Beste sexdating sites van 2023

Sexslaaf verhalen: Mijn meesteres was ongesteld

7 min. leestijd 6K+ weergaven 105 lezers vinden dit leuk 7 comments
Dit is mijn slaven verhaal over mijn meesteres. Het verhaal is op waarheid gebaseerd en heb ik geschreven om mijn meesteres te eren. Al een tijdje had ik op een bekende site een foto zien staan van een paar prachtige stevige billen en volle benen van een Marokkaanse jongedame. Na paar weken twijfelen de moet gevonden om te bellen en gevraagd of ik die mooie billen zou mogen dienen.

Mijn slaven verhaal

Het begin van mijn reis naar onderdanigheid kon beginnen toen ze zei dat dat misschien mogelijk was als ik zou aangeven dat ik haar volledige controle zou geven. Ik dacht dat het allemaal bij het spel hoorde en zei klakkeloos ja….
Op de vraag wat ik zoal fantaseerde antwoorde ik dat ik niet zelf hoefde te neuken maar graag oraal goed (mis)bruikt zou worden. Dat zou nog verstrekkende gevolgen krijgen bleek later.
Ik melde mij op het afgesproken tijdstip bij haar thuis en belde aan, na binnenkomst moest ik mij helemaal uitkleden en op een ietwat hoog bed gaan liggen. Ze was helemaal alleen thuis zoals ze eerder al gemeld had en wilde mij daarom vastbinden zodat ik wel onderdanig zou blijven en dat veiliger voor haar was zei ze.

Mijn meesteres was ongesteld

Tussen mijn enkels kwam een spreidstang en mijn handen werden aan beide kanten van het bed vastgemaakt. Toen ze het laatste slotje dicht klikte had ik pas door hoe kwetsbaar ik nu eigenlijk lag en gewoon echt helemaal niets meer kon als er iets zou gebeuren dat ik niet zou willen. Ze zag de blik in mijn ogen en begon te lachen;
zo nu ben je helemaal van mij en ga je precies doen wat ik zeg slaafje.
De meesteres ging wijdbeens boven mijn hoofd staan en kijkend langs die dikke benen eindigden mijn ogen bij haar enorm stevige kont en ik had een prachtig uitzicht op haar ondergoed. “oraal (mis)bruikt worden” herhaalde ze mijn woorden. Gevolgd door iets in het Marokkaans dat ik natuurlijk niet verstond, ze herhaald dit en zei dat dit betekende dat ik mijn mond moest opendoen en openhouden. Ze schraapte haar keel en liet een bewonderenswaardige hoeveelheid spuug in mijn mond kletteren. Ze zei dat met iedere slok van haar lichaamssappen die ik zou doorslikken ik beter zou luisteren en niet meer terugkon en alleen nog maar zou doen wat zij mij ging commanderen.

Ik slikte netjes alles door en bedankte haar.

Ze stond heerlijk te wiebelen boven mijn hoofd en ik werd helemaal gek van die bewegende kut in dat prachtige katoenen ondergoed van haar. Ik had gevraagd s ochtends vroeg te mogen komen en ze zei dat het tijd was om haar sinds gisteren niet meer gewassen kut te gaan schoonlikken.
Ze kwam met haar ondergoed op mijn mond zitten en toen voelde ik pas hoe zwaar ze was, ze klemde haar romige dijen om mijn wangen en ik kon geen kant weer op.
Weer lande er een enorme klodder spuug op mij maar deze keer onaangekondigd zodat mijn hele gezicht eronder zat.
Doe je slavenbek open!
Schreeuwde ze mij toe, ze begon met haar vinger achter in haar keel te vingeren en moest bijna kotsen op mij, gelukkig liep dat net goed af maar er kwam wel een zo mogelijk nog grotere hoeveelheid spuug. Ik mocht niet doorslikken van haar.

Een glas met plas

Ze stond op en pakte een glas ging weer boven mij staan en zei dat ze ging testen of ik het wel waard was om mee verder te gaan. Heel gedoseerd plaste ze het glas netjes vol en zei dat ik mijn ogen moest dichtdoen. Ik hoorde haar wat rommelen en kreeg haar gebruikte T-shirt over mijn neus en ogen, precies met het zweterige oksel gedeelte over mijn neus. Vervolgens kwam het glas tegen mijn wang en een rietje in mijn mond.
Ik dronk haar glaasje ochtend urine netjes op ondanks de sterke smaak. Ze ging nog wat lekker heen en weer rijden op mijn gezicht en na een minuut of tien voelde ik mijn pik zo enorm hard worden.
Ze zat tegelijk aan de telefoon met haar vriendin te bellen en aan mijn pik te voelen, knijpen en voelen en zei tegen haar vriendin dat ze over een uurtje wel mocht komen maar zich niet hoefde te douchen. Ze zei dat het inderdaad goede pillen waren zo te zien en dat mijn pik nog wel een hele dag keihard zou blijven. Ik voelde mij ook licht suf en het ws wel duidelijk dat ze veel meer van plan was dan een ”sessie” van een uurtje. Ze zei dat ik mijn ogen moest dichthouden als ze zich uitkleden want ze ging haar onderbroek uitdoen, vervolgens kwam ze nu naakt weer op mijn mond zitten en commandeerde mij te likken, maar ik mocht absoluut niet mijn tong in haar kut steken zei ze. Ik kon geen kant op en was volledig aan haar overgeleverd, ze plaste nog een paar keer een heel klein beetje en verstevigde toen haar grip op mijn hoofd (alsof ik daarvoor wel weg had gekund hahaha)
Je bent helemaal van mij en je slikt alles netjes door wat ik zeg!
Ik antwoorde netje met ja, ze ging iets verzitten en zei mij goed naar haar ongewassen kut te kijken, deze Marokkaanse kut die jij zo gaat leegdrinken voegde ze er nog aan toe. Ik durfde nu pas weer te kijken en begrijp nu waarom alles zo sterke lucht en smaak had: er hing een toetje van een tampon uit… Van schrik probeerde ik te bewegen maar zij moest er alleen maar om lachen en begon gelijk te plassen. Ik was bang en begon gelijk te drinken. Goed zo moedigde ze mij aan, drink alles van jou meesteres je doet vanaf nu alles wat ik zeg: je bent mijn wc-slaaf!! Ik had het idee dat het wel veel was maar nog niet alles en dat bleek later te kloppen. Ze ging iets verzitten en commandeerde mij met mijn tong het toetje tussen haar bilnaad tevoorschijn te likken. Aan het eind legde zeeen knoopje en dat schoof ze behendig tussen het mega kleine spleetje van mijn voortanden. Vervolgens ging ze voorzichtig omhoog totdat de tampon zo’n beetje halverwege naar buiten was.

Geil en ongesteld

Ze vertelde mij dat ze deze eerste keer voorzichtig zou opbouwen met mij en raadde mij aan om de tampon met mijn tong terug te duwen. Tijdens het terugduwen kreunde ze zachtjes en vond het blijkbaar lekker. Dit herhaalde zich zo een paar keer en toen pakte ze haar onderbroek en plakte daar een enorm maxi maandverband in ze trok haar onderbroek aan tot aan haar knieën en liet de tampon weer naar buitenkomen…..
doe je mond open!!
En ze ging staan totdat de tampon in mijn mond viel, zo warm en zo nat en glad in mijn mond. Ze zei dat ik er niet zo bang bij hoefde te kijken omdat ik toch haar de vrije hand had gegeven om te doen wat zij wilde. Ze zei dat ze mij verslaafd ging maken aan haar sapjes en dat ik geluk had dat dit precies de heftigste dag van haar ongesteldheid was. Ik moest doen alsof ik verkouden was en heel hard mijn snotneus ophaalde, of beeld je anders maar in dat je verslaafd bent aan mijn ongestelde kut en dat je alles wil opsnuiven zei ze. Ik ga net zo lang op jouw neus zitten en jij blijft net zo lang hard opsnuiven tot mijn ongesteldheid via jouw neus in je keel loopt kreeg ik als opdracht mee.
Vervolgens liet zij zich zakken, haar tampon nog in mijn mond en haar drijfnatte soppende poesje over mijn neus heen.
Ik snoof zoals ik dacht dat het moest en voelde inderdaad net alsof ik verkouden was. Na een paar halen voelde ik de slijmerige sapjes zo in mijn keel komen. Zo ontzettend geil ik zou hier inderdaad verslaafd aan worden om haar zo te dienen. Na verloop van tijd stond ze weer op om het resultaat te bekijken.

Verslaafd aan haar ongestelde kut

Ze ging weer zitten en schoof wat heen en weer. Ze zei dat ze geen wc meer zou gebruiken en dus daarom het maxi maandverband dan maar moest laten vullen met haar overheerlijke sapjes. Na een aantal minuten pakte ze nog eenzelfde maandverband, ging staan, plakte deze aan de buitenkant van haar ondergoed en deed deze binnenstebuiten…..Kijk goed zei ze terwijl ze langzaam richting mijn gezicht zakte….kijk goed, je bent nu mijn totaalslaaf en doet alles wat ik lekker vindt om te doen met jou. Langzaam maar zeker naderde haar prachtige lichaam mijn gezicht, ik kon haar ongesteldheid nu heel goed ruiken en zag de natte glibberige glinstering van haar verse sapjes, totdat ik voelde dat haar maxi verband mijn gezicht raakte en ze glibberig haar volle gewicht op mij liet zakken.
Ze kreunde licht en begon voorzichtig heen en weer te rijden, haar maandverband helemaal uitsmeren over mijn gezicht.
De tampon zat al die tijd in mijn mond en toen ze eindelijk weer ging staan haalde ze die pas eruit. Ze deed deze om het maandverband heen, haalde de tampon door het toetje en legde deze in het maandverband en trok deze bij mij aan. Het wordt tijd dat slaafjes ook eens weten wat het is om ongesteld te zijn zei ze en begon de tampon tegen mijn strakke kondgaatje aan te drukken. Denk maar niet dat je mij kan tegenhouden zei ze en drukte hem langzaam maar zeker door tot deze er helemaal inzat. Het natte maandverband kwam er tegenaan en moest voorkomen dat ik zou doorlekken zei ze. Wordt vervolgt...

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

 1. Slaaf henk
  29 september 2019 om 01:20

  Wat een heerlijke gebeurtenis. Wat zou ik graag een slaafje van deze Meesteres zijn.

  Beantwoorden
 2. harrie (vdbergharrie@gmail.com.
  11 december 2019 om 13:13

  Lekker verhaal. Ik drink wel urine, maar een tampon heb ik nog nooit grhad.

  Beantwoorden
 3. Draakje015
  17 december 2019 om 21:27

  Lekker hoor zou ook eens mee willen maken .. verhaal te lezen windt me enorm op

  Beantwoorden
 4. Jarred
  5 april 2022 om 04:20

  Wat een heerlijk geil verhaal, ben benieuwd hoe het is gegaan met ook haar vriendin erbij. Mocht je ooit help nodig hebben dan hoor ik graag van je.

  Beantwoorden
 5. hollevoet noël
  10 december 2022 om 12:32

  ja zoo een Meesteres wil ik ook

  Beantwoorden
 6. pagadder
  10 januari 2024 om 22:44

  lekker geil verhaal

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.