NIEUW verhaal Oranje gangbang tijdens WK voetbal

Ballbusting sexverhalen: Mijn geheime liefde voor ball busting

5 min. leestijd 6K+ weergaven 107 lezers vinden dit leuk 3 comments
Hardcore ballbusting en facesitting. Welkom bij het nieuwe normaal. In je ballen getrapt worden door een geile MILF of een goed behaard kutje likken van een zaadlustige rijpe vrouw terwijl ze met haar rijpe kutje op je gezicht zit. Dit is precies wat ik al jaren doe en iedereen aanraadt. Hier ga ik je vertellen over mijn persoonlijke ervaring, waar ik via sociale gelegenheden en speciale datingsites in contact ben gekomen met oudere vrouwen, die niks anders willen dan abnormale (kinky) sex. Opgelet! Alleen aanmelden als je ook echt alleen kinky sex zoekt, geen saai gedoe! Wees gewaarschuwd!

Kinky sexdating liefhebbers hier aanmelden

Wat is ballbusting of ballbashing?

Veronica was geschokt! Ze kon haar ogen niet geloven. Hield hij echt van dat soort dingen? De telefoon van haar broer lag op de bank. Er stond een onderbroken video op het scherm. Op de video zat een naakte man op zijn knieën, met zijn ballen in zijn handen en een meisje dat hem uitlachte! Veronica kwam dichterbij om het beter te zien. De titel van de video was "Ball busting party deel 3" ze kende het woord "ballbusting" niet, maar ze kon zich de betekenis gemakkelijk voorstellen. Ze hoort haar broer Stefan terugkomen. Ze nam wat afstand en deed alsof ze niets zag alsof ze niets zag en liep langs Stefan.

Snoeihard in mijn ballen getrapt door zus

De jongen kromp ineen. Hij wist niet dat Veronica thuis was. Daarom liet hij de telefoon op de bank liggen. Zijn begon sneller te kloppen. Heeft ze de video gezien? Hij pakte snel zijn telefoon en zette hem uit. Hij schaamde zich dood en wist niet wat hij moest doen. Hij besloot uiteindelijk niets te doen. Veronica zei niets toen ze hem zag, dus misschien heeft ze de video niet gezien. Er gingen een paar dagen voorbij en er gebeurde niets tussen Veronica en Stefan. Hij dacht dat zijn geheim veilig was. Maar hij had het mis. Veronica wist van zijn kinky passie en ze wilde er iets mee doen.

Ballbusting tot sexslaaf van mijn zus

Haar bedoelingen waren niet om hem te chanteren en hem haar slaaf te maken. Nee helemaal niet. Ze wilde haar broer gewoon laten weten dat ze wist dat hij het geheim niet voor haar hoefde te bewaren. Ze wilde Stefan laten zien dat ze van hem hield en dat hij haar alles kon vertellen. Ze had de perfecte gelegenheid om een ​​sterke relatie op te bouwen met haar lieve kleine broertje en ze wilde die niet verliezen.
De dag voor Stefan's verjaardag bedacht Veronica een plan. Ze wachtte tot haar ouders het huis verlieten en zij en Stefan alleen waren. Stefan zat in zijn slaapkamer een stripboek te lezen. Veronica klopte op zijn deur "Stefan. Mag ik binnenkomen?" "Zeker"
Stefan lag op zijn bed. Hij bleef zijn stripboek lezen terwijl zijn zus binnenkwam. Veronica ging op het bed zitten. 'Ik dacht dat dit de perfecte gelegenheid was om je je verjaardagscadeau te geven!' Zei ze met een glimlach. Stefan legde de stripboek weg. Hij keek naar zijn zus, maar ze had geen cadeautje. Stefan was een beetje in de war. "Oh dank je wel!" Zei hij en probeerde op te staan. 'Nee nee. Sta niet op!' Veronica duwde hem terug op het bed. 'Waarom? Ik dacht dat je me een cadeau ging geven’ Stefan wist niet wat Veronica in gedachten had, maar omdat hij opgewonden was en graag wilde weten wat voor cadeau hij zou krijgen. Veronica legde haar hand op haar broer. 'Sluit je ogen! Niet gluren!' Zei ze met een zangstem. Stefan hield zijn ogen dicht. Hij had een kleine glimlach op zijn gezicht. Hij genoot van het moment.

Zus mept broertje in zijn ballen

Veronica wachtte een paar seconden. Ze sloot haar vuist. Ze aarzelde even. Ze wilde niet te hard slaan. Ze haalde diep adem en sloeg haar broer in de ballen:
'Gefeliciteerd Stefan!' Riep ze samen met het "klap" -geluid van haar vuist op zijn kruis.
Stefan maakte een kreunend geluid en spande al zijn spieren aan. Zijn handen bedekten zijn kruis. Hij tilde zijn benen op en rolde opzij. 'Ooff. Ik had moeten weten dat het een grap was ...' Veronica lachte om zijn reactie. Ze wist dat hij van de stoot genoot. Ze dwong hem weer op zijn rug. 'Je kunt er zoveel krijgen als je wilt!' Zei ze terwijl ze in zijn ogen staarde.

Pijn en geil van opwinding

Stefan’s hart begon te racen. Hij kon niet geloven wat er nu gebeurde. Hij haalde zijn handen van zijn kruis. 'Ben ik niet de beste zus van de wereld?' Veronica glimlachte. En ze had gelijk. Ze gaf Stefan precies wat hij wilde. Dit was het beste cadeau van Stefan's leven! 'Als je me iets wilt geven, kan ik er nog wel wat aan!' Zei Stefan alsof hij een grapje maakte. Maar Veronica wist heel goed dat het geen grap was. Ze zag hoe haar broer zijn ballen niet bedekte en zijn benen een beetje open hield.
"Alsjeblieft!" BOEM! Veronica sloeg Stefan opnieuw. Stefan kreunde en sloot zijn vuisten om de pijn aan te kunnen. Maar hij hield zijn kruis onbedekt voor nog meer klappen. Veronica was blij dat hij van het cadeau genoot. "En nog een!" BOEM "mmmmm" deze keer bedekte Stefan zijn kruis. "Dank je wel! Zo aardig van je!"
Veronica lachte hardop. Stefan deed zich voor als sarcastisch, maar het was duidelijk dat hij haar echt bedankte! 'Kom op, sta op! Er is nog een cadeau voor je!'

Ballbusting tot een hoogtepunt

Stefan stond op en ging voor zijn zus staan. Ze legde haar handen op zijn schouders. 'Ik wed dat je dit geweldig zult vinden!' Veronica stelde voor aan Stefan om zijn benen te openen. 'Ik denk het niet!' Zei hij, maar hij bleef meespelen.
Veronica deed een stap achteruit: 'Klaar?' "Als je ..." BAM "Ooooooh" Veronica schopte haar broer in zijn ballen voordat hij zijn zin kon afmaken. Haar schoenen raakten perfect het doelwit. Stefan zakte kreunend van de pijn in elkaar. "Vond je het leuk?" Vroeg Veronica met haar handen op haar heupen.
Stefan nam even de tijd om te antwoorden. Hij liet zijn zus zijn duimen zien. 'Leuke ... au!' Veronica knielde neer. 'Morgen kun je meer hebben als je wilt! Het is tenslotte je verjaardag!' Stefan keek op en keek haar aan. 'maar ik doe je broek uit!' Voegde ze eraan toe en kuste Stefan op zijn voorhoofd. Ze liet hem op de grond liggen met blauw ballen.

Mijn geheime liefde voor ballbusting

Stefan zag hoe ze de kamer verliet. Misschien wist ze van zijn geheime liefde voor ballbusting. Misschien, maar het kon hem niet schelen. Veronica was de beste zus van de wereld!

Hey, heb je interesse in een kinky sekspartner voor one night stands? Op deze bdsm datingsite melden mensen zich aan met interesse in kinky sex. Graag alleen aanmelden als je serieuze interesse hebt.

Bekijk deze BDSM datingsite

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

 1. Pietermannen
  10 november 2020 om 20:40

  Ik weet wat de/die balbusting is, maar voor mij hoeft dat dan ook niet.
  Gefeliciteerd met die lieve seksuele geile zus.

  Beantwoorden
 2. Nick
  14 november 2020 om 07:34

  Hallo, ik ben een man van en ga wel eens naar een prostituee om mij in de ballen te laten schoppen.
  Ik moet mij dan staan af te trekken terwijl zij voor mij staat met een heel kort jurkje of rokje met blote benen.
  Altijd moet ik met de benen wijd voor haar staan zodat ze mij altijd kan raken ook als ik met de rug naar haar toe sta.
  Ze trapt mij dan flink in de kloten en daar word ik erg geil van.
  De laatste keer was haar vriendin er ook bij en hebben we het gewoon in de huiskamer gedaan, erg geil als er een dame bij zit te kijken. De volgende keer gaat ze wat vriendinnen uitnodigen en moet ik mij dan aftrekken terwijl de dames naar mij zitten te kijken en ik in mijn kloten getrapt word. En naar haar geile benen met het mini rokje moet kijken.
  Moet zo nu en dan haar benen ook kussen. Er worden dan ook vragen gesteld wanneer ik mij aftrek en hoe vaak en waar ik geil van word enz, enz. Dit lijkt me erg leuk en geil

  Beantwoorden
 3. duco crop
  4 december 2021 om 19:47

  Het maakt mij nieuwsgierig…..

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.