NIEUW verhaal Rokjesdag, the day after (deel 2)

Enrico was mijn SM leermeester

6 min. leestijd 5K+ weergaven 77 lezers vinden dit leuk 1 comments
Ik was net de dertig gepasseerd toen ik Enrico leerde kennen. Ongeveer een jaar was ik vrijgezel geweest nadat ik iets meer dan twee jaar getrouwd was geweest. Al na een half jaar ging de romantiek en de sfeer uit het huwelijk. We hebben daarna nog meer dan een jaar geprobeerd het te laten werken maar dit bleek vergeefse moeite. Na de scheiding wilde ik dan ook even niets van mannen weten maar na een tijdje ging het toch weer kriebelen. Met vriendinnen ging ik vaker op stap en ik lette ook meer op de mannen. In een club kwam ik in contact met Enrico. De manier waarop wij elkaar hebben ontmoet was niet bijzonder. We raakten met elkaar aan de praat toen we beide aan de bar stonden om een drankje te bestellen. Enrico was erg direct en vroeg me al snel om mijn telefoonnummer.

De eerste ontmoeting met mijn meester

Aangezien het een leuke jongen was gaf ik deze en al snel werd ik door hem gebeld of ik een keer wat met hem wilde gaan drinken. Hij wilde dan liever niet naar een club maar naar een café omdat daar rustiger te praten was. Eigenlijk ging het allemaal heel soepel en al snel kregen we een relatie met elkaar. Waar ik wel rustiger mee aan deed was de sex. Door mijn huwelijk had ik een flinke klap gekregen en ik wilde zeker weten dat Enrico met mij omging omdat hij mij leuk vond en niet omdat ik een neukertje voor het was.   Na een week of vier kwam het er dan toch van. Nadat ik met Enrico sex heb gehad wist ik meteen dat het niet goed zat tussen mijn ex-man en mij. Met Enrico beleefde ik meerdere orgasmes en ik wilde zelfs vaker met hem nadat hij was klaargekomen. Dit had ik bij mijn ex-man echt nooit gedaan.
Mijn eerste klap op mijn billen was een geil gevoel.
Enrico was een jongen met een Zuid-Amerikaans uiterlijk en in bed had hij ook dit temperament. Toch vond ik hem ook wilder en ruiger in vergelijking met mijn ex-man maar ik zei er niets van omdat ik hier wel van hield. Het waren maar kleine dingen maar soms kreeg ik tijdens de sex ineens een harde klap op mijn billen en dit was wel een fijn gevoel. Naarmate we langer bij elkaar waren leek het er ook op dat Enrico dominanter was in de slaapkamer. Hier maakte ik mij wel zorgen over want buiten de slaapkamer was het een hele aardige en lieve jongen en ik vroeg mij dan ook af of hij geen spelletje met speelde en dat hij zijn ware aard verborg. Ik ging dan ook steeds meer op de dominantie letten en na een tijdje was het tijd voor mij om hem hiermee te confronteren. Als ik verder met hem ging dan wilde ik wel weten wie ik voor mij had. De onthulling van mijn vriend deed mij versteld staan
Mijn meester was dominant, maar zorgzaam.
Toen we op een avond rustig op de bank zaten vond ik dat het tijd was om met hem te praten. Ik vertelde hem dat ik niet zo goed wist hoe ik moest beginnen maar dat ik wilde praten over ons sexleven. Ineens had ik al zijn aandacht en zette hij het geluid van de televisie zachter. Hij klonk ook wat bezorgd toen hij vroeg wat er dan was. Daarom liet ik mijn zorgen blijken en dat ik vond dat hij erg dominant aan het worden was. Je zag Enrico daarna denken en ik werd er behoorlijk onzeker van. Wat hij mij toen vertelde dat liet mij ook echt versteld staan. Ook Enrico had een relatie voor mij gehad die een paar maanden voordat hij mij ontmoette was uitgegaan. Met deze vrouw had hij aan SM gedaan en hier kon hij erg van genieten. Hij was dan de meester en zijn ex-vriendin de slavin. Ik viel zowat van de stoel van mijn verbazing. Enrico liet weten hier erg van genoten te hebben. maar verzekerde mij dat hij zich niet anders voordeed. Hij zou het dan in de slaapkamer ook niet weer doen. Wat hij zei klopte, want dezelfde avond verleidde hij mij weer tot sex en het dominante gedrag was verdwenen.
Het choqueerde me dat ik geil werd van zijn gezag.
Even later stelde Enrico voor dat ik de dag erop bij hem thuis moet komen en zou blijven slapen. We zouden dan aan lichte SM gaan doen. Beviel mij dit dan konden we dit gaan uitbouwen anders zouden we het daarbij laten. Enrico zou dan mijn meester zijn. De volgende dag ging ik naar hem toe en ik had geen idee wat mij te wachten stond. Toen ik aanbelde deed Enrico open. Hij had bijna allemaal zwarte kleding aan en keek mij aan. 'Jij bent te laat', zei hij op een ferme toon. Ik stamelde en schrok heel erg. In mijn oor fluisterde hij toen dat het spel begonnen was en dat ik het moest zeggen als hij te ver ging want dan zouden we stoppen.
SM daar bleek ik echt van te kunnen genieten.
Ik kwam binnen en wou doorlopen. Meteen vroeg hij mij wat ik dacht wat ik van plan was. Weer stamelde ik wat en ik zei dat ik naar de kamer wilde lopen. 'Dus eerst te laat komen en het je dan gemakkelijk maken?', brulde de eerst zo vriendelijke man. Hij schreeuwde dat ik op mijn knieën moest gaan zitten in de hal met de handen achter mijn hoofd. Enrico liep naar de kamer en liet me weten dat ik me beter niet kon bewegen. Toen hij terugkwam lopen pakte hij mij aan de haren en nam me mee naar de slaapkamer. ‘Liggen!’ commandeerde hij en ik ging op het bed liggen. Hij pakte een zweepje uit de kast en deed mijn rok omhoog. Het werd mij duidelijk gemaakt dat ik geen kick mocht geven. In het begin vielen de klappen mee maar deze werden steeds harder. 'Gaan we geluid maken?', hoorde ik hem brullen en hij liep naar de kast. Hij had een soort bal met een riempje eraan en deze bond hij mij om de mond. Ik wist echt niet wat mij gebeurde maar tot mijn eigen verbazing was het wel een heerlijk gevoel.
In mijn kont geneukt met een gag-bal in mijn mond.
Nadat ik mijn straf had ondergaan, voor het te laat komen, deed Enrico zijn broek uit. Hij trok mijn billen omhoog en begon mij meedogenloos hard van achteren te nemen. Nog steeds had ik de bal in mijn mond en ik kon niets zeggen. In die korte tijd moet ik wel vijf orgasmes hebben gehad. Enrico begon te kreunen en kwam na een tijdje klaar. Aan het condoom te zien had hij er zelf ook zin in want deze zat behoorlijk vol. Hij deed de bal uit mijn mond en gaf mij een kus. Hij begon mij te vertroetelen en vroeg hoe ik het vond.
SM is mijn grote liefde
Tot mijn eigen verbazing moest ik toegeven dat ik het fijn vond. Enrico stelde voor het af te gaan wisselen en soms lekkere tedere sex te hebben. Andere keren zouden we dan mijn grenzen in de SM gaan verkennen. Hiermee ging ik akkoord en ik mag nu wel zeggen dat ik een volleerd slavin ben. We hebben niet alleen sex in de slaapkamer maar we hebben vele leuke speeltjes voor de SM en gaan soms ook naar clubs. Met mijn relatie is het nog nooit beter geweest. Inmiddels wonen we samen en hebben we zelfs plannen om te gaan trouwen.  

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

  1. pietermannen
    19 december 2019 om 19:32

    Heerlijk lekker geil verhaal, dat hij hard in zijn mannenkut geneukt word.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.