NIEUW verhaal Oranje gangbang tijdens WK voetbal

Mijn SM-Nursing verhaal: intiem onderzocht door de zuster (deel 1)

9 min. leestijd 692 weergaven 26 lezers vinden dit leuk 2 comments
Dit verhaal is geschreven door "Frank de Lange". Wat ik hier ga vertellen is al even geleden gebeurd, maar ik herinner me de details alsof het net is gebeurd.Ik ben al langere tijd in mijn hoofd bezig met hoe het zou zijn om intiem onderzocht en getest te worden, vandaag is het dan zover. Ik heb ook aangegeven dat ik iets heb met 'watersport'... 

Nursingpraktijk Esther

De afspraak is dat ik me half twee meld bij Esther, en uiteraard heb ik mijn zak geschoren en zorg ik dat ik vlak ervoor naar toilet ben geweest, me geleegd heb. Schoongewassen bel ik aan, en al snel gaat de deur open. Mijn komst is verwacht, en gelijk al draagt Esther me op om me uit te kleden, helemaal, gelijk hier, net achter de voordeur. Dat is toch al een beetje spannend, er zal toch niet aangebeld worden mag ik hopen. Dan mag ik meelopen, ze brengt me naar een grote kooi waarvan de deur openstaat. Naakt, en met intussen een erectie, moet ik daarin plaatsnemen. Mijn kleding, die ik netjes opgevouwen op een stapeltje legde nam Esther mee.
De ruimte waar de kooi in staat is best donker, mijn ogen moeten even wennen. En het is net alsof ik, nu ik hier naakt en kwetsbaar zo zonder kleding sta, alsof ik alles beter waarneem.
Ze vertelt me dat ze over een minuut of tien tijd voor me heeft en dat ik tot dan rustig moet wachten. Met mezelf spelen is uiteraard verboden. Dan loopt ze weg, haar geur zweeft even langs heen, ik voel mijn pik opzwellen. Maar, nu moet ik toch echt even geduld leren hebben.

SM-Nursing ervaring

Eigenlijk weet ze nog vrijwel niets van me, ja, dat ik een sm-nursing-ervaring wil opdoen omdat me dat al heel lang trekt. Maar, je kunt moeilijk naar het ziekenhuis gaan omdat je intiem onderzocht en getest wilt worden. En hoewel ik een mooie vrouwelijke huisarts heb, zo'n test is evenmin werk voor haar. Dus, daar sta ik dan, denkend aan wat komen gaat, aan wat ik zou wíllen dat komen gaat.
Ik stroop mijn voorhuid omlaag zodat ik even kan spelen met mijn eikelpiercing.
Ik voel dat ik opgewonden ben over wat komen gaat, ik ben nat van het geilvocht. Ik hoor gekreun, van pijn lijkt het, uit een kamer ernaast komen. Dan hoor ik de bel, iemand die naar de voordeur loopt, de stem van een vrouw, een vlaag tocht, even. Esther zal toch niet zomaar iemand deze ruimte in laten lopen, hoop ik. Ik begin me een tikje ongemakkelijk te voelen, zo naakt wachtend in die kooi. En ja, die zit op slot, ik kan geen kant op. Dan, voetstappen, zouden die tien minuten al om zijn? Het licht gaat aan, even knipper ik, maar inderdaad, Esther is er weer.
Ze opent de kooi, zegt me naar voren te komen, draagt me op om mijn erectie naar voren te steken en constateert dan dat ik, zelfs nu ik een volledige stijve heb, nog steeds mijn voorhuid over mijn eikel heb zitten.
Ze vraagt me of die terug kan worden geschoven want dat is toch wel zo makkelijk als ze me straks wil gaan testen.
Zonder enige aarzeling trek ik nu mijn voorhuid volledig naar achteren, naar omlaag.
Ik weet dat ik meer dan nat genoeg ben om straks mijn voorhuid weer terug, mijn eikel over, te kunnen schuiven. Esther ziet mijn piercing nu, voluit glimmend zoals die mijn plasbuis ingaat en onderaan mijn pik, ter hoogte van mijn toompje, weer naar buiten komt. Geen moment aarzelt ze.
Ze pakt mijn piercingring vast aan het balletje wat net buiten mijn plasopening pontificaal ligt te glimmen.
Even trekt ze eraan, ziet hoe ik mijn heupen naar voren stoot om maar zoveel mogelijk haar hand te kunnen volgen. Dan laat ze mijn piercing los, zegt me haar te volgen.

Grondig onderzocht in de SM-Nursingroom

Een paar deuren door en dan komen we uit in een duidelijk als sm-nursingroom ingerichte ruimte. Met, jawel, een heuse gynaecologenstoel, met beugels en meerdere riemen waarmee armen en benen kunnen worden vastgelegd, gefixeerd dus. Ik mag ervoor gaan staan, waarop ze een onderzoeksvragenlijst met me langsloopt. Want, ik wordt weliswaar niet opgenomen maar ik zal wel onderzocht worden, uiterst intiem zelfs en vergaand en oh zeker, wat mij betreft ook diepgaand. Dat vertel ik haar, waarop Esther me vraagt toe te willen lichten wat ik van haar verwacht.
Ze constateert dat ik mijn zak en stam zoals gevraagd netjes glad heb geschoren.
Dan vraagt ze me om te draaien zodat mijn billen naar haar toegekeerd zichtbaar worden. Ik moet me voorover bukken en voel dan hoe Esther mijn billen vaneen trekt. 'Netjes, ook je anus goed glad geschoren', zegt ze, zoals het natuurlijk ook van me verwacht mag worden ook, nu ik zo uitgebreid onderzocht wil worden.
Terwijl ze met haar handen mijn billen opentrekt drukt ze even met de top van haar wijsvinger tegen mijn kringspier.
Daar ben ik nog niet nat, en glad, maar, ze kan wél voelen dat ik makkelijk toegang geef aan haar vinger om die in me op te nemen. Ze geeft me een tik op mijn gat en vraagt me dan op de gynstoel plaats te nemen. Mijn benen moet ik in de beugels leggen. Zo lig ik dan met mijn ballen naar Esther toegedraaid. Hier heb ik lang naar toegeleefd, nu zal ik dan eindelijk onderzocht en getest gaan worden, op de manier zoals ik dat al zo lang wil.

Ballen onderzoek door verpleegkundige

Als eerste, geeft Esther aan, zal ze mijn ballen onderzoeken. Mijn pik is volledig erectie nu, dus kan ze goed bij mijn vrij eronder hangende balzak. Ze rolt mijn ballen in haar handen, doet dat vrij stevig, na korte tijd toch wel zó hevig dat ik kreun van de pijn. Dan pakt Esther, ze is trouwens behalve sm-Mrs ook verpleegkundige had ze me tijdens het voorgesprek vertelt, een stuk touw, scheerlijndik, van ruim een meter en zonder enige aarzeling draait ze dat boven mijn ballen in elkaar om direct door te gaan met het elk apart afbinden, strak afbinden mag ik wel zeggen, van mijn beide ballen.
Ze eindigt met een mooie strik en vraagt me hoe dit voelt, zo afgebonden te zijn.
Naar volle waarheid antwoord ik dat het strak maar ook heel geil voelt. Tijd voor een eerste test, geeft ze aan en ik moet nu gaan staan weer.
Zonder ook maar de geringste aarzeling hangt ze een paar S-haken aan de strikopeningen, direct gevolgd door gewichtjes.
Ik moet even een stukje lopen, wat eigenlijk nog prima lukt. Dan trekt ze me aan mijn lul naar zich toe, pakt meer gewichten, behoorlijk grotere nu, en haakt die nu ook aan de strikken. Dit is wel heftig, zwaar ook. Als ze me opdraagt om opnieuw een stukje te lopen kost me dat nu zichtbaar moeite. Dan moet ik bukken, zo diep dat de gewichten die nu toch wel erg hard aan mijn zak trekken de grond raken.

Verpleegster Esther

Dat bukken, met mijn benen goed uiteen om mijn balzak en vooral, de gewichten, maar richting de grond te krijgen, dat diepe hurken, want dat is het feitelijk, is een wat ongemakkelijke houding maar als dan mijn gepijnigde zak plus gewichten de grond raken valt de trekkende pijn valt. Esther is echter nog niet klaar met deze eerste test, ik moet weer gaan staan, En pff, dat is zwaar, zonder meer, en behoorlijk gevoelig ook. Met de gewichten bungelend aan mijn zak wil ik nu echt wel voorzichtig bewegen. Ik moet naar de gynstoel lopen en daar op gaan liggen en pas als ik daar weer op lig, met mijn benen weer in de beugels, pas dan haakt ze de intussen errrg zwaar doorwegende gewichten los.
'Zo, voor de eerste test ben je geslaagd', geeft Esther me aan.
Hijgend voel ik mijn zak nog trekken, toch wel blij dat de gewichten er nu af zijn. Het touw heeft ze overigens laten zitten. Ze sluit nu haar vingers boven mijn ballen en trekt me dan nog wat verder naar omlaag. Ik lig nu met mijn billen over de rand, mijn anus is nu goed zichtbaar voor Esther.
Eigenlijk best schaamtevol, zo met mijn gat en mijn pik en ballen vol in het zicht zo naar haar toegedraaid liggen. Maar, spelen met schaamte is ook iets wat bij sm hoort, en ik geniet er enorm van.
Esther heeft zich trouwens, ik had dat nog niet vertelt geloof ik, in die eerste tien minuten wachttijd omgekleed.

Kortgerokt verpleegstersuniform

Ze heeft een strak zittend kortgerokt verpleegstersuniform aan, waaronder duidelijk geen beha maar wél een stringetje zit.
De tepels die haar mooie borsten aftoppen zijn goed zichtbaar door de stof van haar uniform.
Het rokje is dusdanig kort dat haar billen echt maar nét bedekt zijn. Haar lichtbruine haren heeft ze opgebonden in een knot op haar hoofd zitten. Ze oogt streng en het spreekt voor zich dat ik haar niet mag aanraken.
Maar het zien van haar met stijve tepels afgetopte borsten is geilmakend mooi.
Het gevolg is dat ik heel de tijd dat ze met me bezig is, afgebonden ballen of niet, een volle erectie heb, waar intussen het geil letterlijk uit druipt.

Plassen op commando

Nu had ik voor ik op weg ging naar Esther al een paar koppen thee op, waardoor ik intussen best nodig moet.
Maar uiteraard kon ik niet plassen terwijl ze me met mijn afgebonden ballen met gewichten eraan oefeningen liet doen. Zij bepaalt wanneer en hoe ik mijn blaas mag legen.
Terwijl ik voor haar lig, mijn lid naar haar wijzend, trekt ze nu mijn voorhuid omlaag, ver naar omlaag. Mijn voorgeil benat haar vingers. Mmm, zegt ze, je hebt een ruime plasopening, daar past een nr 20 in. Dat ze me zou katheteriseren wist ik, wilde ik ook ervaren. Maar een 14 is gebruikelijk, zij wil nu voor een Ch 20 gaan. Dat is een fors dikke maat.
Ze heeft intussen de verpakking al geopend, laat nu wat water erin lopen om het glijmiddel te activeren. Ze weet hoe te handelen, reinigt mijn eikel zoals het hoort nog eens, constateert dat glijmiddel inbrengen overbodig is en trekt dan steriele handschoenen aan op een wijze die ervaring verraad.
Dan trekt ze de katheter uit de verpakking en brengt de punt bij mijn eikel. Ze heeft gezegd dat ze die behoorlijk dikke slang langs mijn piercing zal inbrengen. Dan zie, en voel, ik de punt mijn eikel in gaan.
Ze laat hem zonder aarzelen dieper in me glijden, ik zit hoog, kan goed zien wat ze doet. En, er hangt ook een spiegel boven de stoel, speciaal bedoeld om de patiënten mee te laten kijken.
Ik zie hoe de katheter de onderkant van mijn pik ietsje doet opbollen terwijl ze hem bij mijn eikel verder inbrengt. Ik voel wel iets, maar pijnlijk is het niet. Verrassend, hoe zo'n toch behoorlijk dikke slang zo soepel in me glijdt. Esther houd mijn voorhuid ver omlaag gestroopt, de katheter, ik schat hem zo'n 40 cm, zit nu net voorbij mijn stam.

Steeds dieper in me

Esther schuift hem beheerst dieper in me, steeds dieper. Het verrast hoe diep de katheter in me glijdt. Mijn blaas moet toch wel zowat bereikt zijn. Juist op dat moment vraagt ze me om even te zuchten, en terwijl ik dat doe schuift ze de katheter nog iets dieper in me, terwijl ze me vertelt dat ze iets weerstand voelde, maar dat ze nu in mijn blaas zit. Inderdaad voelde ik éven wat, niet eens zozeer pijnlijk.
Dan zie ik de urine uit de katheteropening komen, die Esther nu boven een open kan houdt, daarin laat lopen.
Ongelooflijk bijna, zo diep als de katheter nu in me zit, als er nog vijf centimeter uit mijn eikel steekt is het veel. Oké, ik weet me welgeschapen met 18 cm erectie, maar dat de katheter echt zó diep in me zou worden geschoven... Maar wat is dit geil, het kleine stukje slang wat uit mijn eikel steekt nog, het weten dat ik nu de controle over mijn blaas, over het laten stromen van mijn plas, dat ik die blaascontrole aan Esther over heb gegeven.

Nursing verhaal wordt vervolgd

Deel 2 volgt binnenkort.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

 1. piet
  28 juli 2021 om 14:46

  Ik heb genoten van het verhaal en zou graag kennis maken met je.

  Beantwoorden
 2. Hajo
  30 december 2023 om 12:58

  Een heel mooi verhaal ga verder

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.