NIEUW verhaal Vader schoondochter sexverhalen (Waargebeurd!)

Slaapsex verhaal: Sex tijdens het slapen

3 min. leestijd 547 weergaven 11 lezers vinden dit leuk 0 comments

Gewoon wat achtergrond: Ik heb een grote penis en het is niet zo fijn voor mijn vrouw als we proberen geslachtsgemeenschap te hebben. We besteden veel tijd om haar los te maken, maar sex lijkt niet echt beter te worden.

Een paar maanden geleden hebben we eindelijk geprobeerd om sex te hebben als mijn vrouw slaapt. We hebben andere dingen geprobeerd maar niets leek te helpen met onze situatie, het was nog steeds ongemakkelijk/pijnlijk voor haar om zelfs maar de helft van mijn pik in haar te nemen. We hebben erover gepraat en besloten het uit te proberen.

Hey, heb je interesse in een kinky sekspartner voor one night stands? Op deze bdsm datingsite melden mensen zich aan met interesse in kinky sex. Graag alleen aanmelden als je serieuze interesse hebt.

Bekijk deze BDSM datingsite

Slapen in lingerie

Die nacht kleedde ze zich om in een nieuwe zwarte kanten lingeriesetje die ik voor haar gekocht had. Haar kleine lichaam maakte zelfs het kleine formaat een beetje los, maar ze zag er prachtig uit, en het BH gedeelte bedekte slechts een derde van haar witte G cup borst. Onnodig te zeggen dat ik keihard ben toen we naar bed gingen.

Een paar uur later werd ik wakker, zorgde ervoor dat ze sliep en begon haar kutje te vingeren en aan haar eendelige string te trekken.

Ze kreunde zachtjes en begon heel snel nat te worden. Ik bleef met haar lichaam spelen en gaf haar kusjes, borstmassage, oorlikken, enz. Ik deed alles wat ik weet dat haar opwindt. Ze kreunde harder terwijl ik bezig was en ik kon zien dat ze een beetje wakker was, maar nog steeds grotendeels slaapt.

Sex tijdens het slapen

Ik draaide haar lichaam zachtjes om en liet haar op haar buik slapen, wat haar favoriet is. Ik heb wat glijmiddel op mijn pik gedaan en trok langzaam haar lingerie opzij om haar kutje te ontmaskeren. Het was donker, dus het kostte me een paar pogingen voordat ik daadwerkelijk mijn eikel in haar had. En tering wat was ze nat. Ze kreunde terwijl ik langzaam mijn pik in haar duwde, en ze maakte geen pijnlijke geluiden. Ik begon langzaam te duwen en ze bleef gewoon kreunen, dus ik bewoog sneller terwijl zij luider kreunt, ik moest een paar keer vertragen en mijn hoek opnieuw af stellen omdat ze ongemakkelijke geluiden maakte, maar op een gegeven moment voelde ze het zo veel dat ze haar kont omhoog deed en mijn pik volledig verslond met haar kutje. Ze kwam klaar, kreunend van plezier en haar lichaam schudde een beetje. Haar lichaam zakte onmiddellijk terug naar het bed, ademde zwaar en maakte een paar geluiden die aangaven dat ze comfortabel was.

Ik was nog niet klaar met haar, mijn pik klopte nog steeds in haar nu strakke kut.

Dus ik begon weer langzaam te duwen terwijl ik met haar clitoris speelde. Het duurde niet lang voordat ze weer los kwam. Ik heb de actie weer opgevoerd toen ze begon te jammeren. Ik was beukte mijn pik tot mijn ballen in haar kut met elke stoot, het voelde zo goed om haar te kunnen neuken met alles wat ik in me had, en niets terug te houden. Onnodig te zeggen dat ik het niet lang volhield om mijn lul zo hard in haar te beuken, ik voelde dit geweldige genot dat van mijn lul naar mijn hele lichaam stroomde terwijl ik haar volspoot. Ze schrok wakker van mijn klaarkomen in haar en hield mijn hoofd tegen haar borst.

Slaapsex is de beste sex

Het was de beste seks die we ooit hebben gehad en we waren allebei verrast hoe goed het ging. We denken dat ze te angstig en zelfbewust wordt als ze wakker is, maar als ze slaapt, heeft dat geen invloed op haar. We zullen dit vanaf nu veel meer doen en hopen dat ze ooit wakker hetzelfde kan meemaken.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.