NIEUW verhaal Rokjesdag, the day after (deel 2)

Klaarkomen tijdens rokjesdag op het terras (deel 1)

7 min. leestijd 367 weergaven 10 lezers vinden dit leuk 0 comments
Het is lente. Het aantal corona gevallen is flink gedaald sinds er meer mensen gevaccineerd zijn en de restricties worden haast wekelijks teruggeschroefd. Je zou bijna denken dat Corona niet meer aanwezig is, althans behalve het biertje natuurlijk. P.s. Ik ben altijd opzoek naar gezelligheid. Alleen volwassen kerels, ik bedoel dan ook echt volwassen. Geen guppy's. Daarom sta ik sinds kort aangemeld op verschillende sexdatingsites, zoals deze website. Je kan me vinden op LisaliefjeX31X. Spreek je snel en geniet van mijn verhaal!

Kom in contact met "LisaLiefjeX31X" via deze site!

De weersvoorspellingen lijken net als de versoepelingen beter en beter te worden. Vandaag is dan ook de eerste beste rokjesdag. Ik heb hier zolang naar uitgekeken en ik moet ook echt even genieten van de dag. Het is weekend, dus het zal wel lekker druk worden in de stad. Iedereen zal waarschijnlijk willen genieten van het eerste lekker weersdagje van het jaar. Ik besluit om in mijn eentje lekker vroeg de stad in te gaan en lekker een terrasje op te zoeken voor een boek, een lunch met een cappuccino en een pleziertje.
Stiekem vind ik het super geil om een vibrerend eitje in mijn kutje te laten glijden voor ik de stad in ga en mezelf stiekem lekker te verwennen.
Misschien wordt ik nog wel betrapt door een leuke jongen. Je weet het maar nooit.

Rokjes, topjes en hakken

Ik ga door mijn hele kast heen en trek ongeveer al mijn leuke jurkjes, topjes en hakken uit de kast tot ik de juiste outfit gevonden heb. Nadat mijn gehele kamer vol lag met door de lucht gegooide kleding had ik de juiste outfit gevonden.
Een leuk kleurig laag ingesneden topje zodat mijn borsten er goed bij stonden, een net iets te kort spijkerrokje zodat de oplettende kijker kon zien wat er onder mijn rokje gebeurde, een doorzichtig wit slipje en leuke half open sleehakken die onder mijn kont iets verder naar achter duwde als ik liep.
Tasje pakken, bril op, telefoon in mijn hand met muziek in mijn oor en gaan. Ik sluit de deur achter me en loop weg, “kut mijn speeltje vergeten”…

Magisch eitje in mijn kutje stoppen

In mijn slaapkamer pak ik uit mijn laatje het eitje. Ik ga lekker ontspannen op mijn bed liggen en trek mijn rokje iets omhoog. Mijn kutje is al lekker nat bij de gedachte, zonde om daar natuurlijk geen gebruik van te maken.
Langzaam laat ik mijn vingers mijn slipje in glijden en begin mezelf langzaam over mijn clitoris heen te strelen, ik ben al lekker geil.
Ik merk na enkele seconde al dat mijn ademhaling al wat hoger zit en begin iets sneller te bewegen. Af en toe bijt ik even op me onderlip om niet hardop te kreunen.
Ik pak met mijn vrije hand het eitje en maak hem eventjes nat met mijn mond. Als hij goed nat is duw ik hem zachtjes tegen mijn kutje aan en laat ik hem rustig naar binnen glijden.
Ik zet het speeltje meteen aan en verhoog hem gelijk naar het derde standje, lekker zeg.

Tweede keer klaarkomen

Terwijl het eitje aan de binnenkant zijn werk doet, ga ik met mijn vingers verder aan de buitenkant. Het duurt dan ook niet lang voordat ik lekker klaar kom.
Maar ik was nog steeds lekker geil, dus ik bleef doorgaan en kwam al snel een tweede keer klaar.
Dit keer kon ik mezelf niet inhouden en kreunde ik lekker hardop. Ik zet het standje terug naar 1 en maak mezelf weer netjes. Net op het moment dat ik weg wil gaan, zie ik dat het raam nog half open stond. “kut, de buren konden weer lekker meegenieten…”

Geil op het terras

Ik liep later door de binnenstad. Ik kon bij bijna ieder paar ogen in de stad voelen hoe ze me allemaal van top tot teen bekeken. De mannen verdraaide bijna hun nek als ik langs ze liep en sommige floten me zelfs na. Normaal zou ik dat vreselijk vinden, maar vandaag voelde ik me sexy en kon ik er wel genieten. Alle vrouwen die me zag paraderen keken of met enorme verontwaardiging en met een bevestigende blik.
Ik voelde me geweldig, maar vooral ook lekker geil.
Ik besloot bij een iets rustiger terras te gaan zitten waar een leuke jonge man mij lief toe lachte. Ik koos een goed tafeltje uit waar ik hem duidelijk kon laten merken wat ik wilde. Terras jongen: “Hey, goedemiddag. Je hebt een lekkere dag uitgekozen om bij mij op het terras te genieten van het zonnetje. Kan ik iets inschenken om de dag nog mooier te maken dan dat het nu al is?” Ik: “Mag ik van jou een ice tea green en mag ik ook van jou de lunchkaart?” Terras jongen: “Maar natuurlijk. Komt eraan.” Zei hij terwijl hij me de lunchkaart gaf.

Club sandwich en mijn "ei"

Ik wist eigenlijk al vrij snel dat ik de club sandwich wilde en gaf dit aan hem door terwijl hij mijn ice tea kwam brengen. Terwijl ik lekker in het zonnetje van de stad en de wandelende mensen aan het genieten was, besloot ik om mezelf stiekem te verwennen.
Ik pakte mijn telefoon erbij en zette het speeltje weer naar het derde standje. Oewh, dat was meteen wel weer heftig.
Ik zetten hem terug op het tweede standje om even rustig in te komen. Ik bleef lekker ontspannen om me heen kijken, maar merkte wel dat ik door al het genieten wel weer hoger zat in me ademhaling.
Ik genoot van de mensen die op het terras zaten en gaf in mezelf cijfers aan alle mannen die voorbij liepen. Dat cijfer gaf ik alleen niet op basis van hun uiterlijk, maar op hoe hard ik dacht dat zij mij zouden neuken als ze de kans kregen.
Hij krijgt een zes, hij een acht, maar hij komt echt niet hoger dan een vier hoor. Bij de gedachte werd ik geiler en geiler. Ik besloot om het speeltje hoger te zetten, maar ik zette hem per ongeluk op standje vier.
Ik kreunde zachtjes terwijl ik half omhoog schoot van de schrik. Ik schrik nog een tweede keer als ik zie dat de jonge van het terras net mijn club sandwich neerzette op mijn tafeltje.
Ik keek hem verschrikt en al bijtend op mijn onderlip aan en hij keek vol interesse naar mijn gezichtsuitdrukking. Je hoefde geen genie te zijn om te snappen dat hij precies wist wat er aan de hand was. Ik probeerde zijn blik te ontwijken, maar hij was wel erg leuk. Terras jongen: “Ik geloof dat je niet alleen maar aan het genieten van bent van het mooie weer.” Ik: “Haha, betrapt. Is het zo goed op te merken dan?” Terras jongen: “Het zou me verbazen als ik de enige was die weet wat er aan de hand is. Al denk ik dat een groot deel van de mensen hier niet bezig is met het tafeltje naast hun. Zal ik je anders een handje helpen?” zei hij terwijl hij zijn hand uitstak richting mijn telefoon. Ik: “Je durft wel, ik ben benieuwd. Wees wel een beetje lief voor me. Niet iedereen op het terras hoeft te weten wat er aan de hand is” Terras jongen: “Dat komt helemaal goed, dat zorg ik persoonlijk voor. Nu ontspannen en genieten.”

Geil in de zon

Hij liep terug naar binnen met mijn telefoon in zijn handen en wisselde de tien minuten daarna af tussen standje twee en drie. Ik werd helemaal wild, alsof hij mijn gedachte kon lezen.
Precies op het moment dat ik bijna zou komen, zette hij het speeltje naar beneden en vervolgens weer omhoog als ik er weer tegenaan kon.
Nadat ik mijn club sandwich op had, kwam hij mijn bord ophalen. Terras jongen: “Hopelijk heb je er lekker van kunnen genieten.” Ik: “Je weet wel wat lekker is. Daar score je punten mee. Het kon bijna niet beter, bijna…” Terras jongen: “ik zal je telefoon even voor je pakken. Geef me vijf minuutjes. Ga lekker achterover zitten in je stoel en geniet nog even van het laatste zonnetje.”

Speeltje naar standje vier

Ik deed braaf wat me verteld werd en merkte meteen dat het speeltje naar standje vier werd verhoogd. Ik wist niet waar ik het zoeken moest. Ik keek om me heen en zag dat er nog voldoende tafeltjes gevuld waren op het terras. Ik werd gek van geilheid en begin stiekem over mijn kutje heen te wrijven.
Mijn slipje was inmiddels doorweekt en ik mijn ademhaling was merkbaar zwaarder geworden. Ik begon haast hardop te kreunen toen hij het standje met tussenpozen kort verhoogde naar het vijfde standje!!
Het duurde dan ook geen 20 seconde voordat ik super hard klaarkwam. Het kostte me zoveel moeite om niet het terras bij elkaar te kreunen, maar toch lukte het me. Ik was daar ergens best wel trots op :-). Het niveau was weer terug op standje één en de jongen van het terras kwam glunderend terug het terras oplopen. Terras jongen: “Mevrouw, uw drankje en lunch was van het huis. Het was me een genoegen. Ik wens je nog een hele fijne dag. Ik hoop je snel nog een keer te zien.” Ik: “Owh, nou dankjewel! Ik denk dat wij elkaar zeker snel nog een keertje moeten zien. Vind je het misschien leuk om nummers uit te wisselen?” Terras jongen: “Ik ben zo vrij geweest om dat alvast voor je te doen. Bel of app me vanavond even.” Zei hij, terwijl hij wegliep naar een tafeltje wat zijn aandacht vroeg.

Knipoog en een luchtkusje

Ik pakte mijn spulletjes en liep van het terras af. Ik keek nog eventjes om en toen onze blikken kruiste, gaven we elkaar een knipoog en een luchtkusje. Ik pakte snel mijn telefoon erbij om te kijken hoe hij heette. Lars, leuke kerel. Sowieso een 9. Binnenkort deel 2!

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.