NIEUW verhaal Moeder, oma en zoon sexverhalen: Ik neukte oma keihard terwijl mama stond te kijken (Deel 3)

Mijn sauna sexverhalen

5 min. leestijd 6K+ weergaven 92 lezers vinden dit leuk 1 comments
Ik ben Carla. Dit is mijn sauna sexverhaal. Niets verbazingwekkend voor de sexperts onder ons. Maar wel erg geil natuurlijk πŸ˜‰. Ik was met spoed van werk vertrokken om naar de sportschool te gaan. Ik was van plan om mijn buikspieren wat meer te trainen, zodat deze beter zichtbaar en sterker worden. Ik was al in vorm maar kon echt wilde mijn spieren echt zichtbaar laten worden voor de zomer. Ik droeg een paarse sport bh en een zwarte yoga broek. Ik gooide mijn handdoek op de grond en sprong op de crosstrainer. "Hey Carla." Roos, mijn vriendin zie ik naast me komen staan. "Oh hey", ik glimlachte lief naar haar terug.
Ze was doorweekt van het zweet en haar hele lichaam glinsterde.
β€œZo zo, flink wezen sporten?” β€œNee, ik kom net uit de sauna. Echt ontspannend," antwoordde ze. We zwaaide even en namen spraken af volgende keer samen in de sauna te gaan na het sporten.

Sauna bezoekje

De sauna klonk voor mij niet eens als een heel slecht idee. Ik heb de hele week hard gewerkt en kon echt wel even een lekker ontspannend moment gebruiken. Na het sporten liep ik naar de sauna en keek ik naar binnen. Ik zag de vorm van een andere vrouw die daar zat, de stoom zorgde ervoor dat ik haar niet beter kon bekijken. Ik trek mijn kleren uit en stapte naar binnen met het ongemakkelijke gevoel van naaktheid voor een vreemde. We zaten in stilte tot ik mezelf voorstelde: "Hallo, ik ben Carla," zei ik, "Merel" zei ze, We spraken over ons leven en leerden elkaar in een korte tijd erg goed kennen. Ik kon zelfs door de stoom heen zien dat ze een heel mooi meisje was, een sexy, dunne brunette. De banken waren zoals in iedere sauna erg ongemakkelijk, dus ik wilde mijzelf omhoog duwen om mijn lichaam te verplaatsen. Terwijl ik mijzelf wil verplaatsen leg ik per ongeluk mijn hand op haar schoot.
"Oooh, het spijt me dat ik je niet wilde aanraken! Ik kan niet goed zien en ik - het was een ongeluk!”
Ze zei dat het goed was en ze maakte zelfs een opmerking over hoe zacht mijn handen waren. Ze voelde aan mijn dij en merkte mijn gladde huid op. Haar aanraking gaf me kippenvel. De opwinding verspreidde zich door mijn hele lichaam. Haar aanraking was zo ontzettend teder en toch o zo geil.

Sex in de sauna

Ik legde mijn hand op haar hand. Ik keek in haar ogen en ze leek verward. Ik pakte haar hand vast en leunde naar haar toe. Ik kuste haar op haar zachte, vochtige lippen. Ik leunde met mijn lichaam naar de hare en duwde mijn borsten tegen die van haar. De zoete smaak van haar tong proefde ik in mijn mond. Ik voelde hoe haar lichaam me aanraakte, haar handen gleden op en neer over mijn rug. Ik wilde haar me zo graag plezieren. Ik liet mijn hand vanaf haar gezicht naar beneden glijden tot ik bij haar geile kutje kwam. Ik vroeg me af of zij al nat was of dat ze enkel nat was van al het zweten. Ik vond haar clit en wreef er met kleine cirkeltjes omheen, ze begon al snel hard te kreunen. Zij duwde haar nagels met een scherpe pijn in mijn rug en holde haar rug terwijl ze met heer haar rug naar achter leunde. Zij kreunde terwijl we nog steeds aan het zoenen waren en een wild orgasme kreeg. "Je vind het niet erg dat ik dit doe, toch?" Vroeg ik haar licht ongerust. "Nee, ga door, niet stoppen!" Moedigde ze me aan. Ik trok haar lichaam bovenop mijn lichaam en moedigde haar aan om op mijn gezicht te zitten zodat ik haar kutje kon likken.
Wij begonnen elkaar te likken op het ongemakkelijke saunabankje tot ik haar met mijn mond liet klaarkomen.
Zij nam haar mond weg van mijn kutje en draaide zich om zodat zij met haar hele lichaam bovenop me kwam zitten en mij in mijn ogen aan kon kijken terwijl ik haar kutje zou likekn. Ik duwde mijn tong ruw naar binnen en ik likte haar haar kutje in ieder hoekje dat ik kon bereiken. Zij hield mijn hoofd vast terwijl ze spuitend in mijn mond klaar kwam.

Geil, heet en bezweet

Zij klom van me af en nam een onderbreking om haar adem te vangen. Ik begon om haar hals te kussen maar zij hield me tegen door haar vinger in me kutje duwen. Merel vingerde mijn natte, geile kutje en kietelde mijn g-spot. Ze trok haar vinger terug en begon om mijn clit te wrijven. Ik reikte met mijn hand en wreef ook over haar kutje. Ze sloeg bijna met haar hoofd tegen de muur aangezien zij schokkend klaar kwam.
We kreunende harder en harder, luid genoeg voor de gehele sportschool om lekker mee te genieten.
Ze haalde haar hand van mijn kutje, maar ik gleed enkel mijn hand neer aan haar gat uit. Ik stak een vinger in kontje een bleef deze te verwennen terwijl ik aan haar kutje likte. Na een nieuw orgasme kwam ze op mijn been zitten. Haar naakte kutje rustte tegen mijn been en haar been rustte tegen mijn kutje. Zij begon langzaam om mijn dij te rijden en ik deed het zelfde bij haar. Wij hielden elkaar allebei goed vast aangezien we allebei bijna klaar kwamen.

Klaarkomen in de sauna

We waren beide lekker aan het kreunen en bogen met ons hele lichaam achterover. overspannend onze rug. Onze kutjes waren nu super gevoelig van het meerdere malen klaarkomen. Ze ging op haar knieΓ«n zitten met haar gezicht tussen mijn benen. Zij begon met haar tong mijn kutje te likken. Ik greep Merel bij haar haren en moedigde haar aan om niet op te houden. Zij likte me sneller tot ik haar lieve gezichtje vol spoot met mijn kutsap. Met slappe benen stond ze op en ging weer naast me zitten. Het duurde niet lang voordat er een manager binnen kwam en ons de sportschool uit schopte. Tijd om de volgende sportschool onveilig te maken.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

  1. Joop
    1 maart 2020 om 11:58

    Geil verhaal hoor

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.