NIEUW verhaal Rokjesdag, the day after (deel 2)

Neuken in het bos: vrijwillig verkracht na een feestje

8 min. leestijd 515 weergaven 2 lezers vinden dit leuk 0 comments
Ik word wakker in een waas in het bos, vastgebonden met touwen, de pijn schiet door mijn lichaam. Voor zover ik kan zien is er niemand anders bij me, maar het is pikdonker en ik kan mijn hoofd niet bewegen. Hoe ben ik hier gekomen? Ik kan het me niet herinneren. Hi! Even tussendoor, mocht je contact met willen zoeken. Kan je me vinden via de onderstaande site. Mijn profiel KinkyBritjeXX. Altijd open voor een leuk gesprek.

Kom in contact met KinkyBritjeXX via deze site!

Ik zag wat sauna's, stoomcabines en jacuzzi's. Ik liep door want ik zocht natuurlijk de gloryholes. Ik zag achterin de ruimte een wat donkere hoek met hokjes. Daar moest ik zijn dacht ik. Ik liep naar binnen en hing mijn badjas aan een haakje. Ik zag een krukje staan en er hingen wat handdoeken aan de muren. Ik ging zitten en zag achter verschillende handdoekken een gat in de muur zitten. Zo zag ik dat er 3 gaten in verschillende muren. Hmmm geil, dus kans op 3 pikken!! "Brit, ik wil niet gaan." Ik zeur, liggend op het bed van mijn beste vriendin, starend naar het plafond. "Het kan me niet schelen dat je niet wilt gaan," antwoordde ze. Ze deed haar Victoria's Secret lipgloss op en maakte wellustige gezichten voor zichzelf in de spiegel. "Ik moet gaan, Tim gaat, en ik kan niet alleen gaan." "Nou shit, goed om te weten dat de enige reden dat je me meeneemt naar dit feestje is omdat je een eenzame lesbische slet bent," zeg ik bitter, ik sta op en duw haar uit de weg. Ik kijk naar mezelf in de spiegel, een beetje lachend. Ik kijk naar mijn merkloze zwarte t-shirt, drukkend tegen mijn grote tieten, en vraag me af of mijn kont-lengte zwarte en blauwe geruite rok te veel is, of dat mijn knie-hoge gevechtslaarzen te zenuwslopend zijn. "Ik hou van je, Missy, ik wil dat je met me meekomt want het zal leuk zijn," zei Brit, die me van achteren omhelst en mijn gedachten even op iets anders brengt. Ik voelde haar borsten tegen mijn rug drukken en ik voel me een beetje opgewonden. Als ze maar wist hoe ik echt over haar dacht..

Droogneuken op de bank

Een uurtje later waren we op een of ander (best wel vaag) feestje, iedereen nat van het bier, dronken idioten en wanhopige sletten overal om ons heen. "Ik haat het hier," fluisterde ik, zittend op de bank naast Brit en Tim. Ze waren aan het droogneuken en aan het kussen, en ik was erg geΓ―rriteerd. Ik stond op en pakte een biertje van de tafel en sla het snel achterover voordat ik een ander biertje pakte en terugging naar mijn stoel.
"Laten we naar boven gaan," zei Tim, en Brit kwam gretig van zijn schoot, zijn kleine erectie duwde door zijn spijkerbroek. Ik kreunde van walging en dronk mijn tweede biertje, en voelde onmiddellijk de effecten van beide biertjes.
"Ik moet hier weg," mompelde ik aangeschoten, stond op en ging naar de deur. "DOEIII BITCHES!" Ik riep naar boven, en vertrok toen, onmiddellijk geraakt door de kou buiten. "Fuck..." Ik mompelde, mijn zicht vertroebelde een beetje. Ik begon te lopen...

Gepakt in het bos

Zo'n tien minuten later kwam ik langs het bos, en ik hoorde stappen achter me. "WIE STALKT ME VERDOMME?" riep ik hard. "Ik ben het maar", zei een aangenaam onschuldige mannenstem, en ik draaide me om, ineens oog in oog met een kerel die ik nog nooit eerder had gezien. Zijn ogen waren doordringend blauw, en ik dacht dat ik er in kon verdrinken. Hij droeg een zwarte hoodie en een strakke skinny jeans en zwarte schoenen. "Wie ben jij? Ik staarde naar de man, waarschijnlijk drie jaar ouder dan ik.
"Mijn naam is Sjoerd, en ik dacht dat je dit liet vallen," zei hij, terwijl hij naar een zakdoek gebaarde, "het ruikt naar vanille." Ik leunde voorover en snuffelde eraan, en viel meteen flauw...
Toen ik bijkwam, lag ik in het bos op mijn rug, en mijn armen waren vastgemaakt aan de grond. Ik keek naar beneden en zag mijn slipje naast me, wat me deed schrikken. "Klootzak!" Ik mompelde en probeerde te bewegen. "Oh mooi, je bent wakker!" Zei Sjoerd gelukkig. Hij leunde naar beneden en kuste me op de wang. "Tijd voor wat plezier," zei hij lief, en toen veranderde zijn houding. Hij was ineens streng en serieus, en sloeg me snel in het gezicht. Ik schreeuwde en probeerde weg te gaan, maar mijn handen zaten vast. "Laat me gaan jij freak!" schreeuwde ik hard, en werd beloond met een andere klap, deze nog harder. Toen trok hij zijn schoenen snel uit. Vervolgens trok hij zijn broek uit, die hij ondanks de krapte snel uit had. Toen hij zijn harde lul uit het gat in zijn boxershort trok, keek hij me aan.
"Je bent zo'n geilerd. Geen fucking bh, korte fucking rok. Wie denk je dat je bent?" Sjoerd gromde naar me, hij gromde over mijn borst en stopte zijn verrassend grote lul in mijn gezicht.
"Zuig het," commandeerde hij, maar ik hield mijn mond dicht. Hij maakte een vuist en hield hem voor me vast. "Ik zal je gezicht breken." Hij zei het met zo'n rustige, oprechte toon... "Fuck jou," mompelde ik door mijn tanden, en hij lachte. "Dat komt later, jij verdomde hoer," zei hij, toen bracht hij zijn vuist naar beneden en sloeg op mijn neus, waardoor ik mijn mond wijd open deed met een schreeuw van doodsangst. Hij duwde snel de helft van zijn lul in mijn mond voordat ik beet, en werd snel beloond met een andere snelle stoot in het gezicht. Ik stopte met bijten en ontspande mijn mond en liet me door hem in mijn gezicht neuken. De pijn was zo hevig dat ik mijn ogen moest sluiten en me moest concentreren op een positief mentaal beeld, het strand in de zomer.... Ik voelde een scherpe klap en mijn ogen schoten open. "Hou je fucking ogen open, je moet hier naar kijken," kreunde hij, zijn ballen sloegen tegen mijn kin met elke stoot. Ik staarde, kokhalzend en verstikkend elke keer als zijn lul de achterkant van mijn keel raakt. Zijn ademhaling werd kort en hij hijgde. "Fuck... ik ga... ik ga..." Hij trok zich snel terug en ik kon zijn gespannen kaken zien. "Nee...ik ga niet komen," zei hij een paar minuten later, zijn ademhaling terug naar normaal en hij liet zich tussen mijn benen zakken, en zette zijn lul tegen mijn vagina. Ik probeerde al snel tevergeefs weg te kruipen. Ik had in mijn tienerjaren al genoeg ontmaagdingssporno gezien om te weten hoe erg het pijn kon doen. Ik keek in zijn ogen, en ik schrok. De blik in zijn ogen, het was zo vol woede en lust, dat ik het opgaf. Ik gaf het helemaal op. "Nee...Nee! IK WIL DAT JE VECHT!" Sjoerd schreeuwde, zijn hand ging naar mijn nek en begon me te verstikken. Ik wilde niet terugvechten, ik wilde toen en daar sterven. Voor een seconde, in ieder geval. Ik begon te schreeuwen en probeerde hem van me af te krijgen. Ik kon zo niet sterven, als een slachtoffer! Ik bleef het proberen totdat hij in zijn broekzak reikte en een nogal scherp uitziend mes tevoorschijn haalde. Ik was zo bang dat ik bevroor. Ik viel flauw. Toen ik bijkwam, was mijn kleding gescheurd, amper nog om mijn lichaam. Mijn rok werd in het midden doorgesneden en lag onder me. "Is... is hij weg?" mompelde ik tegen mezelf. "Nee," zei Sjoerd vrolijk, en trok zijn hemd uit, en onthulde een halfverbleekte lichaam. Daar stond hij, in zijn boxers en sokken, en zag eruit als de droom van een meisje. In ieder geval niet mijn droom.
"Waarom heb je me niet gewoon geneukt en ben je weggegaan?" Ik vroeg het terwijl ik mijn tanden op elkaar had, mijn gezicht straalde van de pijn van mijn gebroken neus.
"Wat is daar leuk aan?" vroeg hij, en ging toen tussen mijn benen zitten, met zijn sleutelhanger in de hand. Hij liet me zien wat eruit zag als een kogel en ik staarde, verward. "Je bent niet nat, dus ik ga je nat maken. Ik stak een vinger naar binnen terwijl je bewusteloos was, je bent verdomd strak. Ik heb geen glijmiddel meegenomen. Of condooms," zei hij, grijnzend bij de laatste woorden. Hij draaide de kogel een beetje, zoals een lippenstiftkoker, en het begon luid te trillen. "Fuckno! Ga weg!" Ik schreeuwde, dat ik niet wilde dat deze verkrachter me zou opwinden. Hij bracht de mini vibrator naar mijn vagina, gebruikte zijn andere hand om mijn schaamlippen weg te duwen, en begon ermee te cirkelen rondom mijn clit. Ik beet op mijn tong en probeerde een kreun tegen te houden. "Voelt goed, nietwaar?" vroeg hij, hij begon een beetje sneller te bewegen, een vinger in me te duwen. Hij knikte, liet me de vinger zien, een beetje nat. Hij stopte hem er weer in, en begon me langzaam te vingeren. Hij ging langzaam, bijna alsof we geliefden waren en hij wist dat het mijn eerste keer was. Ik kreunde zachtjes en verloor mezelf in het plezier. Ik sloot mijn ogen en stelde me Brit in zijn plaats voor, haar prachtige platina blonde haar, haar zoete roze lippen, haar perfect gevulde tieten...

Hard geneukt op de grond in het bos

Ik werd terug gebracht naar de realiteit toen ik begon te komen, mijn kutje dat zich rond de vinger van Sjoerd aanspande, mijn rug overspande, mijn luide kreun van plezier. Ik hield mijn ogen dicht en dacht aan Brit die naar beneden leunde en mijn sappen uit haar roze kutje likte. Mijn ogen schoten open, want zonder waarschuwing schoof Sjoerd zijn grote lul in mij, terwijl hij mijn maagdenvlies scheurde. "FUCKER!" Ik schreeuwde, de pijn schoot door me heen. Hij bleef maar doorgaan, hard en snel, zijn nagels prikkend in mijn borsten, knorrend en kreunend als een dier. Hij reikte naar beneden en pakte de vibrator, en zette hem op mijn clit. Het voelde goed, maar niet goed genoeg om alle ondraaglijke pijn te negeren die ik voelde, zowel emotioneel als fysiek.
"Kom op Missy!" Hij jammerde, staarde naar mijn stuiterende tieten en wreef met de vibrator over mijn toch al gevoelige clit.
"NEE! KRIJG DE KLERE!" Ik schreeuwde, maar ik voelde de vibrator werken, en mijn vaginale spieren begonnen zich aan te spannen rond zijn dikke kloppende lul. Ik begon zachtjes te kreunen, en probeerde niet opnieuw te komen. Ik wist waar ik was, en hij verdiende mijn plezier niet. "Als je dat niet doet, ga ik achter je blonde vriendin aan", kreunde Sjoerd zachtjes in mijn oor, onze naakte bovenlichamen in elkaar gedrukt. Mijn ogen werden wijder toen ik hem hopeloos aanstaarde.
Ik sloot snel mijn ogen en ging terug naar mijn fantasiewereld. Brit was er, neukte me met een dildo, de roze die ik in haar ondergoedlade vele malen had gezien. Ze was ook over mijn clit aan het wrijven, aan het hijgen zoals ik haar onder de douche had horen doen, terwijl ik naar haar keek en over haar clit ging met mijn hand...
Ik begon al snel een hoogtepunt te bereiken, terwijl ik haar naam kreunde, en ik hoorde Sjoerd luidkeels kreunen, om me eraan te herinneren waar ik was. Ik keek hoe hij klaarkwam, zijn gezicht teisterde terwijl hij naar beneden leunde en hard in mijn nek beet, waardoor ik jammerde van de pijn maar ook jammerde van het plezier. Ik voelde zijn hete zaad in me schieten, keer op keer.. Hij stond op en begon een paar minuten later zijn kleren aan te trekken en keek me dan aan. "Onthoud wat ik zei over je vriendin."

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.