NIEUW verhaal Vader schoondochter sexverhalen (Waargebeurd!)

Mijn parkeerplaatsex verhalen in Nederland

8 min. leestijd 4K+ weergaven 63 lezers vinden dit leuk 0 comments
Het was weer Valentijnsdag! Ik ben op dit moment 5 jaar samen met mijn vrouw, dus ondertussen weet ik wat ze wil en hoe ik het voor haar kan regelen. Hetzelfde restaurant met dezelfde witte wijn en haar gebruikelijke sexy, lange jurk. Dit keer maken we een noodstop bij een bekende sexparkeerplaats in Nederland met 2 vrouwen. Voor mij is parkeerplaatssex niet de eerste keer, ik heb er alle vele bezocht. In Amsterdam en Tilburg zitten de beste. Zelfs al heb je geen vriendin of vriend kom je daar aan je trekken. Vaak staan er mannen en vrouwen in de rij om gratis of betaald te neuken in de stilte van de nacht op een verlaten parkeerplaats in de stad of natuur langs een snelweg. Hier vertel ik je mijn verhaal.

Sex in een limousine auto

Ik haast me naar huis om te douchen en me klaar te maken. In tegenstelling tot alle andere keren, komt de limo een keer op tijd. Samen met de chauffeur ben onderweg om mijn vrouw op te halen van haar werk, een rit van ongeveer 30 minuten rijden. De chauffeur was een kleine grappige kerel die niet stopte met praten, dus toen we bij het werk van mijn vrouw aankwamen stak ik hem een tientje extra toe als fooi en vertelde ik hem wat hij kon verwachten als het avondeten voorbij was. Hij glimlachte en zei "geen probleem" en hij vertelde me dat het een veel voorkomend verzoek was om even lekker te neuken in de limousine op Valentijnsdag!
Eventjes neuken in een limousine op Valentijnsdag met een ander. Je moet het eens proberen.
Daar komt ze net aan, ze ik tegen de chauffeur, terwijl mijn vrouw haar kantoorgebouw uit komt lopen. Tot mijn verbazing stelt ze haar vriendin Natasha voor en vertelt me dat Natasha met ons mee zou komen omdat het arme meisje geen date heeft heeft op Valentijnsdag. Ik vond het eigenlijk niet zo erg, want nu hoefde ik niet zo veel te praten en kon ik de dames met elkaar laten kletsen. Natasha was erg beleefd en goed gemanierd en ik vroeg haar of ze een drankje wilde drinken. Ze gaf aan wel een glaasje te lusten en vertelde me dat ze erg onder de indruk was van de limousine die ik had gehuurd en de moeite die ik in de dat had gestoken. Glen, zoals onze bestuurder heette, zette ons af bij het restaurant. Het gebruikelijke ontvangst bij de deur met de man die ons inmiddels al bij naam kende en we kregen een tafeltje aangeboden bij het raam. Mijn vrouw wilde zich even gaan opfrissen dus ik begon een gesprek met Natasha door haar te vragen wat ze deed en waar ze vandaan kwam. Ze vertelde me over hoe haar vriendje haar enkele dagen geleden had bedrogen.
Ze zag het totaal niet aankomen en wist helemaal niet wat ze ermee aan moest.
"Nou" zei ik "Een beetje wijn helpt altijd bij het denkproces." Ze glimlachte en tot mijn verbazing borstelde ze mijn haar met haar hand . "Dank je wel", zei ze met een schattige glimlach. Ik heb nog nooit zo snel wijn besteld, overigens, mijn vrouw was zichzelf nog steeds aan het opfrissen. De wijn werd op tafel gezet en ik hief het glas en zei: "Het heeft geen zin om op mijn vrouw te wachten, want tegen de tijd dat ze terug is zijn we alweer 30 minuten verder".

Natasha is van streek

Natasha dronk veel sneller dan ik dacht, maar ik dacht dat dit kwam omdat ze nog steeds van streek was over het gebeuren met haar vriendje. "En, vind je het een leuk restaurant", vroeg ik. Ze zei dat ze erg onder de indruk was hoeveel aandacht ik besteedde aan de details en dat ze gek was op mijn keuze en smaak. Ze was bezig met vertellen hoe graag ze wilde dat iemand zoveel aandacht aan haar besteedde, toen ik een traan in haar oog zag. Een piepkleine glinstering, maar het was onmiskenbaar een traan. Ik bewoog me dichterbij en legde mijn hand op haar hoofd en legde deze op mijn schouder. "Je zult iemand vinden die dat nog veel beter kan dan dit, beloofd.” Ze huilde een paar seconden en keek omhoog, terwijl haar hoofd nog steeds op mijn schouder lag. Haar mond was dicht bij mijn gezicht, haar borsten wreven tegen mijn elleboog en ze zei zachtjes: "Ik wil het allemaal voor deze nacht vergeten, alleen deze ene nacht". Oh mijn God, zei ze wat ik dacht dat ze zei? Mijn lichaam had nog nooit al het bloed zo snel naar mijn lul gestuurd. Ik bevroor een paar seconden en vroeg me af wat ik moest zeggen. Ik bedoel, mijn vrouw kan nu elke seconde terug komen van het toilet. Wat er daarna uit mijn mond kwam was iets wat ik nog steeds niet kan uitleggen. "Ik kan je alles laten vergeten, voor één nacht, als je me dat toestaat".

Sex op een verlaten parkeerplaats

Ze legde haar hand op mijn dij, tegen mijn lul aan. "Hoe zit het met je vrouw?” Ik keek haar aan en vertelde haar dat ze mijn vrouw is, maar ook haar vriendin en dat het beter is dat we haar er buiten houden. De volgende paar seconden leken wel jaren, totdat ze voorover leunde en zei dat het inderdaad beter was om mijn vrouw erbuiten te houden. Ze vroeg me om haar te volgen naar de parkeerplaats. Ik dronk in een keer een heel glas wijn en keek haar na terwijl ze naar de parkeerplaats liep. Ik probeerde er rustig en normaal uit te zien. Mijn vrouw kwam net eindelijk terug van het toilet en ik vertelde haar om alvast te bestellen, want ik moest bellen en Natasha zou snel weer terug zijn van het toilet. Ik had op dat moment geen idee van of mijn vrouw iets vermoedde toen ik wegliep met mijn telefoon. Beneden naast de toiletten was een parkeerplaats. Mijn hart pompte inmiddels uit mijn borst. Zodra ik uit het zicht was, rende ik naar de parkeerplaats. Ik kon Natasha nergens vinden op de parkeerplaats. Dat kon toch geen test zijn, toch niet op Valentijnsdag. Dat zou echt wreed zijn! Ik was stomverbaasd en ik was al aan het bedenken wat ik daarna moest doen toen ik een hand op mijn schouder voelde. Daar was ze, gelukkig.

Neuken in de auto

Ik trok haar naar mij toe en kuste haar op de lippen. Zeer zachte, vochtige lippen. Haar dijen waren al net zo zacht en haar borsten voelde zacht aan in mijn handen. Ik pakte haar bij haar hand en trok haar mee achter de SUV, duwde haar gezicht naar voren tegen de zijkant van de pick-up auto en wreef mijn gebobbelde kruis tegen haar kont. Ze kreunde in vreugde, of pijn van het duwen tegen de auto. Maar het kon me eigenlijk niet echt schelen.
De achterkant van haar jurk had knopen. Waarom ook echt, ik haat knopen!
Ze zijn erg moeilijk te openen en ik kon het niet zomaar even open scheuren vanwege het etentje. Zij duwde haar kont hard tegen me pik aan terwijl mijn handen al schuddend die klote knopen een voor een opende. Haar nek was mooi, zacht, sexy. Ik likte haar schouder terwijl ik haar bh opende. Toen ik de jurk op haar enkels liet vallen, zag ik haar slipje. Het was een mooi sexy slipje. Hij was roze met zwart, mijn favoriete kleurencombo. Ondertussen zat ik op mijn knieΓ«n en likte ik haar damesslipjes en knede haar dijen met mijn handen. Haar dijen waren haast te zacht om aan te raken. Ik wist niet of nog verder wilde gaan met haar lichaam af tasten of dat ik haar gelijk wilde neuken. Ik trok haar slipje naar beneden tot aan haar enkels en ze zei dat we beter even konden opschieten. Ik trek mijn lul uit mijn broek en duwde hem brutaal tegen haar kontgaatje. Ze boog verder naar voren en mijn lul gleed langzaam haar strakke kontje in. Het was alsof de hemel zich had geopend en mijn pik verwelkomde met open armen.
Ze kreunde luidt en duidelijk nu mijn hele pik in haar kont zat.
Ik streelde met mijn vingers haar natte kutje, zij had een klein beetje haar laten zitten, niet dat ik het kon zien maar ik kon het wel voelen. Zij trok haar BH volledig weg, pakte mijn hand en legde deze op haar borsten. Ik greep ze zo hard vast dat ze het uitschreeuwde. Ik was niet van plan om me nu te ontspannen. In en uit, in en uit, mijn lul neukte haar als een op hol geslagen stier. Zij draaide zich om en vroeg me haar kutje te neuken. Een been leunde op een muur en met haar lichaam leunde ze tegen de arme oude SUV. Ik schoof mijn lul tegen haar kutje op. Haar kutje was inmiddels zo nat, dat ik geen moeite hoefde te doen. Ze had tranen in haar ogen en deed vervolgens haar ogen dicht.
Ze zag eruit als een godin. Ze hield mijn schouder vast en klemde haar been om me heen.
Er was helemaal niet waarvoor ik nu zou stoppen. Normaal ben ik iemand die het best lang vol kon houden, dus ik had genoeg tijd om ook haar kutje te strelen. Uit het gebruikelijke piepen en zoemen van auto's op de achtergrond hoorde ik een stem, "Lukt het een beetje lieverd?” Oh fuck, mijn vrouw stond daar te kijken naar ons! Natasha had haar benen om me heen en mijn lul zat in haar kutje. Ik zag niet echt een manier hoe ik dit op een logische manier kon verklaren aan mijn vrouw. Verrassend genoeg sprak Natasha zich uit: "Het was mijn idee", zei ze. "Ik dacht dat je mijn vriendin was", zei mijn vrouw. Natasha verontschuldigde zich en vertelde mijn vrouw wat ze me had verteld, dat haar vriendje haar bedrogen had en ze wilde een nacht van vrijheid, geen touwtjes, plezier, genot, seks.

Met 2 geile dames op het parkeerterrein

Mijn mond viel open en ik viel bijna flauw toen mijn vrouw zei: "Nou in dat geval, alleen voor vanavond dan.β€œ Voordat ik iets kon doen of zeggen, had mijn vrouw haar jurk uit gedaan en gaf Natasha een knuffel. Ik dacht dat ik mijn vrouw kende, maar ik had nog nooit zo’n ongelijk gehad. Ze trok me naar haar toe en commandeerde: "Doe haar eerst en daarna ben ik de volgende". Ja, mevrouw.
Ik draaide Natasha om en schoof mijn lul weer in haar kontje, mijn vrouw hield mijn hand dit keer vast.
Ze glimlachte en zei: "Meisjes willen ook plezier hebben". Terwijl ik Natasha neukte wasik mijn vrouw aan het vingeren. Het was geil, zacht en vochtig. Het was bijna alsof ik haar nog niet eerder had aangeraakt. Na een paar geweldige minuten, kwam ik klaar en mijn vrouw lachte naar me. Dat doet ze altijd nadat wij geneukt hebben, ze zegt dat ik een raar gezicht trek wanneer ik klaar kom. Ik ging op de grond van de parkeerplaats zitten, toen mijn vrouw naar Natasha liep en vroeg of ze nog meer plezier wilde beleven. Het werd beter en beter. Mijn vrouw droeg nog haar slipje, wit van kleur met veters. Ik wist dat zij speciaal voor mij aan had gedaan. Ik trok haar slipje uit en Natasha begon haar te vingeren. Samen met twee naakte dames op het parkeerterrein. Het was inderdaad een gelukkige valentijn. Einde verhaal.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.