NIEUW verhaal Rokjesdag, the day after (deel 2)

Sex in de auto

3 min. leestijd 652 weergaven 6 lezers vinden dit leuk 0 comments

Ik droeg een blauwe schaatsersjurk en zat in de passagiersstoel van zijn auto. We waren net klaar met een hapje te eten. We hadden niet lang gedate, maar dit leek zijn zwervende handen niet af te schrikken. Doelloos rondrijdend in het donker voelde ik zijn vingertoppen langs mijn dijen borstelen. Terughoudend spelend, bracht ik het fysieke contact niet ter sprake in ons gesprek.

Omdat hij nog brutaler was, waarschijnlijk door mijn gefingeerde onwetendheid, kroop zijn hand hoger, en ik begon die aangename tinteling te voelen, het was warm, en verspreidde zich. Hij droeg een korte broek, en in de voorbijgaande schaduwen en lichtstromen van de nabijgelegen lantaarnpalen kon ik zien dat hij een behoorlijk harde stijve had. Er is iets met de aanblik van een stijve, vooral een onbekende, die me een gevoel van kracht geeft. Bijna als een letterlijke olifant in de kamer, of in dit geval de auto; Een die ik had geproduceerd met het tonen van mijn melkachtige dijen en het stuiteren van mijn decolleté.

Neuken op de parkeerplaats

Hij stopte op een parkeerplaats, met uitzicht op een speeltuin en een softbalveld. Ik kon zien dat hij me wilde zoenen, dus ik leunde in een verplichtende houding. Toen hij zich realiseerde dat hij groen licht had, bewoog hij zijn handen van mijn dijen naar mijn slipje, dat bijna een oceaan was. Ik leunde voorover om zijn broek uit te ritsen, en ik was niet teleurgesteld. Opgewonden door de aanblik gaf ik het roze hoofd een klein likje, om het al druipend te vinden voor het klaarkomen. Ik liet hem zich comfortabeler voelen, leunde de stoel van de auto helemaal achterover en gaf mezelf wat meer hoofdruimte. Het feit dat er mensen op straat voorbij reden, was opwindend.

Pijpen in de auto

Toen ik hem in mijn mond nam, bijna allemaal, kon ik het geklots voelen, hij moet hier op gewacht hebben. Ik nam mijn andere hand mee naar zijn smurrie, en likte zijn keiharde lul, en speelde af en toe met de ballen. Ik wilde nog niet gaan, mijn date trok me weg op de achterbank. De auto begon te beslaan van alle zware ademhaling. Hij trok mijn hemd uit, en toen mijn BH. Zijn ogen werden wijder bij het zien van mijn harde tepels. Hij nam ze in zijn mond, de tong wervelend. Hij reikte twee vingers in mijn vagina en begon te strijken alsof er geen morgen was. Terwijl ik aan begon te spannen, te kronkelen en te jammeren, gleed hij zijn eigen korte broek en ondergoed af en ging door met werken. Ik zat op zijn schoot, zijn lul nog steeds hard, mijn tepel in zijn mond toen hij me liet komen.

Klaarkomen in de auto

Ik was in weken niet zo gekomen. Ik spuug, over zijn hele lul, nu nat en nog meer rechtop dan voorheen. Toen ik van mijn orgastische high afkwam, nam ik het op om hem te plezieren. Mezelf op hem proeven was sexy, en ik denk dat hij het leuk vond om er naar te kijken. Ik wist met alle verwachting dat het waarschijnlijk niet veel voor hem zou vergen om te climaxen, zijn uithoudingsvermogen verraste me, maar toen ik voelde dat hij dicht bij me was trok ik mijn mond weg en ging gewoon door met mijn handen. Hij schoot touwen van cum, op mijn borsten, het plafond van de auto, een kleverige glorieuze puinhoop. Maak je geen zorgen, we hebben de auto gedetailleerd.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.