NIEUW verhaal Rokjesdag, the day after (deel 2)

Betrapt door mijn zus terwijl ik bezig ben

3 min. leestijd 39K+ weergaven 43 lezers vinden dit leuk 1 comments

Mijn naam is John (21). Mijn zus was altijd al schattig. Lang bruin haar, diepblauwe ogen en een pruilmondje. Zelfs toen ze 19 jaar was besefte ik dat ze nooit een echt vriendje had gehad, nooit had gedronken, nooit had gerookt en nooit iets risicovol had gedaan. 

Ik dacht altijd dat ze er vrij doorsnee uitzag. Ze droeg altijd spijkerbroeken die los genoeg zaten om niets af te doen, maar niet los genoeg om baggy genoemd te worden en ze droeg altijd conservatieve shirts die nooit iets blootgaven aan wie dan ook. Al met al vond ik dat er helemaal niets bijzonders aan haar was. Tot de dag dat ik per ongeluk bij haar binnenliep toen ze zich aan het omkleden was.

P.s. Mijn oma is een geile tijger. Je kunt haar vinden op deze site. Zorg wel dat je houdt van rijpe vrouwen. Ze is niet de jongste, maar ze slikt als de beste. Veel plezier!

Kom hier in contact met Muurbloempje1959

Mijn zus in lingerie

Daar voor mij stond mijn zus in niets anders dan een witte, kanten beha en slipje. Ik stond daar stomverbaasd toen ik voor het eerst haar lange gladde benen zag die hoog opliepen tot aan haar kleine taille, ik kon zien dat haar kont extreem strak was verborgen onder haar slipje. Haar buik was net zo plat als alle andere die ik ooit heb gezien, waardoor haar volle ronde borsten nog perfecter leken.

Betrapt op heterdaad

Haar gebruinde huid zag er geweldig uit tegen het wit van haar ondergoed. Ik stond stomverbaasd alles in me op te nemen, maar mijn perfecte zicht werd onderbroken door een schrille hoge stem.

"Wat doe je in godsnaam, ga weg viezerik!" schreeuwde ze. Ik kwam uit mijn trance en rende de kamer uit, de gang op, de deur achter me dichtslaand. Ik stond daar en probeerde tot rust te komen terwijl die prachtige beelden van mijn zus steeds weer door mijn hoofd spookten. 

Plotseling kwam ze de kamer weer uit en wendde zich tot mij met de dodelijke blik die ze de meeste mensen geeft, die blik veranderde in verbazing en toen walging toen ze wegstormde, toen realiseerde ik me dat wat ik zojuist had gezien me de hardste erectie had gegeven die ik ooit heb gehad.

Obsessie met mijn zus

Vanaf die dag was ik geobsedeerd door haar, ging door haar kamer als ik alleen in huis was op zoek naar wat dan ook, doorzocht haar ondergoed, hield het vast terwijl ik me aftrok. Mijn favoriet was nog steeds die bijpassende witte kanten beha en slipje waar ik haar in zag.

Slipje van mijn zus

Op een dag, toen ze naar school was, wachtte ik ongeveer 5 minuten en rende toen haar kamer in, terwijl ik op de vloer rondkeek zag ik dat witte slipje waar ik zo dol op was. Ze had het de dag ervoor gedragen en ik kon haar zoete geur er nog aan ruiken. Ik werd meteen hard. Ik liet mijn broek zakken en begon mezelf te trekken, het slipje tegen mijn neus gehouden terwijl ik dacht aan het krijgen van mijn handen op dat strakke kontje en perfecte tieten die ik wil vasthouden.

Terwijl ik dichter en dichter bij mijn zaad kwam, deed ik het slipje omlaag en wikkelde het om mijn lul.

Het koele materiaal gleed op en neer langs mijn schacht, het beeld van haar kutje in datzelfde materiaal dreef over het randje.

ik voelde hoe mijn ballen zich begonnen aan te spannen en mijn zusters slipje begonnen te vullen met mijn sperma.

Ik deed het terug en verliet de kamer.

Klaargekomen voordat ze thuis komt

Een paar uur later was ze thuis van school, gedoucht en omgekleed, ze liep langs me en haar Jean's zaten een beetje laag. Ik zag dat ze het witte slipje droeg waar ik in gespoten had. Wist ze dat? Droeg ze mijn met sperma doordrenkte slipje tegen haar kutje? Ze moest het toch weten?

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

  1. Renetje
    26 september 2021 om 17:18

    als ik dit lees groeit er bij mijn tussen mijn benen ook wat maar het is maar goed dat hij opgeborgen zit in mijn tena slip

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.