NIEUW verhaal Mijn BDSM dating ervaring in Nederland

Fisting verhalen: vuistneuken voor beginners

12 min. leestijd 3K+ weergaven 74 lezers vinden dit leuk 1 comments

Het was een hete late ochtend in juli. Zeer vochtig en zonnig. Tommy (mijn stiefbroer) zat in zijn korte broek zonder shirt aan ons privé zwembad aan huis. Ik kwam naar buiten in mijn bikini en legde mijn handdoek neer. Mijn vader was aan het werk en mijn twee oudere broers waren aan het werk.. Tommy was helemaal bezweet. Het zweet liep gewoon over zijn borst en ik wilde elke centimeter ervan aflikken. Ik kon hem dat niet laten weten, maar mijn kleine poes was drijfnat. Ik wreef zonnebrandolie over mijn lijf en ging lekker liggen. De zon op mijn lichaam was prachtig. Ik voelde me zo vol met levenslust, energie en het verlangen om mijn broers zijn penis diep in me te voelen. Verhalen over zijn lul razen door mijn hoofd... Hoe zag zijn lul eruit? Zou hij me zijn pik laten zien? Zou ik hem mogen vragen te voelen en zijn lul?

Vuistneuken in de zomer

Mijn vriendinnen op school hebben al op hun vriendjes pikken gezogen. Ik had zelfs nog geen jongen gekust. Hoe kon ik mijn broer zover krijgen dat hij me zijn lul liet zien, zonder het meteen te vragen? Zou hij het aan papa vertellen? Het is gewoon te riskant dacht ik. Ik bedoel, als hij dat deed, wat als hij mijn kutje wilde zien? Zou ik het hem moeten laten doen? Wat als hij zijn lul in mij wilde stoppen? Hoe kan ik nee zeggen, nadat ik gevraagd heb om zijn lul te zien. Mijn kutje smeekte mijn hersenen om te smeken, mijn geweten vertelde me om naar binnen te gaan.

P.s. Mijn oma is een geile tijger. Je kunt haar vinden op deze site. Zorg wel dat je houdt van rijpe vrouwen. Ze is niet de jongste, maar ze slikt als de beste. Veel plezier!

Kom hier in contact met Muurbloempje1959

Hoe komt het dat je het zwembad niet schoonmaakt Casey? Vroeg Tommy. Papa zei me dat je het zou doen. Ik heb helemaal niet gezegd dat ik het zou doen. Tommy zei: Ik doe het later dan wel. Maar eerst ga ik naar binnen. Het is hier te heet.

Oh Shit, dacht ik. Ik zal zijn lul toch niet zien. Mijn hart ging tekeer, wat moet ik doen vroeg ik me af.

Ik ging zitten, trok mijn knieën omhoog en spreidde mijn benen lichtjes en zei: "Waarom laat je me niet wat olie op je doen? Dan kun je gelijk naast me liggen?

Nee, zei hij. Het is te warm voor mij Casey. Ik weet niet hoe jullie meiden zo in de hete zon liggen?

We willen er goed uitzien, zodat jullie jongens ons in de gaten houden (hihi).

Jullie hebben geen bruine kleur nodig voor de aandacht, elke man op school praat over jullie.

Is dat zo? Nou, als je goed oplet, zul je merken dat elk oogje meestal op je gericht is.

En let jij ook op mij?

Dat is een domme vraag zusje. Dat is verkeerd.

Je kunt aardig tegen me zijn. Dat is niet verkeerd. En wat we zeggen of doen blijft tussen ons.

Tommy zei: Nou, ik kan wel wat olie op mijn rug gebruiken. Dus als je zo vriendelijk wilt zijn om het op mij te wrijven, zou dat gewoon tussen ons blijven.

Ontmaagd door vuistneuken

Ik had nu mijn benen wijd genoeg gespreid ik weet dat hij de zijkant van mijn schaamlippen kon zien. Proberen mijn broer te verleiden is net mijn missie geworden. Mijn probleem is hoe ver ik dit laat gaan…

Tommy zegt: ik zal je straks insmeren met zonnebrand, maar daarna ga ik naar binnen want het is te heet buiten.

Ik zeg: Als je het warm krijgt, spring dan gewoon in het zwembad!

Nou... Misschien, zei hij.

Toen Tommy de slang en spullen om het zwembad schoon te maken ging opbergen, trok ik het kruisje van mijn bikinibroekje net opzij zodat Tommy wat meer van mijn rijpe, natte kutje zou zien dat op dit punt met zijn lul moest worden gevuld.

Ik lag roerloos met mijn ogen dicht. hij stopte voor me neus om waarschijnlijk een goede blik te werpen op het zintuiglijke genot vlak voor hem.

Ingesmeerd door stiefbroer

Ik ben zo geil, ik sta op het punt om mezelf te vingeren waar hij bij staat. Mijn geest en kut staan in brand om zijn lul in mij te krijgen. Ik weet zeker dat hij een geweldige blik heeft gekregen op de zijkant van mijn kutje, dus ik ga rechtop zitten.

Ik zeg: Wil je wat olie op mijn rug doen alsjeblieft?

Uhhh.... natuurlijk.

Ik ga rechtop zitten en maak mijn bikinitopje los en laat het vallen.

Shit Casey, wat doe je in godsnaam? We komen in de problemen.

Hoe? Niemand is thuis. En ik wil geen bruine lijnen. je staat toch achter me. dus wat maakt het uit?

Ik weet het niet Casey. Wat als iemand het ziet?

Wrijf gewoon de olie op mijn rug en hou je mond!

Ik voel zijn warme hand langzaam heen en weer bewegen op mijn blote rug. De olie ruikt naar kokosnoot, en is erg sexy en sensueel.

Oh ja, je bent de beste Tommy. Smeer ook olie op mijn zijkant beter.

Zijn handen over mijn borsten

Hij wrijft zijn met olie bedekte handen zo langzaam in de buurt van de zijkanten van mijn perfecte ronde C-cup borsten. Ik sta helemaal in brand. Ik wil gewoon op hem springen en zijn hete pik door mijn maagdelijke kutje voelen scheuren en klaarkomen in mij.

Van de geiligheid zijn met tepels keihard geworden. Nu ben ik helemaal klaar om met mijn borsten hem recht in zijn gezicht aan te kijken.

Tommy vraagt: Wil je nog wat drinken.

Ja, doe maar wat lemon juice.

Daarmee ging hij naar binnen en ik plande mijn volgende stap om eindelijk die lul van hem in mij te krijgen.

Hij komt terug met het drankje.

Hier, je lemon juice met citroen aan de rand van het glas precies zoals je wilt.

Wow! Bedankt zei ik.

Ik draai me om, om mijn mooie c-cup aan hem te onthullen. Tommy zijn mond valt open en draait abrupt weg van de schrik.

Wat de fuck Casey, ik zag net je tieten!

En dan? Ik heb je gezegd dat wat we zeggen en doen tussen ons alleen is en blijft.

Ja, maar ik zou je niet naakt moeten zien.

Je bent zo'n baby, antwoordde ik. De meeste jongens zouden alles geven om meisjesborst te zien.

Het is niet dat Casey, ik voel me gewoon raar dat jij het bent... Ik bedoel mijn zus... je weet wel.

Zou je je dan beter voelen als ik mijn topje weer aan zou doen?

Nee, dat is niet wat ik bedoel. Nee, je bent in orde. Laat maar.

Dit antwoord laat me weten dat hij meer wil, maar dat hij bang is om het te vragen.

Goed dan, antwoordde ik, terwijl ik mijn bikinibroekje uitdeed en ze opzij schopte. Waarom niet in beweging komen denk ik, nog maar 3 uur tot papa thuiskomt.

Wat ben je in godsnaam aan het doen? Vroeg hij

Ik wil geen bruine lijnen. Kun je wat olie op mijn kont en benen wrijven?

Hij is stil. Ik hoor geen piepje, als ik hem naast me hoor knielen en de oliefles openmaken.

Doe veel op mijn billen Tommy, ik hou van veel olie.

Ik voel zijn handen een beetje trillen. Hij wrijft de olie op mijn rug en lijkt wat aanmoediging nodig te hebben om verder te gaan.

Wrijf het over mijn lichaam Tommy. Overal waar je denkt dat ik het nodig heb, zeg ik op mijn sletterigste toon.

Waar dan ook? vraagt hij?

Ja, overal waar je denkt dat ik olie nodig heb.

Nou wat als ik denk dat je kontgaatje olie nodig heeft, je zou mijn vingers daar niet in willen hebben, zegt hij half gekscherend.

Ik kan het niet zien, maar als jij denkt dat mijn anus olie nodig heeft mag dat. Ik vertrouw erop dat je het goed voor me inwrijft, antwoord ik.

Vingers en vuist in mijn kontgaatje

Langzaam werkt hij zijn handen in mijn strakke kontgaatje. Voor het eerst in mijn leven speel ik met het idee om mijn kont te laten neuken. Ik bedoel dan hoef ik me geen zorgen te maken over het zwanger worden. Zou het pijn doen is mijn angst.

Op dit moment is mijn kont ontspannen en voelt het alsof hij een lul nodig heeft. Ik kan het gevoel niet uitleggen aan mezelf, vooral omdat te smerig voor woorden was. Wat ik niet zou geven om zijn tong te voelen dansen in mijn kontje.

Oh God, ik ga mezelf laten klaarkomen door er alleen maar aan te denken.

Langzaam en zacht, Tommy werkt zijn hete vette handen in mijn kont naar mijn benen. Op en neer wrijft hij me, lekker langzaam. Het is een totale marteling. Ik maak me een beetje druk en wiebel met mijn kont, in de hoop dat hij zijn lul in mijn kont begraaft, maar wrijf tenminste zijn vinger erin.

Ik weet dat hij mijn hint begrijpt, op het moment hij zijn handen langzaam in mijn kont wangen werkt. Beetje bij beetje beweegt hij zijn wijsvinger dieper tussen mijn billen. Dieper en zo langzaamaan graaft hij zijn handen dieper in mijn billen, alsof hij me probeert te plagen.

Olie in mijn kontgaatje

Jouw billen zijn zo heet Casey. Ik kan de hitte ervan voelen, ook al is het zo heet. Ze spreken tegen me (haha).

Ik voel het sijpelen van de olie in mijn kontgat stromen. Ik kan er amper nog tegen. Stevig, maar langzaam loopt hij met zijn middelvinger dwars door mijn kont heen en over mijn smachtende poepgaatje.

Hij wrijft mooi langzaam over mijn kont en duwt bijna zijn vinger in me.

Ik laat een onoplosbaar gekreun van verlangen los op het moment hij de rand van mijn kontgaatje insmeert met olie.

Mijn spel van plagen en verleiden is omgedraaid. Nu heeft hij zijn zus aan zijn totale genade overgeleverd. Hij kan mijn anaal neuken zolang hij wilt, maar hij heeft het geen eens door.

Ik zei: Je kunt je vingers in mijn kont steken als je wilt Tommy. Het is oké. Ik smeek het je.

Zonder te stoppen rent hij met zijn hand over mijn rug, op en over mijn kleine rug, en in mijn hete strakke kont. Zijn middelvinger speelt met mijn achterste opening totdat ik zijn vinger in mijn anus voelt, recht op en neer. In en uit beweegt hij zijn vinger. Lekker langzaam, stevig en diep.

Oh God Tommy, je gaat me laten klaarkomen!

In en uit gaat zijn vinger en nu voel ik hem, een andere vinger in mijn strakke kleine kontgaatje drukken. Dat is het. Twee vingers diep.

Ik buig me ongecontroleerd in zijn hand, en blokkeer zijn vingers diep in mijn kont. Ik vind het geweldig. Ik wil niet dat het ooit stopt. Langzaam kom ik van mijn hoogtepunt af.

Oh mijn God Tommy, dat was zo intens, zo geweldig.

Tommy zegt geen woord als ik voel dat zijn vingers zich terugtrekken uit mijn rectum en nog lager in mijn kletsnatte kutje graven. Zonder aarzeling duwt hij twee vingers recht omhoog in mijn kutje. Opnieuw kreun ik luidruchtig, want sta gewoon stijf van plezier en genot.

Tommy probeert mijn benen te spreiden en ik help hem instinctief. Hij baant zich een weg van mijn kant en staat nu achter me. Ik voel een derde vinger van zijn andere hand voelen voor mijn clit. Hij beweegt zijn twee vingers in en uit mijn natte kutje en masseert op mijn clit.

Ik voel een energie in mij opbouwen die ik niet kan controleren. Zo geweldig is zijn aanraking aan mijn clit. Ik smeek hem... Laat me alsjeblieft klaarkomen Tommy.

Oh ja Tommy, zomaar. Stop een andere vinger in mijn kut Tommy, Oh ja dat is het duwt het in mij,

Je gaat me zo hard laten klaarkomen Tommy, Hou alsjeblieft niet op!

Mijn mond is droog en mijn ademhaling wordt zwaar. Mijn kutje is zo hongerig om uitgerekt te worden. Ik smeek hem naar meer.

Alsjeblieft Tommy, stop nog een vinger in mijn strakke kutje!! Ik voel hem proberen te werken een vierde vinger diep in strakke kontje te doen. Ik duw op zijn hand met mijn heupen, zodat zijn vingers er dieper ingaan en mijn kontgaatje oprekt.

Oh mijn God Tommy, je gaat me zo hard laten klaarkomen. Zijn vinger werkt overuren op mijn clit die dichter bij de rand komt.

Gefist door stiefbroer

Doe het Tommy, ik smeek je. Steek het allemaal in me, steek je vuist in mijn kutje!

Ik voel dat hij met zijn duim naar binnen wiebelt en probeert zijn hand in mij te krijgen. Ik weet niet waarom, maar het doet helemaal geen pijn. Als een maagd, hoe kan dit dan. Alles wat ik weet is dat ik zijn vuist in mij nodig heb,

Tegen hem aan duwend, voel ik mijn lieve kutje gewoon om zijn hand wikkelen en hem erin zuigen.

Zijn vinger wrijft nog een laatste keer over mijn clit en dat is het.

Ontmaagd door een vuist

Kaboem! Alsof het in slow motion gaat, ik voel mijn hele lichaam exploderen van intens genot en voel mijn lijf van top tot teen tintelen en trillen.

Ik voel mijn kut klem op zijn vuist en een tweede golf rillingen rolt over mijn lichaam. Al snel is mijn clit zo gevoelig dat ik hem smeekte om te stoppen. langzaam trok hij zijn hand van mijn doorweekt kutje.

Vaginaal ontmaagd door Tommy
Tommy staat op en trekt zijn zwembroek uit. Als een totempaal staat zijn lul kaarsrecht tegenover mij. Ik kan alleen maar denken "wat een mooie pik". Voor dat ik het weet zit hij met zijn stijve lul tegen mijn kutje gedrukt. Met één duw zit zijn lul flink diep in mijn maagdelijke kutje. Langzaam, maar hard duwt hij zijn lul diep in mijn kutje. Geweldig om eindelijk zijn lul diep in mij te laten begraven.

Oh ja Tommy, neuk me. Neuk me dieper. Dieper. Oh ja, dat is het. Neuk me, stop alsjeblieft niet. Stop niet met me te neuken. Oh God. Ja.

Plotseling drong het tot me door dat als hij in me ontploft, ik zwanger kan raken. Tommy! Tommy!!

Wat Casey? Vraagt hij tussen het stoten door.

Je kan niet in mij komen, schatje. Ik zou zwanger kunnen worden.

Wil je er dan aan zuigen, vraagt hij?

Ik wil dat je het in mijn kontgaatje duwt Tommy, ik smeek het je.

Anaal ontmaagd

Zonder dat ik een stoot mis, heb ik wat ik later te weten zou komen is 19 centimeter lul diep begraven in mijn rectum. Oh GOD!! Tommy, ik schreeuw het uit. Je bent zo diep. Zodra ik mijn rug buig voel ik zijn laatste centimeters lul diep in mijn rectum.

Tommy neukte mijn kont voor slechts een paar minuten. Hij rustte al zijn gewicht op mijn geoliede rug. Zijn lichaam voelde zo heet aan. Hij reikte zijn armen onder me uit en greep op mijn schouders. Ik zat helemaal opgesloten in zijn lichaam toen hij zich weer in mij begon te graven. In en uit ging zijn lul in mijn kontgaatje.

Mijn anus was zo ontspannen dat hij zijn lul soep eruit kon trekken en in één klap erin kon rammen. Alleen al het gevoel dat mijn kleine anus elke seconde van gesloten naar wijd open ging was geweldig.

Hoe voelt het Tommy?

Tommy zegt: je bent zo heet. Je voeltzo strak en nat. Je kontgaatje gaat me laten klaarkomen.

Oh ja, ik kreun. Alsjeblieft, kom binnen in me Tommy. Ik wil voelen dat je lul me volpompt met je sperma.

Kom op schat, neuk me, neuk me en pomp me vol met je zaad.

Anaal klaarkomen

Toen ik dat zei neukte Tommy harder en harder. Hij spoot zijn zaad met volle kracht in mijn anus, waardoor ik zijn spermastraal in mijn lijf voel spuiten.

Hij kneep zo hard in mijn lichaam dat ik niet meer kon ademen. Ik kon zijn lul in mijn kont voelen trillen, terwijl hij een liter sperma in me pompte.

Langzaam maar zeker realiseerde hij zich dat ik kon ademen, terwijl hij op me neerviel en me weer de adem ontnam.

Hij lag een paar minuten op me met nog zijn half stijve pik in mijn kontgaatje. Hij trok zijn lul uiteindelijk uit mijn kontgaatje, waardoor een vloed aan sperma uit mijn kontje stroomde. We lagen er allebei helemaal in.

Mijn benen waren zo zwak dat ik nauwelijks kon staan. Ik trok mijn bikini aan en sprong in het zwembad. Tommy spong mee in het zwembad.

Ik weet niet wat ik moet zeggen, zei hij. Dit is gewoon tussen ons... Beloofd? Ik zweer het, antwoorden hij. Je bent mijn stiefbroertje, dus zoveel maakt het niet uit, zei ik.

Tot slot gingen we samen douche en had ik hem nog flink gepijpt.

Tijdens het afdrogen kon ik alleen maar denken aan de pil. Ik moet namelijk de pil nemen om zijn zaad in mijn kutje te voelen. Een condoom vind ik maar niks. Wordt vervolgd...

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

  1. Bsur54
    13 september 2020 om 16:34

    Heerlijk om zo vrij te kunnen genieten,maar ga snel aan de pil anders zijn de gevolgen niet te overzien. Genieten jullie zolang het met wederzijds respect en vertrouwen gaat…….

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.