NIEUW verhaal Oranje gangbang tijdens WK voetbal

Ik neukte oma keihard terwijl mama stond te kijken (Deel 1)

6 min. leestijd 14K+ weergaven 296 lezers vinden dit leuk 5 comments

Ik neem aan dat het echt begon vijf jaar geleden toen papa stierf. Ik was nog maar dertien jaar en op die leeftijd ging ik een beetje van de rails. Na een gevecht op school, waarbij ik op een dag van school gehaald moest worden ging ze me zitten voor een praatje.

Mama naast mijn bed

"Je vader is nu zes maanden weg, Danny. Ze zei zachtjes, met mijn gezicht in haar handen. "Ik weet dat je hem mist en ik ook. Maar ik heb je nodig om nu de man te zijn. Je moet al dit aankunnen en nare gevoelens stoppen, want ik heb je nodig om verantwoordelijk te zijn. Ik heb je nodig om volwassen te zijn. Jij bent nu de man van het huis. Ik heb je nodig om voor mij te zorgen zoals je vader dat deed.

P.s. Mijn oma is een geile tijger. Je kunt haar vinden op deze site. Zorg wel dat je houdt van rijpe vrouwen. Ze is niet de jongste, maar ze slikt als de beste. Veel plezier!

Kom hier in contact met Muurbloempje1959

"Het spijt me, het spijt me mama. Zei ik in tranen: "Ik mis hem gewoon zo veel.

"Ik weet het lieverd". Zei ze met tranen in haar ogen. "Dat heb ik ook, maar we moeten nu voor elkaar zorgen. Ok.

"Ok mama, dat zal ik doen. Ik beloof het". zei ik. Ik heb me aan mijn belofte gehouden en heb het echt goed gedaan op school en kijk uit naar de universiteit.

Mama werkt drie dagen per week voor een liefdadigheidswinkel. Toen papa stierf was hij een gelijkwaardige partner in een bedrijf. Aangezien mama niets wist over het bedrijf en de andere partner nauwelijks kende, verkocht ze een controlerend aandeel aan hem en leefde ze van de vaders verzekering en inkomsten uit de aandelen van het bedrijf. Een paar jaar na de oprichting van het bedrijf deed het zo goed dat het opviel bij een multinational die een buy-out aanbood. Mama en de senior partner waren het met elkaar eens en mama lijkt behoorlijk rijk te zijn. We wonen in hetzelfde huis als toen papa nog in leven was, maar het is over het algemeen gemoderniseerd en uitgebreid en er is een zwembad aan toegevoegd.

Naarmate de tijd verstreek werd mama meer ontspannen en vrolijker. Ze had een mooie manier om mensen ook in hun sombere momenten te laten glimlachen. We hadden een kleine sportschool dus ze hield zichzelf fit en voor mij was dat tot op zekere hoogte het probleem.

Ze was op haar achttiende getrouwd met papa en ik ben kort daarna geboren dus ze is nu zevenendertig en ze heeft het meest geweldige lichaam. Ze heeft cup 36dd, en ik weet dit omdat ik net als veel jongens een paar keer in een bh heb gekeken die ik in de badkamer vond. Haar taille is slank en haar heupen zijn kleiner dan haar tieten. En ze weet dat ze een goed lichaam heeft. Ze pronkt er niet mee, maar ze verbergt het ook niet. Laag gesneden blouses, of soms transparant. Matig lange rokken boven de knie en ze houdt van haar strakke jeans en als ze thuis in het warme weer een korte broek en t-shirt draagt. En extra plezier voor mij, een bikini bij het zwemmen in het zwembad.

Elke ochtend met een erectie

Niets van dat alles is een probleem voor mij. Mijn probleem is 's morgens en 's avonds. Ze staat elke dag om 8.00 uur op. Gekleed in een nachthemd. Soms kort, soms lang en soms dichtgeknoopt. Alleen de knopen worden meestal alleen boven haar tieten gedaan, dus als ze naar beneden buigt krijg ik een volledig zicht op die prachtige heuvels en ze draagt nooit een beha voor bed. Dan gaat ze 's avonds om 18.00 uur eten en tegen 19.00 uur heeft ze gedoucht en in haar nachthemd klaar voor bed. Ze zit zo gekleed op TV te kijken tot ze moe wordt en nadat ze recht over haar hoofd heeft geleund en me op het voorhoofd heeft gekust gaat ze naar bed. Nacht na nacht zie ik die prachtige borsten, gewoon slingerend, wachtend om gebruikt te worden. Tepels die wachten om gezogen te worden. En ik zit in pj's of shorts en t-shirt.

Ik zit met een kussen in mijn schoot zodat ze mijn constante erectie niet kan zien en als ze naar bed gaat zal ik me aftrekken, soms op de bank en dan weer als ik naar bed ga. En als ze onder de douche ligt, wikkelt ze gewoon een handdoek om zich heen en, nog nat, steekt ze de overloop over en gaat haar slaapkamer in. Ik weet dat ze een seconde later naakt staat en met haar handen over dat geweldige lichaam gaat. Ik kan het gewoon niet meer aan. Maar wat ga ik doen? Misschien moet ik haar gewoon vertellen wat er gebeurt.

Ze droeg vanavond een van haar kortere nachtjurken. Ik kon haar borsten zien toenemen en vallen als ze ademt. Het TV-programma is klaar en nu wist ik dat het tijd was. Zij stond op, nam haar kopje naar de keuken en kwam toen over en kuste me op het voorhoofd.

"Slaaplekker lieverd. Zei ze.

"Mama je kunt me dit niet steeds aandoen. Zei ik zacht. Ik was eigenlijk niet van plan om iets te zeggen. Maarja het kwam er gewoon zo uit.

"Wat kan ik je niet aandoen Danny? Ze zei terwijl ze naar me keek, "Ik kus je altijd een goede nacht.

"Ja, mama. Ik zei: "En dat doe je ook altijd heel lief. Ik schuif het kussen opzij en laat haar mijn erectie zien.

"Danny! Ze zei dat ze probeerde weg te kijken, maar was niet helemaal in staat om dat te doen. "Doe niet zo raar. Ik zie je morgenochtend". Ze draaide zich om en liep naar de trap.

"In de ochtend is de erectie er nog steeds mam. Ik zei: "Het zal altijd zo blijven tot je er iets aan doet.

"Danny wees niet zo dom. Ze zei dat ze probeerde nonchalant te klinken, maar haar ogen keken nog steeds naar mijn erectie die nu volledig tegen mijn bokser drukte. "Waarom vind je geen leuke vriendin?

Ik stond op en nam een sprint naar haar toe. Mijn stevige kloppende erectie die duidelijk haar weg wijst. "Ik wil geen vriendinnetje mama. Ik zei zachtjes maar streng: "Ik wil je. En alleen jij".

"Ik ben moe dus laten we er 's morgens over praten. Slaaplekker. Zei ze en haastte zich naar haar kamer.

Ik kon niet geloven wat ik zojuist had gedaan. Wat ik net had gezegd. Ik kon niet geloven dat ze me niet had geslagen. De ochtend zou zeer interessant zijn. Ik moest dit opvolgen als ik werkelijk mijn handen op die ontzagwekkende tieten, en haar mond rond mijn kloppende penis wilde krijgen.

Spuiten tegen het plafond

Ik keek neer op mijn penis en was verrast om te zien hoeveel hij was gegroeid. Langer dan ik ooit was geweest en het constante kloppen was vrij pijnlijk. Half in de hoop dat mama terug zou komen, trok ik mijn boksers uit, ging zitten en trok mij af. Het explosieve orgasme deed me hardop kreunen. De eerste zaadlozing ging bijna tot het plafond. Het was pijnlijk, maar de pijn zorgde ervoor dat het sap gewoon doorging en doorging tot ik het niet meer kon. Toen ik eenmaal hersteld was heb ik opgeruimd. Normaal gesproken duurde dit maar een paar seconden, maar ik had het zo wijd verspreid dat het voor altijd leek te duren. Tegen de tijd dat ik naar bed ging was ik te uitgeput om weer af te trekken en ik weet in ieder geval niet zeker of ik de pijn nog meer had kunnen verdragen, hoe prettig het ook was.

Deel 2 coming soon!

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

 1. a. hendriksen
  26 september 2019 om 22:41

  een goed verhaal

  Beantwoorden
  • Milfverhalen
   5 november 2019 om 07:44

   Hi A. Hendriksen, namens de schrijver: Bedankt! 🙂

   Beantwoorden
 2. francoise69
  21 maart 2020 om 21:03

  Heerlijk verhaal

  Beantwoorden
 3. Soof
  4 september 2020 om 10:48

  Wat n heerlijk en spannend opgebouwd verhaal. Love it. 💋💋💋Soof1609

  Beantwoorden
 4. Jbut
  22 maart 2022 om 16:21

  Lekker verhaal maak maar snel deel,2

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.