NIEUW verhaal Mijn BDSM dating ervaring in Nederland

Moeder, oma en zoon sexverhalen: Ik neukte oma keihard terwijl mama stond te kijken (Deel 3)

12 min. leestijd 23K+ weergaven 425 lezers vinden dit leuk 19 comments

Ze droogden zichzelf en ze zei tegen Danny dat ze een korte broek moest aantrekken. Ze trok een zomerjurk aan die helemaal naar beneden knoopte, maar slechts één knoop in de taille, zodat haar lichaam duidelijk zichtbaar was voor haar zoon. Haar minnaar. "Dus we moeten praten. Zei zij toen ze allebei beneden waren.

"Je weet dat het verkeerd is toch?

Voordat je verder leest… Mijn tante heeft zich aangemeld op deze sexdatingsite. Ze weet inmiddels dat ik er ook op zit (haha). Je vindt er super veel tantes en oma’s die sex willen. Meld je gratis aan.

Bekijk hier het profiel van Geiletante53x

"Dat denk ik wel ja". Hij antwoordde: "Maar wat twee mensen die van elkaar houden is wat mij betreft niet verkeerd en ik hou van je mam".

"En ik hou ook van jou als zoon. Ze glimlachte: "Maar we moeten voorzichtig zijn denk je niet?

"Ja natuurlijk mam.

Gepijpt door mijn moeder

Ze legde hem uit dat haar onderdanige kant iets was dat in de familie liep. Overgegaan van overgrootmoeder naar oma naar mama. Het was niet een dominante soort van onderdanigheid, maar een vrouw de behoefte van een vrouw om haar mantype te bevredigen. Maar ook het recht van de vrouw op seksueel genot. Gelukkig leken overgrootopa en opa erg veel op zijn vader en waren ze seksueel bevrijd. Allen hadden een gelukkig en bevredigend leven samen gehad. Het leek er ook op dat de mannen altijd als eerste stierven.

Opa een jaar of tien geleden en natuurlijk zijn vader vijf jaar geleden. Geen van de vrouwen was ooit opnieuw getrouwd. In de laatste paar jaar voor zijn dood hadden zij en Danny's vader geëxperimenteerd met hun fantasieën. Ze reden naar een stad ongeveer veertig kilometer verderop en gingen naar een pub of club waar ze niet bekend waren, zodat zijn vader kon toekijken hoe zijn moeder mannen aan de bar plaagde. Ze mochten met haar kletsen, aanraken en misschien wel kussen, maar het ging nooit verder. Dit was een van hun favoriete dingen, want het paste ook bij zijn fantasieën.

Mijn oma is seksverslaafd

Gelukkig leken overgrootopa en opa erg veel op zijn vader en waren ze seksueel bevrijd. Allen hadden een gelukkig en bevredigend leven samen gehad. Het leek er ook op dat de mannen altijd als eerste stierven. Opa een jaar of tien geleden en natuurlijk zijn vader vijf jaar geleden. Geen van de vrouwen was ooit opnieuw getrouwd.

In de laatste paar jaar voor zijn dood hadden zij en Danny's vader geëxperimenteerd met hun fantasieën. Ze reden naar een stad ongeveer veertig kilometer verderop en gingen naar een pub of club waar ze niet bekend waren, zodat zijn vader kon toekijken hoe zijn moeder mannen aan de bar plaagde. Ze mochten met haar kletsen, aanraken en misschien wel kussen, maar het ging nooit verder. Dit was een van hun favoriete dingen, want het paste ook bij zijn fantasieën.

Ze hadden met andere mannen en vrouwen of koppels gesproken en over seks met vreemden en nog veel meer dingen. Aan al deze dingen kwam een abrupt einde toen hij stierf.

Aftrekken met mijn moeder

"Dus waarom vertel je me dit. vroeg Danny.

"Omdat je moet weten dat ik geen geremd onschuldig persoon ben. Ze zei zachtjes: "Ik ga ook niet jouw slet zijn om mee rond te spelen, tenzij het iets is wat we allebei willen".

"Mama". Danny hapte, "Dat zou ik je nooit aandoen".

Een paar dagen later terwijl ze aan de ontbijttafel zaten ging de telefoon over. Ze ging naar de hal en nam op. Toen ze terugkwam zei ze: "Oma komt om een paar dagen logeren. Ze komt morgen aan dus we zullen ons moeten gedragen.

"Mmmm. Danny zei met een glimlach, "Misschien".

"Wat heb je in gedachten jonge man?

"Nou, om eerlijk te zijn, mama. Hij zei met een glimlach op zijn gezicht: "Ik wil het ook bij oma gaan proberen”.

"Oh jij brutale aap.". Zei ze terwijl ze een handdoek naar hem gooide. "En hoe verwacht je dat te bereiken?

"Nou oma is hetzelfde als jij. Ze maakt zich na het avondeten altijd klaar voor bed en net als jij doet ze dan haar nachtjurk aan die pas na het ontbijt weer uit gaat. En als ze genoot van seks met opa zoals jij zegt en al tien jaar geen seks heeft gehad, dan is alles mogelijk.

"Dus al na drie dagen ben je op zoek naar een andere vrouw. Zei ze serieus.

"Oh nee mama, zo bedoel ik het niet. Dat weet jij ook.

"Ik weet het, ik nam je in de maling," lachte ze.

"En je noemt mij gek?. Zei hij lachend.

"Maar mam even een iets anders, heb je er ooit aan gedacht sex te hebben met een andere vrouw?”

"Wat? Bedoel je met mijn moeder?

"Nou, elke vrouw.

"Nou dat is wel een interessante gedachte. Zei ze glimlachend.

Sex met oma en mama

“Wow. Je bent echt een slet of niet dan?.”

"Als ik dat wil wel ja. Zei ze terwijl ze greep naar zijn kloppende lul en deze bewoog naar haar natte kut. Ze was zo nat van de gedachten om haar moeder te likken.

Na het neuken van haar kut, haar gezicht en vervolgens haar kontje zoog ze hem schoon en vielen ze in slaap in elkaars armen. Elk met hun eigen gedachten over wat morgen zou brengen.

Danny had oma al een jaar niet gezien. Oma woont bijna het hele jaar in spanje en komt soms terug voor een bezoekje. Toen oma binnenkwam gaf Danny haar een grote stevige knuffel.  "Wow oma, je ziet er goed uit". Gaat die bruine kleur overal heen?”

"Jij brutale jongen". Zij ze, ze gaf een kus op zijn hoofd zoals ze dat altijd had gedaan. Je bent een flinke jongen aan het worden hé"?

"Oma maak me niet zo verlegen".

"Dat zal toch wel meevallen?. Ze keek naar hem en zag de lichte uitstulping in zijn kruis. Iets wat ze in de loop der jaren vele malen had gezien bij mannen.

"Koffie mama? vroeg Jenny, glimlachend.

"Ja graag". Ze zei dat ze Danny zag weglopen en hield van de aanblik van zijn stevige kont. "Hij is echt opgegroeid is hij niet.

"Ja, dat klopt inderdaad. zei Jenny, blozend. "En dat weet hij ook.

"Dus hij heeft dan een vriendinnetje?

"Nee, hij zegt dat hij nog niet klaar is voor iets permanents. Hoewel elk meisje trots zou zijn om met hem gezien te worden". Ze realiseerde zich dat ook zij begon toen hij wegliep.

"Hij houdt er zeker niet van om dingen te verbergen? Als je weet wat ik bedoel?

"O, ik weet dat moeder geloof mij. Hij lijkt elke dag meer zelfvertrouwen te krijgen".

"Mmmm als ik dertig jaar jonger was". Ze lachte.

"Nou als je zag wat ik zag, denk ik niet dat leeftijd een probleem is.

"Ik weet niet wat je bedoelt". Oma lachte. "Kleedt hij zich de hele tijd zo? Gewoon een korte broek en een t-shirt.

"Het grootste deel van de tijd. Jenny zei: "Dan soms geen t-shirt en soms zonnebaadt hij naakt.

Stijve lul tijdens het knuffelen

Danny kon het niet helpen, maar werd hard toen hij oma knuffelde. Het was altijd al een probleem voor hem geweest sinds hij heel jong was. Ze had altijd laag uitgesneden toppen gedragen waar haar borsten bijna uit schoten. Hij bracht zoveel mogelijk tijd door op haar schoot leunend tegen haar borsten als kussen.

Omdat het een hete dag was besloot hij om te gaan zwemmen. Hij en mama hadden al afspraken gemaakt over het naakt zonnen. Toch ging hij gewoon naakt zonnen terwijl oma in de buurt was, hij keek steeds of oma zat te kijken. Vroeg of laat zou ze hem zien. En mama zou er zeker van zijn.

Na haar koffie en een praatje met Jenny ging oma naar haar kamer en pakte ze uit. Ze keek uit het raam en haalde snel adem. "Mijn god kijkt naar de grootte van dat ding. Ze zei tegen zichzelf. "En ik dacht dat mijn Eddie een grote had. Ze voelde zich plotseling beschaamd, zich realiserend dat ze voor het eerst in vele jaren nat werd. "Stommerd, dat is je kleinzoon

Toen ze beneden kwam, vervloekte ze nog steeds haar dwaasheid. "Bent je okee mam. vroeg Jenny: "Je ziet er een beetje verslagen uit.

"Err ja, nee goed. Ze stamelde: "Ik keek uit het slaapkamerraam. Danny ligt te zonnebaden. Naakt. Mijn lieve schat hij is een grote jongen is hij niet. Ik was behoorlijk geschokt.

"Stel je voor hoe ik me voelde toen ik thuiskwam van mijn werk en hij naakt in de tuin sliep en zijn ding was, nou ja, weet je.....".

"Hard bedoel je. Juist. Ohjee wat heb je gedaan?

"Ik ben ontzettend nat geworden. “

"Gewoon voor een seconde". Oma zei: "Ik ben nog steeds bloederig nat, wetende dat hij naakt is, zodat iedereen het kan zien".

"Gelukkig zijn we hier afgezonderd zodat hij niks ziet. zei Jenny.

"Het is niet hem waar ik me zorgen over maak". Oma antwoordde. Toen glimlachend voegde ze eraan toe: "Ik denk dat ik mijn koffie in de tuin neem. Ik wed dat hij wegloopt.

"Mama dat kan niet. Jenny hijgde: "Ik ga er nooit naar buiten als hij zo is. Ze wist heel goed dat ze tegenwoordig altijd bij hem zit.

"Nou, ik ben hier gekomen voor een pauze. Oma zei: "Dus ik ga in de tuin zitten en ontspannen.

"Ontspannen? Echt waar?" Jenny lachte. Oma liep de tuin in en ging zitten alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

In de zon met oma

Danny hoorde voetstappen op het terras en sloot zijn ogen. Doen alsof hij slaapt. Hij voelde zijn bloed stijgen, maar wilde geen moeite doen, omdat hij dacht dat het te vroeg was. Dat bracht natuurlijk de gedachte van hem verdomde oma in zijn hoofd en of hij het leuk vond of niet, hij stond al snel rechtop. Hij hoorde de voeten dicht bij elkaar stappen en raadde dat degene die daar zat schoenen aan had en dat het dus oma moest zijn. Hij bewoog een paar keer, enkel genoeg om zijn pik van kant te wissen zodat het minder op zou vallen. Oma hoestte een beetje. Een van die 'wil je aandacht' hoesten.

Danny opende zijn ogen. Hij handelde alsof het de meest natuurlijke zaak in de wereld was. "Hallo oma." Zei hij, glimlachend.. "Voel je je al thuis?"

"Ja, dank je wel." Ze antwoordde dat ze niet in staat was om haar blik langer dan een paar seconden van zijn rechtopstaande pik af te houden. Zij wist dat hij haar uitdaagde.

"Het is een mooie warme dag." Hij zei: "Je zou bij me moeten komen." De glimlach op zijn gezicht maakte het een open uitdaging. Één die zij niet heeft gemist, vooral aangezien haar kutje nu bij de openheid van zijn vertoning pulseerde.

"Misschien later." Zei ze stil.

Danny gaat weer liggen, "Nou, je ligt normaal gesproken naakt in de villa te zonnebaden, nietwaar? Zei hij. "Hoe zou je anders helemaal bruin worden?"

"Hoe weet je dat ik een overal een bruine kleur heb jongeman." Zei ze, lachend, hoewel ze zich schaamde.

"Nou, je vertelt het altijd aan je moeder." Danny glimlachte.

"Oh, ja, nou ja." Ze zei: "Ik denk dat ik ga lunchen. Ze kon niet veel meer aan en ging terug naar het huis waar Jenny de lunch aan het bereiden was.

"Die jongen heeft geen schaamte." zei oma.

"Ik probeerde je te waarschuwen." Jenny antwoordde. "Hij lijkt de hele tijd met zichzelf te pronken.

"Hoe houd je in hemelsnaam je handen thuis. Hij stond rechtop. Ik kon mijn ogen er niet van afhouden".

"Mam!" Jenny snakte naar adem, geschokt door de woorden van haar moeder: "Moeten we het eigenlijk hebben over mijn zoons....piem.. Ohhhh je weet wat ik bedoel."

"Nee, dat zouden we niet moeten doen, maar ik ben niet meer zo nat geweest sinds je vader stierf. En laten we eerlijk zijn als hij gewoon een man was, zou je dan nee tegen hem zeggen?""".

"Moeder!. Hij is niet zomaar een man. Hij is ook je kleinzoon."

"Ik ben met pensioen." Ze lachte: "Niet dood. Hij daagde me uit om naakt te zonnebaden, weet je."

"Neeeee! Echt waar?"

"Nou, dat zei hij niet zo direct, maar dat is wat hij wilde bereiken. Vertelde me dat hij wist dat ik naakt in de villa heb liggen zonnen. Hij hoorde ons blijkbaar praten."

"Nou, je weet dat hij altijd al iets voor je heeft gehad."

"Nou ja, mijn borsten in ieder geval." Oma lachte.

"Misschien heeft hij dat nog steeds." Zei Jenny, om de spanning nog wat te verhogen.

"Waarschijnlijk niet." Oma zei: "Niet op mijn leeftijd. En hoe dan ook, hij heeft een jongere versie van jou in je, nietwaar?"

"Ja...mam hoe heb ik dat kunnen doen" Jenny hijgde naar adem. "Hoe en waarom.."

"Nou, als ik de kans zou krijgen....dan pak ik je zoon wel even aan"

"Neem dan het risico, oma."Zei Danny toen hij achter haar langs liep

Jenny had hem binnen zien komen en probeerde het gesprek zo goed mogelijk te leiden.

"Oh fuck." Oma hijgde: "Hoe kon je Jenny?" Ze voelde dat zijn handen langs haar heupen gleden en of ze het nou leuk vond of niet, haar kutje schreeuwde om aandacht.

Jenny zei: "Hij is een man mama." "En hij wil je."

Danny kriebelde aan haar nek als zijn handen bewogen naar haar borst. Ze liet een onvrijwillige zucht horen. Danny gleed zijn hand tussen de knopen van haar jurk en voelde uiteindelijk, na al die jaren, het naakte vlees van die verleidelijke borsten.

"Je moet hiermee stoppen." Zei Oma toen ze haar handen over de zijne bewoog. Ze leek niet in staat of niet bereid zich van hem te verwijderen. "Jenny, alsjeblieft help."

Neuken met mama en oma

Jenny bewoog zich naar haar moeder toe en sloeg haar gezicht zachtjes met haar hand in de richting van haar moeder: "Het enige wat je hoeft te doen is geen moeder te zeggen en hij zal stoppen". Ze zei: "Maar is dat wat je echt wilt? Of wil je genieten van de liefde van een man die echt van je houdt".

"O god. Je hebt me erin geluisd." "O god, je hebt me erin geluisd. Ze jammerde en duwde Danny terug, "Jullie twee.....jullie....". Terwijl Danny haar tepel kuste, hijgde ze naar adem, op dat moment viel haar weerstand weg en gaf ze zich over.

Jenny glimlachte en kuste haar moeder op de wang terwijl ze langzaam de knopen van haar jurk losmaakte. Oma sloot haar ogen, de verwarring weegt niet op tegen de noodzaak. Jenny bewoog haar handen achter oma en maakte de beha los. Al die tijd Danny was spelen met haar tieten en likte aan haar rechtopstaande tepels. Zijn hand was neergegleden naar de onderkant van haar lichaam, tot aan dat magische punt tussen haar benen en oma deed een laatste poging om deze waanzin tegen te houden.

ze greep Danny's hand tot zijn vinger haar soppende kutje aanraakte.

Oma wist dat ze verloren had. Ze kon zich niet verdedigen tegen hen beiden en ten slotte, toen ze haar handen liet vallen aan haar zijden kwam er een luide zucht. Inmiddels voelde ze Danny met zijn lul tegen haar billen aangaan, haar kutje begon harder en harder te kloppen, alles wat ze kon denken was  “neuk mijn kutje kapot”.

Jenny liet oma's slipje vallen en Danny draaide oma rond, waardoor de jurk op de grond viel. Hij bewonderde kort oma's lichaam. Langzaam bewoog hij haar naar achteren naar de ontbijtbar aangezien hij haar hals, haar oren en dan zacht op haar trillende lippen kuste.

Mijn erectie en mama's schaamlippen

Danny verminderde lichtjes en zij voelde zijn kloppende erectie haar schaamlippen raken. Haar ogen vlogen open, vol verbazing keek ze Danny aan. Danny duwde langzaam zijn stijve pik naar binnen, wachtende tot oma nee zou zeggen. Meer dan kreungeluiden kwam er niet uit oma, waarnaar hij de eikel van zijn lul naar binnen duwde.

"Ohhhh god." kreunde oma.

Danny wilde zijn lul volledig naar binnen rammen maar had te veel respect voor zijn oma. Bovendien was hij verbaasd over haar strakke kutje. Ze greep zijn pik vast alsof ze een maagd was. Toen hij in haar gleed, leunde hij achterover. "Mam, laat je tieten zien." Hij zei.Jenny glimlachte en liet haar borsten zien.

Toen Danny zijn lul tot het randje in zijn oma zat begon hij langzaam heen en weer te gaan, Oma begon steeds harder te kreunen. "Snellere Danny, "Hijgde ze "sneller." Danny verhoogde zijn snelheid en bonkte nu tegen haar bekkenbeen. Haar schaamlippen drukte tegen zijn onwijs harde lul, het was moeilijk voor hem om niet klaar te komen. Hij duwde nu als een stoommotor heen en weer en het werd pijnlijk om zijn orgasme tegen te houden. En toen gebeurde het.

Zaad in mama's gezicht

Oma's ogen vlogen open en haar lichaam verstijfde, en paar seconden later schreeuwde oma het uit. "JAAAAAAAA DANNY.".

Uiteindelijk schoot Danny opgespaarde lading zaad in oma, terwijl zijn moeder aan oma's tepels zoog. Het hele plaatje was gewoon te veel, want hij stuurde de ene lading na de andere in oma.

Danny haalt zijn lul uit de natte kut van oma, zijn lul staat nog als een paal omhoog. Beide uitgeteld en buiten adem gaan ze op de grond zitten.

Hij was geschokt toen hij niet meer dan een minuut later oma zei: "Je bent een stoute jongen". Toen ze zijn pik vastgreep en hem naar haar mond leidde. "Hmmmmmmmmmmm."

Danny bekeek haar en toen zijn moeder. "Mama likte haar kutje schoon." Zei hij glimlachend.

Jenny aarzelde niet. Ze ging op haar knieen zitten terwijl oma haar benen wijd deed. Oma duwde het gezicht van Jenny naar het volgespoten kutje. Danny was in de zevende hemel. Zijn fantasie ging alle kanten op, toen hij daarbij aan tante Marja dacht spoot hij de mond van oma nog helemaal vol.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

 1. Jo
  2 juli 2019 om 14:09

  Wat een geil verhaal ik zit gewoon met een stijve pik te lezen en ik kwam super geil klaar.

  Beantwoorden
  • Niek
   14 juli 2019 om 13:32

   Je bent niet de enige die klaarkwam tijdens dit geile verhaal. Wat een onwijs geil verhaal met moeders en oma.

   Beantwoorden
  • francoise69
   11 augustus 2019 om 19:35

   Ik ook

   Beantwoorden
 2. Niek
  14 juli 2019 om 13:31

  Ik heb hier geen woorden voor!!
  Zo ontzettend geil verhaal met moeders en oma. Komt er nog een vervolg op of eindigt het hier?

  Beantwoorden
  • Milfverhalen
   28 augustus 2019 om 12:12

   Hi Niek, bedankt voor je reactie. Goed om te horen! Spaar je zaad maar op want er komt een vervolg! Het nieuwe verhaal moet nog ‘klaar komen’. Wordt vervolgd…

   Beantwoorden
  • Baboe
   19 september 2019 om 14:33

   Dat was de moeite waard om te lezen man wat geil ik kijk uit naar het vervolg

   Beantwoorden
 3. blommaert.francois1944@gmail.com
  11 augustus 2019 om 19:39

  Lekker mijn lul verwennen met het lezen heerlijk

  Beantwoorden
 4. Anoniem
  30 september 2019 om 11:22

  super geil en ja ook ik spoot het zaad er uit werd zo geildat ik ff moest trekken had liever ff geneukt

  maar kijk uit naar je verhaal

  Beantwoorden
 5. Rukker66
  3 november 2019 om 21:08

  Me ook lekker afgetrokken en klaar gekomen tijdens het lezen van je geile verhaal.

  Beantwoorden
  • Milfverhalen
   5 november 2019 om 07:41

   Hi Rukker66, dat zien we als een groot compliment. Namens de schrijver: bedankt! 😉

   Beantwoorden
 6. Anoniem
  2 augustus 2020 om 05:52

  Geil mmm
  Ik heb zo mijn buurvrouw geneukt
  Vele malen.

  Beantwoorden
  • Henk
   17 april 2023 om 09:00

   Heerlijk om een buurvrouw te neuken zeker als ze goed geil zijn en dat je er dan alles mee kan doen

   Beantwoorden
 7. Soof
  4 september 2020 om 11:01

  Wow wat n suoer geil verhaal. Love the idea. Family sex. Zo geil. Soof1609

  Beantwoorden
 8. Bsur
  13 september 2020 om 13:07

  Waaaoow wat een geil verhaal verheug mij erop het vervolg met tante Marja erbij super hoor ……

  Beantwoorden
 9. leo
  16 augustus 2021 om 14:40

  mijn vrouw stond voor over het verhaal te lezen toen ik binnen kwam en over haar schouder mee keek. Ik maakte mijn broek los en nam haar achterlangs wat zo heerlijk vond maar zei dat het nu ff niet kon daar haar moeder in de kamer zat. Op dat moment voelde ik een hand over me blote kont glijden en er een vinger in me kont werd geduwd ik zag dat het niet de hand van me vrouw was die zich op dat moment omdraaide en met grote ogen haar moeder aan keek. Die haar jurk helemaal los had geknoopt en der tieten uit haar bh had gehaald. Lachend keek ze haar dochter aan en zei deze paar dagen zullen we alles samen delen als dat mag.
  mijn vrouw stak een hand uit naar me lul en met de ander greep ze de tepels van der moeder en toen brak echt de geile hel los.
  En tot nu toe gebeurd dat nog steeds als ze komt.
  Dus bedankt voor jou verhaal want je heb hier bij ons iets leuks los gemaakt.

  Beantwoorden
  • Dorus
   5 september 2022 om 23:05

   Wat een verhaal zou ook zo verwent willen worden

   Beantwoorden
 10. maurits
  18 juli 2022 om 14:12

  Zalig verhaal, spijtig dat ik het niet eerder gevonden heb

  Beantwoorden
 11. Ikke69110
  6 december 2022 om 12:09

  Wat een heerlijk vErhaal,ben er geil van geworden en ga de buurvrouw neuken

  X

  Beantwoorden
 12. Hans
  4 april 2024 om 10:08

  Wil je een vervolg zien op dit verhaal?

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.