NIEUW verhaal Vader schoondochter sexverhalen (Waargebeurd!)

Plassex verhalen: Papa ik moet plassen…

5 min. leestijd 12K+ weergaven 210 lezers vinden dit leuk 4 comments
Ik was samen met mijn dochter aan het kanoën op vakantie. We kanode stroom afwaarts langs een rustige rivier toen ze aangaf dat ze naar moest plassen.
Ik begon een beetje te lachen “nou, doe je ding”.
Maaike, mijn dochter, keek ze geïrriteerd aan. “Ja, waar dan...” Ik moest weer lachen. “Ik zie een heel groot meer.” “Grappig, heel grappig. Nu even serieus, waar!” Ik reageerde lekker nuchter. “In het meer, tenzij je natuurlijk kan wachten tot we aan wal zijn. Dan kun je een bosje zoeken om achter te schuilen.” Teleurgesteld keek Maaike me aan en zei “Ik kan echt niet wachten. Kan je me op z’n minst beloven dat je niet kijkt?”

Verhalen van vader en dochter

Ik keek naar mijn prachtige achttien jarige dochter in haar rode bikini en zei
Ik kan het natuurlijk altijd proberen. Maar ik kan niet beloven dat ik het kan weerstaan om een mooie dame zoals jou te zien plassen.
“Oké, maar kan je het in ieder geval proberen?” Maaike gaf me haar vishengel en draaide zich vervolgens naar de binnenkant van de kanoo.

Stiekem kijken naar het plassen

Ik deed mijn ogen dicht. Toen ik stiekem keek zag ik dat ze haar bikini broekje uit had gedaan en begon ik te denken hoe ze over het randje van de kanoo zou schuiven. Toen ik moest lachen bij het idee vroeg Maaike “heb jij soms een beter idee?”. Ik pakte de thermoskan van de koffie, draaide de dop eraf en gaf deze aan Maaike.
Plas hier maar in, dan hou ik de fles wel vast.
Maaike keek naar mij en vervolgens naar de fles. “Maar waarom moet jij de fles vast houden dan?” “Nou dat is heel simpel, omdat het mijn fles is.” Zei ik lachend.
“Je wilt gewoon naar mijn strakke kutje kijken of niet soms.”
Weer moest ik lachen. “Maar natuurlijk, die kans wil ik niet missen natuurlijk.” “Kan je het dan in ieder geval aan niemand vertellen?“ Vroeg Maaike blozend. Ik verzekerde Maaike dat ik het aan niemand zou vertellen. Met een kleine aarzeling opende ze haar benen en gleed naar voren over het bankje. Ik rijkte naar voren met de fles tot net voor haar gladde, strakke kutje. Haar lipjes gingen langzaam open en ik zag dat ze al een beetje nat was.
Ineens kwam er een straal warme plas uit haar kutje die al dampend in de kan terecht kwam. Er kwamen ook diverse druppels op mijn handen, maar dat vond ik absoluut niet erg.
De fles was niet heel groot, dus hij was al snel vol. Ze hield het even in toen de fles vol was en ik gooide het over de rand in de rivier. Ze ging direct weer verder toen ik de fles weer voor haar kutje hield. Ze plaste bijna 2 hele flessen vol.

Mijn plas fetish ervaring

Ik vond het erg geil om te zien dat haar plasgaatje zich op commando opende en sloot.
Haar kutje had een mooie roze kleur en soms zag ik haar kontgaatje op het moment dat ze haar plas moest inhouden.
Maaike waste haar handen  in de rivier en waste daarna haar kutje schoon met een drinkwater wat we bij ons hadden. Ik keek zelfs toe hoe ze haar bikini broekje weer aandeed, wat nog aardig moeilijk bleek te zijn. Tot slot pakte ze haar vishengel, draaide zich om en ging verder met vissen. Ik had het laatste beetje plas nog niet weggegooid. Ik dipte een stukje aas in de plas, hing mijn hengel in het water en ik had direct beet. Na een paar minuten en nog 2 vissen vroeg Maaike wat voor aas ik gebruikte. “Nou dat ik heel simpel, het zelfde als jou. Maar ik doop het aas eventjes in jouw plas voordat ik het lijntje uitzet.” Ze keek om, om te zien of ik een grapje maakte.
Dus ik doop een stukje aas in de plas, zet het lijntje uit en binnen een minuut had ik weer beet.
Maaike draaide zich naar mij toe.
Ik zag direct dat ze een vochtige plek had in haar bikini broekje. Het was niet van het schoonmaken van haar kutje. Het kwam omdat ze opgewonden was. Ze keek strak naar mijn kruis en de bobbel die er te zien was. Ik droeg een zwembroek en was inmiddels al flink hard geworden.
Daarnaast zag ik ook dat ook ik een natte plek had gekregen. Maaike pakte een stukje aas, zette het lijntje uit en ook zij ving een mooie vis. Vervolgens vaarde we terug naar onze opstap plaats. Vlak voordat we bij de kant kwamen zei Maaike “Papa, ik moet weer plassen. Wil jij de fles weer voor me vasthouden?”

Voor de 2e keer plassen

Ze draaide zich om, deed haar bikini broekje uit en liet mij weer toekijken hoe ze aan het plassen was. Ik keek vol plezier naar haar terwijl ze de fles vol plaste. Toen ze zag dat ik ervan genoot begon ze over haar clitje te wrijven. Mijn kleine meid is zichzelf voor mij aan het vingeren, geil zeg.
Toen ze druipend geil was, liet ze 2 vingers haar kutje in glijden. Nadat haar vingers een tijdje op en neer waren gegaan, presenteerde ze haar met geil besmeerde vingers aan me en hield deze voor mijn mond. Braaf deed ik mijn mond open om haar vingers af te likken.
“Ik vind de smaak van mijn sappen altijd lekker als ik net ben klaar gekomen. Vind je ook niet?” Ik likte haar vingers brandschoon voordat ik me voorover liet zakken en de sappen direct van haar kutje af likte. Maaike leunde naar achter en genoot ervan hoe ik haar kutje likte en ze kreeg zelfs een tweede orgasme.
O jezus pap, je doet dit nog veel beter dan mama.
Ik lachte terwijl ik naar haar keek en dacht aan een trio met mijn vrouw en dochter.

Papa, mama en dochter

We waren langzaam naar de wal gedreven. Mijn vrouw, die aan het zonnen was toen we vertrokken, stond nu aan de wal te kijken hoe ik onze dochter had klaargelikt. “Hoi mam. Jij hebt echt geluk, papa is hier echt heel goed in.” “Dat weet ik schatje, dat weet ik.” Zei mijn vrouw. “Maar hoe is dit allemaal begonnen?” “Nou, ik moest plassen” zei Maaike lachend. P.s. Zit jij ook te wachten op een vervolg van dit verhaal? Een trio verhaal over papa, mama en dochter? Laat het ons weten of schrijf zelf dit geil verhaal.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

 1. Baboe
  19 september 2019 om 14:43

  Man wat geil kijk vol verlangen uit naar het vervolg

  Beantwoorden
 2. Eric
  13 maart 2020 om 20:43

  heerlijk, vaders en dochters. ze laat me graag kijken als we samen gaan shoppen en helpt me af en toe een handje

  Beantwoorden
 3. M
  18 januari 2021 om 19:46

  Mmmmm wat lekker geil verhaal …

  Beantwoorden
 4. vriend64
  12 maart 2023 om 12:14

  wat een lekkere verhaal zeg ,

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.