NIEUW verhaal Vader schoondochter sexverhalen (Waargebeurd!)

Mijn tante als fuckbuddy tijdens de zomervakantie

7 min. leestijd 7K+ weergaven 161 lezers vinden dit leuk 2 comments

Dit is nog niet zo lang geleden gebeurd. Ik was toen twintig en ik kwam net thuis voor de zomervakantie van de universiteit. Op een dag zei mijn moeder dat mijn tante Marja wilde dat ik bij haar thuis zou langskomen. Ik vond het een beetje vreemd. Ik had mijn tante al een paar jaar niet meer gezien. Marja was de jongere zus van mijn moeder. Ik gokte dat ze ongeveer dertig jaar oud was. Ik denk dat ze werd beschouwd als het zwarte schaap in de familie. Ze was nooit getrouwd geweest en was een behoorlijk wild in haar twintiger jaren.

*Mijn Tante heeft zich laatst aangemeld op deze sexdating site voor rijpe vrouwen. Let op! Ze wil alleen seks, geen gedoe met trouwen en relatie. Besef goed dat ze niet de slankste is, maar nog altijd vol geiligheid zit.

P.s. Mijn oma is een geile tijger. Je kunt haar vinden op deze site. Zorg wel dat je houdt van rijpe vrouwen. Ze is niet de jongste, maar ze slikt als de beste. Veel plezier!

Kom hier in contact met Muurbloempje1959

Bij mijn tante op bezoek

Op een zaterdag ging ik erheen, ik belde aan bij Marja's huis. Toen de deur openging, was ik in shock. Mijn tante droeg een strak shirt en een heel kort broekje. Zonder al te veel te staren, kon ik zien dat er cameltoe te zien was. Marja gaf me een grote knuffel en ze verwelkomde me binnen. Ik dacht dat mijn tante me zou uitleggen waarom ze me moest zien. Ze heeft nooit gezegd waarom. In plaats daarvan bood ze me een biertje aan en gingen we op de bank zitten om te praten.

Marja wilde alles weten over mijn leven. Wat mijn master opleiding was, of ik een vriendin had, wat ik ook deed, Marja moest het weten. Marja vertelde me heel weinig over haar persoonlijke leven. Ze vertelde me alleen waar ze werkte en dat er op dat moment geen mannen in haar leven waren. Ik moet toegeven, ik heb niet veel gehoord over wat mijn tante me vertelde. Ik was haar lichaam aan het bekijken. Mijn tante had bruin haar dat op haar schouders viel.

De grote borsten van mijn tante

Marja hield ervan om met haar tieten te pronken, dat was heel duidelijk. Ze droeg die dag geen BH en haar tepels waren mokerhard. Ik moest mijn drang om haar borsten vast te grijpen en te strelen onder controle houden. Ik had mijn biertje op en ging naar de koelkast om een andere te halen. Ik opende de deur en ik voelde dat Marja vlak achter me stond. Ze legde haar armen om mijn middel en ze knuffelde me hard. Dat had ik zeker niet verwacht. Ik voelde haar tepels in mijn rug duwen. Heerlijk.

"Ik heb je zo gemist Tim," zei ze.

Ik slaagde erin om te draaien en Marja aan te kijken. Ze keek me aan en legde toen haar armen om mijn nek. Marja trok mijn gezicht naar beneden en we kusten elkaar. Ik had al een paar maanden geen chick gezoend. Ik had zeker niet verwacht dat een volwassen vrouw, mijn tante me zou versieren. Ik hield haar zeker niet tegen. Ik legde mijn handen op de buitenkant van haar shirt en ik kneep in haar grote meloenen. Dat leek Marja helemaal in de war te brengen. Mijn tante reikte naar de voorkant van mijn broek en ze wreef over mijn kruis.

Er was niet veel voor nodig om mijn lul wakker te laten worden.

Marja stopte even. Ze leidde me terug naar haar slaapkamer. Ik stond en keek hoe mijn tante zich uitkleedde met de kleine kleren die ze aan had. Verdomme, Marja had een ongelooflijk strak lichaam. Haar schaamhaar was afgeschoren tot een klein stukje boven haar kutje. Die tieten zagen er goddelijk uit. Ik wist niet hoe snel ik mijn kleren uit moest trekken. Mijn lul schoot keihard uit mijn broek en Marja hing over de rand van het bed om mijn lul stevig vast te pakken. Ze trok me naar het bed toe.

Van tante naar keiharde slet

Toen ik op het bed zat liet Marja het er niet bij zitten, binnen enkele seconden zat mijn lul diep in haar keel. Ze ging keihard op en neer met haar hoofd en liet mijn eikel diep in haar keel glijden. Er was geen twijfel mogelijk, Marja verlangde naar mijn lul. Na een paar minuten stopte ze. Ze keek naar mijn gezicht. Haar uitdrukking was alsof ze op me wachtte om haar te nemen en haar kutje helemaal te maken. Ik trok mijn tante naar de rand van het bed. Ik tilde haar benen op aan haar enkels.

In een vlotte beweging, ramde in zonder enige aarzeling mijn kloppende lul in haar druipend natte kutje.

"Oh Fuck Tim!" Marja schreeuwde keihard tegen me.

Ik stopte mijn lul zo diep als het kon in haar. Ik voelde de spieren van mijn tante mijn lul vastgrijpen. Marja was hard aan het hijgen toen ze in mijn dikke lul kneep. Na een paar seconden begon ik mijn tante de lul te geven waar ze naar verlangde. Ik duwde haar benen naar voren en gaf haar toen elke laatste millimeter van mijn lul. Ik had nog nooit een vrouw horen huilen zoals Marja die dag. Ze smeekte me om haar te neuken als een of andere goedkope slet.

Ik duwde mijn lul steeds harder naar binnen en stopte soms even om het gekreun van haar te horen. Marja's hebberige kutje was mijn lul aan het vragen om zaad. Ik gaf haar lange, keiharde stootte waar het bed van begon te kraken. Ik begon de kut van mijn tante te verpletteren. Ik gaf haar lange, harde slagen. Marja's kutje was drijfnat. Je hoorde keihard het soppende geluid als ik weer naar binnen ging.

"Precies daar ja! Dat is de plek die je moet hebben geilerd."

Onze intense neukmarathon

Marja's lichaam beefde van het gebons dat ze kreeg. We zweetten allebei van onze intense neukpartij.

"Alsjeblieft Tim, ik moet voelen dat je in mij klaarkomt!"

Ik hoopte dat mijn tante aan de pil zou zitten. Ik nam Marja mee met mijn blote lul zonder condoom. Ik deed wat ze vroeg. We gingen nog een paar minuten door en toen kon ik het niet langer volhouden.

Als een uitbarstende vulkaan spoot ik mijn zaad zo diep als het maar kon in haar lichaam.

We waren allebei aan het hijgen en kreunen toen Marja al mijn zaad in haar voelde.

Ik liet de benen van mijn tante los en ik trok langzaam mijn vermoeide pik uit haar kutje. Ik keek naar beneden om de grote lading zaad uit haar kut te zien lopen. Marja ademde hard en probeerde zich te vermannen. 

"Verdomme, zoiets heb ik al heel lang niet meer gevoeld," zei ze.

Ik ging met Marja op het bed zitten en ik heb elk van haar tieten met mijn hand in de boeien geslagen. Ik denk dat Marja nog een paar kleine orgasmes had. Toen ze eenmaal gekalmeerd was, stond ze op en ging ze zichzelf schoonmaken. Ze kwam een paar minuten later terug.

"Er is zoveel sperma van jou uit mijn kutje gedrupt," zei ze.

Ik moest het vragen. Of ze wel aan de pil zat.

"Je hoeft je geen zorgen te maken, ik ben goed beschermd."

Ik liet een zucht van opluchting horen. Hoe kon ze ooit uitleggen dat ze zwanger werd van mij? Marja leunde voorover en kuste me op de mond. Ze reikte naar beneden en kneep in mijn lul. Ik kon zweren dat Marja me nog een keer keer wilde doen. Nou, het werkte. Marja streelde mijn lul op en neer en op een of andere manier kreeg ik het weer voor elkaar. Misschien was het omdat mijn tante me probeerde op te winden. In een recordtempo was ik weer zo hard als staal. Ze liet zich langzaam zakken op mijn paal en ik vulde haar weer helemaal van binnen.

Mijn sperma bleef maar komen

Ik kon de stevige tieten van mijn tante met mijn handen masseren. Marja was op en neer aan het rijden op mijn lul. Ze deed al het werk deze keer. Ik kwam er al snel achter dat Marja zo opgefokt was van het niet hebben van seks. Toen we eenmaal begonnen te neuken, kreeg ze geen genoeg van mij. Uiteindelijk heb ik mijn handen naar Marja's kont verplaatst. Ik kneep in haar stevige kont toen Marja alle pik die ze nodig had van me afnam. Vraag me niet hoe, maar ik spoot weer veel van mijn zaad in haar.

Marja schreeuwde het uit toen ik wat kleverige ladingen in haar lichaam schoot. Even later toen we weer op adem waren vertelde Marja me dat ze van plan was om ons die dag te laten neuken. Mijn moeder had mijn tante de afgelopen maanden alles over mij verteld. Alleen al het horen van de beschrijving van hoe ik eruit zag, maakte haar nat van verlangen. Eenmaal thuis moest ze me zo snel mogelijk zien.

Die zomervakantie vloog voorbij. Ik was zo vaak mogelijk bij Marja thuis.

Ik wou dat ik het aantal keren had geteld dat ik in het kutje van mijn tante kwam.

Het einde van de vakantie naderde en ik neukte mijn tante nog een laatste keer. Ik liet Marja op handen en voeten zitten en ik trok haar kont omhoog. Ik kwam mijn tante van achteren binnen en neukte haar kutje zo diep mogelijk. Marja smeekte om mijn sperma en ik gaf haar een grote lading. Nadat we klaar waren begon ze te huilen.

"Wat ga ik doen zonder jou Tim?"

Ik vertelde Marja dat ik terug zou zijn voor de feestdagen. Ik zou haar dan zien. Dat was niet goed genoeg voor haar. Ze nam wel een paar foto's van mijn stijve lul met haar telefoon. Marja vertelde me wel dat ze verliefd op me was. Ze wilde me snel terug. Ik kon mezelf niet zeggen dat ik van mijn tante hield. De seks was fantastisch. Ik kon gewoon niet zien hoe we een relatie op lange termijn konden vormen. Dat zou namelijk niemand accepteren.

Een ding is wel zeker en mogelijk. Ik heb het kutje van mijn tante die op me wacht als ik de volgende keer thuiskom.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

 1. Bsur
  13 september 2020 om 11:53

  Ik zou het aanbod aannemen en strikte afspraken maken. En zo heb je ook zekerheid dat jou sex leven spannend en zeker leerrijk zullen zijn SUCCES….

  Beantwoorden
 2. leon
  16 augustus 2021 om 15:00

  ik zou bi haar in trekken en gelukkig met haar zijn want zij is ook stapel gek op jou.
  En wat andere ook lullen zou me aan me reet geroest zijn.
  Ik ben ook met mijn ex schoonzus nu getrouwd en wij hebben het heel goed ook zonder onze familie en zo

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.