NIEUW verhaal Moeder, oma en zoon sexverhalen: Ik neukte oma keihard terwijl mama stond te kijken (Deel 3)

Vader schoondochter sexverhalen (Waargebeurd!)

12 min. leestijd 21K+ weergaven 351 lezers vinden dit leuk 7 comments

Dit is mijn verhaal. Waargebeurd. Misschien een klein beetje verdraait (haha). Ik ben een tweeënvijftig jarige man, heb een leuke vrouw na scheiding van een vorige. Van mijn eerste vrouw heb ik twee zonen. Ze hebben beide een vrouw, en wonen in een eigen huis. Door de scheiding heb ik momenteel enkel contact met de oudste zoon. Er moesten renovatiewerken aan hun huis gebeuren waardoor het wat moeilijk was er die tijd ook in te wonen. Daar ons huis groot genoeg is kwam het voorstel tijdelijk bij ons te komen.

Vader neemt schoondochter in huis

Het was wel aanpassen voor het gebruik van de badkamer, of er aan denken iets aan te trekken als ik uit bed kom, daar wij steeds naakt slapen. Op een morgen, om vijf uur opgestaan voor het werk, ben ik in de badkamer, Ik wrijf een washandje door mijn gezicht als de deur open gaat en mijn schoondochter (19 jaar) binnen komt. Zij heeft een kort nachtkleedje aan, ik zie haar tepels door de stof heen. Sorry, zegt ze, maar ik moet echt plassen, terwijl ze bekijkt ze mij, haar blik over mijn borst zakkend en stoppend op mijn lul. Ja, oké zeg ik, en ik ga even uit de badkamer. Nadat ze geplast heeft komt ze terug uit de badkamer en gaat weer naar hun slaapkamer. Ik ga me verder wat wassen en in mijn gedachten zie ik steeds mijn schoondochter weer binnen komen.

Voordat je verder leest… Mijn tante heeft zich aangemeld op deze sexdatingsite. Ze weet inmiddels dat ik er ook op zit (haha). Je vindt er super veel tantes en oma’s die sex willen. Meld je gratis aan.

Bekijk hier het profiel van Geiletante53x

Ik fantaseer allerlei scenario's, en hoewel er ook een gevoel opkomt van dit kan niet, het is mijn zoon zijn vrouw, blijven de fantasieën opkomen. Mijn lul staat keihard. Ik kijk in de spiegel en denk, deze gedachten moet ik verdringen. Als ik klaar ben ga ik naar de keuken, maak mijn eten klaar drink een koffie en vertrek naar het werk.

Geil SMS'en met mijn schoondochter

Ik denk nog steeds aan het voorval, maar eens aan het werk zakken die gedachten toch weer wat op de achtergrond. Tot ik een berichtje op mijn telefoon krijg. Het is van haar...

Dochter: Sorry daddy! 😋

Zo noemt ze mij graag. Ik stuur terug dat het geen probleem was.

Dochter: Echt niet, voor mij wel, antwoord ze met een knipogende smiley erachter 😉

Wat moet ik hiervan denken, ik vraag,

Big Daddy: En wat is het probleem lieverd?

Dochter: Toen ik terug in bed lag zag ik steeds jouw borst, en vooral wat lager, antwoordde ze 🤗

Terwijl ik bedacht wat ik daarop moest zeggen kwam het volgende bericht,

Dochter: Ik ben komen gluren, jij stond daar met een flinke stijve, en daarachter een smiley met zijn tong uit de mond 😜

Volgend bericht...

Dochter: Kwam dat door mij daddy? Hier was een hartje bij 💘

Ik weet dat mijn schoondochter mij zeer graag heeft, maar dit was niet juist. Omdat ik niet goed wist wat ik nu best kon antwoorden stuurde ik maar dat ik verder moest werken en dat we het er nog wel over zouden hebben.

Dochter: Oké BIG daddy! kreeg ik weer die smiley met de uitstekende tong 😜

Ik probeerde er minder aan te denken en verder te werken. Een uur of twee later weer een berichtje...

Dochter: Kwam het door mij dat jouw lul zo groot was daddy? ✊💦

Hoe ik me ook probeerde wijs te maken dat dit echt verkeerd was, had ik toch weer gefantaseerd wat ik met haar zo al zou doen. En nu ze dit weer stuurde, ik dacht, ach wat ik doe even mee, het is best wel opwindend. Dus ik stuurde haar...

Big Daddy: Ja, het kwam door jou lieverd! Hmm en twee likkende smileys, kreeg ik terug .

Dochter: Ik denk al heel de dag aan jou(w lul) direct erachter 😜😜

Ik stuurde, dat ik niet wist wat ik ervan moest denken. Ik kreeg een smiley met een knipoog. Dan bleef het stil.

Vader thuis met schoondochter

Na het werk reed ik naar huis, niet goed wetende hoe ik me moet gedragen als ik haar straks weer zie. Thuis geef ik mijn vrouw in de keuken een zoen, ik zet men tas weg en ik kom mijn schoondochter in de woonkamer tegen...

Aha dag Big daddy zegt ze me en geeft me een zoen, dit doet ze altijd, maar deze keer bleef ze haar lippen langer en harder aanduwen. Ze bekeek me met een zwoele blik, en lachte geniepig.

Haar ogen daalden af naar mijn kruis; ze likte even over haar lippen, dan ging ze verder. Tijdens het avondeten keek ze af en toe in mijn richting, ik verbaasde me erover hoe goed zij nu niets liet merken. Mijn zoon en zij gingen 's avonds nog wat sporten, en ik heb ze voor het slapen gaan niet meer gezien.

Vader gepijpt door schoondochter

De volgende morgen, ik sta weer in de badkamer, de deur gaat langzaam open, mijn schoondochter komt binnen, ze kijkt meteen naar mijn lul. Ik kijk naar haar, ze wijst met haar vinger naar haar oor, dat ik goed moet luisteren, en voor ik het goed besef zit zij op haar knieën voor mij. Ze heeft mijn half slappe lul vast en kijkt ernaar, ze buigt wat voorover en likt eraan, ze kijkt naar boven en ik krijg een knipoog terwijl haar mond opengaat en mijn lul erin verdwijnt. Het is een zalig gevoel, ik merk meteen dat zij zeer goed kan pijpen, en dat ze het zelf graag doet.

Mijn lul staat in enkele seconden rechtop, ze likt en zuigt er gretig aan.

Ze begint haar hand te bewegen, zonder de lul uit haar mond te halen trekt ze me ook af, ze versnelt het tempo, door de gedachten en fantasieën van gisteren was ik nog wat opgewonden en ik voelde dat ik dit niet lang kon houden. Ik wou haar gebaren om te stoppen, dat ik zou klaarkomen, maar ze duwde mijn handen weg en begon nog steviger te trekken en zuigen. Ik voelde men orgasme opkomen, ik moest me even aan de wastafel vasthouden...

Ik voelde mijn ballen zinderen, het zaad begon op te borrelen en een seconde later spoot het uit mijn dikke eikel haar mond in. Ik voelde een volgende stroom en ook die verdween in haar mond, ze slurpte en slikte alles door, ze keek naar me op en weer die knipoog.

Ze likte mijn lul nog helemaal goed af en kwam recht, deze niet meer wassen fluisterde ze. Ze kuste me en verdween uit de badkamer.

Het verhaal is nog niet klaar

Ik heb in de keuken enkel nog een tas koffie gedronken en vertrok naar mijn werk. Denkend aan wat er deze morgen was voorgevallen, dat het niet juist, maar wel verdomd lekker was. Niet veel later kreeg ik een sms, een likkende smiley en de tekst...

Dochter: ik wil meer daddy! 😋

Ik werd al weer geil, ik stuurde haar terug,

Big Daddy: Weet je dit zeker lieverdje?

Dochter: Ja, daddy! 😍

Haar antwoord was kort, maar duidelijk voor mij, mijn schoondochter wil hier verder mee gaan.

's Avonds thuis vroeg ze me bij het avondeten of ik zaterdag al plannen had, mijn zoon moest gaan werken en zij wou graag nog langs de sportschool. Of ik haar misschien kon brengen? Ik vroeg aan mijn vrouw of zij al plannen had, nee hoor zei ze, breng jij haar maar, ik ga wel wat winkelen met de fiets. Oké daddy zegt ze, dat is dan afgesproken, weer slaagt ze er in niets te verraden, ze gedraagt zich heel normaal. Zaterdagmorgen breng ik haar naar de sportschool, als we nog maar net in de auto zitten zegt ze me, rij maar naar een rustige plek op de dijk. ik vraag plagend, moet jij dan niet naar de sportschool? Wij gaan samen wat beweging hebben, zegt ze terug. Ze legt haar hand op mijn kruis en knijpt erin, beweging is goed voor iedereen lacht ze.

Schoondochter neuken in de buitenlucht

We zijn op de dijk, ze heeft haar sporttas mee genomen en haalt er een groot strandlaken uit, dit legt ze op de grond. We zitten helemaal alleen en kunnen de omgeving goed in de gaten houden. Zij zit al op het strandlaken en trekt haar rok op, ze begint haar slipje uit te trekken, ik zie een mooi getrimde kut, zag ik het nu goed, er glinsterde al vocht tussen haar lippen, deze meid staat goed geil. Ik kniel voor haar en zeg, nu is het mijn beurt, ik trek haar knieën uit elkaar, en ik buig me naar haar sappige kut. Ik ruik de zilte lucht, lekker, de geur van een geile natte kut. Ik druk mijn tong er vol op en proef haar heerlijkheid, ik dring er een stukje in en lik van dat zoetige vocht op, ze legt zichzelf op haar rug en geniet van mijn tong.

Ik breng ook mijn handen bij haar kut en trek deze wat open, met het topje van mijn tong zoek ik haar klit en lik er zachtjes aan, draai kleine cirkeltjes. Dit vind ze heerlijk, ik hoor haar kreunen. Oh daddy zegt ze, dat doe je lekker, als je zo verder doet ga ik nog veel natter worden hoor!

Ik lik haar verder, afwisselend neuk ik haar met mijn tong en bewerk haar klit met iets meer druk nu.

Haar kreunen wordt hijgen en ze begint te trillen...

ik voel de kutsappen stromen, golf na golf, ze komt echt heftig klaar. Verdomme zegt ze, dat was zalig, wat doe je dat goed!

Ze wil rechtop komen, maar ik duw haar terug, lig nog even zeg ik, bekom maar even, ze ligt weer ontspannen en ik lik haar zachtjes na, ik probeer zoveel mogelijk van haar vocht te drinken, ik lik heel haar lippen en tot de ruimte tussen haar kut en kontgaatje, dit vind ze blijkbaar ook heel lekker want ze begint weer wat te kreunen. Ik druk haar benen nog iets verder uit elkaar en lik nog een tikkeltje lager, nog meer gekreun. Ik duw haar benen tot ze geplooid zijn en duw haar onderlichaam een beetje omhoog, mijn tong vind nu ook haar kontgaatje, ik lik er zacht aan, een diepe zucht hoor ik ontsnappen, jij gaat mij gek maken zegt ze, wat voelt dat lekker.

Ik heb dus de toestemming en begin haar kontje goed uit te likken, dat heb ik nog nooit gevoeld, wat zalig is dit, ze kreunde steeds harder.

Ze bracht een hand naar haar kut en begon te strelen, ze werd zo geil van dat gevoel dat ik haar kont uit likte, dat ze de kriebels in haar kut niet meer kon weerstaan. Ik likte haar sterretje stevig en haar hand ging heftiger over haar kut, dan begon ze met twee vingers haar klit te masseren, stevig draaiende bewegingen en ze begon weer te schokken, haar vingers gingen nu ook in en uit haar kut, zo snel en heftig tot ze explodeerde. Ik zag een nieuwe golf vocht uit haar kut stromen, het liep tussen haar billen zo tot op mijn tong die haar sterretje nog steeds likte.

Mijn schoondochter lag daar te rillen van genot, haar hand greep naar mijn riem, ze klemde me daar vast, haal die lekkere lul eruit zegt ze me. Ik maak mijn broek open en schuif ze naar beneden, ach wat denk ik en trek ze gelijk helemaal uit.

Ik zit op mijn knieën naast haar en mijn lul hangt boven haar gezicht...

Ze hapt meteen naar mijn eikel, ze likt eraan en neemt hem in haar mond.

Ze komt wat meer recht en rolt over tot ze op haar buik ligt, dan gaat ze op handen en knieën en blijft me afzuigen.

Big daddy is een grote jongen.

Jij hebt echt een lekkere lul zegt ze, en jouw zaad proeft ook heerlijk.

Ik zeg dat ik ooit eens gelezen heb dat het zaad van een vegetariër zoeter en lekkerder smaakt, en ik ben dit dus. Het is echt lekker zegt ze nog eens, ik wil het weer proeven.

Ja zeg ik, maar nu nog niet hoor, ik haal mijn lul uit haar mond. Ze wil omdraaien, nee zeg ik, blijf zo zitten. Ik kruip achter haar en breng mijn lul voor haar kut, ik speel met de eikel tegen haar lippen aan. Ze duwt haar kont naar me toe en wil haar kut over mijn lul duwen. Rustig lieverd, zeg ik haar, nee zegt ze, duw hem erin, laat me niet wachten. Ik duw de eikel binnen en hou dan weer even stil, plaag me niet zo zegt ze, en weer probeert ze haar naar me toe te duwen. Ik hou haar tegen maar duw mijn bekken wel naar voor, tot ik ongeveer half in haar zit. Jij wil me weer gek maken hé daddy, en opeens stoot ze haar kont heftig naar me toe, ik zit volledig in haar, zij zucht even, en zegt:

Big Daddy jij hebt een lekker grote lul.

Ik neuk haar langzaam, ze kronkelt onder me, ik hoor haar weer beginnen hijgen. Ik kijk omlaag en zie mijn lul in en uit haar kut glijden, hij blinkt helemaal van haar vocht. Ik zie ook haar kontgaatje dat zich telkens een beetje rekt als ze achteruit drukt. Ik laat wat speeksel vallen en wrijf met men vinger over haar sterretje, ik merk dat ze wat terug trekt.

Anale sex met schoondochter

Rustig maar zeg ik, ik doe niets wat je niet wil of niet lekker vindt. Jawel zegt ze, ik heb dit al op internet gezien en wil dit ook proberen, maar heb het nog nooit gedaan. Maar ik vind het heel geil en wil het voelen...

ik wil dat je ook mijn kont neukt daddy.

Dat bekijken we nog zeg ik, want mijn lul is misschien wel nogal fors voor beginner zoals jij.

Ondertussen heb ik een stukje van mijn vinger in haar kontje geduwd, ze spant zich op, nee zeg ik, je moet proberen heel goed te ontspannen, anders gaat het pijn doen.

Ik haal mijn lul even uit haar kut en duw er twee vingers in, maak ze goed nat en dan gaat mijn lul er weer in.

Ik breng mijn natte vingers voor haar kontje en duw er een half in, nu schuift het veel beter en ze kan zich ontspannen.

Ik vinger haar kont terwijl ik haar steviger begin te neuken. Beetje bij beetje gaat mijn vinger dieper en gaat er helemaal in, ik merk aan haar gekreun dat het haar goed bevalt.

Nog even doe ik verder en haar lichaam begint weer te schokken, voor de derde keer komt zij klaar, en ik begin haar nu pas echt steviger te neuken.

Climaximale orgasme, hoger dan de Mount Everest

Ik grijp haar kont vast en trek ze hard naar me toe, mijn bekken stoot harder en harder tegen haar kont en billen. Dit mist zijn effect niet, door haar nog gevoelige kut zo stevig te neuken komt zij spontaan tot een vierde climax, haar hele lichaam schokt en trilt...

het is een langdurig orgasme, ze kreunt zo hard dat ik me afvraag of ze het niet tot aan de weg kunnen horen.

Als het hevigste wat afneemt haal ik mijn lul uit haar, ga voor haar staan duw hem in haar mond, hij is helemaal kletsnat van haar eigen vocht. Dit vindt ze blijkbaar lekker, ze zuigt en likt hem helemaal af, ik merk dat ze haar hand ook naar haar kut heeft gebracht en streelt zichzelf. Verdomme denk ik, dit is een hete meid, en ik voel dat het zaad in mijn ballen de weg naar buiten zoekt.

Ik neem haar hoofd in mijn handen en pomp mijn lul diep in haar mond, het zaad spettert in grote klodders tot in haar keel. Ze slikt elke druppel door zonder er ook maar een te morsen.

Ze zuigt nog even na en dan trek ik mijn broek weer aan, ik hoor haar zeggen, bedankt daddy, jij bent zalig. Jij bent anders wel een lekkere meid zeg ik haar. Dan hoop ik dat we dit nog zullen doen zegt ze.

Meer oefenen tot je ook mijn kont kan neuken zegt ze, ik wil dat jij mijn kont ontmaagd.

Die geile gedachte wond me weer op, kom zeg ik, vertrekken of we blijven hier bezig, we zijn dan weer naar huis gereden.

Einde verhaal

Dit is ongeveer twee jaar geleden begonnen, en nog steeds heb ik met regelmaat sex met mijn schoondochter. Ze wil mijn lul ondertussen evenveel in haar kont als in haar kut, ze is een hevige meid. Dit is een waar verhaal, maar dat is niet zo van belang, als jullie er maar van kunnen genieten . . .

*Dit verhaal is ingestuurd door YDW. Namens MV en alle fans: Bedankt!

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

 1. Soof
  22 november 2019 om 15:48

  Super verhaal. Ben dr gek op en de rest. Zie uit naar n vervolg ???

  Beantwoorden
 2. gbb
  12 juni 2020 om 13:06

  Heerlijk zo lekker met je schoondochter te neuken

  Beantwoorden
 3. Bsur
  13 september 2020 om 12:15

  Super ,geil en mooi verhaal kijken jullie wel goed uit ,gun het jullie maar als het uitkomt is er stront aan de knikker. Have Fun And Take Care……

  Beantwoorden
 4. groedefkk
  11 juni 2021 om 11:36

  lekker en zeer geil verhaal en trouwens de meeste met een familiekantje. Een vervolg AUB

  Beantwoorden
 5. Janka
  17 april 2022 om 19:05

  Begrijp het helemaal . Ik heb het met mn stiefdochter . Geniet ervan .

  Beantwoorden
 6. John
  8 maart 2023 om 17:01

  Super herkenbaar verhaal heb een keer mijn stiefdochter Marjan van 18 jaar blond haar Cup c genaaid toen zij terug van een feestje kwam mijn vrouw op bed lag te slapen en ik nog tv aan het kijken was ze was dronken en geil en ze smeekte me of ik haar aub een beurt wilde geven na een paar minuten twijfelen ging ik over stag en naaide haar flink op de bank o wat was ze lekker zeg

  Beantwoorden
 7. Jan
  19 december 2023 om 15:23

  Heerlijk verhaal een keer mee gemaakt toen ik bij mijn nieuwe vriendin Lilly van 58 blond haar cup d sliep en haar dochter Petra van 22 blond haar cup c in de keuken de volgende morgen ochtend vroeg tegen kwam in haar paarse doorzichtige babydoll we kletsen wat en toen zij ze plotseling tegen mij dat ze zo geil van ons was geworden de avond ervoor toen ik haar moeder iris aan het naaien was en ze wilde ook graag een keer door mij geneukt worden oooooh ja kom maar lekker op de aanrecht zitten en dat deed ze en ik deed haar baby Doll omhoog en zette mijn eikel tegen haar kaal geschoren kutje aan oooooh Mmmm kreunde ze o kom naai me dan oooooh ja en ik ging naar binnen toe met mijn paal en begon haar kutje te naaien terwijl mijn vriendin inge op bed lag te slapen oooooh wat een geile gedachten zeg ik naaide haar zo smerig hard en diep in haar kutje oooooh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gilde ze en ik deed mijn hand voor haar mond zodat ze niet kon gillen en ik spoot haar kutje vol sperma en ze zij tegen mij kom met mijn mee naar de slaapkamer toe van mijn moeder iris en ze trok me mee naar de slaapkamer toe en ze maakte haar moeder iris wakker en ze liet haar volgespoten kutje zien aan haar moeder o wat is dit nou zij ze tegen mij eeh sorry hoor het ging vanzelf je dochter wilde geneukt worden door mij en ik kon niet anders oooooh ja kom naast me liggen en dat deed ik en haar dochter aan de andere kant van mij en de dames begonnen aan mijn paal te zuigen en likken

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.