NIEUW verhaal Ik ben de gangbang slet

Verplicht besneden door mijn nudistische adoptiemoeder

10 min. leestijd 597 weergaven 13 lezers vinden dit leuk 3 comments

Hallo ik ben Robert, ben 18 jaar en woon nu al 4 jaar bij mijn nudistische adoptieouders Nadia en Koen. Ik noem mijn adoptieouders gewoon altijd mam en pap omdat ik heel blij met ze ben en ze ook goed voor me zorgen.

Toen ik pas bij ze kwam wonen moest ik wel even wennen dat het nudiste waren ik was best preuts en liep normaal nooit naakt. Maar als dat alles was dan wilde ik me graag aanpassen. Ze hebben een groot huis met een zwembad, jacuzzi, sauna en een eigen fitnesskamer. Ik had nog nooit zo een mooi en groot huis gezien dus ik paste me graag aan zodat ik hier kon blijven.

P.s. Mijn oma is een geile tijger. Je kunt haar vinden op deze site. Zorg wel dat je houdt van rijpe vrouwen. Ze is niet de jongste, maar ze slikt als de beste. Veel plezier!

Kom hier in contact met Muurbloempje1959

De schaamteloosheid die ik ontwikkelde met naakt lopen ontwikkelde ik ook om met me zelf te spelen.

De constante aanwezigheid van mijn naakte piemel haalde ook de laatste barrière weg om niet de hele dag aan mijn piemel te zitten. Vooral mam stoorde zich eraan dat ik bijna iedere dag ergens in het huis met mezelf aan het spelen was.

Toen ik op een dag per ongelijk vlekken op de bank had gemaakt was voor mam de maat vol.

Iedere keer dat ze mij zou betrappen dat ik met mezelf aan het spelen was buiten mijn slaapkamer kreeg ik straf. Het duurde 2 dagen toen mam me al de eerste keer betrapte bij het zwembad terwijl ik lekker met mijn piemel aan het spelen was. Ik moest 1 week mijn telefoon en mijn laptop in leveren. Uit verveling bleef er niks anders over dan maar weer met mijn piemel te gaan spelen.

Binnen 3 weken had ik alle straf die je maar kunt bedenken: ik had mijn telefoon, laptop en PlayStation moeten inleveren, ik mocht niet meer in het zwembad en de jacuzzi en ik had huisarrest gekregen. De weken erna deed ik mijn straf uitzitten en probeerde mezelf zo netjes mogelijk te gedragen.

Verslaafd aan mastruberen

Op een avond tijdens het eten wilde pap en mam met me praten. Ze vinden het nu een serieus probleem aan het worden dat ik bijna iedere dag overal door het huis met mijn piemel aan het spelen ben. Zelfs met alle straf die ik krijg weet ik mezelf niet netjes te gedragen. Pap is bang dat ik verslaafd raakt aan masturberen en vind dat ik hiermee naar de dokter moet gaan. Mam begint er over dat de dokter mij kan besnijden waardoor het minder makkelijk wordt om klaar te komen tijdens het aftrekken en dan wordt het vanzelf minder leuk om het even snel te doen.

Boos vraag ik of ze alle 2 wel helemaal lekker zijn? Ik ga mezelf toch niet laten besnijden als ik daardoor minder plezier ervaar. Mam gaat verder om me te overtuigen, het wordt alleen lastiger om je zelf af te trekken als je straks een vriendin tegenkomt en jullie hebben seks dan heb je net zoveel plezier als nu. Alleen ga je minder met je piemel spelen en ben je meer afhankelijk van een natte poes of mond van je vriendin.

Boos loop ik weg en roep ik dat ik niet afhankelijk wil zijn. Mam stormt achter mij aan en eenmaal bij mijn kamer aangekomen krijg ik de wind van voren. Als ik niet afhankelijke wil zijn kan ik 2 dingen doen: (1) me netjes gedragen zoals pap en mam dat willen of (2) me laten besnijden zodat het probleem van zelf wordt opgelost. Nu loopt mam boos weg en roept naar mij: als je niet een van deze 2 kiest dan zet ik je op straat en dan ben je zo onafhankelijk als je maar wilt zijn!

Een paar dagen later

Een paar dagen later als ik thuiskom van school staan mij koffers in de gang. Ik loop door naar de woonkamer en vraag aan pap wat daar de bedoeling van is. Pap zegt: ik begreep van mam dat je geen keus kon maken en dat je onafhankelijk wilde zijn. Dus mam heeft alles voor je ingepakt en ze verwacht dat je vanavond weg bent voordat ze thuiskomt. Ik was stom verbaast en had nooit verwacht dat ze echt serieus waren hierin. Ik zij tegen pap dat ik me graag netjes wilde gedragen. Pap begon te lache en zij dat hij me gisterenavond op de bank had gezien terwijl ik met mijn piemel aan het spelen was.

Pap zij dat het nog niet te laat was om mijn koffers weer uit te pakken maar ik moest er wel vanavond met mam uitkomen anders moest ik wel vertrekken. Huilend pakte ik mijn koffers en ging ik naar mijn kamer en ik wachten tot mam terugkwam. Mam kwam thuis en nadat ze met pap had gepraat over wat er gebeurd was was ik aan de beurt. Ze deed mijn kamerdeur open en het eerste wat ze zij: wanneer gaan we naar de dokter voor jou besnijdenis? Met tranen in mijn ogen stemde ik toe om naar de dokter te gaan. Als ik niet akkoord ging zou ik op straat staan dus ik werd gewoon verplicht om me te laten besnijden.

Ik wist wat een besnijdenis inhield maar verder was ik er niet mee bekend. Ik ging me via internet erin verdiepen maar de verschillen waren supergroot. Op de ene website betekende een besnijdenis het einde van je seks leven en op de andere website beweerde iedereen dat het geweldig was en veel beter dan een onbesneden piemel. Ik probeerde van beide kanten iets te geloven en ging er van uit dat de waarheid in het midden lag.

Ik kwam er wel achter dat er 4 soorten besnijdenissen zijn:
1) Hoog en los
2) Hoog en strak
3) Laag en los
4) Laag en strak

Bij een hoge besnijdenis blijft veel huid van de binnen kant van de voorhuid bewaard dit deel van de voorhuid is het meest gevoelige deel. Bij een lage besnijdenis wordt de gehele voorhuid verwijdert en is je piemel een stuk minder gevoelig.

Bij een losse besnijdenis is er genoeg huid over om makkelijk met je zelf te kunnen spelen en bij een strakke besnijdenis is er minder huid over. Doordat er minder huid over blijft wordt het lastiger om met jezelf te spelen.

Besneden worden

Ik hoop stiekem dat ik hoog en los besneden ga worden maar gezien het feit dat mam juist wil dat het lastiger wordt om met me zelf te spelen ben ik bang dat ik laag en strak besneden ga worden. Vrijwel alle websites zijn het eens dat dit de meest radicale besnijdenis is en dat er geen gevoelige huid over blijft. Voor je plezier ben je afhankelijk van de eikel die door de jaren heen minder gevoelig wordt door wrijving met je onderbroek. Op de lange termijn word je plezier dus nog meer beperkt. Dit zorgt ervoor dat aftrekken weinig plezier op levert en dat ik dus afhankelijk ben van een vriendin haar behoeftes voor wanneer ik lekker klaar kan komen dat was precies wat mam wilde.

Zeer ongemakkelijk besloot ik dit onderwerp tijdens het eten met pap en mam te bespreken. Ik legde mijn voorkeur uit en ook waarom ik dat graag wilde. Pap zij niks en mam was vrij kort in haar antwoord: Je hebt je goed verdiept dan weet je ook wat ik wil en wat het gaat worden. Nou dat antwoord was niet erg geruststellend want dit zou betekenen dat ik dus laag en strak besneden zou worden.

2 weken later

2 weken later was het zover en ging ik samen met pap en mam naar een besnijdenis kliniek. We hadden eerst een intakegesprek en indien alles akkoord was zou ik daarna meteen besneden worden. De dokter wilde eerste van alles weten en de eerste vraag was of er een voorkeur was. Mam zij meteen zo laag en zo strak mogelijk. De dokter keek niet verbaast en zij: oke dan gaan we dat doen. Ik had eigenlijk verwacht dat de dokter hier meer vragen over zou stellen omdat dit zo radicaal was maar helaas. Vervolgens vroeg de dokter of ik een bloeier of een groeier ben? Bij een bloeier is je piemel in slappe toestand redelijk groot en als die stijf is groeit hij nog maar een beetje. Bij een groeier is je piemel in slappe toestand klein maar word hij 2x zo groot als die stijf wordt. Ik ben een bloeier want slap ben ik 12 cm en stijf rond de 16 cm.

De dokter legt uit wat er allemaal gaat gebeuren en wat de nazorg inhoudt. Daarna kan ik door lopen naar de operatiekamer en me daar uitkleden. Eenmaal naakt op het bedje begint de dokter met het aftekenen van de snijlijn mam komt bij de tafel staan om mee te kijken.

Hij pakt mijn voorhuid vast voor mijn eikel en trekt deze nog een stukje naar voren.

Vervolgens tekens hij een lijn rondom de verdikken van mijn eikel. Als hij de huid loslaat schiet deze terug naar zijn normale houding en is goed te zien dat de lijn 4 centimeter achter mijn eikel zit. Hij vertelt dat hij van deze lijn tot onder mijn eikel alles weg wil snijden om een zo strak mogelijk resultaat te behalen. Ik vraag de dokter of dat niet veel te veel huid is want de lijn zit nu al ruim achter mijn eikel. De dokter legt uit dat als hij een strak resultaat wil halen dit minimaal weg zou moeten. Doordat hij meer dan alleen de voorhuid weg haalt zal mijn piemel in slappe toestand iets kleiner lijken maar omdat ik een bloeier ben moet hij veel meer weghalen anders blijft er te veel huid over als ik stijf ben om mee te spelen.

Dit onderwerp hadden we helemaal niet met de dokter besproken tijdens de intake. Het kon niet anders zijn dat mam al eerder met de dokter had gesproken over de bedoeling van deze operatie. Ik vraag de dokter of ik bij een stijven wel genoeg huid over heb want als hij al kleiner wordt terwijl ik slap ben hoe kan ik dan nog 4cm groeier als mijn piemel stijf wordt? Waarop de dokter zegt: zodra je stijf wordt zal de resterende huid dun uitrekken waardoor je toch volledig stijf wordt.

Mam stemde in met de snijlijn en de dokter ging verder met zijn procedure het duurde ongeveer 20 minuten en alles was klaar.

Het was nu definitief en ik zou vanaf vandaag nooit meer kunnen genieten van mijn lekker gevoelige voorhuid. Spelen met mezelf zou nog alleen met glijmiddel mogelijk zijn en hoeveel plezier ik daar nog uit kon halen was nog maar afwachten.

De eerste 2 weken waren een hel de hechtingen deed pijn en door de strakheid had ik zelfs in slappe toestand spanning op de wond staan. Zodra dat ik een stijven kreeg probeerde ik snel mijn eikel terug te duwen want de hechtingen trokken zo erg dat het soms leek als of deze gingen uitscheuren. Toen de hechtingen eruit waren was veel pijn al weg maar de constante spanning op mijn schachthuid bleef aanwezig.

Ik moest eigenlijk minimaal 6 weken wachten voordat ik weer met mezelf mocht spelen van de dokter. Maar na 5 weken vond ik het wel goed geweest de wond was mooi genezen de zwelling en blauwe plekken waren helemaal weg en ik moest gewoon klaarkomen na 5 weken. In slappe toestand was mijn piemel nog maar 10 centimeter dus hierin had de dokter gelijk dat hij er kleiner uitzag. Als ik slap was had ik al een beetje huid van mijn buik wat naar voren werd getrokken en mijn balzak werd een stuk omhooggetrokken.

Voor het eerst weer mastruberen

Nu ik voor de eerste keer echt ging spelen met mezelf was direct duidelijk dat er geen speling meer over was in mijn schachthuid. Vanaf mijn buik werd veel huid op de schacht getrokken en ook mijn balzak werd strak omhooggetrokken om het verlies in huid te compenseren. Ik had tot op de helft van mijn piemel nu ineens schaamhaar zitten voorheen stopte dit mooi aan de basis van mijn piemel. Het uitrekken van de resterende huid was niet voldoende en ik kwam stijf niet verder als 13 centimeter.

De spanning op mijn eikel en mijn schacht was absoluut geen pleziertje. Ik had geen glijmiddel dus probeerde met wat spuug om mijn eikel te stimuleren. Gelukkig was deze na 5 weken niet klaarkomen heel gevoelig en had ik niet veel nodig om klaar te komen. Echter tijdens het klaarkomen schoot 1 bal omhoog omdat mijn zak strak omhooggetrokken zit bij een stijven. Dat beetje plezier wat ik ervaarde werd dus direct bruut verstoord. Ik had geen bevredigend gevoel nadat ik was klaargekomen en wilde eigenlijk direct opnieuw beginnen met aftrekken.

Voor mijn besnijdenis kon ik makkelijk 2 of 3 keer achter elkaar mezelf aftrekken helaas was dat nu anders. Toen ik de 2de keer met mijn piemel begon te spelen duurde het niet lang voordat mijn eikel rood en geïrriteerd werd. Stimuleren met spuug was van korte duur omdat dit te snel opdroogde en zonder beweging in mijn schachthuid moest ik de 2de poging snel staken. Zonder een bevredigend gevoel en met pijn aan mijn ballen en aan mijn litteken net onder mijn eikel ging ik naar bed.

Paar weken later

In de weken die volgde probeerde ik van alles om weer lekker klaar te komen. Spuug was wel lekker voor even maar droogt te snel waardoor mijn eikel geïrriteerd raakte. Onder de douche probeerde ik zeep dit gleed super en klaarkomen hiermee was mogelijk maar als er zeep in mijn plasgaatje kwam had ik dagen pijn tijdens het plassen dus ook dit was geen succes. Tot slot probeerde ik bodylotion en dit werkte prima als glijmiddel het liet alleen altijd een rotzooi achter.

Door mijn veel te gevoelige eikel die nu dag en nacht blootligt zonder bescherming wordt mijn piemel de hele dag gestimuleerd waardoor ik vaak ongewenst een stijven krijg vooral op school en tijdens het sporten is dit zeer irritant. Met Bodylotion lukt het eindelijk om weer klaar te komen ik moet veel moeite doen maar dan is wel de druk van de ketel. Echt een bevredigd gevoel hou ik er niet aan over vroeger als ik klaarkwam leek het alsof dit uit het puntje van mijn tenen kwam. Als ik nu klaarkom is het meer een opluchting dat ik het weer eens kwijt ben maar dat heerlijke gevoel is er niet meer.

Van 1 of 2 keer per dag met me zelf te spelen doe ik het nu nog 1 keer per week of per 2 weken. Het kost veel moeite, geeft altijd rotzooi en het bevredigend gevoel ontbreekt maar pap en mam hebben wel precies wat ze wilde bereiken.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

 1. Tris
  23 juni 2021 om 10:50

  Ontzettend geil verhaal!

  Beantwoorden
 2. Christa
  21 september 2021 om 10:36

  Oh man, ik sop ervan. Heel geil verhaal, vooral met die opbouwende druk. Arme jongen, maar wel lekker.

  Beantwoorden
  • Lise
   28 december 2022 om 01:46

   Nou ja, wel verdiend hoor. En hij had voor iets anders kunnen kiezen.

   Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.