NIEUW verhaal Mijn BDSM dating ervaring in Nederland

Geile huisvrouw heeft sex met automonteurs!

5 min. leestijd 4K+ weergaven 65 lezers vinden dit leuk 0 comments
Hi, mijn naam is Anne. Alleenstaande huisvrouw van 56 jaar. Saai ben ik zeker niet, ik hou van sex met volwassen oudere mannen en altijd zoek ik een lekker snoepje. Bijna dagelijks lees ik op deze website, maar ik had nooit gedacht dat ik een dag zou meemaken dat ik mijn wilde avonturen hier zou vertellen (hihi). Als je mij zo in het dagelijks leven ziet dan ben ik een keurige huisvrouw. Toch schuilt er wel een echte ondeugende dame in mij. Bijna niemand kent deze kant van mij. Alleen mijn beste vriendin weet dat ik dol ben op sex en dat ik graag regelmatig one night stands mag hebben (het liefst met meerdere mannen tegelijk). Mijn vriendin oordeelt niet over mij en dat is niet zo gek aangezien ze nog erger is dan ik. Het woord slet lijkt wel speciaal voor haar te zijn uitgevonden. Toch kunnen we prima met elkaar opschieten en delen we altijd onze verhalen over de hete nachten en spannende avonturen met elkaar.
Ondeugende huisvrouw of slet?
Mijn vriendin werkte bij een autogarage en daar deed ze de administratie. Met twee van de monteurs die daar werkten had ze al een affaire gehad en zelfs één van de mannen had een vrouw thuiszitten. Mijn vriendin deerde het niet, het ging haar alleen om de sex. De mannen die daar werkten waren volgens haar echte stoere macho types en neukten alles wat ze konden krijgen. Vaak hoorde ik de verhalen smakelijk aan met wat zij daar allemaal beleefde. Of het allemaal waar was daar twijfelde ik nog wel eens aan. Niet wetende dat ik er snel erachter zou komen dat de avonturen die ze had verteld misschien nog wel heftiger waren dan ik dacht.

Van huisvrouw naar gangbang slet

Op een avond zaten mijn vriendin en ik met een glaasje wijn op de bank. We keken een beetje televisie maar na Goede Tijden Slechte Tijden was er weinig leuks meer te vinden. Mijn vriendin begon toen weer te vertellen over de mannen die bij haar werkten. Volgens haar was er een nieuwe monteur bijgekomen. Dit was een jonge kerel maar wel iemand waar ze wel graag eens een keer een testritje mee zou maken. Ze had ook al een beetje toespelingen naar hem gemaakt maar hij leek nog niet te happen. Ook wist ze niet zeker of hij een vriendin of vrouw had. Het was volgens wel een leuk idee om de mannen met z'n beiden te gaan vermaken. Volgens haar waren de mannen daar wel voor te vinden. Het enige wat ik er om deed was glimlachen.
Het idee leek eerst een geintje
Een tijdje dacht ik dat mijn vriendin een geintje maakte maar op een bepaald moment kwam ik erachter dat ze serieus was. Het hele idee vond ik belachelijk en ik zou toch niet met mijn vriendin een aantal mannen gaan verleiden. Toch dacht mijn vriendin daar heel anders over. Ze wilde het echt proberen. Volgens haar ging de bedrijfsleider iedere woensdag om vier uur 's middags al weg en zouden we dan het plan kunnen uitvoeren. Ik liet haar maar begaan en ging er niet echt op want ik had geen zin in een lange discussie. Die dinsdag daarop kreeg ik een berichtje van haar of ik er klaar voor was de volgende dag. Werkelijk had ik geen idee waar ze het over had en dit stuurde ik haar ook. Binnen een minuut had ik weer een antwoord terug waarop ze weer begon over het hebben van sex met de monteurs. De telefoon legde ik maar even weg want ik dacht echt dat ze gek geworden was. Het duurde niet lang voor ze belde. Ze was ervan overtuigd dat het echt spannend zou worden en we moesten het echt doen. Ze kenden mij toch niet dus wat zou het mij uitmaken. Hoe ze mij precies zover heeft gekregen weet ik niet maar ik zegde toe.
Voor de spiegel in een spannend rokje
De dag erop dacht ik werkelijk dat ik zelf gek geworden was. Ik stond voor de spiegel een spannend rokje aan te proberen. Het stond mij prima maar ik dacht dat ik daar voor aap zou staan. Tegen half vijf 's middags rij ik naar de autogarage toe waar ik naar mijn vriendin loop. Ze was helemaal in haar sas en begroette mij hartelijk. Ik gaf toen aan dat ik nog steeds zenuwen had maar dat was volgens haar nergens voor nodig, het zou een groot feest worden. Ze pakte mij bij de hand en we liepen naar de werkplaats. Daar zie ik een aantal mannen aan het werk. Ze keken niet op of om maar daar kwam snel verandering in. 'Hier is ze dan', hoor ik mijn vriendin zeggen en ineens staat iedereen mij aan te kijken en legden ze het gereedschap neer. Ze kwamen er allemaal aanlopen en gingen om ons heen staan. Het bleek dat mijn vriendin ze al van het plan op de hoogte had gebracht.

Geneukt door automonteurs

De heren die zeiden niet veel en begonnen mij meteen te betasten. Meteen voelde ik ook al een hand onder mijn rokje en deze hand voelde mij ook meteen bij in mijn slipje. Voordat ik het wist voelde ik allemaal handen over mijn lichaam en ik zie mijn vriendin druk bezig met twee monteurs. Het was eerst wat onwennig maar al snel ging het vanzelf. Zelf hoefde ik ook geen initiatief te nemen want de mannen kwamen al bij mijn mond staan en drukten de lul er hard in. Dit deden ze om de beurt en ik was druk bezig te pijpen toen ik voelde dat mijn benen gespreid werden. Eerst werd ik gelikt en al snel begon een man mij te neuken. Mijn vriendin was blijkbaar al bezig want die hoorde ik al kreunen. Het was voor mij een raadsel hoe er snel sex tussen ons kon ontstaan. Ook de jonge nieuwe monteur deed mee en het leek alsof hij hier veel ervaring in had.
Om en om geneukt worden door meerdere mannen
De mannen deden niets anders dan afwisselen en ze gingen ook van mijn vriendin weer naar mij. Op een bepaald moment lagen we op de rug naast elkaar en namen de mannen ons om de beurt. Het was een heerlijk gevoel en ik kreunde dan ook hard. Toen de eerste man moest komen duurde het ook niet lang voordat de andere mannen ook alles over ons heen spoten. Het was een ware golf van sperma en we zaten er helemaal onder. Mijn vriendin wreef alles uit over mijn lichaam en likte haar vingers af. Ze bedankte de jongens en liep hand in hand met mij weg. Ze zei er verder niets over en vroeg of we samen zouden gaan eten. Ik was nog steeds verbaasd en vroeg of dit daar normaal was. 'Meid, je weet de helft nog niet', zei ze tegen me en ze gaf een knipoog. Het was mijn eerste keer dat ik door meerdere mannen genomen werd. Of ik het nog een keer wil weet ik niet maar deze keer zou ik nooit meer vergeten.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.