NIEUW verhaal Beste sexdating sites van 2023

Ik ben de gangbang slet

6 min. leestijd 12K+ weergaven 219 lezers vinden dit leuk 8 comments

Als je mij een aantal jaren geleden had gezegd dat ik regelmatig sex zou hebben met soms wel acht mannen tegelijk dan had ik je echt voor gek verklaard. Dit was iets wat nooit bij mij gepast zou hebben toen, toch kunnen dingen raar lopen en dit is ook bij mij het geval. Mijn sexleven was toen helemaal niet braaf want de enige waar ik sex mee had was mijn man. We deden toen al wel best kinky dingen. We hadden veel anale sex en deden ook aan lichte SM, verder leefden we ook een rustig en goed leven.

Mijn man is altijd mijn steun en toeverlaat geweest, ik heb vele moeilijke momenten meegemaakt en hij was er altijd voor mij. Toch is dit niet waar dit sexverhaal over gaat en ik zal me dan ook beperken tot mijn geile avonturen. Toen mijn man en ik ongeveer vijf jaar getrouwd waren zaten we een keer een sexfilm te kijken. Ook dit deden we wel eens om de spanning op te bouwen en dan de slaapkamer op te zoeken. Het was een film met dames die door meerdere heren verwend werden. In het begin begon het nog rustig en was het een trio. Toen de film verder liep kwam er ook een scene waar je een vrouw zag die eerst sex had met één man maar er kwam er toen steeds eentje bij. Op een bepaald moment waren het er meer dan tien. Dit wond mijn man behoorlijk op want hij zat mij flink te betasten.

P.s. Ik sta aangemeld op deze site met de naam JoriX69. Als je leuk wilt praten om je ervaring te delen of misschien een leuk afspraakje wilt maken weet je me te vinden X Jorinde. Let op: zorg dat je wel serieus bent en geen kinderlijk gedrag. Ik zoek een leuke gesprekspartner voor sex.

Neem contact op met JorindeGloryholesX

Toch deed hij dit wel bij meer films dus ik deed er verder weinig mee. Toen de film afgelopen was en ik samen met hem naar de slaapkamer wilde lopen wilde hij nog even praten. Hij vroeg wat ik van de film vond en of dit niet iets was wat ik eens een keer wilde proberen. Op dat moment dacht ik echt dat hij gek was geworden. De verontwaardiging moet toen ook van mijn gezicht af te lezen zijn geweest. Mijn man bleef rustig en vertelde mij dat het altijd al een fantasie van hem was geweest om te zien hoe ik door andere mannen werd geneukt. Op dat moment had ik geen zin meer in sex en ik vertelde hem dat we beter konden gaan slapen en het er de volgende dag over zouden hebben. Toch kwam van slapen die nacht niet veel meer want ik zat de gehele tijd te denken aan wat mijn man mij heeft verteld.

Soms moet je gewoon de stap durven nemen.

De volgende dag aan het ontbijt was het wat stil, mijn man probeerde wel een praatje te maken maar dat lukte niet echt bij mij. Op een gegeven moment had hij er genoeg van. 'Kijk, als jij het niet wilt dan doen we het niet. Maar je kunt toch wel gewoon normaal doen?', hoorde ik mijn man zeggen. Nog steeds wilde ik niets zeggen maar ik kon mezelf niet inhouden. Toen vertelde ik hem dat ik gewoon was geschrokken en dat ik vond dat sex iets tussen hem en mij was. Verder was ik ook best boos dat dit pas na jaren huwelijk naar buiten kwam. Mijn man gaf aan dat hij bang was dat ik boos zou worden en dat was nu ook uitgekomen. Nog steeds geïrriteerd gingen we beide naar ons werk. 's Avonds toen we thuis kwamen was de stemming nog steeds niet beter. Uit het niets komt mijn man naar mij toe en geeft mij een zoen, hij verteld dat we maar normaal moesten doen en dat we het er niet meer over zouden hebben. Hij bood ook zijn excuses aan. Dit vond ik dan weer te ver gaan aangezien hij gewoon eerlijk was. Toen ik een beetje gekalmeerd was pakten we een glas wijn en gingen zitten. Toen vroeg ik hem hoe hij dat dan voor zich zag. Mijn man schrok hier wel van want ik ging van boos naar nieuwsgierig. Hoe we het precies moesten doen wist hij niet maar we zouden eens naar een parenclub kunnen gaan en daar waren volgens hem vast wel mogelijkheden. Volgens hem konden we er altijd mee stoppen als ik er geen zin meer in had.

De liefde voor mijn man zat diep maar ik moest ook wel aan mezelf toegeven dat ik ook wel eens nagedacht heb over hoe het zou zijn als ik lekker door een andere man genomen zou worden. Toch had ik nooit gedacht dat dit ooit de realiteit zou worden. Een beetje angstig stemde ik in om mee te gaan naar de parenclub. Het aankomende weekend gingen we en ik trok mijn meest sexy jurkje aan met daaronder mooie lingerie. De zenuwen gierden door mijn lijf toen we binnen stapten bij de club. Toch was de sfeer gemoedelijk en dit stelde mij al snel op mijn gemak. Na een tijdje was er het signaal om de bovenkleding uit te doen. Mijn jurkje ging uit en ik liep rond in mijn lingerie. Het voelde beter dan ik dacht. Ook liep er soms een man rond die even vluchtig aan mij zat. Het was iets wat ik helemaal niet erg vond. Mijn man liet na een uurtje weten dat hij twee mannen had gevonden die wel samen met ons sex wilden hebben. Hij pakte mij bij de hand en leidde mij naar een kamertje. Daar stonden twee mannen helemaal naakt. Alsof ik precies wist wat ik moest doen liep ik naar ze toe en voel ik vier handen over mijn hele lichaam gaan. Deze mannen hadden al snel mijn lingerie uit.

Het bezoek aan de parenclub veranderde mijn leven.

Op dat moment had ik sex met de twee mannen en daarbij mijn eigen man. Waar ik het meeste van genoot waren de vele handen die over mijn lichaam gleden. Alleen daarvan kon ik bijna al komen. Het was een ervaring die een dik uur duurde en daarna was de avond ook voorbij en gingen we naar huis. We waren beide kapot en gingen direct slapen. De volgende dag zaten we aan de koffie en liet mijn man weten dat één van de mannen wel langs wilde komen. Hij zou dan nog een paar vrienden meenemen en ik zou dan mijn eerste gangbang beleven. Dit zou dan zelfs die middag al kunnen. Ook toen zou ik weer kunnen stoppen wanneer ik wilde. Weer een beetje angstig stemde ik toe. Die zelfde middag kwamen er drie mannen binnen. Ze stelden zich aan mij voor. Een aantal gezichten herkende ik van de parenclub. Iets te drinken wilden ze niet want dat deden ze liever na de tijd. We liepen naar boven naar de slaapkamer en ik ging op het bed liggen. De mannen kleedden zich uit en keken verlekkerd naar mij.

Ze liepen op mij af en weer voelde ik vele handen over mijn lichaam glijden. Weer was dit een geweldig gevoel. Met mijn handen ging ik naar de paal van een man. Voordat ik het wist werd ik gelikt en had ik een andere paal voor mijn mond hangen. Ik bedacht me niet en begon te zuigen. Het was als een roes. Ik pijpte alle mannen en werd afwisselend geneukt en gebeft. Het was echt een aanslag op mijn conditie maar het was veel te lekker om mee te stoppen. Het duurde bijna twee uur en de complete tijd had ik wel een lekkere paal in mijn mond. Aan het einde kreeg ik voor het eerst in mijn leven een spermadouche. Dit was heerlijk want de avond ervoor in de parenclub kwamen de mannen bijna allemaal klaar in het condoom. De mannen dronken daarna nog wat zoals ze zeiden en gingen daarna naar huis. Het was mijn eerste ervaring als gangbang slet. Mijn mijn en ik zijn nog altijd gelukkig en eens in de zoveel tijd laat ik mij nog steeds nemen door vele lekkere harde palen. Mocht je dit als vrouw nog nooit geprobeerd hebben dan weet je niet wat je mist.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

 1. Hennie
  21 augustus 2019 om 09:46

  Het is alweer vijftien jaar geleden toen ik met mijn ex in een mega dancing op Ibiza was, zij was met twee vriendinnen die alle drie super strak en sexy bij liepen. 1 van haar vriendinnen had die middag laten bodypainten wat er mooi en kunstig uitzag. De ander had net als haar had een extreme kort zwart rokje aan en een netgazen tople waarin bij bijde vriendinnen de tepels door kwamen. Na een uurtje waren ze alledrie verdwenen. Mijn vriend vertelde me dat ze de darkroom naar binnen waren. Na drie kwartier gingen mijn vriend en ik bij de darkroom binnen, en keken onze ogen uit. Alle drie lieten zich dubbel nemen.. natuurlijk lieten wij hier geen misverstand voor ondergaan en sloten aan.

  Beantwoorden
 2. Henk
  27 september 2019 om 11:45

  Dit herken ik, wat kan de wereld mooi en echt zijn op dat moment!

  Beantwoorden
 3. Kat
  9 oktober 2019 om 23:32

  Inderdaad herkenbaar, mijn vrouw haar nieuwschierigheid nam de overhand, op vacantie proefde zij voor de eerste keer van meerdere mannen, het beviel haar, want enkele weken na ons verlof vroeg ze me of ik niet enkele mannen kon vragen om haar eens te neuken op hotel, ik ging het echter niet vragen aan mijn collega’s of vrienden en besloot enkele callboys te betalen, in het weeken was het zover, 3 calboys en mezelf, ze kwam in haar badjas binnen en opende hem, ze droeg nieuwe lingerie en je zag door haar slipje dat ze zich geschoren had, nu hadden ook wij ook regelmatig kinky sex met toys en lingerie maar nu Zag ze ertoch heel geil uit, binnen een paar tellen stond ze in haar lingerie met 3 jongere goedgeschapen mannen te spelen, het was de eerste gangbang die haar verslaafd maakte, sindsdien hebben we al vele priveclubs bezocht en is ze altijd bereid om in het midden te liggen. Xjes

  Beantwoorden
 4. Soof
  23 mei 2021 om 09:58

  Wow. Ik blijf gb’s prachtig vinden. Heerlijk om zo los te gaan en gebruikt te worden 👍🔥😇

  Beantwoorden
  • Inge marc
   11 juli 2022 om 14:08

   Zalig ik mijn vriendin en ik vinden dit ook super ik ben bi zij word geneukt door velen en ik ook vinden dit zalig

   Beantwoorden
 5. Hoer
  31 december 2021 om 13:50

  Ik vind geweldig alleen was het bij ons anders om mijn vrouw gaat elke zaterdag met vriendinnen op stap heerlijk tot een collega mij vertelde mijn vrouw heeft geneukt met vrienden toen mijn vrouw zaterdag thuis kwam en ik het aan haar vroeg zij ze had aan mij niet genoeg vandaar ze zij als je ook een keer mee wil doen ga dan mee naar het adres die zij gaf er waren ongeveer 24/26 vrouwen en mannen en iedereen neukte elkaar mannen en vrouwen en om dat ik nieuw was kreeg ik een penis kooi om ik moest kutten likken pijpen en ik werd in mijn kont geneukt sperma slikken kut sappen en urine drinken toen wij in de nacht naar huis gingen was uitgewoond maar heerlijk en nu gaan wij elke week samen en geen penis kooi meer

  Beantwoorden
  • Leo
   15 mei 2022 om 11:12

   Wat een geile reactie van je. Iets wat ik ook zou willen maar helaas kansloos is.
   Ben jij ook bi dat je lekker wordt geneukt? Ik wil dat ook. Wellicht zie jij een mogelijkheid?

   Beantwoorden
   • Inge marc
    11 juli 2022 om 14:10

    Ik ben bi en word regel.atig geneukt ook door vriendin met voorbind penis

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.