NIEUW verhaal Moeder, oma en zoon sexverhalen: Ik neukte oma keihard terwijl mama stond te kijken (Deel 3)

Oranje gangbang tijdens WK voetbal

7 min. leestijd 1K+ weergaven 18 lezers vinden dit leuk 0 comments

We zijn tijdens het WK met Nederland in de halve finales gekomen en samen met mijn vriend en wat vrienden van ons kijken we naar de wedstrijd live vanuit onze eigen achtertuin. Ook Maartje, mijn vriendinnetje komt meekijken. Ze is sinds kort weer single en had even wat afleiding nodig. De barbecue staat inmiddels al even aan en ook de drankjes vloeien rijkelijk op deze mooi zomerse dag.

Nederland staat met 2-1 voor en ik zit met een dubbel gevoel naar de wedstrijd te kijken. Natuurlijk hoop ik dat onze mannen de wedstrijd winnen en ze doorgaan naar de finale, maar ik vind extra spannend omdat ik aan het begin van het WK heb geroepen dat we er een flinke orgie van maken op het moment dat het Nederlands elftal de titel mee naar huis neemt. Ja, ik had een bakkie op en ja, iedereen reageerde net een tikje positiever dan gedacht. Ach, het zal toch niet gebeuren, toch?

Hey mannen, deze oproep is echt alleen bedoeld voor oudere mannen. Ik hou van gangbangs en om hard genomen te worden door oudere mannen, zonder verplichten. Interesse? Stuur me een bericht op deze sexdatingsite.

Neem contact op met Gangbangsletje26

Eerste helft geiligheid

22 november 2022 het is 21:00 uur en de wedstrijd begint. Het is al wat frisser buiten, dus we gaan lekker met z’n alle binnen zitten. De wedstrijd begint en de aftrap is voor Nederland. Met wat snel spel komt Nederland voor open doel en schieten meteen raak.

Kut, als dat geen neuken wordt…

De wedstrijd verloopt stabiel voor Nederland met de rust staan het weer 2-1. De sfeer is goed, maar iedereen kijk stiekem al een klein beetje naar elkaar. Het is niet dat we nog nooit wat samen gedaan hebben hoor. We zijn hier en daar wel eens naar de wat meer erotisch getinte feestjes geweest, maar verder dan zoenen of een beetje voelen is het nooit gekomen. 

Rust maar geen pauze

In de rust sta ik wat lekkere hapjes klaar te maken als Maartje van achter tegen me aan komt staan. “Zo, begin je hem al een beetje te knijpen schat?” vroeg Maartje.

Maartje is een verschrikkelijke knappe vrouw met een mooie krullenbol en heerlijke tietjes. Je weet wel, van die tietjes die lekker zacht aanvoelen en precies een goede mannenhand vullen.

Ze leunt met diezelfde tietjes nu tegen me rug aan, bukt voorover en fluistert in mijn oor dat ik de eerste ben die ze vanavond eens goed onder handen zal nemen als we het EK winnen.

Terwijl ze dat in mijn oor fluistert, begint ze zachtjes over de binnenkant van mijn bovenbeen te strelen en raakt ze stiekem een paar keermijn kutje aan.

“Zo Maartje, ben je mijn vrouwtje nu alvast lekker aan het opgeilen voor vanavond?” Daar kwam mijn vriend Michael aanlopen. Maartje draait zich om en geeft Michael een kusje terwijl ze terug de kamer inloopt. Mike, ze wil mij vanavond als eerste verwennen. Als ze dat doet, pakken we haar direct met z’n alle tegelijk. Nu ze weer single is neukt ze er wat op los, maar dat zal zelfs haar gek maken.

Tweede helft sex

Tijdens de tweede helft laat Michael iedereen stiekem het verhaal weten en iedereen stemt in met het plan. Maartje moet vanavond keihard uit elkaar getrokken worden. Maartje komt ondertussen lekker tegen me aanliggen en ook wedstrijd gaat precies volgendsplan. We zijn bij de laatste 3 minuten van de wedstrijd aangenomen en Nederland staat met 3-1 voor. Het wordt nog even spannend met een schot op doel voor te tegenstander, maar dat mag niet baten.

De scheidsrechter blaast met zijn fluitje om het einde van de wedstrijd aan te geven en Nederland is daarmee Europees kampioen van het WK in 2022.

De mannen juichen van geluk en dat is niet alleen omdat het Nederlandse voetbalelftal eindelijk weer eens een prijs mee naar huis genomen heeft. 

WK gangbang op volle toeren

Maartje draait zich om en begint me meteen heftig te zoenen terwijl zo bovenop me komt zitten. De mond van alle mannen valt letterlijk open en ze moeten zich met alle macht inhouden om niet gelijk al onze kleren van onze lichamen af te trekken. Ze blijven netjes op een afstandje zitten en kijken hoe Maartje en ik een privé showtje voor hun gaan opvoeren.

Ik trek Maartje haar Nederland elftal shirtje uit en omdat ze geen BH aan heeft gedaan, vallen haar prachtige traanvormige borsten zachtjes terug op hun plek.

Ik trek Maartje wild naar me toe en ik begin aan haar perfecte tietjes te likken en te sabbelen. 

De overwinning

Maartje moet eigenlijk direct al zwaar hijgen en begint wulp op mijn schoot te rijden. Ze kijkt even kort lekker geil om haar heen, alsof ze de goedkeuring van de mannen wilt vragen.

Daarna zakt ze van me schoot af, duwt ze mijn rokje omhoog en begint ze lekker over mijn kutje heen te likken.

Kanonnen wat heeft die meid een mooie borsten toch. Als ik dit had geweten had ik haar al veel eerder mee het bed in getrokken. Met mijn handen houd ik haar achterhoofd keurig vast om ervoor te zorgen dat ze niet stopt. Het duurt niet lang of ik kom al bijna klaar. Op dat moment geef ik Michael een knikje en begint hij zich uit te kleden. 

Likken en slikken

Zijn pik is al zo hard als een steen en trots loopt hij naar Maartje toe. Hoe maakt haar kontje vast en geeft er paar keer een goede pets op. Maartje wilt omkijken wie het is, maar daar krijgt ze van mij de kans niet voor.

Ik houd haar hoofd netjes op zijn plek en zeg dat ze me in mijn ogen moet aankijken als me voor het eerst laat klaarkomen.

Inmiddels heeft Michael het korte zomerse broekje van Maartje uitgetrokken, een condoom om zijn pik gedaan en haar slipje aan de kant gewurmd.

Terwijl Maartje mijn kutje aan het likken is, gaat Michael haar lekker van achter neuken.

Ik weet natuurlijk hoe hij in bed is en Maartje mag zich gaan voorbereiden op een enorme neukpartij.

Michael steekt zijn pik in het drijfnatte kutje van Maartje en begint zachtjes te stoten. 

Maartje kijkt me een beetje verschrikt aan. Ze zegt niets, maar ik weet dat ze niet had verwacht dat Michael zo’n gigantische dikke pik had. Het tempo wordt langzaam opgevoerd en de stoten worden steeds harder, sneller en dieper. Zowel Maartje als ik beginnen steeds harder te kreunen. Om nog een stapje verder te kunnen gaan pakt Michael de bovenarmen van Maartje en houd deze vast achter haar rug. Ze kan nu dan ook alleen nog maar met haar benen en mond leunen. Hierdoor wordt het lastiger voor haar om adem te halen, wat het allemaal nog 2 keer zo intens maakt. Michael gaat helemaal los en we komen zowaar met z’n drietjes tegelijk klaar met knikkende goedkeuring van de heren op de reservebank. 

5 mannen en 2 zaadsletjes

Nadat we even zijn bijgekomen, staan de andere heren op en trekken ook zij de kleren uit. Nu staan er 5 naakte mannen in mijn woonkamer en 2 gewillige zaadsletjes zitten op hun knieën in het midden.

“Zo jongens, wij hebben dorst. Kom ons is voorzien van wat lekkers om op te zuigen tijdens de spelonderbreking.” Zegt Maartje net iets te bijdehand.

Ze wordt gelijk wild aan haar haren vastgepakt en ruw op een harde pik geduwd. Heerlijk om te zien hoe haar ogen beginnen te tranen terwijl ze diep in haar keel geneukt wordt.

Terwijl ik dat denk word ik ook van achter bij mijn haren gepakt en door Michael keurig naar 2 harde lullen begeleid. 

Gewillig stort ik me volledig op de eikel van de heren en zie ik vanuit mijn ooghoeken dat Maartje wordt meegenomen naar de bank. Michael gaat onderop liggen en Maartje gaat lekker bovenop hem zitten. 1 van de mannen duwt Maartje tegen Michael aan (die beginnen te zoenen) en hij duwt zijn pik direct in haar kontje.

Ze Maartje wil van schrik wat zeggen, maar toch bedenkt ze zich en wordt nu gewoon door 2 pikken tegelijk geneukt!

Alsof dat nog niet genoeg is fluit ze ook nog naar een derde man die het afmaakt door zijn pik in haar mond te doen. Ze wordt gewoon van alle kanten aangevallen en echt letterlijk helemaal kapot geneukt!!

Oranje boven

Dan moet ik er toch ook echt aan geloven. Ik ga op mijn handen en knieën zitten en wordt lekker in doggy-style van achter genomen. Alsof dat nog niet genoeg is, doet de man een riem om mijn nek waardoor mijn hoofd rechtop wordt getrokken.

Mijn mond valt open van verbazing en daar maakt de laatste man dan ook weer goed gebruik van door zijn pik in mijn mond te leggen.

De kans om er goed op te zuigen, krijg ik niet eens.

Iedere keer als de pik diep in mijn kutje verdwijnt wordt ik namelijk naar voor geduwd en verdwijnt de pik in mijn mond tot diep in mijn keel.

Zo wordt ik ook goed aangepakt hoor. Als klap op de vuurpijl worden Maartje en ik weer terug gezet in het midden van de groep en beginnen de mannen zich in een cirkel om ons heen af te trekken.

Wanneer ze klaarkomen spuiten ze dat lekker over onze gezichten heen. Zo zijn wij die avond echte zaadsletjes geworden. 

Na die avond hebben Michael, Maartje en ik nog diverse wilde avonden beleefd, maar dat zijn verhalen voor een ander keertje.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.