NIEUW verhaal Beste sexdating sites van 2023

Mijn eerste extreme orgie in een seksclub

6 min. leestijd 8K+ weergaven 137 lezers vinden dit leuk 1 comments
De eerste keer dat ik naar een seksclub ging was ik bloednerveus. Al dagen was ik aan het nadenken wat ik aan zou doen. En hoever zou ik gaan die eerste keer? Seks met een vreemde leek me zo raar maar de gedachte wond me ook gigantisch op. Als ik alleen al dacht aan seks met een lekkere vent werd ik al nat. Het was dan ook al zó lang geleden dat ik een echte pik in me had gevoeld. Zou ik het wel willen, durven, doen? Mijn gedachten en gevoelens werden heen en weer geslingerd, van angst tot opwinding, niet meer willen wachten en besluiten om toch niet te gaan. Gek werd ik er van. Eindelijk was het dan zover, dé dag! Omdat ik heel slecht had geslapen kon ik me op mijn werk niet concentreren. Mijn collega’s vroegen wat er was maar ja, ik kon natuurlijk niet zeggen dat ik mijn hoofd al bij de seks had die ik die avond zou gaan beleven. De hele dag moest ik er aan denken en ik kon het ‘s middags niet laten mezelf even flink te vingeren op het toilet. Ik plofte zowat van opwinding.

Onderweg naar de seksclub

Thuis kleedde ik me zorgvuldig aan. Mijn gladgeschoren kutje werd omhuld door een string met open kruis, mijn benen staken in hoge glad leren laarzen met paalhakken. Mijn grote borsten staken pront omhoog in de nét niet te strakke BH. Over het geheel trok ik een sexy jurkje aan maar niet té, ik moest immers nog met de bus. Mijn lange donderbruine haar golfde weelderig over mijn schouders en rug. Sinds ik extensions had laten zetten was mijn haar echt super geweldig. Bij de bushalte ontmoette ik mijn vriendin Sandra. Zij deed al jaren aan groepsseks en had me overgehaald mee te gaan. Sandra was kleiner dan ik, maar ongelooflijk sexy. Haar blonde haar had zij hoog opgestoken, als een voorbode van alle stijve lullen die zij zou gaan bedienen. Haar borsten waren nog groter dan de mijne en bijna niet te temmen. Haar wat open staande bloesje kon de grootte van haar borsten niet aan en ik zag de welving van haar borsten en zelfs haar tepels door de stof heen. Ook Sandra droeg hoge laarzen, maar van glimmend roze leer, en een zwarte netpanty. Je zag nog net een glimp van haar kousenband die onder haar korte rok uitkwam. Jezus, zelfs ik werd geil van haar! Volgens mij had de buschauffeur op slag een stijve van ons. De hele rit keek hij in zijn spiegel om ons te kunnen zien en een paar keer liep dat bijna verkeerd af. Natuurlijk kregen wij afkeurende blikken van de oudere dames in de bus maar we zagen ook een vrouw die wat ouder was en heel sexy gekleed. Het verbaasde me niet dat zij tegelijk met ons uitstapte. We maakten kennis met deze dame van een jaar of 50. Zij vertelde ons dat zij leuke spulletjes bij zich had en knipoogde daarbij. Sandra fluisterde me toe “tepelklemmen en handboeien”. Mijn god, waar was ik aan begonnen? Het seksfeest vond plaats in een appartement op de 9e verdieping van een flatgebouw. Het zag er heel gewoontjes uit. Met zijn drietjes namen we de lift en onder luid gelach lieten wij onze kutjes zien aan de man die ook in de lift stond. We hadden alle drie een broekje met open kruis aan en de man wist niet waar hij kijken moest. Uiteindelijk bukte hij een beetje om onder mijn jurk te kunnen kijken en ik zag het speeksel in zijn mond lopen. Enigszins mank lopend door de grote stijve lul in zijn broek verliet hij de lift op de 8e, met een rode kleur op zijn gezicht en licht kreunend. Wij stapten uit op de 9e en liepen over de galerij naar nummer 69. Op nummer 69 hoorden we muziek en nadat we hadden aangebeld verscheen er een grote vrouw in de deuropening, op haar piercings na volledig naakt. Ze omhelsde Sandra, kuste haar langdurig op de mond en fluisterde iets in haar oor waarna ze naar mij keek. Ik kreeg het warm van die naakte vrouw, de opzwepende muziek en stond te trillen op mijn benen.

In de seksclub

Eenmaal binnen zag ik zeker wel 20 mensen, allemaal naakt of half gekleed. Ik kreeg een drankje in mijn handen gedrukt en ging ergens zitten om eens goed om me heen te kijken. Twee mannen stonden met elkaar te praten, drie vrouwen zaten op de bank tegenover mij. In de hoeken lagen matrassen en op eentje daarvan lag een stel te neuken. Toen ik nog eens beter keek zag ik in een andere hoek een jonge man, geheel naakt aan touwen hangen, geboeid met zijn armen. Juist op dat moment liep een wat oudere man op hem toe, met ontblote stijve lul die hij zonder pardon in hem ramde en hij begon te pompen. Tot mijn verbazing zag ik daarna een mooie slanke vrouw op de hangende jongen toelopen die zijn grote harde pik in haar mond nam en begon te zuigen. Een ander meisje vingerde haar en tot slot kwam er nog een jonge vent bij die het vingerende meisje begon te likken. Jezus wat geweldig, ik wilde meedoen! Het sap droop uit mijn kutje bij dit geweldige schouwspel en ik zat te wippen op de bank. Er klonk een luid signaal en iedereen stopte abrupt met neuken, likken, pompen en trekken. “De intercity!” riep Sandra en zij trok mij van de bank. Inmiddels had Sandra haar kleren uit en droeg zij alleen nog haar laarzen, slip en BH. Ik volgde snel haar voorbeeld en zag hoe de 20 aanwezigen een rij vormden. Gingen we de polonaise doen? Al snel begreep ik wat de bedoeling was, man en vrouw om en om, dáárom waren er precies 10 mannen en 10 vrouwen.

Stijve lullen in mijn kutje

Ik stond tussen twee mannen, achter mij een man van een jaar of 25 en voor mij een kerel van een jaar of 50. Op een volgend signaal bukten alle dames en alle mannen staken hun stijve lul in het kutje voor hen. Ik voelde een grote stijve lul diep binnendringen en direct daarna klonk weer een signaal en zette de stoet zich in beweging. Terwijl de stoet zich stapje voor stapje voortbewoog werd ik geneukt op het ritme van de muziek. De man voor me zocht naar mijn handen. Mijn ene hand legde hij om zijn zak, de andere wurmde hij in zijn anus. Ik kwam vrijwel direct klaar. Mijn god wat geweldig en de jonge knul in me ging lekker door zodat ik tijdens de intercityrit nog tweemaal klaar kwam. Mijn benen dropen van het sperma en van mijn eigen geil. Na dit heerlijke ritje volgden er die avond nog twee, elk uur was het tijd voor een rondje groepsseks. De jongen die in de hoek hing deed niet mee, hij was beschikbaar voor iedereen die hem wilde, man of vrouw. Hij liet zich neuken en pijpen naar believen en ik zag verschillende keren dat hij flink werd afgeranseld. Hij genoot er zichtbaar van. Ik voelde me vrij om ook bij hem langs te gaan en liet mij door hem van achter neuken tot ik klaarkwam. Mijn vriendin Sandra en ik hebben onze relatie verdiept. Haar kut smaakt heerlijk en eindelijk mocht ik haar grote borsten kneden. We hebben ook nog een triootje gedaan! Ik ben Sandra eeuwig dankbaar en mijn ouders weten inmiddels dat ik elke maand een reisje maak met de intercity. De bestemming van mijn reisjes houd ik natuurlijk lekker geheim.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

  1. Anoniem
    24 november 2021 om 23:40

    Noorden

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.