NIEUW verhaal Vader schoondochter sexverhalen (Waargebeurd!)

Swingtime

6 min. leestijd 4K+ weergaven 64 lezers vinden dit leuk 0 comments
Het was weer eens zo’n avond waarbij alle remmen los zouden gaan bij Xandra. Onze 42- jarige Milf had een heftige periode achter de rug met veel afspraken en deadlines. Vaak als de spanning bij haar het hoogtepunt voorbij is stort zij zich in de wereld van de seks en de porno om alle stress in één keer uit het lijf te laten vloeien. Bij thuiskomst was zij direct naar de koelkast gelopen om een flinke fles wodka voor zichzelf in te schenken, alvorens zij zich in een lekker warm bad had ondergedompeld. Al gauw kreeg Xandra die ongeremde geilheid over zich heen en begon lekker met zichzelf te spelen, maar moest dit even onderbreken om een nieuw speeltje uit te proberen. Normaal is de geile Milf gek op twee vingers in haar nauwe kontgaatje, wanneer zij gaat klaarkomen. Echter was een paar dagen hiervoor de postbode gekomen met een prachtig formaat buttplug, die zij onlangs online besteld had. Nadat de Buttplug geplaatst was kon zij het eerste klusje afmaken, wetende dat er nog diverse orgasmes zouden komen op deze avond vol Sodom en Gomorra.

Spelen met sextoys

Eenmaal bekomen van het eerste orgasme was Xandra in badjas op haar witte leren bankstel loungebank gaan zitten en direct één van haar favoriete Pornkanalen opgezet. Met al dat geneuk op het grote scherm op de achtergrond had zij ook nog eens naast haar een tablet staan waar zij driftig op naar geile filmpjes aan het zoeken was geslagen. Met de Buttplug nog in haar nauwe kontje begon Xandra al gauw weer met haar nog gevoelige clitoris te spelen. Met diepe halen liet zij twee en daarna zelfs drie vingers in haar meer dan natte spleetje glijden. De heerlijke Milf voelde dat het tijd werd voor wat beter werk en pakte niet alleen haar Magic Wand erbij, maar ook nog eens een flinke dildo die voor de nodige diepte werking moest gaan zorgen. Een flinke lading glijmiddel was niet eens nodig, want het kutvocht droop al in grote getale uit Xandra’s vagina en met het grootste gemak schoof zij de enorme neplul in haar natte gleuf. Met een vaardige linkerhand liet zij haar rubber vriendje in volle vaart naar binnen en buiten gieren. Haar rechterhand had inmiddels bezit genomen van haar andere genotsknots en met een vaardige hand zette zij de Magic Wand niet alleen aan, maar plantte zij deze ook nog eens in een soepele beweging op de juiste plek. In minder dan geen tijd had de Milf niet alleen haar hoofd van gelegd, maar had zij ook geen controle meer over het schokken van haar heupen. Daarna volgde een fontein aan squirtvocht die er voor zorgde dat het hoogpolige tapijt onder haar volledig doorweekt was. Na een minuut of wat was Xandra weer bij de mensen gekomen en hoorde een signaal op haar telefoon. De geile Milf was al enige tijd in contact via de Whatsapp met een Swingersstel om een hitsige avond te beleven. De nood was bij het stel erg hoog, want de tekst van Gregory en Kelly, zoals zij heetten, was nogal dwingend. Op dit moment viel het Swingerstel met de neus in de boter, want Xandra kon nog wel een flinke beurt gebruiken. Zij meldde het tweetal dat zij binnen anderhalf uur bij hen zou zijn en dat zij veel behoefte had om flink onder handen genomen te worden.

Swingen met Gregory en Kelly

Zonder ondergoed aan stapte Xandra in een ultra strak jurkje, deed haar geilste hakken aan en knapte zich een beetje op voor de spiegel. Niet te veel aan jezelf doen, want alles zou toch snel vervagen als de temperatuur met Swingersstel Gregory en Kelly dreigde op te lopen. Na een rit van ongeveer drie kwartier kwam Xandra aan op het adres wat was opgegeven door het geile stel dat met haar wilde afspreken. Bij binnenkomst was al direct duidelijk dat Gregory en Kelly letterlijk en figuurlijk op springen stonden. Na een korte kennismaking begon de gespierde Gregory direct aan Xandra te plukken, terwijl Kelly toe keek. Het drietal was nog niet eens in de woonkamer aangekomen, maar ging direct via een smalle trap naar boven waar zij plaats namen in de slaapkamer van het stel. Ook Kelly hield zich niet meer in en zoende Xandra met een gewillige tong lekker op haar mond, terwijl Gregory al driftig over de borsten van onze Milf gleed. Xandra was vol van geilheid liet alles gewillig toe en trok haar jurkje uit en nam daarna het initiatief om Kelly te ontdoen van haar kleding. De blonde stoot van bijna vijftig zag er nog prima geconserveerd uit net als haar partner die net als Kelly regelmatig in de sportschool te vinden waren. Xandra ging vervolgens op het bed liggen met haar hakken nog aan en deed haar benen wijd, waarna Kelly snel tussen haar benen dook om eens aan de pruim van de geile Milf te proeven. Gregory had intussen zich helemaal ontdaan van zijn kleding en kroop achter zijn echtgenote om haar direct even rustig van achter te nemen. Al likkend begon Kelly te kreunen, waar Xandra ook zeker merkte dat haar ademhaling behoorlijk steeg.

Samen tot een hoogtepunt

Na verloop van tijd, nam Gregory het initiatief en dirigeerde zijn vrouw opzij, om zijn pik die voorzien was van een flink formaat eikel, in de reeds natte poes van zijn gaste te steken. Niet de lengte van haar gastheer, maar het formaat knop verraste Xandra enorm en zeker ook diens effect op haar, want de 42-jarige voelde hierdoor een enorme siddering door haar lijf gaan. Gregory die een rustig neuktempo hanteerde liet vervolgens zijn duim over de clit glijden van Xandra, wat een grandioos effect had op haar, want zij voelde dat zij niet veel langer nodig zou hebben voor haar eerste orgasme. Zij liet het dus allemaal over zich heen komen en genoot met meer dan volle teugen totdat het moment daar was om luidkeels haar lusten te laten gaan. Veel tijd kreeg Xandra niet om bij te komen, want haar gastheer was al op zijn rug gaan liggen en aan het gedrag van haar gastvrouw te merken was het de bedoeling dat Xandra nu plaats moest nemen op de knop van Gregory. Terwijl zij dit deed kroop Kelly op het gezicht van haar man, zodat beide vrouwen elkaar aan konden kijken. Xandra zag al rijdend op Greg’s pik dat Kelly al flink aan het genieten was en pakte de beide tepels van haar leeftijdsgenoten tussen haar vingers. Kelly wreef met haar natte poes over het gezicht van haar man en moedigde hem aan haar een flink te laten komen. Deze geile aanblik van twee seksende mensen zorgde ervoor dat Xandra al rijdend met haar eigen clitoris begon te spelen en stak tegelijkertijd twee vingers in haar al eerder opgerekte kontgaatje. Gezamenlijk zorgde de beide dames voor een onheilspellend geluid, wanneer zij klaar kwamen en vielen elkaar daarna al tongend in elkaars armen. Direct werd Xandra weer door Gregory bij de hand genomen en in een positie gelegd waardoor de bijna vijftiger haar op z’n hondjes kon nemen. Met flinke stoten voerde Gregory direct het tempo op en op een geven moment wist de geile Milf eigenlijk niet meer hoe zij het had. Het was allemaal behoorlijk overweldigend, maar ook oh zo heet wat zij op deze onverwachte avond allemaal meemaakte. Het was wel duidelijk dat het nu de beurt aan de heer des huizes was om af te gaan. Onder aanmoediging van zijn vrouw en het gekreun en gesteun van Xandra spoot hij al gauw zijn eerste lading zaad van deze avond over de kont van onze geile Milf.

*******

Vele uren later stapte Xandra volledig afgedraaid, maar enorm voldaan in haar auto. Het was een ejaculeuze avond geweest met twee nymphomane mensen, die net als zij enorm genoten hadden van al dat likken, pijpen, beffen en neuken. Xandra greep in haar handtas en pakte een oud moffelig boekje en sloeg deze open en noteerde de namen van Kelly en Gregory met daarbij de datum. Xandra noteerde maar liefst zes sterren voor dit geile tweetal, iets wat één keer eerder was voorgekomen sinds de geile Milf dit boekje bijhield. Na dit gedaan te hebben startte zij haar auto en reed met een nadruppelende poes van al dat zaad wat zij naar binnen gespoten had gekregen huiswaarts. Gelukkig had zij leren bekleding!

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.