NIEUW verhaal Moeder, oma en zoon sexverhalen: Ik neukte oma keihard terwijl mama stond te kijken (Deel 3)

Pikante verhalen over trio met bouwvakkers

6 min. leestijd 3K+ weergaven 57 lezers vinden dit leuk 0 comments
Al dagen zat ik in puin en troep. Hoewel de meeste sexverhalen spannend en geil zijn lijkt dit verhaal meer op een chaotische bende. Toch zou daar snel verandering in komen. Het huis waar ik in woonde was van mijn ouders, eerlijk gezegd ben ik best wel een verwend popje en heb ik het geluk dat mijn ouders behoorlijk gefortuneerd zijn. Wonen doe ik dan ook gratis in een prachtig huis. Toch had ik nog wel wat aanmerkingen op dit huis en daarom wenste ik een verbouwing. Mijn moeder was het er niet mee eens om zoveel geld uit te geven maar ik was een echt pappa's popje dus die kreeg ik wel zover dat hij een bouwbedrijf inschakelde om de verbouwing in gang te zetten. Het leek me prachtig om nog een extra stuk bij mijn huis aan te krijgen en zo nog meer luxe te kunnen hebben.

Mijn pikant verhaal

De badkamer zou worden vergroot en nu zou ik in plaats van een gewoon bad zelfs een bubbelbad krijgen. Daarbij zouden er ook een aantal kamers groter worden en kreeg ik nog een inloopkast voor mijn kleding. Geduld had ik niet dus ik kon niet wachten tot het klaar was. Toen de verbouwing was begonnen realiseerde ik mij hoe weinig ik eigenlijk deed. Ik zat maar een beetje op de bank voor de tv als de bouwvakkers bezig waren. Regelmatig keken ze ook naar mij en je zag ze denken dat ik helemaal niets uitvoerde. In het begin stoorde mij dit maar later raakte ik hier aan gewend. Ik had natuurlijk kunnen gaan winkelen of op visite kunnen gaan maar ik wilde liever zoveel mogelijk betrokken blijven bij de verbouwing zodat alles naar mijn wens verliep. Dagen gingen voorbij en ik vond dat het echt niet op schoot. De pauzes daar ergerde ik mij groen en geel aan. Dan zaten de heren weer te lachen en te eten en te drinken. Dit wilde ik niet, ik wilde dat ik zo snel mogelijk kon genieten van mijn bubbelbad en inloopkast. Na een paar dagen liep ik naar het gedeelte waar verbouwd werd uitgevoerd en ik vroeg toen toch maar eens hoe lang het nog zou duren,dit was al de vierde dag dat ze bezig waren. Toen ik de vraag stelde keken de beide heren eerst verbaasd naar elkaar en toen kon er ÊÊn zijn lachen niet meer houden en die proestte het uit. Of ik wel enig idee had hoe lang zoiets wel niet kon duren. Ik moest zeker rekening houden dat ze nog wel twee a drie weken bezig zouden zijn. Alles moest worden aangepast en er moest extra stevigheid gebouwd worden en er moesten ook nieuwe leidingen worden gelegd. Hierop ging ik gefrustreerd naar de zitkamer en ging voor de tv zitten. Ik was het spuugzat.
Er moest een manier zijn om het sneller te laten verlopen.
Voor de tv zat ik te pruilen en kreeg ik weinig mee van het programma wat er op de tv was. Ik dacht alleen maar aan het feit dat ik mijn zin niet kreeg. Veel verstand van verbouwen had ik niet en ik dacht dat het binnen een paar dagen af zou zijn. Ik besloot dan ook mijn vader maar eens te bellen want die zou het wel sneller regelen met de aannemer. Ook mijn vader klonk vol verbazing en zei dat het echt nog wel een aantal weken zou duren. Daarop gooide ik de telefoon neer en opende een fles wijn. Dat het nog geen vier uur in de middag was deerde mij op dat moment niets. De bouwvakkers hoor ik boven praten en lachen en naar mijn mening konden ze veel harder werken maar ik wist alleen niet hoe ik het aan moest pakken. Toen de werkdag afgelopen was en de bouwvakkers vertrokken bleef ik maar denken hoe ik kon zorgen dat de mannen harder gingen werken. Ineens kreeg ik een briljant plan. Voldaan ging ik naar bed om de volgende morgen erg vroeg op te staan. Dit was helemaal niet mijn ding maar voor deze zaak had ik het er graag voor over. De volgende dag ging om zes uur de wekker en ik trok mijn mooiste lingerie aan met daarbij een prachtig topje en een kort rokje. De make-up daar besteedde ik heel wat tijd aan en ik zag eruit als een ware sexbom. De bouwvakkers mochten nu wel komen â€Ļ

Pikante sex met bouwvakkers

Rond kwart voor acht zie ik het busje van het bouwbedrijf voor komen rijden en ik ging verleidelijk op de bank zitten. De mannen kwamen binnen en ik riep ze, toen ze binnenkwamen lopen in de woonkamer viel hun mond bijna open van verbazing. Daar zat ik dan zo sexy als het maar kon en ik keek vol verleiding naar de bouwvakkers. Ik bood de mannen een kopje koffie aan. Het lachen was ineens over en ze keken nog steeds vol verbazing naar elkaar. Toen de koffie ingeschonken was ging ik dicht tegen ÊÊn van de bouwvakkers aanzitten en ik vroeg of er echt geen manier was om de verbouwing sneller te laten verlopen. Ik legde ze uit dat ik niet zo goed tegen troep kan en dat ik gewend was mijn zin te krijgen. Langzaam liet ik mijn hand naar beneden glijden naar het kruis van de bouwvakker. Deze had het kopje koffie in de handen maar deze die begon behoorlijk te trillen. 'Kijk als jullie nu je best doen om het zo snel mogelijk af te hebben dan doe ik mijn best jullie pauzes wat leuker te laten verlopen', zei ik op een zwoele toon. De mannen wisten niet wat ze moesten maar tijd om na te denken kregen ze niet. De broek had ik al los en voordat ze wat konden zeggen begon ik de eerste man te pijpen. Ik voelde hem schokken en hij moest alle moeite doen om de koffie die hij nog steeds vast had niet te laten vallen. Na een paar minuten stopte ik en liep ik naar de andere bouwvakker, bij hem deed ik hetzelfde. Hij was wat minder verlegen en ik voelde zijn hand over mijn lichaam gaan. Ook bij hem stopte ik naar een paar minuten en ik zei dat als ze de hele morgen hard doorwerkten dat we tussen de middag verder gingen. Het werkte want de hele morgen buffelden de mannen door en ze namen zelfs geen koffiepauze. Toen het twaalf uur was liep ik verleidelijk naar ze toe en zonder wat te zeggen begon ik weer te pijpen. De mannen lieten het gewillig gebeuren.
Mijn plan had vele voordelen.
Die pauze mochten ze mij voor het eerst neuken en hier namen ze dankbaar gebruik van. De twee mannen zeiden niets maar ze pakten mij erg hard beet en ik werd in verschillende standjes genomen. Regelmatig werd er tijdens het neuken ook een pik in mijn mond gestopt en ik vond het een heerlijk gevoel. Toen de beide mannen alles over mij heen hadden gespoten liep ik weg en zei dat er weer gewerkt moest worden. Wederom werkten ze die middag door zonder pauze te nemen en om half vijf gingen ze naar huis. De eerste dag van mijn plan was voorbij en er was behoorlijk wat werk verzet. De volgende dag kwamen de mannen weer aanlopen en keken ze naar mij. In de ochtend kregen ze niets meer dus ik zei dat ze snel aan de slag moesten want 's middags stonden er harde lullen op het menu. Hierop lachten de mannen en gingen ze als een haas aan de slag. Om twaalf uur liep ik helemaal naakt de kamer binnen waar de mannen aan het werk waren en ik liet ze met mij doen wat ze maar wilden. Tijdens de sex voelde ik ook af en toe een vinger in mijn kontje naar binnen gaan maar dit voelde ook echt geweldig. Mij hoorde je niet klagen want de sex was goed en de verbouwing ging met rasse schreden vooruit. Het tafereel herhaalde zich dagelijks en maar liefst een dikke week eerder dan gepland was de verbouwing klaar. De mannen waren uitgeput en dat was niet alleen van alle harde werk. Zelf was ik veel eerder klaargekomen dan de verbouwing maar daar had ik dan weer geen problemen mee. Toen alles klaar was dronk ik nog wat met de mannen en zoog ze voor de laatste keer beide heerlijk af. Alle sperma kwam in mijn mondje en ik slikte alles gewillig door. Ik merkte dat de mannen nog wel eens af wilden spreken maar dat heb ik maar afgewimpeld, de verbouwing was klaar en ik had ze immers niet meer nodig.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.