NIEUW verhaal Moeder, oma en zoon sexverhalen: Ik neukte oma keihard terwijl mama stond te kijken (Deel 3)

Sex in de slaapzaal tijdens mijn eerste jaar universiteit

12 min. leestijd 365 weergaven 3 lezers vinden dit leuk 0 comments

Als 21 jarige eerste jaar student aan de universiteit sliep ik met een grote groep studenten in een slaapzaal. Onze slaapzalen waren slecht. Geen enkele privacy. Ze bestonden uit twee tweepersoonskamers met een gedeelde badkamer. Geen controle over wie je kamergenoot of kamergenoten waren, Ik ging niet naar de universiteit met een van mijn middelbare schoolvrienden. Dus ik zat vast aan wie ze me ooit hadden toegewezen. De vloeren moesten naar geslacht worden gescheiden. Het kon onze echter geen moer schelen als we altijd meiden in onze kamers hadden. Dit liep dus helemaal uit de hand.

Op de eerste dag kwamen mijn kamergenoot en onze vrienden bij elkaar en praatten. Het bleek dat mijn kamergenoot, Jeffrey, een langdurige vriendin had, Elize, en dat mijn beide kamergenoten ook vriendinnen hadden. Ik vond mijn kamergenoot leuk. Hij was erg attent op onze gedeelde ruimte. Hij vroeg altijd of zijn vriendin de nacht bij hem in onze kamer mocht doorbrengen. De kameraden van de douchezak hebben ons echter nooit één keer gevraagd. Ook al deelden we allemaal de badkamer die hun vriendinnen zouden gebruiken.

P.s. Ik sta aangemeld op deze site met de naam JoriX69. Als je leuk wilt praten om je ervaring te delen of misschien een leuk afspraakje wilt maken weet je me te vinden X Jorinde. Let op: zorg dat je wel serieus bent en geen kinderlijk gedrag. Ik zoek een leuke gesprekspartner voor sex.

Neem contact op met JorindeGloryholesX

Logeren in de slaapzaal

Nou, tijdens het tweede weekend op de universiteit, vroeg Jeffrey of Elize bij hem kon komen logeren. Ik zei natuurlijk geen probleem. Elize was super aardig en erg mooi. Elize en Jeffrey deden hun best om mij bij veel dingen die ze deden te betrekken. Na ongeveer een maand voelde Elize zich erg op mijn gemak bij mij. Dit omvatte het strippen van haar slipje om zich klaar te maken om naar bed te gaan. Jeffrey zorgde ervoor dat het voor mij niet ongemakkelijk was dat ze zo sliep. Maak je een grapje. Elize had een heel slank lichaam en kleine borsten. Normaal gesproken voel ik me niet aangetrokken tot meisjes die zijn gebouwd als Elize. Maar nadat de lichten uitgingen, luisterde ik uren naar hen die seks hadden. Het was geen verrassing dat ik erg opgewonden begon te raken door naar ze te luisteren.

Trio op de universiteit

Net na halverwege het schooljaar stelde Jeffrey me een vraag die ik niet zag aankomen. Elize's verjaardag was komend weekend en ze kwam naar hem toe. Elize had altijd al een trio willen hebben. Niet alleen dat, ze wilde zien hoe het zou zijn als twee jongens haar aan het spit roosteren en dubbel penetreren. Jeffrey vroeg of ik haar wilde helpen met haar verjaardagsverrassing? Fuck ja ik was geïnteresseerd. Ik had nog nooit met iemand DP gedaan en vroeg me altijd af hoe het zou zijn. Dus het was helemaal klaar. Ik denk dat we de komende twee dagen met constante erecties hebben doorgebracht, gewoon door erover na te denken.

Eten bij de pizzaria

Elize kwam naar voren en we gingen met zijn drieën eten bij de plaatselijke pizzeria. Na het eten ging ik terug naar de slaapzaal terwijl ze over de campus liepen. Ongeveer een uur later was het feestvarken terug. Ze huppelde in feite de kamer in en sprong in mijn armen. 'Wil je dit echt doen? Dit is al meer dan drie jaar een fantasie van mij. Oh mijn God, ik kan niet wachten.' Elize was een bundel energie. Jeffrey en ik hadden veel alcohol verstopt in onze kamer. Dus begonnen we allemaal aan een rondje rum en cola. Nou, het leek meer op rum, met een scheutje cola. Nadat we onze drankjes hadden opgedronken, zat Elize op haar knieën op het bed te bungelen en zei: "Nou, gaan we dit doen of niet?" En daarmee kleedde Elize zich volledig naakt uit. Dit was de eerste keer dat ik haar kutje zag. Het was kaal, glad en je kon zien dat ze al nat was.

Een flinke erectie

Jeffrey en ik stonden op en deden onze kleren uit. Toen ik mijn boxer eenmaal had uitgetrokken, gingen Elize's ogen wijd open. Jeffrey en ik stonden daar allebei met erecties. De mijne was echter bijna dubbel zo lang en meer dan twee keer zo groot. Elize zei: "Holy shit. Waarom heb je me niet gewaarschuwd dat je kamergenoot als een paard was opgehangen?" Jeffrey keek haar aan en antwoordde: "Nu, waarom zou ik dat in vredesnaam weten? Het is niet alsof we rondhangen met onze pikken naar buiten hangen. Tenminste, niet tot nu." Dat verlichtte de lucht in de kamer. Elize kwam naar ons toe en knielde neer. Ze nam ons allemaal in haar handen. Elize begon met Jeffrey en begon zijn hele pik in haar mond te zuigen terwijl ze me langzaam af trok. Toen schakelde ze om en rukte Jeffrey af terwijl ze mijn pik in haar mond probeerde te zuigen. Elize had echter een slechte kokhalsreflex en kon maar de helft van mij in haar mond krijgen. Dit dwong Elize alleen om meer van haar tong te gebruiken, wat ik erg leuk vind.

Sex op een eenpersoonsbed

Na verschillende keren heen en weer te hebben geschakeld, wilde Elize aan de slag. Ze ging op handen en knieën kruiselings op het eenpersoonsbed liggen. Ze liet Jeffrey naar haar gezicht komen en ze nam zijn hele pik in haar mond. Dat liet mij maar één kant over. Ik kwam tussen haar benen en duwde langzaam mijn pik in haar blote kutje. Ze was zo strak. Het kostte een paar minuten om het grootste deel van mijn pik in haar kutje te krijgen. Ik dacht bij mezelf terwijl ik Elize langzaam begon te neuken: "Jeffrey zal het niet leuk vinden om me in haar poesje te volgen." Elize begon te kreunen terwijl Jeffreys pik in haar mond zat. Toen ik vaart begon te maken, werd het gekreun een stuk luider. Jeffrey genoot beslist van zichzelf door de glimlach op zijn gezicht. Toen sloeg Elize's orgasme toe en ze moest stoppen met zuigen aan Jeffrey, want het was adembenemend. Haar hele lichaam werd stijf en toen slaakte ze een "Oh mijn god ik kom!" Het gekreun veranderde in geschreeuw en Jeffrey moest zijn pik terug in haar mond duwen om te voorkomen dat ze weer schreeuwde.

Kiehard klaarkomen

Elize kwam zo hard dat ze een pauze moest nemen. Jeffrey en ik trokken er allebei uit en ik schonk ons ​​nog een ronde rum en cola in. Nadat we onze tweede ronde hadden afgerond, was Elize klaar om door te gaan. Ze wilde de dubbele penetratie doen. "Jeffrey, ik weet dat je zei dat je mijn kont niet wilde neuken. Maar ik denk niet dat ik zijn pik in mijn kont kan krijgen zonder iets te scheuren." Jeffrey zag er verslagen uit. "Oké, maar ik wil niet dat hij in jou klaarkomt." Hij keek me aan en ik zei: "Klinkt goed voor mij."

Twee pikken leegzuigen

Elize zoog onze beide pikken weer tot volle aandacht. Toen ik eenmaal keihard was, liet ze me op het bed liggen. Elize zwaaide haar benen over mijn kruis en reikte naar beneden om mijn pik in haar omhoog te leiden. Toen ze zich eenmaal volledig op mijn pik had gespietst, zei ze tegen Jeffrey dat hij haar moest insmeren en zijn pik in haar kont moest steken. Ik moest met Elize's tepels spelen terwijl Jeffrey langzaam zijn pik in de kont van zijn vriendin duwde. Toen hij eenmaal helemaal naar binnen was en Elize klaar was, begonnen we allebei haar gaten te neuken. Ik moet toegeven, het was echt raar om Jeffreys lul door het dunne membraan van Elize's poesje te voelen. Toen we haar allebei begonnen te neuken, sloegen onze eikoppen op verschillende plaatsen terwijl we neukten. Elize kreunde al zo hard dat ik haar moest kussen om haar gekreun tot een dof gebrul te beperken. Elize begon bijna onmiddellijk klaar te komen. Ik hield mijn mond op de hare. Onze tongen dansten terwijl we kusten. Ik voelde dat het poesje als een bankschroef op mijn pik werd.

Zaad in haar kont

Haar ogen rollen terug in haar hoofd dat ze zo hard klaarkomt. Jeffrey schoot zijn zaad in haar kont en trok zich terug. Ik stopte met haar kussen en fluisterde tegen haar dat ik moest stoppen omdat ik ging klaarkomen. Jeffrey stapte de badkamer in om op te ruimen. Elize pakte mijn hoofd met beide handen en fluisterde terug naar me: "David. Kom in me. Kom alsjeblieft in me. Ik wil twee mannen tegelijkertijd in me voelen schieten." Toen kuste ze me hard terwijl ik mijn zaad diep in haar baarmoeder spoot. Ik voelde Elize samen met mij klaarkomen.

Gelukkig voor mij was Jeffrey nog steeds zijn lul aan het wassen en zag hij me zijn vriendin niet vullen met mijn lading. Elize zakte bovenop me ineen van uitputting. Ze ging op me liggen totdat ze het water hoorde afsluiten. Elize stapte snel van mijn half harde pik af en begon me schoon te zuigen. "Zeg hem dat je klaar bent in mijn mond" terwijl ze snel mijn pik in haar mond nam toen Jeffrey de kamer weer binnenkwam.

Zaadlustig

Elize leunde overeind toen hij weer naar binnen liep. Ze veegde haar mond af en zei: 'Dank je wel, zweethart. Dit was het beste verjaardagscadeau ooit.' Jeffrey ging naast haar op het bed zitten. 'Heb je hem in je mond afgemaakt?' Elize knikte ja. 'Goed. Ik ben blij dat we je verjaardagswens hebben kunnen laten uitkomen.' Ik nam dat als mijn keu om van zijn bed op te staan ​​en naar de douche te gaan. Toen ik klaar was onder de douche, lagen ze al in zijn bed te slapen. Ik kleedde me aan en ging naar de lounge aan het einde van de gang met nog een rum en cola voordat ik terugging en naar bed ging.

Alles leek normaal tussen Jeffrey en ik. Dus ik denk niet dat hij er ooit achter is gekomen dat ik bij zijn vriendin kwam. Het was bijna kerst en Jeffrey had zijn spullen al ingepakt en was op weg naar huis. Ik was er vrij zeker van dat ik de laatste persoon was die op de grond lag. Dus ik was een beetje verrast toen er op de deur werd geklopt.Test

Ik deed de deur open en het was Elize. 'Oh hooi daar. Ik ben bang dat je Jeffrey gemist hebt. Hij ging vanmorgen naar huis.' Elize kwam binnen, sloot de deur en deed de deur op slot. 'Ik weet het. Ik zie hem daar morgen. Ik hoopte dat je me weer zou gaan neuken? Alleen jij en ik deze keer.' Elize begon zich uit te kleden voordat ik zelfs maar kon reageren. 'Hoe zit het met Jeffrey?' Elize bleef strippen. "Ik hou van Jeffrey met heel mijn hart.

Maar toen ik moest doen alsof ik er niet van hield dat je me neukte en in me klaarkomt, realiseerde ik me dat ik dit uit mijn systeem moet krijgen, of Jeffrey en ik zijn klaar . " Elize stond nu volledig naakt voor me. Mijn pik was al als staal. 'Nou, ik zal het hem niet vertellen als jij dat niet doet.'

Op bed

Elize hielp me met uitkleden en we gingen op bed liggen. We kusten en streelden elkaar gedurende enkele minuten. Ik wilde haar proeven aangezien ik de laatste keer nooit de kans kreeg. Dus ik kwam tussen haar benen en begon haar schaamlippen en clit te likken en te zuigen. Elize moet hier de hele dag aan hebben gedacht, want ze was kletsnat. Ik liet mijn middelvinger in haar kutje glijden en deed een "Kom hier" -beweging. Ik vond wat ik zocht, want Elize pakte mijn haar en klemde haar benen om mijn hoofd terwijl haar orgasme toesloeg.

Weer klaarkomen

Elize slaakte een enorme schreeuw dat ze aan het klaarkomen was. Maar aangezien ik er vrij zeker van was dat er niemand aanwezig was om het te horen, liet ik haar gillen. Elize begon enorme happen lucht in te nemen toen haar orgasme eindigde. Ik begon al mijn aandacht op haar clitoris te concentreren toen ze me omhoog trok en zei: "Daar hebben we later tijd voor. Op dit moment wil ik dat je me neukt met die enorme lul van je." Ik stond op en plaatste de kop van mijn pik bij de ingang van haar poesje en duwde erin. Elize was zo nat dat ik er helemaal in leek te glippen. Begrijp me niet verkeerd, ze was nog steeds ongelooflijk strak. Ik neukte haar met snelle, lange slagen.

Binnen 2 minuten klaar

Binnen twee minuten had Elize weer een schreeuwend orgasme. Ik neukte haar helemaal door dat orgasme heen voordat ik haar beide benen op mijn schouders legde. Zodra ik mijn pik in haar liet zakken met haar benen op mijn schouders, schreeuwde Elize toen er weer een orgasme kwam. Deze positie maakte haar toch al strakke kutje nog strakker. Het duurde maar een paar minuten voordat ik moest klaarkomen. Ik vertelde Elize dat ik op het punt stond te klaarkomen. Elize schreeuwde: "Holy fuck. Kom in me klaar. Alsjeblieft, ik wil je in mijn poesje voelen klaarkomen." Ik leunde een beetje voorover, waardoor Elize's kont van het bed omhoogkwam en met touw na touw mijn zaad losliet. Elize voelde me klaarkomen in haar en het veroorzaakte weer een orgasme. Haar hele lichaam werd stijf. Ze duwde me bijna uit haar kutje. Maar ik hield haar benen op hun plaats totdat ze ontspande.

Naast Elize op bed

Ik viel naast haar op het bed. 'Is dat wat je zocht?' Elize leunde op haar elleboog. 'Ik hoopte eigenlijk dat je me de hele dag en nacht zou neuken en dat ik morgenochtend zou vertrekken. Hoe klinkt dat?' "Holy shit", dacht ik bij mezelf. Ik besloot voor blut te gaan. "Het is een deal, zolang ik je daarna maar in je reet mag neuken!" Elize glimlachte alleen maar en reikte in haar tas en haalde er een fles glijmiddel uit. Ze spoot een bos op haar hand en begon mijn pik in te smeren. Toen ik weer hard was, gaf ze me de fles. "Ga langzaam. Ik heb nog nooit zoiets groots in mijn reet gehad." Ik heb haar kont gesmeerd.

Vinger naar binnen duwen

Ik duwde een vinger naar binnen en kreeg zoveel mogelijk glijmiddel in haar als ik kon. Elize ging op haar knieën zitten en legde haar gezicht op het kussen. Ik moest werken om alleen de kop van mijn pik erin te krijgen. Toen ik dat eenmaal deed, was het als een bankschroef die me op zijn plaats hield. Ik bracht de volgende 5 minuten door met steeds meer van mijn pik in haar kont te laten glijden. Elize schreeuwde in het kussen terwijl ik haar kont begon te neuken. Ik voelde Elize klaarkomen terwijl ik haar kont ploegde. Ze had een volledig orgasme.

Pik in haar kont

Ze bleef maar in het kussen schreeuwen terwijl ik mijn pik in haar kont begon te bonzen. Ik reikte naar beneden en vond haar klitje met mijn vingers en zette haar weer af. Elize kwam zo hard dat ze naar haar handen ging en schreeuwde dat ze aan het klaarkomen was. Ik probeerde mijn eigen orgasme zo lang mogelijk af te houden. Maar de combinatie van Elize horen klaarkomen en haar zaad voelen was gewoon te veel. Ik zakte in haar naar binnen en spoot het sperma dat ik had achtergelaten diep in haar kont.

Kleine lul van Jeffrey

Elize zakte voorover op het bed waardoor mijn pik met een plofgeluid naar buiten kwam. Ik ging onder de douche springen om op te ruimen. Elize kwam een ​​paar minuten later bij me. "Ik heb nooit geweten hoeveel ik miste met Jeffreys kleine lul. Hij heeft me nooit zo laten klaarkomen." Ik wist niet wat ik daarop moest zeggen, dus kuste ik haar gewoon. We kusten elkaar en maakten elkaar schoon. Daarna aten we koude pizza, dronken elk een paar biertjes en begonnen weer te neuken. We neukten totdat we allebei flauwvielen.

Wakker worden met een pijpbeurt

Op een bepaald moment tijdens de nacht maakte Elize me wakker met een pijpbeurt en we neukten nog wat. Tegen de tijd dat we de volgende ochtend allebei vertrokken, waren we allebei pijnlijk en schoon geneukt. Ik stuurde haar naar haar vriendje met een verse lading van mijn sperma in haar kutje. Ik dacht dat Jeffrey en haar niet bij elkaar zouden blijven.

Einde

Nu Elize weet hoe seks kan zijn, zal ze niet blij zijn met Jeffrey. Elize en ik hadden ongeveer een half dozijn keer contact voordat ze een fulltime "Bull" op haar school vond. Gelukkig voor mij heeft Elize Jeffrey nooit verteld waarom ze het met hem had uitgemaakt. Maar hij deed het prima. Hij maakte minder dan een maand contact met een meid nadat Elize het uit had gemaakt. Dus ik denk dat het allemaal goed is gekomen.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.