NIEUW verhaal Ik ben de gangbang slet

Sex in de kleedkamer van Victoria Secrets met de verkoopster

3 min. leestijd 311 weergaven 2 lezers vinden dit leuk 0 comments
Als ik er niet was, zou ik het niet geloven. We waren er voor een 2 weken durende reis naar het strand. Ze zei dat ze nieuwe bh's en slipjes en sexy spullen nodig had voor de reis. Ik zei, je zult de meeste tijd naakt zijn, waarom zou je nieuwe spullen halen? Ze zei, hou je mond en help me wat spullen uit te zoeken. P.s. Mijn vrouw en ik zijn swingers. Oftewel, wij neuken met iedereen die we willen, samen of alleen (haha). Nou uhhh, mijn vrouw en ik staan hier aangemeld. Als de gebruikers "VictoriaSecret1" en "VictorisSecret2" zoekt zal je ons vinden. Wij doen alleen aan seksafspraakjes, geen saaie dates. Dus wees gewaarschuwd!

Kom hier in contact met dit geil echtpaar!

Er was een jonge verkoopster van ongeveer 26 jaar dat haar in de kleedkamer liet terwijl ik buiten wachtte. Ze kwam naar buiten in iets schraal en het meisje zei dat je niet naar buiten kan komen tenzij je volledig gekleed bent. Ik was hard en dacht na over hoe ik daar binnen kon komen met Moniek.

Verkoopster omkopen voor sex

Ik vroeg het meisje of haar baan goed betaalde. Ze zei, nee, niet voor de hoofdpijn. Ik haalde een hoop geld uit mijn zak en zei:
Ik geef je €100 als je me binnen laat, nog eens €100 als ze je laat blijven en kijken en nog eens €100 als ze je laat meedoen.
Ze dacht even na en liet me binnen en nam me mee naar Moniek's kleedkamer. Ik klopte aan en opende de deur om Moniek naakt te zien. Ze sprong en zei, wat de fuck en hoe ben je hier binnengekomen? Ik wendde me tot het meisje en gaf haar €100. Wil je dat ze blijft? Ja. Ik vroeg haar of ze wilde blijven. Ze knikte ja.

Neuken in een pashokje met 3 dames

Ik ga naar Moniek toe en geef haar een dikke kus en leg mijn hand op haar kut. Ze kreunt luidt.
Ik ga op het bankje in de hoek zitten en trek mijn harde lul eruit.
Ik hoorde de verkoopster zeggen, holly shit! Moniek komt op, doet haar armen om mijn nek en zit op mijn harde lul. Ik kreun deze keer. Ze gaat op en neer op mij en ze zit er echt in. Ik kijk naar het meisje en ze heeft haar hand in haar broek en haar hemd losgeknoopt en haar kleine tieten zijn er uit.

Klaarkomen in het pashokje

Moniek leunt achterover en ik begin aan haar tieten te zuigen en ze komt. Ik vertel haar om achter haar te kijken en het meisje is helemaal naakt, vingert haarzelf. Ik zeg Moniek dat ze zich moet omdraaien om het meisje een beter uitzicht te geven. Ze doet het en geeft het meisje een goed beeld van mijn lul die in en uit haar kutje gaat. Het meisje ligt nu op de grond en verslijt zichzelf.

Klaarkomen over de verkoopster

Ik vertel Moniek dat ik binnenkort kom en zij vertelt het meisje, waar wil je dat hij komt. Ze zei, over mij heen. Moniek zegt dat ze voor ons moet komen knielen. Ik geef Moniek een kus op de nek en zeg, nu. Ze gaat van me af en zegt dat ze me moet aftrekken.
Ik ga staan en het meisje gebruikt beide handen en ik kwam over haar borsten.
Moniek likte me schoon en trok mijn broek op en kleedde zich aan. Het meisje nam een paar van de rondliggende slipjes om zichzelf schoon te maken. Ik gaf haar 200 Euro en bedankte haar dat ze me binnen liet. Ze zei, nee, bedankt.

Mijn geilste avontuur ooit

Dat was het meest erotische dat ik ooit heb gezien. Ik kwam twee keer. We vertrokken zonder iets te kopen, maar het kostte me €300, maar het was het waard.

Hey mannen, deze oproep is echt alleen bedoeld voor oudere mannen. Ik hou van gangbangs en om hard genomen te worden door oudere mannen, zonder verplichten. Interesse? Stuur me een bericht op deze sexdatingsite.

Neem contact op met Gangbangsletje26

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.