NIEUW verhaal Ik ben de gangbang slet

Snelle orgasme met haar kamergenoot

3 min. leestijd 586 weergaven 1 lezers vinden dit leuk 0 comments

Hallo allemaal,

Vrij simpel en kort verhaal, maar een bijzonder geile en grappige situatie

P.s. Ik sta aangemeld op deze site met de naam JoriX69. Als je leuk wilt praten om je ervaring te delen of misschien een leuk afspraakje wilt maken weet je me te vinden X Jorinde. Let op: zorg dat je wel serieus bent en geen kinderlijk gedrag. Ik zoek een leuke gesprekspartner voor sex.

Neem contact op met JorindeGloryholesX

Er was een 23 jarige meid dat ik had ontmoet toen ik een paar jaar van de universiteit af was. Een magere, lange blondine met golvend haar die het lichaam had van een danseres. Ze had een super leuk langer gezicht met grote blauwe ogen en volle lippen. Adequate getonede kont en mooie b cup borsten met super schattige kleine harde tepels.

Hoe dan ook, we ontmoetten elkaar op een avond, flirtten, en kregen elkaars nummer. We sms'ten een beetje maar hadden nog niet afgesproken omdat we allebei hard to get speelden en het druk hadden. Een paar weken later waren we allebei weer uit met vrienden en kwamen we elkaar tegen. De seksuele spanning was onwerkelijk en voor ik het wist reed ik dronken terug in een Uber en zoende ik met haar achterin terwijl haar kamergenoot "ewww" geluiden maakte voorin.

Na 15 seconden pijpen klaarkomen

We gaan terug naar haar huis en haar kamergenote gaat naar de woonkamer om tv te kijken. Jolien en ik gaan allebei naar haar slaapkamer en beginnen elkaar onmiddellijk uit te kleden en te zoenen. Ze pijpt me zo'n 15 seconden voordat ze op haar rug in bed gaat liggen en vraagt of ik haar wil neuken. Ik sta daar aan het eind van het bed en begin haar te beffen. "Holy shit!" Ze schreeuwt... en begint super hard te kreunen bij elke pomp van mijn pik. Blijkt dat ze een schreeuwer/ kreuner was... dus, nog geen DERTIG SECONDEN LATER, begint ze te trillen en breng ik haar al tot een orgasme. Ze begint weer super hard te kreunen en ik hoor een schreeuw van ongeloof van haar kamergenoot. "WAT DE FUCK Jolien?! Al weer?!"

"Yesss hahaha" antwoordt ze. Ik ben nog steeds in haar, klaar om door te gaan, maar laat haar even bijkomen na haar orgasme. "Verdomme dat was snel." De twee waren super open tegen elkaar. Haar kamergenoot komt dan voor haar deur staan en zegt: "Wat voor een magische lul heeft hij in godsnaam? Jullie twee zijn amper vijf minuten binnen geweest! Zijn jullie kleren wel uit?"

"Ik weet het haha" antwoordt Jolien. "Hij is enorm. Kijk maar eens."

Ik sta nog steeds over Jolien heen en kijk haar aan met een blik van "what the fuck?!" Dus ik trek me terug net voordat haar kamergenoot de deur opendoet en naar binnen gluurt.

Ik weet niet echt wat ik moet doen dus ik sta daar maar en trek het opzij om hem haar te laten zien.

"Oh wow." Zegt ze. "Dat is leuk haha. Ik wil het proberen."

Jolien antwoordt "misschien een andere keer." Haar kamergenoot haalt dronken haar schouders op, sluit de deur en loopt nonchalant terug naar de woonkamer.

Jolien en ik bleven neuken tot ik klaar was en het was het begin van een leuke FWBs... ook, was er een andere keer... lmao

Ik hoop dat iedereen mijn verhaal leuk vond! Een mix van een grote lul en exhibitionisme.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.