NIEUW verhaal Rokjesdag, the day after (deel 2)

Het leek wel of hij alleen maar meer wilde

6 min. leestijd 2K+ weergaven 38 lezers vinden dit leuk 2 comments
Vrouwen die zijn leuk om bevriend mee te zijn maar al zolang ik mij kan heugen val ik op mannen. Een type voor een relatie ben ik niet echt want ik heb behoorlijk wat moeite om trouw te blijven. Daarom heb ik een aantal vaste maatjes waar ik sex mee heb. Dit zijn hele verschillende mensen en de één die houdt van lekker knuffelen en strelen maar er is ook een man bij die van harde en ruige sex houdt. Voor mij is dit ideaal want als ik zin heb in sex dan kan ik kiezen waar ik zin in heb. We hebben duidelijke afspraken gemaakt dat we alleen maar bij elkaar komen voor de sex en verder niet. Hier heb ik bewust voor gekozen want als er een goede vriendschap zou ontstaan dan zou het alleen maar lastiger worden. Vooral de man waar ik regelmatig snoeiharde sex mee heb daar zou ik toch moeite mee hebben om daar gezellig wat mee te gaan drinken. Het is misschien wel mijn onzekerheid maar het bevalt mij prima zo en de mannen hoor ik ook niet klagen. Eens in de zoveel tijd zoek ik weer een nieuwe man om mee af te spreken en als dit bevalt dan voeg ik die aan mijn lijstje toe (uiteraard alleen als die man daarmee akkoord is). Het was wel weer eens tijd voor een beetje vers vlees en ik ging dan ook op zoek naar een leuke nieuwe kerel. De mannen die vond ik werkelijk overal, het was mij zelfs al eens een keer gelukt een man in een bouwmarkt te vinden. Dit is één van de homo sexverhalen die begint in een club. Dit is een plek waar alleen maar homo's komen en ik werk daar achter de bar om een beetje bij te verdienen. Aan het begin van de avond is het daar nog een beetje rustig maar na middernacht wordt het alleen maar drukker en dit gaat dan soms wel tot acht uur 's morgens door. Mijn shift begon die avond rond negen uur. Toen ik binnenkwam was er nog bijna niemand, ik zag alleen iemand achter een gokkast zitten. Ik bereid me rustig voor en maak de bar in orde. Al na een minuut of tien komt er een oudere man binnenlopen. Hij keek een beetje onwennig in het rond en nam daarna plaats aan de bar. Je kon meteen zien dat het de eerste keer was dat hij in zo'n soort club was. Vriendelijk heet ik hem welkom en vraag ik hem wat hij wil drinken.

Stille wateren hebben diepe gronden

Het moest een biertje worden en ik pak een fluitje en zet deze precies goed gevuld voor de man neer. Nog steeds zie ik hem een beetje verbaasd in het rond kijken. Als hij dit al indrukwekkend vond dan vroeg ik mij toch echt hoe hij uit zou kijken als het drukker zou worden. Na een tijdje had de man drie biertjes op en was hij nog steeds de enige die aan de bar zat. Om de stilte te verbreken besloot ik een praatje te maken en ik vroeg hem of het de eerste keer was dat hij in deze club was. Eerst knikte de man verlegen en nam hij weer een slok van zijn biertje. De man moet al dik in de veertig zijn geweest en ineens kijkt hij mij aan en begint toch te praten. Het bleek dat het een man was die al jaren verdrongen gevoelens voor mannen had, uit respect voor zijn vrouw had hij hier niets mee gedaan. Na een paar jaar wilde hij toch eerlijk zijn en had hij zijn vrouw zijn geheim verteld. Zijn vrouw kon hier absoluut niet mee omgaan en na een paar maanden heeft ze het huwelijk dan ook beëindigd. Daarop vroeg ik of hij inmiddels dan al een leuke man had leren kennen maar dit bleek niet het geval, het was zelfs zo dat hij nog nooit sex met een man had gehad. Hij had getwijfeld om zich in te schrijven op een homo datingsite maar was bang dat mensen hem daar gingen herkennen. Angst speelde hem dus parte en ik raakte geboeid door wat de man te vertellen had. Omdat het toch rustig was liep ik naar de andere kant van de bar en ging ik naast hem zitten. We hadden een goed gesprek en ik vond het echt een hele aardige man en had zelfs wel een beetje medelijden met hem. Om hem een beetje steun te bieden legde ik wel eens mijn hand op zijn rug. Toen ik weer terug wilde lopen naar de andere kant van de bar pakte ik zijn hand en wilde ik hem zeggen dat er echt wel een leuke man voor hem zou zijn. Die woorden kreeg ik mijn mond niet uit want op het moment dat ik zijn hand pakte greep hij mij beet en trok hij mij bijna op schoot. Dit was nieuw voor mij want normaal was ik degene die de leiding nam. Toch liet ik het begaan en ik voel hoe hij mij kuste. Toen ik me realiseerde dat dit de eerste keer was dat hij een man kuste maakte mij dit nog meer opgewonden. We zoenden wat en ik voelde ook meteen dat hij opgewonden werd. Daarop gaf ik aan mijn collega aan dat ik een vervroegde pauze zou nemen, dit hoorde hij aan met een grote glimlach op zijn gezicht want hij had meteen door wat ik ging doen. De oudere man nam ik mee naar beneden waar we meteen aan de slag gingen.

Je zou niet zeggen dat het de eerste keer was

Toen we beneden waren zeiden we niets meer en verkenden we ieders plekje van elkaars lichaam. Dit deden we eerst met onze handen en vervolgens met onze tong. Hier nam ik wel het voortouw in en al snel zat ik met zijn harde pik en zijn warme balletjes in mijn mond. Het was maar goed dat de muziek behoorlijk hard stond anders hadden ze de man kunnen horen schreeuwen van opwinding. Toen ik dit een tijdje had gedaan besloot de man dat het zijn beurt was en ook ging met zijn hoofd naar beneden en pijpte mij. Eerst leek hij niet goed te weten wat te moeten doen maar al snel merkte ik er niets meer van dat het zijn eerste keer was. Ook ik raakte bijna in extase want het was een geweldig gevoel. De sex die daarna volgde die is moeilijk te beschrijven maar ze deze stille man wist wel heel goed wat hij wilde in de sex, hij had daar waarschijnlijk ook al vaak over gefantaseerd. De man smeekte bijna om de sex en hij wilde steeds meer. Een paar keer moest ik mezelf er echt tot zetten om niet klaar te komen. Aan het einde trokken we elkaar af en pijpten we nog wat. Hij veegde het sperma van mijn mondhoeken weg en we trokken onze kleren aan. Toen we boven kwamen was het al wat drukker geworden maar niemand keek naar ons dus ze zouden wel niets gemerkt hebben. Hij bestelde nog een biertje waar hij echt van leek te genieten. Toen hij weg wilde liep ik even met hem mee naar buiten en vroeg hem of ik hem vaker kon zien. Ik legde hem toen ook uit dat dit alleen voor seksueel contact was. Het was voor hem een prima idee en we wisselden telefoonnummers uit. Hij vertelde mij toen pas zijn naam en dat was Michiel. Vanaf dat moment hebben Michiel en ik zeker eens in de week sex en dit lijkt alleen maar lekkerder te worden.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.