NIEUW verhaal Ik ben de gangbang slet

In mijn kont geneukt door kamergenoot

6 min. leestijd 739 weergaven 25 lezers vinden dit leuk 1 comments

Ik ben pas afgestudeerd, 21 jaar en verhuisd naar een appartement weg van mijn ouders. Ik heb er altijd van genoten om met mijn kontje gespeeld en gepenetreerd te worden, maar ik heb dit altijd geheim gehouden. Ik ben bi, maar ik ben nog nooit met een man (geweest), of zelfs maar met een meisje gepenetreerd. Ik heb een behoorlijke dildo verzameling die redelijk wat gebruikt wordt, zeker sinds ik een tijdje single ben geweest. 

Ik hou ervan om mezelf daar beneden glad te scheren, gewoon omdat het schoonmaken zo veel makkelijker is en ik voel me gewoon sexier en een beetje vrouwelijker. Ik heb een kamergenoot, we zullen hem Dan noemen. Dan is een aardige jongen, een beetje verlegen met een stevig postuur, hetero voor zover ik weet.

Kamergenoot geneukt

Op een dag kwam ik thuis van het werk, alles leek normaal behalve dat Dan eerder thuis was dan ik. Dat was een beetje ongewoon omdat hij meestal later werkt dan ik, maar ik dacht er niet veel bij na. Toen ik binnenkwam had hij rubberen handschoenen en een schort aan.

"De leidingen in mijn kantoor zijn gesprongen en ik heb een verrassingsdag vrij gekregen." Zei hij. "Ik dacht, ik ga even opruimen, dat is vast goed voor onze geestelijke gezondheid."

Ik was natuurlijk dolgelukkig (welke huisgenoot maakt nu uit het niets het appartement schoon?) en bood aan om die avond in ruil daarvoor voor ons te koken. Ik legde mijn spullen weg en ging een douche nemen. Terwijl ik dat deed riep Dan naar me: "Ik heb je badkamer ook gedaan, ik hoop dat je het mooi vindt!" "Oh, dank je!" antwoordde ik.

Mijn paarse dildo

Mijn hart zonk. Ik bewaarde al mijn speelgoed in een zak onder de gootsteen. Misschien heeft hij ze niet gezien, dacht ik, misschien heeft hij alleen de gootsteen, het toilet en de douche schoongemaakt. Ik stapte de badkamer in, sloot de deur, en keek meteen onder de gootsteen. Alles leek in orde? Toen realiseerde ik me dat er een dildo ontbrak. 

Mijn paarse. De grootste. Toen zag ik hem, op kniehoogte, met z'n zuignap vastgeplakt aan de achterkant van de deur. Verward en een beetje in paniek opende ik de deur weer en Dan grijnsde naar me vanaf de andere kant van het appartement. Ik voelde mijn gezicht rood worden. "Ik heb een nieuwe deurstop erin gedaan, is het je opgevallen?" zei hij vrolijk. Ik sloot de deur en zakte beschaamd in elkaar.

Na een lange douche kwam ik weer naar buiten. Dan zat op de bank videospelletjes te spelen. Ik liep snel naar mijn kamer toe.

"Hé, het spijt me als dat te ver ging." Zei hij, terwijl hij het spel stopzette. Ik bevroor met mijn hand op de deurknop van mijn kamer. "Ik dacht gewoon dat het grappig zou zijn. Ik wilde niet nieuwsgierig zijn of zo. Ik keek gewoon onder je gootsteen voor windex."Ik zei niets en werd weer rood.

"En het kan me niet schelen of je homo bent of wat dan ook. Ik probeerde gewoon een grapje te maken," zei hij.

"Het is goed. Kom alsjeblieft niet meer aan mijn spullen." mompelde ik, en ik liep mijn kamer in en sloot de deur achter me.

Op een stille avond

Het was een paar dagen rustig in het appartement. Ik denk dat Dan zich echt slecht voelde en me ruimte probeerde te geven. Uiteindelijk verbrak hij 's avonds de stilte. "Dat maaltijdpakket dat we een tijdje geleden bestelden is gekomen. Het is te veel eten voor mij alleen, dus we kunnen delen als je wilt."

Ik kon de uien en paprika's ruiken koken. Het rook heerlijk. "Nee dank je, ik heb geen honger." Als op het juiste moment gromde mijn maag luid."Zal ik op je deur kloppen als het klaar is, dan kun je wat krijgen als je wilt,' zei hij. Ik knikte.

Toen ik naar mijn kamer liep, keek ik om en ik zou zweren dat hij naar mijn kont staarde. Ongeveer 20 minuten later klopte hij op mijn deur. Ik kwam naar buiten en ging aan tafel zitten. We aten en kletsten wat. Toen het voorbij was bood ik aan om af te wassen. Ik stond aan het aanrecht de afwas te doen toen Dan naar buiten kwam om wat te drinken uit de koelkast te halen, maar hij liep de verkeerde kant op rond ons kookeiland en kwam vlak achter me staan. 

Hij kwam heel dichtbij en ik voelde zijn lul tegen mijn kont drukken.

Ik ga niet liegen, het wond me zeker op. Hij pakte zijn drankje en bewoog om weer achter me te komen. Deze keer stak ik mijn hand uit en hield hem tegen om langs me te komen. Ik duwde mijn kont een beetje naar voren en wiebelde ermee tegen zijn lul door zijn joggingbroek. Dat leek het enige signaal te zijn dat hij nodig had, want hij pakte mijn heupen vast en begon mijn kont droog te stoten. 

Ik voelde zijn pik op en neer glijden tussen mijn wangen. De joggers die ik droeg begonnen af te zakken. Ik stak mijn duimen in de zakken om ze te helpen. Mijn broek viel op de grond. Ik had geen ondergoed aan, want ik had net gedoucht en meestal doe ik geen moeite.

"Fuck je kont ziet er geweldig uit," zei hij terwijl hij achterover leunde om te kijken. Ik kromde mijn rug en reikte naar achteren om mijn wangen voor hem te spreiden. "Je moet eens zien hoe goed het voelt."

Ik haalde een hand van mijn kont en reikte naar de fles olijfolie. Ik goot een beetje in mijn hand en wreef het rond mijn gat, langzaam gleed een paar vingers in.

Ik keek om en zag dat hij zijn pik tevoorschijn had. Hij was hem langzaam aan het strelen en staarde naar mijn kont. Ik verplaatste mijn handen terug naar een op elke wang en spreidde me voor hem. "Doe het eerst rustig aan." Zei ik, terwijl mijn hart bonkte en mijn lul lekte.

Zijn pik in mijn kont

Ik voelde hoe hij de kop van zijn pik tegen mijn gat drukte. Het voelde warm en heerlijk. Mijn gat ontspande onmiddellijk toen hij er tegenaan drukte (ik denk dat al die "oefening" het waard was). Ik merkte dat ik me terug in hem duwde. Mijn heupen stuwden een paar keer voor ik hem helemaal tot aan de basis van zijn lul nam.

Ik voelde zijn ballen mijn bilnaad raken en voelde een stroom voorvocht uit mijn slappe lul stromen. Toen begon hij me te neuken.

Het was ongelooflijk. Het gevoel van zijn ballen die tegen me aan sloegen, gecombineerd met het gevoel vol te zitten, was hemels. Ik greep de gootsteen vast om rechtop te blijven. Mijn lul piste bijna voorvocht uit. Net toen ik dacht dat ik flauw zou vallen van genot hoorde ik hem grommen:

"Wil je dat ik je kont volspuit? Zou je dat willen? Een kont vol met mijn sperma?"

Ik kon niets anders doen dan knikken en een enkel woord uitbrengen. "Alsjeblieft."

Een kont vol sperma

Ik voelde hoe zijn pik begon te verkrampen en hij stopte met stoten. Wippend op de ballen van mijn voeten, gebruikte ik langzaam mijn gat om elke druppel uit zijn lul te masseren. Toen de spasmen stopten trok hij zich langzaam terug, mij gapend achterlatend. Ik liet hem een goede blik werpen op zijn handige werk voordat ik me omdraaide en op mijn hurken ging zitten. 

Ik nam zijn lul in mijn mond, hij smaakte naar olijfolie en sperma. Ik stak mijn hand onder mijn kont en duwde zijn sperma en wat van de olijfolie in mijn hand.

 Gulzig wreef ik het mengsel op mijn lul, nog steeds bloedgeil. Ik voelde me zo'n slet. Ik kwam na ongeveer tien seconden klaar en spoot mijn sperma over de hele keukenvloer. Mijn lul plofte uit mijn mond toen ik in elkaar zakte.

Ik sloot mijn ogen terwijl het bloed langzaam terugstroomde naar mijn hersenen. Dan zei: "Het ziet er naar uit dat ik weer moet schoonmaken."

Nog steeds sex dronken antwoordde ik, "Zolang jij kookt en schoonmaakt, zal ik de afwas doen."

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

  1. Anoniem
    8 maart 2022 om 19:14

    Ik vond het een zeer opwindend verhaal dat zelf mijn kont er van is opgewonden is geraakt ik zit nu met een natte broek van het geil ik ha mij ze de

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.