NIEUW verhaal Moeder, oma en zoon sexverhalen: Ik neukte oma keihard terwijl mama stond te kijken (Deel 3)

Kontneuk verhalen: Sex bij Piramide van Austerlitz

8 min. leestijd 1K+ weergaven 26 lezers vinden dit leuk 1 comments
Stevig trappend en nogmaals op mijn horloge kijkend concludeer ik dat ik ruimschoots op tijd ben. Ik zie de uitspanning aan de weg al voor me opdoemen. De speeltuin en de patatzaak. Het is erg druk, veel gezinnen en kinderen gaan zondagmiddag even een frisse neus halen. Ik zet m’n fiets helemaal vooraan neer en loop in de richting van de Piramide. Ik haal het foldertje uit m’n zak en voel de spanning toenemen. Zou er iemand komen?

Piramide van Austerlitz

Bij de Piramide krioelt het van de mensen. Ik loop rustig een stukje om de piramide heen, en voel me enorm opgelaten, lekker opgelaten, dat wel. Net op het moment waarop ik dacht te kunnen concluderen dat er niemand aanwezig is, gaat er een man van tegen de dertig voor me staan. Hij kijkt me even kort maar direct aan. In zijn kielzog nog een andere iets jongere man. Er schiet een golf van opwinding door me heen. Hij stelt zich voor met een hand; Gerard, de andere jongen heet Michel. Even blijven we aarzelend staan. Hij werpt nog een blik op de folder in mijn hand. Ik begrijp dat hij verwacht dat ik het initiatief neem. Ik begin in de richting van het schietterrein te lopen en zij volgen. In mijn hoofd wisselen verschillende scenario’s zich af. Ik ken dit bos niet heel erg goed en het is hier enorm druk. Wat zouden zij verwachten? Zijn het vrienden of partners?
Tegelijk het spannende gevoel dat ik ze straks mijn blote billen ga laten zien. Terwijl ik zo denk bereiken we het fietspad. Ze volgen rustig maar dicht achter me.
Op het fietspad sla ik linksaf en volg het pad een stuk. Op het moment waarop er even geen mensen dicht in de buurt zijn, ga ik rechtsaf het bos in. De takken en bladeren kraken als we ons gedrieën een weg banen door de hier nog lage bosjes.

Kontneuken in de bosjes

Na een meter of 50 worden de bosjes talrijker en dichter. Ik kijk even goed om me heen en kies een vrij hoog beukenbosje uit. Ik kijk opnieuw om me heen. De mannen komen bij me staan en wachten af. Ik geneer me een beetje maar vind het tegelijk enorm spannend, nu is het moment. Ik ben nog steeds een beetje onzeker Ik doe m’n jas uit en spreidt die uit op de bladeren. Dan maak ik m’n veters los en trek m’n schoenen en sokken uit. Daarna is m’n fleece en het T-shirt aan de beurt.
Zonder erbij na te denken maak ik ook m’n broek open en trek m’n boxershort omlaag.
Ik sta nu helemaal in m’n blootje voor de twee dertigers. De een kijkt met toenemende belangstelling en knikt instemmend, de ander blijft een beetje op de achtergrond. Ik voel me nu minder ongemakkelijk en geniet van de blikken. Zelfverzekerder ga ik op handen en voeten voor hen zitten. Ze begrijpen het en gaan vlak achter me zitten om niets te missen.
Ik draai m’n blote billen omhoog en omlaag en laat ze in alle details mijn kontje zien. Ik krijg een enorme stijve.
Dan voel ik plotseling zijn hand over m’n billen gaan, ik ril van opwinding. Hij gaat omlaag naar m’n piemel. Even pakt hij m’n harde piemel beet om vervolgens weer omhoog te gaan naar m’n billen. Ik kijk om en zie dat ze beiden stijve piemels hebben.

Mijn kontgaatje masseren

Dan voel ik hoe hij steeds dichter bij m’n gaatje masseert. Ik laat het rustig gebeuren want het is een lekker gevoel. Als zijn vingertoppen mijn anus aanraken voel ik het tintelen en ik geniet intens. Dan voel ik de vingertop van zijn middelvinger langzaam in m’n anus glijden. Het is een intiem en heel speciaal gevoel.
Zijn vinger glijdt langzaam dieper in m’n billen terwijl ik me realiseer dat ik gevingerd wordt en dat het een heerlijk gevoel is.
Dan zie ik ineens een eindje verder een blauwe kinderwagen met twee spelende kinderen. Ik kan de blonde moeder erachter bijna direct aankijken. Even schrik ik, ik dacht dat het fietspad verder weg lag. Maar dan geniet ik van het contrast tussen de vinger die nu helemaal in m’n billen zit en het familieuitje op 30 meter afstand.
Als moeder de kinderen roept voel ik zijn middelvinger en wijsvinger tegelijk in m’n kontje glijden.
Ik zucht; ohhmmmohhmm. Ik wil eigenlijk protesteren maar laat het gebeuren. Als ik even omkijk glimlacht Gerard en vraagt; Vind je het fijn zo? Ik knik en beweeg licht met m’n billen zodat zijn vingers volledig in m’n kontje verdwijnen. Vind je het goed als m’n vriend foto’s maakt? Ik schud van nee en zeg liever niet. Hij zegt; oke, begrijp ik. Hij staat op en gaat op mijn rug zitten met zijn gezicht naar achteren en ik voel dat hij opnieuw zijn vingers in m’n billen duwt. Ik hoor het klikken van de camera en kijk om, weer klikt de camera. De Michel glimlacht en zegt; ja zo, laat je lekkere kontje maar zien.

Foto's van mijn kontje

Even wil ik protesteren maar vind het eigenlijk wel spannend dat ze nu foto’s van mijn kontje hebben. Dan zegt Gerard: Je hebt echt soepele billen, speel je weleens met dingen? Ik knik; ja ik speel weleens met courgettes enzo. Mm gaaf zegt de jongen.
Jouw kontje met een courgette erin.
Dan zegt Michel; misschien kun je dit proberen.
Hij houdt een jupilerbierflesje omhoog dat vlakbij onder de bladeren lag.
We kijken allebei even verbaasd op. Mijn eerste reactie is afwijzend, ik heb nog nooit zoiets groots geprobeerd en vind het allemaal wel erg snel gaan. Ik maak aanstalten overeind te komen. Gerard gaat van m’n rug af en haalt zijn vingers uit m’n billen. Ik zeg;”Liever niet met zoiets groots” dat kan ik niet in m’n billen hebben.Gerard gaat erbij zitten en Michel legt het flesje op de grond. Michel begint met zijn camera te spelen. Gerard wil ze zien. Michel geeft de camera en Gerard kijkt en laat mij meekijken. Het zijn veel meer foto’s dan ik dacht, zeker 100. Michel heeft vanaf het moment dat ik mijn kleren uit had gefotografeerd. Ik sta er in allerlei poses op, de laatste serie is inclusief een videootje van Gerard op mijn rug die m’n billen openhoudt en er zijn vingers insteekt. Ik zie mezelf omkijken in de camera. Ik geniet intens en krijg opnieuw een stijve piemel van deze expliciete foto’s van mezelf. Mijn gezicht staat niet overal maar wel op veel foto’s. Gerard zegt: We houden ze echt voor onszelf. Als je wilt sturen we ze op. Ik twijfel maar geniet van het idee dat Michel en Gerard nog vaak zullen masturberen op de foto’s.

Mijn piemel

Gerard zet de camera weer uit en kijkt me even aan. Dan pakt hij vrij onverwacht mijn piemel die overeind staat en begint hem langzaam te stimuleren. Ik leun achterover en laat hem begaan. Ik geniet intens van zijn hand.
Michel zegt; wil je het niet even proberen met het flesje?
Gerard stopt met strelen en kijkt me aan. Ik betwijfel of het flesje in m’n billen kan maar kan mijn opwinding bij het idee dat het hele flesje in mijn billen zou kunnen niet bedwingen. Het flesje is door de regen vrijwel schoon en de hals past zeker een eindje in m’n kontje. Michel zegt; we hebben glijmiddel meegenomen. Gerard zegt: Als jet het liever niet wilt ook prima hoor.
Ik kijk hem aan en zeg; Michel mag het wel proberen maar wel voorzichtig alsjeblieft.
Michel zegt; ik zal het heel voorzichtig doen. Ik ga op handen en voeten zitten en doe m’n billen naar achteren. Michel gaat achter me zitten en voelt aan m’n gaatje. Hij vingert me rustig. Alles wordt glad door het glijmiddel.
Dan voel ik de koude hals van het flesje in m’n anus glijden, het gaat soepel en gemakkelijk.
Michel duwt rustig en met beleid het flesje steeds dieper. De hals verdwijnt een heel stuk in m’n billen tot het steeds moeilijker gaat. Ik voel de druk toenemen en kreun; oohhhahhh. Het is opwindend lekker om zo opgerekt te worden. Michel haalt het flesje telkens een stukje uit m’n billen om het dan weer te proberen. Tussendoor vingert hij me af en toe even. Dan zegt hij; volgens mij kun je het flesje ook andersom erin hebben. Je hebt echt een hele geile kont. Het flesje zit er nu ook bijna voor de helft in.
Hij haalt het flesje uit m’n kontje.
Ik merk dat ik heel geil ben, m’n piemel staat recht overeind en ik voel het tintelen in m’n kontje. Ik wil het flesje er diep in hebben, ik wil bierflesje het diep in m’n kont voelen. Michel duwt de onderkant van het flesje tegen m’n anus. Hij begint stevig te duwen. Ik kreun als de druk begint op te lopen. Ik ontspan ondanks de druk en dan begint de brede bodem in m’n nauwe kontje te glijden. Ik hijg en kreun;ohhhohhhahhhaahhh als m’n anus ongekend ver opgerekt wordt.
Ik geniet van het gevoel gevuld te worden als het flesje centimeter voor centimeter dieper in m’n billen glijdt.
Ik hoor Michel zeggen: oh prima, hij gaat heel diep in je kontje. Dan gebeurt er iets onverwachts. Ineens voel ik een heerlijk en extatisch glijden, het flesje is versneld volledig in m’n kontje gegleden. Ik hoor Michel verbaasd zeggen; oh hij gleed ineens helemaal in je kont. Het gevoel is te lekker en te antwoorden en ik zit zuchtend voor beide jongens en geniet.

Zijn middelvinger in mijn kont

Gerard duwt voorzichtig zijn middelvinger in m’n anus en voelt naar het flesje. Ik merk dat hij het flesje aanraakt want het geeft een heerlijk tintelend gevoel van binnen. Gerard zegt: Ik kan flesje zo uit je billen halen. Of wil je het er nog even in houden?
Ik zeg: ik wil het erin houden, het is erg lekker.
Ik pers even en Michel en Gerard zuchten. Ik kijk om en zie dat ze met hun broek omlaag zitten en hun stijve piemels vast hebben. Oh ja zucht Michel, laat je lekkere kontje opengaan Kurt. Ik draai me om en pak Gerards piemel stevig vast terwijl ik die van Michel in m’n mond neem. Tegelijk manoeuvreer ik zo dat ze beide naar m’n billen kunnen kijken waar het flesje nu weer een stukje uit steekt. Ik voel hun handen over m’n billen en aan het flesje.
Michel’s piemel schokt in m’n mond en ik voel zijn sperma in vijf gutsen in m’n mond spuiten terwijl hij hijgend en zuchtend klaarkomt.
Ik neem direct daarna Gerards grotere piemel in m’n mond. Gerard begint op zijn beurt mijn piemel te stimuleren. Het is zo goddelijk lekker dat ik me helemaal laat gaan. Ik voel tussen m’n billen en trek het flesje langzaam maar gedecideerd uit m’n billen.
Dan ga ik op Gerard zitten en laat zijn piemel in één vloeiende beweging volledig tot de wortel in m’n billen glijden.
Oh Kurt zucht Gerard als ik rustig op en neer begin te bewegen. Zijn in en uit glijdende piemel is een heerlijk gevoel. Ik voer de snelheid een beetje op en draai met m’n billen zodat hij lekker langs mijn prostaat glijdt.
Gerard hijgt en kreunt: ohhjaa oh Kurt. Dan voel ik zijn piemel schokken in m’n billen.
Gerard is in volledige extase tijdens zijn orgasme. Dan laat ik me ook gaan en spuit zijn buik en gezicht vol met mijn zaad. Dit verhaal is ingestuurd door Kees.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

  1. Ronald
    14 april 2022 om 11:26

    Mmmm…..2 heerlijke piemels die wil ik ook wel,1 in mijn mond en de amdere mag ook in mijn kontje

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.