NIEUW verhaal Rokjesdag, the day after (deel 2)

Ongeremde sex op homoparkeerplaatsen

2 min. leestijd 556 weergaven 5 lezers vinden dit leuk 0 comments
Laat Ik me Dirk noemen. Ik ben 21 jaar en dol op sexs op gewaagde plaatsen. Zodra ik het gevoel heb om ongeremde geilheid te hebben, loop Ik naakt op homo plaatsen, zuig en laat me zuigen. Rim en laat mijn reet uit likken door oudere homo's. Nee leeftijd doet me niets, kan zo wel een jongere gast zijn hol uit likken als en oude man.

Mannen in pak

Heb ik een bepaalde voorkeuren? Ja, ik geil op mannen met stropdas en maatpak. Ik heb zelfs ooit een man zijn stropdas terug aan gedaan voor ik zijn kont in ging. Maar sexs... dat doe ik met iedereen, wel safe natuurlijk ,maar dan denk ik soms als ik iemand sperma aan het slikken ben "is dit nu safe sexsen? En een condoom over het hele lichaam staat niet he ;)

Zomerse dag

Nu een van mijn belevenisen. Op een zomerse dag Ik liep naakt door het bos bij een wel bekend homo parkeerplaats ver weg van blikken. Ik zag twee heren in maatpak elkaar kussen. Mijn paal stond stijf enkel al hun maatpak bracht me in geil verlangen.

Kontgat likken

Ik naderde het stel en ze glimlachte. Ze liepen naar me toe en hun lullen zoog. Één voor één. Ik kleden hen uit tot op hun stropdas na. Ze begrepen mijn doen en deden ze niet uit. Ik rimde hun kontgat en zo te voelen gebeurde dit wel vaker.

Ik paalde en werd gepaald

Ik genoot ervan toen beide heren aan mijn tepels zuigen en ze stonden knal stijf. Mijn aars werd gevingerd met drie vingers, maar ben zeker dat ze voelde dat er meer in ging. Op een gepaald moment keken er wel 6 heren toe en masturbeerde de meeste. Anderhalf uur hadden we sexs. 3 keer kwam ik klaar. Dit was mijn verhaal. Hoop dat je genoten hebt.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.