NIEUW verhaal Vader schoondochter sexverhalen (Waargebeurd!)

Sex in park: Marokkaan pijpen in het Vondelpark

4 min. leestijd 5K+ weergaven 103 lezers vinden dit leuk 0 comments
Ik ben 26 jaar en cruise al een paar jaar door het Vondelpark en de Nieuwe Meer. Meestal ga ik naar het Vondelpark want dat is vlakbij mijn huis. Bij het Rosarium is er na middernacht altijd wel wat te doen. Er lopen veel kerels rond van alle leeftijden en die willen allemaal seks. Hoewel ik het dus al een paar jaar doe, blijft het altijd spannend. Tref ik een leuke vent en wat wil die dan. Nou ben ik zelf versa dus voor mij maakt het niet veel uit. Ik vind het ontzettend geil om het met een vreemde te doen.

Pijpen in het Vondelpark

Afgelopen zaterdag was ik er weer. Ik liep wat rond om te kijken. Er waren wel veel kerels maar de meeste waren ouder. Plotseling zag ik en jonge gozer aankomen lopen. Ik denk 1,80 en lekker slank. Hij liep mij voorbij en we keken elkaar aan. Het was een Marokkaan met deels opgeschoren haar. Hij had net als ik een trainingsbroek aan. Ik bleef naar hen kijken en na een meter of 20 keek hij om. Toen liep ie door de bosjes in. Ik liep hem achterna en binnen een minuut had ik hem gevonden. Hij stond tegen een boom aan geleund. Hij keek een beetje nerveus om zich heen. Ik denk niet dat ie veel ervaring hiermee had.
Ik ging voor hem staan en wreef beetje opzichtig over mijn kruis.
Hij deed niets, keek mij aan en liep plotseling snel weg. Jammer dacht ik nog. Ik liep een andere kant op om te kijken of er nog iemand anders was. Na een minuut of 10 zag ik hem weer staan. Er stond een man naast hem met zijn lul uit zijn broek. De jonge Marokaan had die lul vast en trok hem af. Ik keek vanaf een afstandje toe. De man schoof zijn broek nog een stukje naar beneden zodat zijn hele zaakje de vrijheid had.
De man kwam klaar en spoot zijn zaad op de grond.
De man veegde een druppel van zijn eikel en hield zijn vinger voor de mond van de jongen. Die knikte heftig van nee waarop de man zijn eigen vinger aflikte, zijn broek optrok en verdween in de duisternis.

Afgetrokken worden in het park

De jongen bleef staan en ik besloot nog een poging te wagen. Ik liep naar hem toe en ging voor hem staan. Ik deed mijn broek een stuk omlaag en stond nu met een halve stijve voor hem.
Ik pakte zijn hand en hield hem tegen mijn pik. Hij pakte mijn pik nu vast en begon mij wat onwennig af te trekken.
Ik voelde in zijn kruis en vond door de trainingsbroek heen makkelijk zijn harde paal. Ik was bang dat ie van schrik weer wegging lopen maar dat deed ie niet. Ik probeerde voorzichtig zijn broek omlaag te trekken. Die schoof naar beneden maar voordat zijn pik eruit kwam hield hij hem tegen. Hij hield zijn broek met twee handen vast. Ik ging op mijn hurken voor hem zitten en betaste weer zijn harde pik. Ik trok nu zijn pik af door de trainingsbroek heen. Dat beviel hem wel. Ik pakte zijn broekrand met twee handen vast en trok hem langzaam naar beneden. Hij hield de broek eerst nog een seconde vast maar daarna niet meer.
Direct floepte zij harde paal uit zijn broek. Ik pakte hem vast en deed hem meteen in mijn mond.
Ik hoorde hem zuchten. Vol overgave begon ik hem te pijpen. Steeds gleed zijn besneden paal tussen mijn lippen en nam ik hen helemaal in mijn mond. Hij begon steeds harder te hijgen en begon ook neuk bewegingen te maken.

Nu neukte hij mijn mond.

Plotseling deed ie een stap naar achteren. Zodat zijn lul niet meer in mijn mond zat. Ik stond op met mijn stijve pik nog uit de broek. Hij ging nu voor mij zitten en deed mijn harde paal in zijn mond. Nu neukte ik zijn mond. Toen ik bijna klaarkwam trok ik hem uit zijn mond en zei zachtjes; Pas op he.
Meteen deed hij mijn opspringen staande paal weer in zijn mond en ging verder met pijpen.
Dit ging ik niet lang volhouden!
Ik duwde mijn pik helemaal in zijn mond en kwam schokkend klaar. Straal na straal spoot ik diep achter in zijn keel. Hij hield mijn pik in zijn mond en begon te slikken.
Toen er niets meer uitkwam liet ie mijn pik gaan. Hij stond op en begon zich af te trekken. Ik ging weer voor hem zitten met mijn mond open. Direct kwam hij klaar en spoot zijn eerste straal in mijn gezicht, de 2e en volgenden kwamen deels in mijn mond. Ik proefde zijn warme zaad en slikte het door. Shit! zei hij, hij trok zijn broek op en liep op een drafje de bosjes uit.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.