NIEUW verhaal Moeder, oma en zoon sexverhalen: Ik neukte oma keihard terwijl mama stond te kijken (Deel 3)

Mijn sexbioscoop verhalen in Nederland

8 min. leestijd 6K+ weergaven 117 lezers vinden dit leuk 6 comments
Ik zal me even voorstel. Ik ben Tom (22 jaar). Als u niet geïnteresseerd bent in wilde groeps- of gay sexverhalen, lees dan niet verder. Dit is gebaseerd op echte gebeurtenissen in de sexbioscoop die zich bij mijzelf hebben voorgedaan. Het verhaal gaat over mijn eerste ervaring in een sexbios. Nooit gedacht dat ik naar een sexbioscoop zou gaan vol met mannen. Ik weet niet precies in welke categorie dit verhaaltje behoort, want het gaat alle kanten op. Het is een beetje extreem. Dus wees gewaarschuwd!

Eerste keer sexbios

Terwijl ik dit schrijf, draag ik een roze, strakke, bikinibroekje dat licht doorschijnt. Ik ben gefascineerd door damesslipjes sinds ik een slipje van één van mijn oudere zussen in de wasmand vond. Ik was toen een jaar of 12. Ik had toen het strakke slipje aan gedaan en kreeg onmiddellijk een stijve piemel. Omdat ik nog zo jong en wetend was, schrok ik er een beetje van en deed ik het slipje snel weer uit. Het gevoel van het zachte stofje voelde goed op mijn huid en het gleed lekker over mijn kleine penis. De hardheid ging niet snel weg en ik was echt bang dat ik mezelf had beschadigd. Daar lach ik nu om, maar de liefde voor het gevoel van een vrouwenslipjes is nooit meer weggegaan.
Vrouwenslipjes ruiken en passen is mijn fetish
In dit verhaal zal ik je over één recente gebeurtenis vertellen. Een gebeurtenis die ik heel spannend vond en sindsdien zelfs een paar keer heb herhaald. Op een dag, terwijl verschillende slipjes uitprobeerde, werd ik zoals gebruikelijk lekker geil van het gevoel van de zijde zachte stof van de damesslipjes. Ik had gelezen over 18+ bioscopen en had bedacht dat ik naar zo’n bioscoop zou gaan. Nu moest ik alleen nog beslissen of ik een damesslipje zou dragen of een traditionele mannen onderbroek, ik had er namelijk nog een aantal liggen. Ik bedacht dat niemand zou opmerken wat ik droeg, dus trok ik het allerkleinste, semi-transparante en strakke gele damesslipje aan. Ik heb er een joggingbroek overheen gezet en een normaal t-shirt. Ik vertrok toen voor mijn eerste bezoek naar een 18+ bioscoop.

Gay bioscoop vol met mannen

Bij de zaal aangekomen betaal ik bij de kassa. De zaal was erg donker en ik het was moeilijk om in de zaal te kijken. Het kleine beetje licht van het scherm, hoewel het scherm erg groot was, was zwak en liet een dame zien die een grote, kale pik een blow job gaf. Ik voelde mijn weg langs een muur toen ik iemand tegenkwam. Ik stapte snel terug en verontschuldigde me. Ik werd beantwoord met een simpele "Geen probleem". Maar toen ik terug sprong, kwam ik iemand tegen die me op de voet had gevolgd en voelde het alsof hij met zijn vuist op mijn kont tegen me had geduwd. Ik stapte weg en verontschuldigde me opnieuw en liep een paar stappen verder tot ik bij de achterste muur kwam. Ik draaide me om naar de film te kijken en om te kijken of ik een beschikbare stoel kon vinden. Terwijl mijn ogen zich aan de duisternis aanpaste zag ik veel mannen en jongens staan en zitten. Sommige waren alleen en andere stonden wat dichter bij elkaar. Toen ik om me heen keek, zag ik dat een aantal van hen zichzelf of elkaar aan het aftrekken waren! Ik was verbaasd, want ik had geen idee dat dit in een 18+ bioscoop gebeurde. Ik merkte ook dat er veel mannen tegen de achterste muur stonden, waar ik stond. Velen van hen hadden hun pik uit hun broek handen of waren zichzelf langzaam aan het aftrekken. In het schemerige licht waren alle vormen maten en vormen te zien.
Eén man kwam naast mij staan en zijn broek stond open en zijn pik stond recht naar voren.
Ik kon het niet laten om te kijken en ik zag dat zijn lul minstens 15 centimeter moest zijn. Toen ik weer naar de film keek en even niet om me heen keek, voelde ik een hand die op mijn kont rustte. Ik stapte vooruit zonder na te denken en de hand volgde me en gaf een zacht kneepje in mijn kont. Ik vond het een soort van sexy voelen, dus liep ik niet nog verder naar voren. Een andere man gleed met zijn hand over de voorkant van mijn broek en de eerste man draaide me naar hem toe en vroeg of hij mij beviel. Ik knikte langzaam. Hij gniffelde en reikte naar mijn half stijve penis. De tweede man gleed omhoog tegen me met zijn handen en wreef met zijn pik op en neer tegen mijn kont. Ik kreeg het gevoel alsof ik moest vertrekken, maar diep van binnen wilde ik dit niet. Ik werd in de greep gehouden door het geluid van de pornofilm en de fysieke aanraking van de mannen. De man voor me draaide me om en wreef langzaam zijn naakte haan tegen mijn kont en de man voor me liet zichzelf op zijn knieën zakken en trok mijn broek langzaam uit. Ik maakte een felle poging om dat tegen te houden, maar probeerde blijkbaar niet hard genoeg omdat mijn broek op de grond viel.

Gepijpt door meerdere mannen

Ik voelde de man achter me met zijn pik tegen mijn gekantelde kont glijden en de man voor mij zei zacht, "Ze draagt een sexy slipjes!” ‘hoezo zij?’ dacht ik. Wat bedoelde hij? De man ging op zijn knieën en trok mijn slipje aan de kant, net genoeg om mijn lul naar voor te laten springen. Hij pakte hem vast en begon hem te kussen en te likken. Dat voelde goed! De man achter me wreef sneller tegen mijn damesslipjes en plotseling voelde ik de eerste man mijn eikel in zijn mond nemen.
De man achter begon te kreunen en plotseling voelde ik zijn warme zaad over mijn kont heen spuiten.
Ik voelde hoe hij zijn lul afveegde tegen mijn slipje en hier werd ik nog geiler. De man ging op zijn knieën zuigde me steeds krachtiger en ik wist dat ik snel klaar zou komen als hij niet stopte. Ik voelde toen een harde lul tegen mijn kontje aan. Mijn slipje werd opzij getrokken, maar doordat mijn lul die wordt gezogen protesteer ik niet en ik voelde dat de man achter me zijn harde pik tegen mijn sterretje glijd. Nu was ik daar nog maagd, dus ik schrik en duw mijn lichaam vooruit waardoor de man die pijpte dacht dat ik meer wilde.

Mijn eerste pijpbeurt

Plotseling stond hij op en toonde me een harde, grote en gevormde lul die hij streelde. Hij zei, "Zuig er eens aan, ik weet zeker dat je het geweldig zou vinden.” Ik boog voorover naar zijn pik en begon eraan te likken. Aangezien ik voorover boog greep de man achter mij, mij bij de heupen vast en duwde zijn harde pik tegen mijn maagdelijke gatje. Het voelde daar al glad aan vanwege het zaad, waarvan ik spoedig leerde dat het een goed smeermiddel was. Ik kuste en likte de man voor me zoals hij bij mij had gedaan.
Hij zei, "Ga door, probeer eraan te zuigen. Alleen de eikel om mee te beginnen.”
Inmiddels was ik vol lust en wetende hoe goed zijn mond bij mij voelde, opende ik mijn mond genoeg om de eikel in mijn mond te nemen. Het voelde hard en toch ook weer zacht aan. Ik hield van het gevoel in mijn mond en op mijn tong. Ik zuigde harder en hij begon te kreunen. Terwijl ik dit deed voelde ik de man achter me zijn pik tegen mijn kontje aan duwen. Opnieuw trok ik weg, waardoor de pik van de man dieper in mijn mond gaat. De man voor me kreunde opnieuw en legde zijn hand op mijn achterhoofd, en trekt me verder over zijn lul heen. Ik werd enthousiast en begon de man nu echt te pijpen.

Vrijwillig verkracht in de bios

De man achter mij hield nu zijn pik weer voor mijn sterretje. De man voor me kreunde, "ik kom klaar!" en ik duwde mezelf naar achter waardoor de pik van de man achter me in mijn kont gleed. Ik schrok hier ook van de lanceerde mezelf naar voren, waardoor de pik van de man tot diep ik mijn mond kwam waardoor hij al zijn zaad in mijn keel spoot.
Ik kokhalsde een beetje, maar moest zijn zaad wel doorslikken want anders kon ik geen ademhalen.
Tijdens dit tafereel duwde de man achter mij zijn hele pik in mijn kont en kreunde, "ik kom ook!" en ik voelde zijn pik op en neer in mijn kont glijden. De andere man trok zijn pik uit mijn mond en alvorens ik een adem kon nemen duwde een andere man zijn pik erin en begon te pompen terwijl degene achter me bij de heupen pakte en mij flink hard begon te neuken. De man voor me kwam snel klaar en spoot zijn zaad in mijn keel. De man achter haalde zijn lul uit me. Ik ontspande eventjes een beetje toen plots een andere lul, groter en dikker, naar binnen werd geschoven. Ik jammerde terwijl er een pik in mijn mond zat. De man kwam meteen klaar en begon te spuiten. Hij haalde zijn pik uit mijn mond, snel gevolgd door een ander die zei...
"Hey we hebben hier een trein met deze kleine mannelijke slet!”
De lul werd uit mijn kont getrokken en een andere volgde al snel. Dit gebeurde een paar keer voordat ik een black-out kreeg. Toen ik bijkwam lag ik aan de rand van de bioscoop waarbij een man precies op dat moment in mijn mond klaarkwam. Ik was volledig naakt, behalve mijn met zaad doorweekte damesslipjes die opzij werd getrokken, waarna er een andere pik in mijn soppige natte kont werd geduwd. Ik was bijna gevoelloos door de dingen die waren gebeurd. De man die zijn grote lul in me had geduwd, duwde nog dieper en ik voelde dat ook hij klaarkwam. Nadat hij zijn lul uit mijn pulserende anus trok, hoorde ik hem zeggen, "ik denk dat we deze hebben opgebruikt. Ze is tot de rand gevuld met zaad!” Ik kon niet bewegen en zelfs geen afkeer uitdrukken.
Ik kon de lading zaad niet uit mijn mond spugen en door mijn hoofd te draaien liet ik het uit de hoek van mijn mond druipen. Ik was opgebruikt en doorweekt van het zaad van weet ik hoeveel pikken.
Een jonge man kwam naar mij toe en vroeg of ik oké was. Ik knikte lichtjes en hij adviseerde me om me niet te veel aan te trekken van deze avond. Hij vertelde dat de groep hier regelmatig was en zij dit als een soort begroeting hadden voor nieuwkomers. Hij zei dat ze ook veel foto's hadden genomen van dingen die ze met me aan het doen waren. Mijn kaken deden zeer en het zaad droop uit mijn mond en niet meer maagdelijke gaatje.
De jonge man bood aan om me te helpen en nam mijn pik in zijn mond. Het duurde niet lang voordat mijn lul in zijn mond begon te schokken en een gigantische lading zaad in zijn mond pompte.
Hij slikte het alles door en zei toen terwijl hij zijn lippen afveegde. Je kan beter via de zijdeur naar buiten gaan, aangezien zij al je kleren hebben meegenomen. Misschien dat je bij jouw auto kan komen zonder gezien te worden". Ik worstelde om op te staan en liep wankelend via de zijuitgang (halfnaakt) naar buiten naar mijn auto. Ik hoop dat je genoten hebt van dit waargebeurde verhaal van mijn verkrachting in de gay bioscoop. Ik in elk geval wel!

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

 1. LatexKix
  25 april 2019 om 16:52

  Hmm wat lekker.
  Ik heb me afgetrokken bij jouw verhaal

  Beantwoorden
  • Milfverhalen
   6 juni 2019 om 18:21

   Goedemiddag LatexKix, excuses voor de late reactie. Fijn dat je kon vinden wat je zocht. Veel fab-plezier! 😉

   Beantwoorden
 2. Anoniem
  29 oktober 2019 om 16:14

  Wat jammer dat ik ¨te laat¨ geboren ben, zou graag ook tussen ¨die mannen¨ hebben gestaan, en graag mijn pik in jouw zo ¨gladde¨ mannenkutje gestoken hebben.

  Beantwoorden
 3. pantylover
  27 augustus 2020 om 07:25

  mm zou je een keer ij de Candy in Tilburg willen komen wil je graag daar een lekker doorsmeren

  Beantwoorden
 4. Hans
  10 augustus 2021 om 08:38

  Heel lekker eb geil verhaal

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.