NIEUW verhaal Mijn BDSM dating ervaring in Nederland

Kerstfeest op werk loopt uit de hand πŸ™„

2 min. leestijd 660 weergaven 6 lezers vinden dit leuk 0 comments
De secretaresse van de kantoorafdeling is een typisch 23-jarige langharige blondine. Net afgestudeerd. Wekelijks uitgaan. Continue selfies maken voor SnapChat en Instagram. De laatste fashion goodies kopen. Noem het maar op. Het is avond tijdens het kerstfeest op werk. Ruim 100 werknemers zijn aanwezig, allemaal met kerstmutsen op. Ik zie haar staan. Ze heeft ook een kerstmuts op. Tevens een strak nietsverhullend blousje en kokerrokje. Dit brengt haar kleine borsten en zandloperfiguurtje perfect tot uiting. Ze staat niet meer recht op haar naaldhakken. Ze is dronken. Ze verdwijnt uit mijn zicht in de menigte. Na wat praatjes en drankjes met collega’s besluit ik een kopje koffie te halen. Ik loop richting de koffiekamer. Toen ik de koffiekamer binnen wandelde was ik verrast. De 23 jarige secretaresse was twee 45+ jarige Account Managers een pijpbeurt aan het geven. De mannen waren geschrokken en vertrokken gelijk de kamer uit met broeken op hun enkels. Ze lachte zich rot met nog sperma resten om haar lippen. Ze begon te lachen. Ze geeft aan dat ze graag wilt leren pijpen en dit wanhopig wilt leren.
β€œKon ik maar echt goed pijpen”
Ik vertel haar dat ik haar graag zou helpen om aanwijzingen te geven. Toch besloot ik het niet doen, want ze was dronken. Ja, een echte gentlemen ben ik. Bovendien, straks zit mijn lul onder de braaksel en niet te vergeten mijn Armani schoenen en Hugo Boss outfit. Daar heb ik geen trek in en mijn vrouw trouwens ook niet... Ik besluit een andere dronken collega erbij te roepen om haar mondje te vullen met lekkers.
β€œSpuit haar bek maar lekker vol”
Een week later na het nieuwjaarsfeest kom ik de secretaresse tegen. Ze duwt me mijn kamertje naar binnen en bedankt me voor wat ik gedaan heb. Zonder enig verder gebaar ontkoppelt ze mijn riem en trekt mijn broek naar beneden. Onderbroek op de grond. Mijn lul springt regelrecht de lucht in beton modus.
β€œIk wil de blowjob-queen van Nederland worden”
Ze begint me te pijpen van het topje tot mijn ballen. Volop deepthroating. Dit is inmiddels een jaar geleden en zit nog volop in de leerschool. Binnenkort heeft ze haar praktijkexamen.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.