NIEUW verhaal Oranje gangbang tijdens WK voetbal

Geiligheid tijdens 1e kerstdag πŸŽ„

2 min. leestijd 426 weergaven 4 lezers vinden dit leuk 0 comments
Een paar jaar geleden was er prachtige blonde cassiere. Onvergetelijk. Bloedmooi. Toen ik haar zag was het altijd flirten tot op een dag ik haar telefoonnummer kreeg. Op de dag voor 1e kerstdag dacht ik β€˜laat ik haar gewoons eens ff bellen’. Zo gezegd, zo gedaan. Ik bel haar op en nodig haar uit bij mij thuis te komen. Mijn huisgenoten waren allemaal weg, dus privacy genoeg voor wat leuks.
Hey mannen, voordat je verder leest wil ik je deze tip meegeven. Zoek je een nieuwe sexdating website? Bekijk deze site. Inmiddels heb ik al twee dates geregeld binnen 24 uur. Het zijn allemaal geile oma's, maar ja... dat maakt toch niks uit. Vooral tijdens de kerstdagen super interessant, want dan zijn deze oma's vaak alleen thuis. Let op: in december en januari kan je gratis aanmelden!
We belanden op de bank met een drankje, hapje en een horror film: Halloween. Je kent het wel, die gast met een masker en mes die iedereen om het leven brengt. Voordat ik het wist zaten we wat te friemelen en kussen. De film is afgelopen. Ik wil mijn kans slaan, maar ze stopt de boel abrupt. Ze zit me te teasen. Ze zegt:
"Hey hey, rustig aan jonge (hihi). Ik moet er nu echt vandoor gaan, volgende keer zal het leuker worden.."
De volgende avond (1e kerstdag) was ik tot laat op werk. Want ja, helaas moet ik werken met kerst. Ze belt me en vraagt of ik met haar een ritje wil maken in het dorp om kerstversiering van de buurt te zien. Een paar minuten later pikt ze me en rijden verlaten landweggetjes over. We praten, lachen en kijken naar de sterren en kerstverlichting van woningen. We parkeren naast een boerderij. Ik zat op de bijrijdersstoel en ze komt ongevraagd op mijn schoot zitten. We kussen en zitten aan elkaar. Met handen over die fantastisch ronde borsten. Ik kan haar tepels gewoon voelen. Niet zo gek, want koud was het buiten zeker. Ze doet haar skinny jeans naar beneden. Zonder slip zie ik gelijk haar beeldschone poesje. Strak met een streepje, zoals dat hoort bij een tiener meid. Mijn lul werd kneiterhard bij het zien lekkere kutje. Ze streelt met haar handen over mijn broek vol verbazing. Ik zeg:
"21 centimeter schat!"
De geilheid is in haar zaadvragende oogjes te zien. Ze zegt:
β€˜Ik wil dat je me neukt, ik wil dat je me nu keihard neemt!’
Voordat ik het weet zit ik haar te pompen. Beide geheel naakt. Haar borsten bouncen als een skippybal op en neer. Super rond en strak. Ik zal het beeld nooit meer vergeten. Mijn stijve lul verdwijnt diep in haar nauwe kutje... Onvergetelijk. Met de tijd dat we klaar waren was de autostoel volledig bevlekt van zweet, sperma en kutvocht. Paar dagen later hadden we nog een paar keer gedate, niks meer. Ik heb er nog altijd spijt van dat ik het contact verbroken had.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.