NIEUW verhaal Moeder, oma en zoon sexverhalen: Ik neukte oma keihard terwijl mama stond te kijken (Deel 3)

Masturberen in het openbaar in een vliegtuig βœŠπŸ»πŸ’¦

2 min. leestijd 786 weergaven 11 lezers vinden dit leuk 1 comments
Ik raakte extreem opgewonden door het verhaal van mijn man over zijn busreis. Kerstavond zat hij naast een vrouw in een bus van Connexxion richting Amsterdam Centraal. Hij werd gewoon afgetrokken door haar. Ja, je leest het goed. Een bejaarde vrouw die mijn mannetje van 40+ aan het rukken was. Mijn man en ik zijn heel open naar elkaar. Swingers feesten zijn normaal voor ons, maar dit verhaal… Ik had gelijk zin. We beloofde elkaar de volgende dag tijdens onze vlucht naar London hetzelfde te doen.
β€œDouble date in het vliegtuig”
Inmiddels aangekomen op Schiphol in het vliegtuig. Het vliegtuig zit super vol. We stijgen op en eten wat. Het is donker. Het licht dimt. De meeste passagiers slapen. Wij zaten in een rij van drie stoelen. Ik bij het raam, hij in het midden met naast hem een oudere dame. Ik doe een deken over mijn. Hij doet net alsof hij slaapt, want hij weet wat er gaat gebeuren. Ik doe zijn gulp open en begin langzaam met aftrekken in het donker. Zijn voorvocht voel ik op mijn handen. Het is al aardig wat. Zijn hele eikel voelt nat en mijn handen zijn plakkerig als kauwgom. Ik voel zijn trillingen, hij komt klaar met al zijn warme zaad over mijn handen en deken. Van top tot teen zitten hij te schokken van genot. De ultieme orgasme.
β€œSeks op het toilet”
De vrouw naast hem, aan de andere kant, draait met haar hoofd lichtelijk weg. Ze lacht een beetje toen mijn mannetje klaarkwam. Ze kijkt me aan en geeft me een grote glimlach. Hierna voelde ik me zo geil. Hij was in slaap gevallen en ik ging naar het toilet. Daar kwam ik tot mijn hoogtepunt met de vrouw die naast ons zat. Ik had de meest geweldige kerstmis ooit.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

  1. pietermannen
    6 februari 2020 om 13:14

    Heerlijk, voor Haar, voor die oudere Dame, en niet te vergeten voor Hem.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.