NIEUW verhaal Rokjesdag, the day after (deel 2)

Mini erotisch verhaaltje tijdens de Corona-dagen πŸ€’

2 min. leestijd 1K+ weergaven 20 lezers vinden dit leuk 0 comments
Corona. Je kan er niet omheen. In elke medium wordt je plat gebombardeerd met berichtgeving over het COVID-19 virus. Afstand houden en jezelf thuis opsluiten luidt het advies. Geforceerd in quarantaine thuis te werken, samen met het gezin of helemaal alleen. Bij MILF Verhalen groeit het aantal zoekopdrachten en inzendingen over Corona sexverhaaltjes, daarom lees je hier alvast eenn kort erotische verhaaltje tijdens deze Corona-isolement-dagen. ingestuurd door Yolanthe, 59 jaar (nympho huismoeder). P.s. Ik wil nog wel even zeggen dat dit verhaal gebaseerd is op fantasie en nog altijd leuke scharrels zoek, zolang we maar in pricacy kunnen afspreken en niet bij mij thuis. Ik ben niet meer de jongste, maar nog altijd vol leven en geiligheid. Alleen als je verkouden bent, blijf dan liever thuis (hihi). Je kan me vinden op deze site onder de naam Yolante126X. Kusjes, Yolanthe Xx.

Laatste dag vreemdgaan op kantoor 🀫

1.5 meter afstand houden en thuis blijven. De laatste dag op kantoor. Ze laat mensen haar nooit vertellen wat ze moeten doen. Nooit. Maar vandaag...
Vandaag ging het om het breken van regels, want dit kan zomaar de laatste dag zijn.
Ze rustte haar handpalmen tegen het glas en liet zijn vingers het spoor van haar benen weer oppakken. Ze keek uit naar haar collega's. "ze kunnen je niet zien" herhaalde ze zich in gedachte. En ze wist dat ze dat niet konden. Het was een gespiegeld raam en ze wist dat niemand naar binnen kon kijken. Maar omdat ze iedereen kon zien, kreeg ze een piek in haar adrenaline. Ze trilde van spanning en geiligheid.
Toen zijn vingers tegen haar slipje duwden, voelde ze de nattigheid van haar kutje in haar slipje weken. Hij stopte zijn vingers tegen haar natte slipje en tussen haar kloppende lippen. Ze hijgde luid en duidelijk, maar hield haar handen op het glas.
"Ja,' fluisterde hij in haar oor. "Ik denk dat je me misschien wel wilt." "Ja," ze echode toen zijn vingers haar clitoris vonden en er omheen masseerden.
Hij manoeuvreerde zijn andere hand aan de voorkant van haar shirt in haar beha. Hij vond haar tepel met gemak en knijpt zijn vinger en duim om haar tepel om te knijpen, terwijl hij het ritme van zijn vingers in haar slipje opvoerde.
Ze hijgde steeds meer intens terwijl hij de druk opvoerde. Er was zoveel gevaar om gepakt te worden, vooral door dit midden op de dag in de pauzekamer te doen, terwijl alle andere collega's vlak voor het raam stonden. Dit was de laatste dag dat ik mijn stiekeme lover op werk zou zien, want straks moet ik verplicht thuis werken met mijn man en gezien. Dit maakte het alleen maar geiler.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.