NIEUW verhaal Oranje gangbang tijdens WK voetbal

Pijpen op een donkere parkeerplaats πŸ‘€

2 min. leestijd 1K+ weergaven 19 lezers vinden dit leuk 0 comments
Mijn geliefde en ik, allebei getrouwd maar niet met elkaar, hebben veel moeite om plekken te vinden waar we samen kunnen zijn. Hotels zijn ook niet altijd een optie, omdat je die moet betalen. Dus we zijn vaak opzoek naar alternatieven. Één van deze alternatieven was een openbaar parkje op een kleedje. Na een wilde tijd hadden we besloten dat we zouden stoppen met de β€˜benefits’, maar we zouden nog wel met elkaar lunchen, want dit was altijd erg gezellig.
Ik ritste zijn rits los en begon aan zijn pik te zuigen
Het was al een tijdje sinds ons laatste avontuurtje, maar nadat we samen waren gaan lunchen was er slechts één goed geplaatste hand nodig om elkaar te bespringen. We gingen naar een parkje waar we begonnen met zoenen, maar al snel het nodige handwerk verrichte. Al snel hadden we niet meer door wat er om ons heen gebeurde. Ik ritste zijn rits los en begon aan zijn pik te zuigen. Hij werd wild en besloot al snel dat hij in mij wilde zitten. Ik was erop gekleed, dat was niet het probleem. Ik was juist bang dat er mensen aan zouden komen, maar hij was vastbesloten. Binnen de kortste keren had hij mijn broek en onderbroekje uitgedaan en was hij mij aan het neuken. Na een paar minuten kwamen we erachter dat er mensen in de buurt waren, trok hij zijn pik uit me en deed alsof er niets aan de hand was. Toen de mensen vertrokken waren, gingen we verder waar we gebleven waren. Het duurde niet lang voordat we beide moeite hadden om te blijven staan, dus besloten we om het op een goede manier af te maken. We pakte onze spullen bij elkaar en haastte ons terug naar zijn busje. We reden naar een rustig plekje op de parkeerplaats waar hij mij lekker hard begon door te neuken totdat we beide klaar kwamen.
afgetrokken tijdens een wijnproeverij
We hebben seks gehad in diverse parkeergarages, parkeerplaatsen en zelfs in zijn patio, terwijl onze kinderen direct boven ons tv aan het kijken waren (dat was wel erg spannend hoor). Ik heb zelfs een keer zijn pik uit zijn broek gehaald en hem afgetrokken tijdens een wijnproeverij. Hij heeft mij een keer onder de carport gevingerd terwijl al onze familie en vrienden binnen stonden en hij heeft mij al meerdere malen de wc in getrokken om me vervolgens helemaal uit elkaar te trekken. Onze passie voor seks en liefde voor elkaar wegen zeker op tegen de kans op gepakt te worden.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.