NIEUW verhaal Rokjesdag, the day after (deel 2)

Seks met de broer van mijn vriendin 😻

2 min. leestijd 1K+ weergaven 17 lezers vinden dit leuk 0 comments
Een paar jaar geleden werd ik uitgenodigd door mijn vriendin om bij haar langs te komen tijdens 1e kerstdag. Haar 28-jarige broer - George - was er ook. Altijd z’n stiekeme glimlach naar mij. Eenmaal bij haar aangekomen, lekker bijpraten en een paar uurtjes verder. Ik zeg tegen mijn vriendin dat ik even een luchtje ga scheppen buiten om gedachte te luchten. George loopt met me mee naar buiten om er zeker van te zijn dat ik veilig ben. Hij vraagt me uit op een date, dus tja… dat vond ik prima.
Voordat je verder leest. Als je dit leest en keer met mij wilt daten of chatten, bekijk mijn profiel op deze datingsite. Je kan me vinden onder de naam Roosje26X. Alleen spontane reacties. Ik zoek geen relatie, alleen misschien wat spannends met een ouder iemand (hihi). Xxx Roos.
Binnen aangekomen was er niemand meer. Een briefje met erop de mededeling dat ze naar haar moeders vriend huis zijn gegaan om wat te eten. Dus hij zegt β€˜nou, het ziet er naar uit dat we alleen zijn. Ik vertel George dat ik het gezellig vond, maar moe ben en naar bed wil. Op het moment ik de trap op loop naar de logeerkamer grijpt hij me onder mijn rokje bij mijn kut. Natuurlijk had ik wel een slipje aan, maar schrok me kapot. Voordat ik het wist waren we aan het neuken op de trap. Na een tijdje stopte we met het seksen omdat de andere elk moment thuis konden komen. Later die avond besloot ik zijn kamer binnen te sluipen om hem lekker te pijpen. Na kerst neukte we bijna elke dag als konijnen. Daten kon ik het niet echt noemen. Een paar maanden later verhuisde ik naar de andere kant van het land. Ik miste de seks enorm. Vijf jaar later vroeg mijn zusje mij mee naar school van de kleine. En weet je wie ik daar zag… George, hij was de leraar. Ik ging kapot. Nog dezelfde avond neukte we heel wat uurtjes rond. De derde keer klaarkomen spoot hij zijn laatste druppels zaad in mijn mond. Dat vind ik zo geil en dat weet hij maar al te goed. Dit is niet het gekke van het verhaal. Direct daarna vraagt hij of ik met hem wil trouwen. WTF! Natuurlijk zei ik ja! In juni gaan we dan eindelijk trouwen. Hij beloofd me de beste doggy-style seks te geven die er te krijgen is. Gek verhaal? Niet voor mij.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.