NIEUW verhaal Oranje gangbang tijdens WK voetbal

Braaf universitair student naar studieslet *Inclusief foto’s* πŸ“·πŸ˜²

2 min. leestijd 1K+ weergaven 11 lezers vinden dit leuk 0 comments

Toen ik aan mijn universitaire studie begon (19 jaar), beschouwde ik mezelf als een bescheiden en relatief gereserveerd dame uit een klein dorp. Maar dat wil niet zeggen dat ik naΓ―ef was. Ik ben me altijd bewust geweest van mijn lichaam en van de aandacht die ze trekken. Genetisch gezien ben ik gezegend met enorme Dubbel-D tieten en een lekkere kont en laten we zeggen dat ik daardoor in veel situaties mijn zin kan krijgen.

Ik eindigde met veel dwalende ogen die zich op mij vestigden in bars en nachtclubs. Naarmate de tijd verstreek, begon ik er steeds meer van te genieten en begon ik me er langzaamaan zo comfortabel bij te voelen dat ik steeds meer sexy, meer onthullende jurken en outfits begon te dragen.

Ik sloeg af en toe een jongen aan de haak, maar alleen al het idee dat ik bekeken en begeerd werd, maakte mijn poesje zo nat. Zo nat dat ik letterlijk mijn slipje uit moest trekken omdat het doorweekt was.

Naakt foto's delen met jongens en oudere mannen

Nog niet zo lang geleden heb ik kinky foto's van mezelf gemaakt om delen met andere jongens en oudere mannen op datingsites. En soms heb ik er ook nog leuk contact aan overgehouden (hihi). Aanvankelijk was ik verlegen over het plaatsen van foto's van mezelf op het internet, maar naarmate deze wereldwijde lockdown vorderde, merkte ik dat ik hunkerde naar die dwalende ogen die verdwenen waren.

En nu... nu heb ik eindelijk toegegeven en ben ik met mijn hoofd in onbekende wateren gedoken en raad eens wat... mijn kutje is nog nooit zo nat of blij geweest als op dit moment. 

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.