Geile lesbische sexverhalen

Je bent een lesbie of nieuwsgierig? So what, who gives fuck. Wij in elk geval niet. Dit is normaal. Je bent een man die lesbische sexverhalen wilt lezen of een vrouw die geile fantasieën heeft over andere vrouwen. Dat maakt ons niks uit. We willen dat je geniet van het lezen, zonder rem. L Jonge meiden die kutje likken van andere meiden en rijpe vrouwen die met vibrators elkaar tot een hoogtepunt brengen. Dat is precies wat je hier gaat lezen: de geilste lesbische verhalen, geschreven door mannen met fantasieën en écht (lesbische) meiden in Nederland & België. Heb je een sexverhaal om te delen? Laat het ons weten. 

Fantaseren over lesbische meiden

Niet alleen mannen hebben lesbische fantasieën. Ook vrouwen houden ervan om erover te lezen en te fantaseren. Daar hoef je niet lesbisch of bi voor te zijn. In de categorie vind je vele geile lesbische verhalen. Dit zijn verhalen over twee vrouwen maar ook over meer vrouwen de tegelijkertijd sex met elkaar hebben. Alle verhalen hebben gemeen dat ze zeer geil zijn om te lezen en dat ze jouw fantasie zullen prikkelen.

Misschien denk je nu wel aan twee lesbische vrouwen die heerlijk met elkaar bezig zijn. Ze zoenen, strelen en gaan met elkaars handen over het lichaam. Dit is nog maar het begin van wat een lekker geil verhaal kan worden. Wat jij misschien niet weet is dat sommige verhalen op de realiteit gebaseerd zijn. De namen zijn dan wel veranderd maar de verhalen zijn niet allemaal verzonnen. Er staan echte geile verhalen van geile vrouwen tussen.

Schrijf zelf een lesbisch verhaal

Het leuke aan de verhalen in deze categorie is dat ze niets aan de verbeelding overlaten. Wanneer je het verhaal leest dan zie je het voor je gebeuren. Je weet wat voor soort vrouwen het zijn en wat ze met elkaar aan het doen zijn. De geiligheid spat ervan af. Wat je misschien ook niet weet is dat de vrouwen in deze verhalen ook niet allemaal lesbisch of bi zijn. Het zijn soms keurig nette getrouwde vrouwen die zich eens een keer helemaal willen uitleven met een andere vrouw. Heb je een fantasie over een lesbisch avontuur? Laat het ons weten en schrijf je eigen verhaal.

Er wordt wel gezegd dat iedere vrouw wel eens fantaseert over het hebben van sex met een andere vrouw. Of dit waar is dat is lastig te controleren. Dat er veel vrouwen zijn die het geil lijkt om eens sex te hebben met een vrouw dat is wel zeker. Lees de verhalen en er zal je veel duidelijk worden.