NIEUW verhaal Moeder, oma en zoon sexverhalen: Ik neukte oma keihard terwijl mama stond te kijken (Deel 3)

Dreadlock Holiday

8 min. leestijd 3K+ weergaven 46 lezers vinden dit leuk 1 comments


Xandra blaakte een diepe zucht. Niet dat zij volledig uitgeput was. Integendeel, het was een zucht van voldoening of misschien zou je het eerder verzadiging moeten noemen. De begin veertiger keek van achter een fancy zonnebril uit over een prachtige baai. Xandra ging vaker naar dit soort zonnige of beter gezegd hitsige oorden, om even helemaal de batterij weer op te laden na een hectische periode van werk en allerhande andere tijdrovend verplichtingen. De combinatie zon, zee en seks was voor Xandra echt de ideale manier om de komende periode hierna, weer vol gas te geven en haar business een nieuwe impuls te geven.

Xandra in Gambia, Afrika

Ditmaal was Xandra uitgekomen op Gambia. Een klein landje in het Westelijk deel van Afrika. Een landje met prachtige stranden en heerlijke donkere mannen, die het werkelijk fantastisch vinden om vrouwen de tijd van hun leven te geven.

Xandra zag er oogverblindend uit. Ook vandaag weer in haar donkerrode en uiterst dunne string en ultra kleine topje, waarbij aan weerszijde haar prachtige borsten een beetje uitstaken. Ze was sportief en at eigenlijk altijd gezond, al kon ze zich zo nu en dan ook wel een beetje laten gaan, maar de controle die behield de zakenvrouw altijd. Haar buik was rete strak voor haar 42 jaar, net als de rest van haar lijf. Haar rug, die kon wat meer gespierd zijn naar haar zin. Misschien was dit dan ook wel het enige minpuntje dat zij tot nu toe had kunnen ontdekken. Onlangs was zij zelfs nog op 32 lentes jong geschat, door een van haar “lovers voor 1 nacht”. Xandra hield niet van relaties, daar was zij, als vrijgevochten dame, het type niet naar. Zij hield de touwtjes altijd strak in handen en zij bepaalde en niemand anders wat er gebeurde. Iets wat in een relatie normaal gesproken absoluut niet kan.

De wind waaide door haar donker blonde lokken en zo ook langs haar heerlijke lijf. Ze voelde zachtjes haar tepels een beetje aanzwellen. Xandra’s tepels waren ultra gevoelig en dus een aandachtspuntje in het kiezen van onder andere het juiste ondergoed als zij naar werk ging, maar ook een erogene zone die meestal een onstuimige neukpartij kon inluiden. Xandra legde haar hoofd wat achterover, sloot haar ogen en al heel snel gingen haar gedachten weer terug naar nog geen vierentwintig uur daarvoor, namelijk het moment dat zij voor het eerst Nkamba ontmoette.

24 uur terug in Gambia…

Nkamba, was een van de jongens die in het resort werkten, waar Xandra die week verbleef. Stuk voor stuk boys met goed ontwikkelde lijven, grote handen en prachtige donkere ogen, die in een schril contrast staan met hun hagelwitte tanden. Xandra kwam net uit de douche, waarbij zij zich niet alleen even lekker had gewassen, maar ook haar poes, die altijd glad en kaal moest zijn, even lekker onder handen had genomen. Met twee vingers in haar net gewaxte anus en een rechterhand die als een raket haar clit had bewerkt, was zij net schokkend en kreunend klaargekomen, toen daar in de deuropening Nkamba stond. De jonge Afrikaan, was zich natuurlijk wezenloos geschrokken toen hij daar zo onverwacht oog in oog kwam te staan met deze oogverblindende verschijning. Zeker gezien het feit dat hij nog niet al te ervaren was in het verwennen van vrouwen, maar ook nog eens doordat hij maar net in dienst was van het resort en dus nog erg voorzichtig was.

Wie had dat gedacht? Je eerste baantje, je eerste werkweek, sta je serieus het groen bij te houden in dit prachtige paradijs en zie je de eerste de beste keer dat je even opkijkt van je werk, een lekker wijf met een prachtig lijf. Xandra schrok ook, al was zij zich ervan bewust, dat zij dit misschien ook wel een beetje kon verwachten. Douchen terwijl de voordeur van je kleine bungalow, wagenwijd open staat. Niet heel handig dus!

Ze besloot te doen alsof haar neus bloedde en deed nonchalant de deur dicht van haar vakantiebungalow, waarna zij even rustig op het bed ging liggen nagenieten van haar zojuist bereikte orgasme en viel al snel in een diepe slaap.

Toen Xandra wakker werd was het al wat later in de middag, zo tegen vijf uur en besloot zij om nog even snel een frisse duik te nemen in het zwembad. Op de terugweg zag zij weer die prachtige, maar verlegen donkere verschijning die haar adem afgelopen ochtend had doen stokken. Zij richtte, zoals zij dat bij iedere man deed, direct haar blik naar onder om een inschatting te maken van diens penismaat. Niet dat dit nu heel belangrijk was, maar toch ook niet een deel wat je direct mocht overslaan! Zij liep langs hem en trok hem onopvallend mee aan zijn t-shirt. Gedwee liep de gespierde Afrikaan achter zijn ‘opdrachtgever’ aan. Zij vroeg hoe hij heette en vervolgens vertelde hij zijn naam: Nkamba. Zijn achternaam hoefde de Milf niet te weten, want op voorhand wist Xandra, dat hij na zijn geleverde diensten weer mocht wegwezen. Bind je nooit aan een man en wees vooral geestelijk volledig onafhankelijk was haar devies.

Eenmaal bij de bungalow aangekomen, dirigeerde Xandra gedecideerd Nkamba naar binnen, schonk wat te drinken in voor hem en dwong hem vervolgens om in een houten koloniale stoel te gaan zitten. Vervolgens schonk zij ook voor zichzelf een Gin in, sloeg deze in twee slokken naar binnen en boog vervolgens over Nkamba om direct haar tong tussen zijn warme dikke lippen te steken. De Afrikaan reageerde direct en beantwoorde dit door heel gevoelig Xandra’s tong te bespelen, wat daartoe leidde dat van beiden de ademhaling flink steeg.

Zakenvrouw als zij was, betekende zeker dat zij de regie stevig in handen wilde houden en abrupt hield zij op met de tongzoen. Maar klaar was zij nog zeker niet, want direct daalde zij neer op haar hurken en begon Nkamba’s broek uit te trekken.

Wat zij daar vervolgens in haar handen kreeg, had zij in haar stoutste momenten niet van durven dromen, want een zeker 23 centimeter lang apparaat kwam uit de versleten short van hem “ lover voor een nacht” zetten. Hij was netjes getrimd en direct viel zij aan op die enorme joekel van een pik door hem af te likken als een lekkend ijsje op een zomerse dag. Xandra had even twijfel of hij wel in haar mond paste, want de paars roze eikel van de Afrikaan was ook van een enorme afmeting.

Xandra besloot nog even te wachten met het diepere pijpwerk en ging verder naar beneden om zowel zijn ballen als ook het randje net voor zijn anus even lekker onder handen te nemen. Al gauw begon de ademhaling van Nkamba toe te nemen en liet hij zijn hoofd ontspannen naar achter hangen. Xandra ging verder met het verwennen van haar tijdelijke verovering en nam de eikel in haar mond. Zij proefde en mix van cocos en caramel en liet de eikel zachtjes in en uit haar mond glijden. Nkamba woelde inmiddels met zijn kolenschoppen van handen zachtjes door haar haar en intussen schoof onze heerlijke Milf twee vingers in en uit haar nat geworden kut.

Xandra’s en Nkamba’s hoogtepunt

Xandra’s geilheid was inmiddels tot ver voorbij het kookpunt gestegen en kroop op de beide zijleuningen van de stoel. Zij moest dus heel even afscheid nemen van Nkamba’s enorme verwenner. Zittend op haar beide knieën duwde zij haar venusheuvel in het gezicht van haar toyboy. Het leek erop dat hij precies wist wat hij moest doen, want nadat hij Xandra’s string opzij had geschoven begon hij haar met lange en diepe halen te beffen als een ware kampioen. Rondom haar clit en tussen haar lippen liet hij zijn diep roze tong bewegen als of hij nog nooit iets anders had gedaan en dat zorgde er voor dat Xandra het bijna niet meer hield van genot. Op het moment dat hij vervolgens een vinger in haar natte poes stak voelde zij haar buikspieren aanspannen en wist zij dat een eerste orgasme niet lang meer op zich zou laten wachten. Om het klaarkomen wat aan te sporen stak zij vervolgens twee vingers in haar kontgaatje. Je zou het haar handelsmerk kunnen noemen! Binnen no time kreunde en steunde de veertiger naar een meesterlijk orgasme.

Eenmaal bekomen van haar eerste hoogtepunt zag zij dat Nkamba zijn gezicht wat afveegde met een van zijn handen. Xandra was squirtend gekomen en had de Afrikaan beloond met een flinke lading kutsap in zijn onschuldige gezicht.

Nadat zij van de stoel was gekropen en zich had ontdaan van haar kleding ging zij op handen en knieën op het bed liggen. Nkamba wist direct wat zijn opdracht was en bracht zijn enorme geslacht, die overigens nog zo hard als plaatstaal was, in stelling. Zachtjes schoof hij zijn pik in haar wijd opengesperde Milfen-kut. Haar hoofd werd door haar verwenner wat lager dan haar heupen geduwd, waardoor zij zijn paal nog dieper en intenser kon ontvangen. Na een paar rustige stoten intensiveerde Nkamba zijn stoten in tempo en kracht, wat Xandra weer de nodige lustkreten deed uitbraken. Hoewel de twee nog geen woord gewisseld hadden, werd er wel veel lawaai gemaakt door beiden, want ook Nkamba hield het niet geheel rustig.

Het tempo werd door de Afrikaan nogmaals opgevoerd, wat er voor zorgde dat Xandra bijna het gevoel kreeg in tweeën gekliefd te worden door de bijna 30 centimeter keiterharde neukstaaf. Het gekreun hield niet meer op en ging mee met het ritme en de stootkracht, waarmee Nkamba zijn leuter naar binnen stootte. Het duurde niet lang meer tot beiden kreunend, grommend en schokkend klaarkwamen.

Terwijl Nkamba snel met een handdoek zijn pik ontdeed van de nodige resten lichaamsvocht, lag Xandra nog na te genieten van de heerlijke beurt die zojuist beëindigd was. Terwijl het zaad van haar “lover voor 1 nacht” zachtjes uit haar kut begon te lopen, pakte zij uit haar nachtkastje een oud en moffelig notitieboekje. Ze sloeg deze open en pakte daarna een pen uit dezelfde lade. Nkamba’s naam werd in het boekje genoteerd, met bijbehorende datum, met daarachter een viertal sterretjes. Nkamba had meer dan voldoende werk geleverd, maar helaas was het net geen vijf sterren waard geweest. Nkamba werd bedankt voor bewezen diensten en werd de deur gewezen, waarna Xandra nog een keer haar vingers door haar volgespoten kutje liet gaan.

Op dat moment wordt de hete Milf wakker en merkt dat haar heupen nog wat naschokken, terwijl haar hand zich nog in haar bikini string bevindt. Nog wat groggy van deze geile flashback en met een geile natte poes staat zij op en loopt met een luchtige pas over het witte strand naar de rand van de zee om voldaan in de golven even kopje onder te gaan. Tot nu toe was het in ieder geval een prima dreadlock Holiday, en helemaal zoals zij het zich van te voren helemaal had voorgesteld.

Dat beloofde nog wat te worden de komende dagen!

MILF dating? Let op: Ga niet verder voordat je dit leest! Lees alles dat je moet weten over MILF dating voor echte seksafspraakjes.
 

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

  1. Anoniempje
    25 juli 2018 om 15:53

    Wat een heerlijk geil verhaal

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.