NIEUW verhaal Ik ben de gangbang slet

Toyboy Gezocht! Geile MILF zoekt sex met toyboy

6 min. leestijd 5K+ weergaven 71 lezers vinden dit leuk 1 comments
Dit is het verhaal van Paul als toyboy. Paul was altijd al aangetrokken geweest tot oudere werkende vrouwen. Het idee van een ontmoeting met iemand die een veel hogere functie bekleedde dan hijzelf spookte altijd ergens in zijn hoofd rond. Daar kwam nog bij dat hij nooit echt veel geluk had met meisjes van zijn eigen leeftijd, zo in hun late tienerjaren, en voelde zich ook niet echt door aangetrokken tot hen.

Toyboy gezocht voor mijn MILF stiefmoeder

Paul ging bij zijn moeder inwonen toen zijn ouders uit elkaar gingen. Zijn vader, inmiddels met nieuwe partner, ging in het oude familiehuis wonen. Na een paar jaar vond hij het wel eens tijd dat Paul zijn vaders nieuwe vriendin, die zijn vrouw zou worden, eens moest ontmoeten. Toen de dag steeds dichterbij kwam dat Paul oog in oog zou komen te staan met zijn stiefmoeder, stelde hij zich voor hoe ze eruit zou zijn maar de werkelijkheid was echt heel anders dan dat hij hem voorgesteld had....
ze was een opvallend rijpe blondine van midden 40, met lang en glad haar, lang lichaam met nog langere benen en toch wel redelijk grote borsten.
Hij dacht dat zulke grote alleen bij sexy secretaresses in pornofilms voorkwamen.

De eerste ontmoeting met mijn stiefmoeder

De eerste ontmoeting verliep goed en na een tijdje werden ze vrij goede vrienden en Paul bleef regelmatig bij hen thuis waar hij zijn jongere stiefbroertje paste. Hoe vaker hij er kwam, hoe vaker Paul zichzelf verwende met de gedachte dat zij hem plezierde. Toen Paul een keer aan het oppassen was kreeg hij de gedachte om eens de kamer van zijn stiefmoeder in te lopen om te zien wat ze eigenlijk onder die goed gestylede outfits droeg. Hij sloop de kamer in en direct kon hij de onmiskenbare geur van haar parfum roken die zijn lid gelijk liet steigeren. Hij liep gelijk naar de plek waarvan hij dacht dat ze daar haar ondergoed zou bewaren.

Haar slipje als souvenir

Toen hij de lade opende, had hij gelijk beet. Hij vond talloze jarretels en slipjes in allerlei kleuren en stijlen.
Hij realiseerde zich plotsklaps dat hij misschien niet snel weer zo'n buitenkans kreeg en hij besloot om een slipje mee te nemen als souvenir.
uiteindelijk koos hij voor een zwart slipje en vluchtte hij snel de kamer uit.

Haar slipjes ruiken

Nadat de adrenaline wat was gezakt besloot Paul dat hij naar de badkamer zou gaan.
In de badkamer om eens goed aan zijn nieuwe aanwinst te ruiken en eens lekker klaar te komen met het slipje om zijn lul.
Maar met dat hij de badkamerdeur opendeed hoorde hij beneden de sleutels in het slot draaien. Dat kon maar een ding betekenen; dat zijn vader en stiefmoeder alweer terug waren na hun avondje uit. Daarom moffelde hij snel het slipje in zijn broekzak en liep hij de trap af om ze te gaan begroeten. Bij het openen van de voordeur had Paul direct door dat zijn stiefmoeder alleen was. Hij vroeg of ze een goede avond had gehad en ze zei: "Ja, het was gezellig maar je vader had al wat gedronken en besloot daarna om te gaan pokeren met wat vrienden. Hij heeft me wat geld meegegeven zodat jij met een taxi naar huis kunt want hij komt vannacht niet meer terug". Paul was eigenlijk best opgelucht dat zijn vader er niet was want dat betekende dat hij zijn trofee veel makkelijker mee naar huis kon nemen dan wanneer hij een lift van hem had gekregen.

Mijn MILF stiefmoeder zoekt sex

Pauls stiefmoeder had ook gedronken maar ze was duidelijk niet zo heel dronken. Ze vroeg Paul of hij samen met haar een glas wijn wou drinken voordat hij naar huis ging, e had nog geen zin om naar bed te gaan zij ze. Paul stemde in en ze gingen samen naar de keuken.
Met dat ze voorbijliep bewonderde hij haar voluptueuze figuur in haar strakke spijkerbroek en nauwsluitende zwarte truitje
Zij probeerde een fles witte wijn te ontkurken terwijl Paul wat leunde op het keukenblad. Ze schonk een glas in en vroeg toen aan Paul of hij een ander glas uit de kast boven haar kon pakken, want ze had nog steeds haar hoge hakken aan en de vloer was nogal erg glad. Paul voldeed graag aan dit verzoek maar met dat hij zich uitstrekte was ook het slipje dat hij in zijn broekzak had gestopt te zien.

Betrapt: slipje gevonden

Voordat hij zelfs maar doorhad dat hij een fout had gemaakt, voelde hij dat het slipje met een ferme beweging uit zijn zak werd getrokken door wat alleen maar haar hand kon zijn. Zich realiserend dat hij was betrapt, zei hij meteen:
"Het spijt me maar vertel het niet tegen m'n vader. Ik weet niet wat ik aan het doen was, ik stop het wel terug in de lade... alsjeblieft".
Nu was hij in een van de meest gênante posities in zijn leven terechtgekomen. Zijn stiefmoeder, die het wel een vermakelijke situatie vond, zei: "Ga direct naar boven en stop ze terug. Dan zal ik niets vertellen maar je moet me eerst vertellen wat je ermee ging doen!" Daar was Paul door verrast en hij wist niet zo goed wat hij moest zeggen. Daar stond hij dan, zo rood als een kreeft en met een mond vol tanden...
"je ging je er zeker op aftrekken, of niet soms", drong ze aan.
Nog steeds niet wetend wat hij moest zeggen stotterde hij "Nee....nee, dat niet, echt niet"
"oh nou, dat is jammer, want ik word heel erg opgewonden van jonge jongens die zich op mij aftrekken," zei ze.... "Ik denk dat we maar eens spelletje gaan moeten spelen. Doe je broek naar beneden!"
Voordat Paul haar bevel kon gehoorzamen lag ze al bijna op haar knieën met haar hoofd direct voor zijn kruis terwijl haar handen de rits van zijn broek losmaakte.

Toyboy gevonden!

"Zoals ik al zei, Paul, gaan we een spelletje spelen.... oké? Als je niet wilt dat ik het tegen je vader vertel moet je het langer dan een minuut volhouden, vind je dat een eerlijke deal?
Paul wist precies wat ze daarmee bedoelde en stemde ermee in maar niet voordat hij haar vertelde dat hij dit nog niet eerder had gedaan en niet wist wat hij moest doen...
"Je weet niet wat je moet doen?..... "Nou, dat zal ik je uitleggen. Ik zuig je pik helemaal leeg en jij moet dat een minuut volhouden, dat klinkt toch best redelijk?
Nu was zijn penis het hardst dat het ooit was geweest en het zorgde dat zijn boxers in de richting van haar heerlijke rijpe gezicht werden gedrukt.

Gepijpt door mijn stiefmoeder

Ze trok zijn zwarte boxers naar beneden en zijn lulde kwam er een paar centimeter van haar lippen uit... ze keek glimlachend naar hem en zij toen streng.
"ik wed dat je het niet een 30 seconden kan volhouden!"
Nog voordat hij iets kon zeggen zaten haar lippen al om zijn lid heen en ze trok hem dichterbij met een hand op zijn anus... haar hoofd schokte zo vloeiend naar voren en naar achteren dat het bijna onwerkelijk was. Zij keek naar hem omhoog hem en zei "zeg me wanneer" voordat ze verder ging hem met zoveel kracht te zuigen dat hij bijna achteroverviel.... haar lippen die rond de eikel van zijn lul gekruld zaten... Paul voelde dat het onvermijdelijke bijna kwam en dat hij op de rand van het exploderen stond...."is het al een minuut!" piepte hij....
Met een teleurgestelde maar stoute blik in haar blauwe ogen liet ze zijn lul van haar lippen afglijden en zei abrupt ,,nu mag je ontspannen klein jochie"
Nog voordat zij haar lippen weer om zijn kloppende eikel wikkelde voelde Paul al golven sperma door zijn lul heen stromen.
Zonder kans zijn stiefmoeder te waarschuwen, voor hem geknield zat, vloog het hete sperma over haar boezem en kin terwijl hij gromde van genot.
"Sorry dat ik het niet zo lang kon volhouden", zei hij. Terwijl ze opstond met een blik die teleurstelling verried. Ze glimlachte en gaf hem een kus op de wang. Ze zei:
Als je nog niet klaar bent voor een echte vrouw dan moet je jezelf er ook niet op aftrekken, of wel soms?....Volgens mij is het tijd dat je met de taxi weer naar huis ging"
Met deze wijze les komt dit toyboy verhaal ten einde. Heb je ook een verhaal dat je wilt delen? Laat het ons weten.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

  1. Ronald
    14 april 2022 om 11:11

    Heerlijk verhaal,ik zou me ook niet kunnen inhouden als ze dat bij mij zou doen

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.